21. ledna 2012

Obrovské množství UFO od začátku roku 2012

Stanice Fox News: Obrovské množství úkazů UFO od začátku roku 2012 (14. 1. 2012)



Stanice CNN: Larry King potrvrzuje existenci UFO (15. 1. 2012)

8 komentářů:

  1. toz z meho pohledu jde o falesny/sehrany utok extraterestialama(jako tzv. valka proti terorismu), projekt Blue Beam atd. Fox a CNN ty zname :)vydim v tom jehich posledni snahu o sjednoceni sveta v "novy svetovy neporadek"
    .litajici talire uz vlada pouziva celkem dlouho, to uz je nekolik desetileti stara technologie, o ktere samozrejme nemame vedet.
    a tak, asi se mame na co tesit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. obávám se, že je to pravda, zinscenuji utok mimozemstanu , vyvolaji v lidech strach, aby mohli uplatnit stanné právo

      Vymazat
    2. Insideři tento plán globalistů potvrzují na podzim až zimu tohoto roku !!! Zažijeme zřejmě brzy "pekelné divadlo", jaké lidé ještě ve své historii na Zemi neviděli !!! Ale to není důvod k panice !!! Víme, že jsou to jen eskamotérské kousky podvodného kouzelníka, kterému brzy dojde dech i triky !!!

      Vymazat
  2. Podľa mňa ide o propagandu a cielenú manipuláciu. Ide o vojenské zariadenia. Cieľom je nastoliť svetovú diktatúra pod zámienkou UFO.
    Gordon

    OdpovědětVymazat
  3. Čo som počul z dôveryhodného zdroja - že už Hitler mal tieto lietajúce taniere nadosach, inak povedané k ich finalizácii mu chýbalo pár týždňov ale našťastie mu to nevyšlo.

    Som si istý, že všetko to UFO sú ľudské stroje. Ale inak verím, že na iných planétach existujú ľudia, a jediný spôsob ako sa s nami spojiť je nehmotný, telepatický ale hmotne to nieje možné.

    GORDON

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajímavý názor. Stále více lidí si myslí, že existují planety, kde žijí, kromě planet s ET´s, i lidé podobní nám pozemským. Jen doufám, že nejsou zatíženi svinstvem "prvotního hříchu pozemských lidí", a že tudíž u nich budou neznámé pojmy jako válka, nenávist, závist apod., prostě Zlo !

      Kdysi jsem četl o nějakém chovateli zvířat,který se "učil jejich řeči", a dokázal s nimi smysluplně komunikovat. Když jednou "rozmlouval" se svým psem, dostali se k pojmu válka. Pes nedokázal za žádnou cenu pochopit jeho význam. A chovatel si uvědomil, že zvířata jako pes nevedou války, a proto ho nemají ani ve svém "slovníku" ! Podobně, když "rozmlouval" se svým oblíbeným koněm, kůň také nerozuměl významu slova válka. Po marném snažení o vysvětlení onoho chovatele o významu slova válka kůň naznačil, ať už toho nechá,že se mu to slovo,pojem vůbec "nelíbí", a že by raději místo toho s ním šel na projížďku! Jak se zdá, kůň projevil větší inteligenci a soudnost, než měl v onu chvíli jeho chovatel. To jsou příklady a zkušenosti cennější než zlato !

      Vymazat
  4. Není vyloučeno, že ty stroje jsou jak pozemského, tak i mimozemského původu. A navíc mohou v obojích případech být jejich posádkami lidé a ET´s nebo posádky smíšené. Zapomínejte v souvislosti s vyspělými programy bezpilotních pozemských letadel v poslední době, že řada tzv.UFO můžou být také inteligentní stroje, které nikdo neřídí, kromě centrálního počítače v nich samých, jenž má naprogramovanou konkrétní misi, ať už krátkodobou nebo dlouhodobou. Pokud má takové UFO nějaký technický problém, má na palubě určitě nějaké roboty, které provedou opravy nebo úpravy, případně se ti mobilní vydají na obhlídku sehnat vhodné materiály k opravám. Už jsem někde v této souvislosti na netu narazil na zprávu, že v USA v nějakém skladu ostraha "načapala" zloděje, ale nebyli to lidé. V hrůze a děsu prý utekli, a už tam nechtěli víc sloužit. V mnohém mi to připomíná podobné části z filmu District 9.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K příspěvku - Anonymní Jan 23,2012 10:26 AM :
      Omlouvám se za překlep ve třetí řádce : místo slova zapomínejte má být správně NEzapomínejte !!!

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.