19. ledna 2012

Poselství japonské princezny

Poselství naděje se množí ze všech stran, to je dobře, to moc potřebujeme. Díky čtenáři za odkaz!

Příspěvek princezny Kaoru Nakamaru z Japonska na konferenci Pythagoras Conference Global Galactic Convergence 2011 z prosince roku 2011 s českými titulky.

26 komentářů:

  1. Děkuji krásné a pravdivé :)

    OdpovědětVymazat
  2. Poslední dny mě často napadá, kdyby lidi jenom v inkarnaci věřil a karmu....jen tohle...jak by se změnil svět....mezilidské vztahy.... By bylo hned na světě líp.... :-)
    Hezké dny!

    OdpovědětVymazat
  3. 3dny tma, chci vědět více :), co se stane, co bude v těchto dnech... L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V těchto dnech, podle Nostradama, nemáme vycházet ze svých příbytků/úkrytů za žádnou cenu. Všechny otvory máme zakrýt pevnými přepážkami/deskami apod. a pečlivě je utěsnit (vč.komínů). Kdo to neudělá, zastihne jej nečekaně a náhle smrt v podobě jedovatého ovzduší/plynů. Nevím proto, zda speciální obleky a dýchací soupravy mohou tento jev venku překonat, protože nevíme, co se v ovzduší nebezpečného objeví. Rozhodně by bylo na místě pořídit si kyslíkové masky a kyslíkové patrony, nebo si pořídit nějaké recyklační zařízení na vydýchaný vzduch.

      Vymazat
    2. ja ti odpovim to co je skutecne.tvoje otazka znela cobude v techto dnech. odpoved je prd nic 22.prosince 2012 pujdes do prace jako kazdy den.

      Vymazat
  4. o třech dnech tmy z roku 2010
    http://www.cestyksobe.cz/clanky/rok-2012/rok-2012----poselstvi-a-vize-tibetskych-mnichu.html
    L.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc děkuju....
    Al

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to je paradicka. A najlepsie na tom je to, ze vsetko co povedala som uz od mala citil, ze je to tak, ale nevedle som to pomenovat. UZASNE! A ze neexistuje zakon pritazlivosti..heh.. este par dni do zadu som si prial aby to video malo titulky a dnes dojdem a co nevidim ... juchuuuu =o))) LASKA meni veci, lebo my ju mame v sebe a MY mozeme MENIT VSETKO. DO TOHO!
    www.tocimak.blog.sme.sk

    OdpovědětVymazat
  7. nemyslete si ze je to princezna z nynejsi kralovske rodiny v japonsku, patri ale do rodiny japonskeho cisare Meidzi (vladl 1852 - 1912). To ja jen aby vam to nepopletlo hlavu, ja o ni cetl uz v minulosti a hned sem hledal tuhle princeznu v nynejsi Japonsky kralovsky rodine, kam samozrejme nepatri:)

    OdpovědětVymazat
  8. Ludkovia nebojte sa, všetko je ako má byť a nemáme sa čoho báť... : )

    OdpovědětVymazat
  9. A třeba taky žádná tma nebude a 22.12.2012 se nic nestane... ty pětiletky jsou zajímavé, to už tady bylo. Uvědomovat si co udělal, jaké má svědomí a čistit se, člověk může kdykoli, každý den, ne jen jednou za 5 let.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezapomínejte na kardinální vliv "nebeské mechaniky" a jejích energií !!! Až nastanou v průběhu a zvlástě ke konci roku 2012 vyjímečné konstelace, které se odehrávají jednou za asi 26.000 let, budete čučet na drát, co se všechno bude dít. Takže žádné falešné hrdinství zde není na místě, ale pokora a pokání před koncem dějin respektive starého světa !!!

      Vymazat
    2. ... trochu optimizmu.
      Keď podelíme dĺžku veku našej slnečnej sústavy
      (Najspoľahlivejší údaj o veku slnečnej sústavy pochádza z rozboru výskytu kalciových častíc v hliníku v kazašskom meteorite Jefremovka. Y. Amelin a kol. z toho vyvodili, že vek slnečnej sústavy je 4,5672 ± 0,0006 miliárd
      rokov.[36]) t.j. 4 567 200 000 rokov,
      číslom 25 920
      čo je cyklus obehu slnka okolo stredu našej galaxie…jeden slnečný rok )
      ...., zložený z 12x2160 ročných úsekov,
      ....ktorý sa dotýka dátumu 21.12.2012
      Vyjde nám,
      že takých stavov,v akom bude Zem v 2012,
      bolo už 176 204,
      a ešte stále sme tu.

      Vymazat
    3. Nezapomínej při svých výpočtech započíst i to, že celá naše galaxie Mléčná dráha letí vesmírem a přitom rotuje ve spirálních ramenech kolem svého středu. Před nějakým časem jsem viděl v nějaké knize o planetách schéma této galaxie, a bylo u ní uvedeno, že má průměr 100.000 světelných let. Pak mi přijde 26.000 pozemských let naprosto nedostačujících k tomu, aby naše slunce oběhlo kolem středu naší galaxie za tak kratičkou periodu !
      Chápu, že nejsme na okraji(na špici)oněch galaktických ramen (tedy na průměru oněch 100.000 sv.let), ale jsme prý (jako Sluneční soustava) do nich zanořeni asi na necelou polovinu délky galaktického poloměru. I kdybych proto počítal s průměrem jen 50.000 světelných let, tak mi pořád vychází doba oběhu našeho slunce kolem středu galaxie na 157.000 světelných let. Je proto kardinální otázkou, jak rychle letí Sluneční soustava vesmírem.Pokud bychom vzali v úvahu oněch 50.000 sv.let, 157.000 sv.let a pozemských 26.500 let, vyjde nám rychlost oběhu slunce kol dokola galaxie 2.369.814,193 Km/sec., což je téměř 24x rychleji, než je rychlost světla za sec. A to není vůbec myslitelné, aby Sluneční soustava letěla rychleji než světlo ! Proto perioda 26.500 let sedí na jiný cyklus, o kterém zatím prakticky nic nevíme. A může se na trase oběhu slunce kolem středu galaxie i několikrát opakovat (podle mého odhadu min.2x, což by mohlo mít prazáklad v symbolu jing-jang)...

      Vymazat
  10. Princezna Nakamaru, ako clenka elity o Iluminatoch
    http://mayanprophecy2012.blogspot.com/2012/01/princess-nakamaru-of-japan-prince-leo.html

    OdpovědětVymazat
  11. Proboha, a co potom, až se vyleze? To nebude všechno kolem otrávené a jedovaté? Včetně vody? Tak to pojdem hlady.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K nějaké kontaminaci jistě dojde. Pít pak asi budeme moci jen vodu z podzemí. Tzn.z hloubkových vrtů nebo z jeskyň/krasů. Nevím, zda pomůže povrchovou vodu převařit případně přefiltrovat nebo nějak chemicky upravit, aby byla pro lidi pitelná.
      A co kontaminace zvířat a rostlin ? Myslím, že i lidský potravinový řetězec bude silně narušen, a proto voda a jídlo budou mít brzy váhu zlata !!! Peníze, co dnes denně používáte pozbydou účelu a smyslu !!!

      Vymazat
  12. OPĚT DO SVÉHO PODVĚDOMÍ JSTE DALI PROGRAM ZKÁZY..UVĚDOMTE SI KONEČNE ŽE JEŠTĚ MÁME ČAS..VŠE VYTVÁŘÍME MY TAK SE PROBERTE A NOSTRADAMUS TO VELMI DOBŘE VĚDĚL..VŽDYT SE CHOVATE JAKO OVCE NĚCO SLYŠÍTE A HNED TO DATE DO PODVĚDOMÍ..SVOU MYSLÍ, SVÝM PŘÍSTUPEM, JEDNÁNÍM, UKAZUJTE ŽE TO JDE... NEJEZTE MRTVOLY A NEPODPORUJTE KRUTOST , BOLEST, UTRPENÍ..DÍVEJTE SE KOLEM SEBE PROČ TO TAK JE??? A NAHRAďTĚ TO ŽIVOU VĚCÍ TEDA STRAVOU A VĚŘTE SI TO JE ZÁKLAD VŠEHO NÉ UŽ TEĎ PANIKAŘIT A CO BUDU DĚLAT..MÁTE VŠICHNI SVÉ VNITŘNÍ JÁ TAK SE HO PTEJTE..NEDOVOLTE ABY VÁS TEMNO POŘÁD OBLBOVALO..JIM JEN VYHOVUJE KDYŽ PANIKAŘÍTE TAK VÁM OPĚT NABÍDNOU ŘEŠENÍ..TAKHLE JEN ZŮSTANETE OPĚT OTROCI JAK JSTE TEĎ A KDO SE NECÍTI OTROKEM TAK JE NAIVNÍ..VŽDYŤ NIC NEDĚLÁTE Z VLASTNÍ VŮLE...MY VŠICHNI SPOLEČNĚ SVOU ENERGIÍ A MYŠLENKAMI TVOŘÍME REALITU TENHLE SVĚT TAK ZAČÍNEJME KAŽDÝ OD SEBE A POSTUPNĚ SE TO BUDE ŠÍŘIT DÁL...VŽDYŤ JE TO NAŠE PLANETA..TAK SI TO ZACHRAŇME A NESEĎME JAKO OVCE A JEN ČEKÁME KDO ZA NÁS CO UDĚLÁ..PROČ BY TO ZA NÁS DĚLALI KDYŽ MY SAMI NEMÁME ZÁJEM???????????????????????A MÁME KDYŽ PODPORUJEME POŘÁD ZLO A JEN SE VYMLOUVÁME ŽE MUSÍME????VŠE SE DÁ JEN JE POTŘEBA CHTÍT...MONIKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Globalizační revoluce přeskočily z Afriky do Evropy - viz Polsko, Maďarsko a Rumunsko !!!
      Temno se lacino nevzdá !!! Naopak, bude bojovat "do posledního muže" až do svého pádu. Zatím je silné tak, že se o tom nikomu nesní. A je to možná i dobře, poněvadž by lidé propadli ještě větší skepsi a strachu než mají teď. Je třeba udržet si ROVNOVÁHU za každou cenu, abychom postupovali synchronně s probíhající transformací. Kdo odpadne nebo si nechá "ujet vlak", má smůlu, a končí...

      Vymazat
    2. Jak stále více schází lidstvu základní znalosti prastarých zákonů DESATERA.Proč je skrze Mojžíše Lidstvu Bůh zjevil?? POUHÝCH DESET PŘIKÁZÁNÍ ZNÁT a umět dodržovat a byl ba na SVĚTĚ RÁJ. jE TO ÚŽASNÉ DĚDICTVÍ OTCŮ, jen je chtít znát a trochu svědomitě dodržovat!!!!! Kdyby člověk ctil Boha a jeho přikázání,nikdo by nevraždil, nekradl, nerozbíjel rodiny,nelhal, pouhých 10 PŘIKÁZÁNÍ !! a z toho plyne i OBROVSKÁ SVOBODA pro každého. Lidstvo je otrokem HŘÍCHŮ a to opravdu není svoboda dobře chápána.Stačilo by vzkřísit tyto prastaré morální zvyky a život ve světě by byl kouzelný pro každého. Spousta lidí zná a dokáže tak žít, jenže ti druzí, ignoranti vše kazí. Protože věřím, bude to, co Bůh za to vše dopustí. Kdo máš uši slyš, kdo máš oči, dívej se. Ještě pohrom bylo málo? Jen se opakují biblické příběhy. Prastará to učebnice, pravdivá.

      Vymazat
    3. Tak s tímhle názorem souhlasím , je to přeci vše jen a jen v nás.Copak pořád potřebujeme , aby nám někdo něco říkal ,aby nás vodil někdo jako loutky , proč potom máme rozum , každý je stůjcem svého štěstí ,tak to jenom neopakujme ,ale taky se nad tím zamyslelme,ať udělám ,co udělám ,vždy si to užiju nebo naopak,nejdřív jenom já,taktéž , když to je špatně,ale zároveň po čase to "odnesou"přinejlepším moji blízcí (budu o tom mluvit) ,když to bude hezké ,zas si to užijí přinejmenším já a mojí blízcí a tak to půjde dál ,a po nich , jejich známí a kamarádi ,a aspoň chvíli na tom bude několik lidí fajn nebo blbě.
      Prožila jsem v mládí klinickou smrt , ale abych se nechala oblouznit nějakým koncem světa jen proto ,abych se nechala ovlivňovat čímkoliv co se někomu hodí ,tak pro tohle jsem tu teda určitě nezůstala ,a že na tý druhý straně bylo víc jak Nádherně.I

      Vymazat
  13. Skvěle Moniko,konečně rozumné a věcné ,přímo k věci. A dejte už pokoj se zkázami. Vždyť si to uvědomte,už nic jiného neumíme a nic jiného do nás netlučou,jen tohle svinstvo a negativismus a temno. Pro koho je to výhodné? A není snad lépe opravdu myslet pozitivněji a s láskou nebo laskavostí,ale ve střehu od těchto temnot? Lidi vzpamatujte se a myslete i na svou důstojnost a radost ze života nenuceně a přirozeně. Jsme pro ně kus,jsme pro ně hlas do voleb a pak odpad. Jožka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu skvělé a já také mohu pouze souhlasit s Monikou a Jožkou.Až opravdu každý jedinec nalezne v sobě slunce a ne tmu,zjistí,že se zlého nemůže nic stát.Jsou to Vesmírné zákony,které velice dobře pracují.....a proto podporuji pouze pozitivní situace,proroctví,myšlení atd....Na televizní zprávy se už nedívám 4roky a myslím,že se mi lépe dýchá :).Nepodporuji negativismus,strachy,bolest v kolektivním vědomí,který se vkládá do lidu.Přála bych si zprávy s obsahem radosti a lásky :).Je nás určitě mnoho :):):) Zuzana

      Vymazat
  14. Pozitívne myslieť, a nepoddať sa emóciám

    OdpovědětVymazat
  15. A proto jsem si složila básničku a podle té žiji.
    Pokorně se Tě živote ptám,co dnes dělat mám,abych s láskou,štěstím,zdravím,radostí a hojností svůj den prožila,klid,mír a lásku k Tvým nohám večer jako dar vděčnosti složila?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.