26. ledna 2012

Anomálie v atmosféře - HAARP nebo UFO?

Díky za zajímavé video!
(Podobné vlny zachycené na satelitních snímcích nám meteurologové už v mnoha případech vydávali za zcela normální jev ... Dle mého názoru, pokud je to HAARP, pak je zmíněná anomálie výtvorem neumětela, který se teprve učí ovládat haarpové ovladače (:-))) Ale vzhledem k tomu jádru by to taky mohl být neznámý létající předmět...


Komentář na youtube:
Anomálie v zemské atmosféře - UFO, meteorit nebo použití HAARPu? Snímek z paluby MKS 22. ledna 2012. Skeptikové řeknou, že se jedná o cirry, ale to určitě ne! Podívejte se na pravidlenou strukturu ve formě kužele či pyramidy! Úplně na vrcholu je vidět jakýsi objekt - jádro. Co si o tom myslíte?
Pro více informací navštivte http://x-u-f-o.blogspot.com

10 komentářů:

  1. Rád bych vyděl toho "odborníka", co to označil za cirrus :D, vždyť i ten základový mrak na kterém to je, je nějakej Altostratus, tedy jednolitá šedá, trochu řídší a výše položená, deka... Jak by tam tohle mohlo vzniknout přirozeně...no to je naprostý nesmysl....

    Co to bylo, to je otázka. Klasický haarpový pulz ne, ale nějaké technologie tohoto typu klidně. UFO by to muselo udělat úmyslně, protože omylem by se mu to určitě nestalo; a meteorit by tohle nemohl udělat, čára po něm vypadá značně jinak.

    Pěkný den,
    Snowman

    OdpovědětVymazat
  2. tohle neni haarp,dokaze nekdo prosim zjistit jak je to asi velke?Me to pripada jako nejaka kamuflazovana lod,ten tvar perfektne sedi na mimozemskou lod a taky to byla prvni myslenka ktera me napadla.Ludva

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Orgonete,vím,že toto vysvětlení nebereš.Já jsem jen obyčejný člověk,ale vím,že je to obraz supersonického třesku za letícím nadzvukovým strojem.Je to vlastně zviditelněná zvuková vlna.Jak se v ní střídají maxima a minima tlaku,tak vznikají "contrails".A protože stroj letí rychleji,než zvukové vlny,vznikne tento obraz,ovšem za předpokladu,že v atmosféře jsou vhodné podmínky(vlhkost,tlak,teplota).Myslím,že je zbytečné Ti něco vysvětlovat o Wilsonově mlžné komoře,nebo o Čerenkovově záření.Hlavně buď zdráv.P.S.Já když si připadám jako blbec,tak mrknu na Tvoje stránky a je mně hned líp-to neber zle,je to jen jiný úhel pohledu.

    OdpovědětVymazat
  4. Objekt na hrotu struktury je patrný. Zejména v jiném spektru, /pravděpodobně v ultrafialovém rozlišení/ je odhalen hmotný objekt kruhového tvaru. Proč ale za sebou zanechává tuto strukturu jakoby ve vlnách, není jasné. Že by se na něj zaměřil HAARP ?

    OdpovědětVymazat
  5. Zadejte si do vyhledávače youtube.com - ufo pyramide china - a naskočí vám tam řada zajímavých videí s tímto pyramidálním objektem v různých částech světa. Určitě si něco zajímavého vybere i OrgoNet !

    OdpovědětVymazat
  6. Toto vídám často, akorát né tak výrazné. Vsadil bych na HAARP, nebo jiné zařízení na bázi vlněi (radar) zasahující do atmosféry.

    OdpovědětVymazat
  7. Je to nad mořem a myslím, že tam ty pokusy nemohou lidem škodit. Nad povninou to bude horší...
    SkaFin

    OdpovědětVymazat
  8. Podle mě to je haarp, však je to jen pruhovaný "mrak" ve tvaru pyramidy. Pavel J. 15

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj,možná to nesouvisí ale dnes jsem jak v Jiříkově vidění,už nějakou dobu jsem nakukuji a říkal jsem si nějaký orgonit,nějaký chemtr. asi jo uvidíme?
    Orgonit mam už týden a je to síla která je cítit na dotek,tet už bez něj a ní ránu :0 .
    A Chemtr. ?
    Po tom co jsem dnes vyděl na mích cestách tak mohu říci že,jsem vyděl jak to dělají a jak to probíhá po sobě,nejlepší bylo když jsem příšel domů tak mi jeden letel před oknem tak jsem vytáhl dalekohled a ejhle kondenzační stopa má čtyři pruhy které vycházejí ze zadních křídel???

    Čau Šofér

    OdpovědětVymazat
  10. to može byt aj brana do nebeskeho kralovstva

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.