25. ledna 2012

Skrytý život našich genů

Díky čtenáři za odkaz na zajímavý dokument.
Jak funguje Život? - Vědci se domnívají, že tajemství lidského genomu bylo takřka rozluštěno a lidstvu se nabízí fantastické perspektivy pro léčení i těch nejzákeřnějších nemocí. Klonování zvířat je skutečností, klonování lidí brání jen právní předpisy... Uvědomujeme si, že jsme vlastně naprogramování, abychom se dožili určitého věku a prodělali určité choroby. Genetika nám nabízí - a v historicky nedaleké budoucnosti skutečně poskytne - prostředky, jak se naší predestinaci vyhnout. Francouzští dokumentaristé nás zavádějí do předních evropských výzkumných center a na základní otázky spojené s genetikou a epigenetikou tam hledají odpověď.

3 komentáře:

  1. Za komanča se u nás testovala ruská gmo kukuřice. Bylo to dlouho před ovcí Dolly v době, kdy se genetikou nezabývali ani sci-fi povídky. Asi to bude podobně jako čipy 50 let stará technologie. U gmo je shodné, že se toho ani netknou zvířata či hmyz. Bylo by vhodné plastové potraviny ignorovat, konec konců trh ovládá poptávka. Zkuste si jeden, dva dny bez jídla a uvidíte ten rozdíl.

    OdpovědětVymazat
  2. Nic proti, ale toto je cesta špatným směrem, směrem, kterým se současná civilizace ubírá již delší dobu a kam, to všichni vidíme.
    Pokud někoho zajímá opravdu unikátní náhled do podstaty vzniku hmoty, života a vědomí, poznat jak vznikají nejen naše hmotná těla, ale i ta nehmotná, vědomí a rozum, co je to DNA ve své skutečné podstatě a další jako vznik vesmíru, planet, dimenzí, počasí atd., tak mu doporučuji přečíst si knihu od N.Levašova "Podstata a rozum". Ke stáhnutí již přeložené a v PDF formátu najdete na:
    http://leva-net.webnode.cz/knihy/podstata-a-rozum/
    Upozorňuji, že to není vůbec jednoduché čtení. Ale dá vám na oplátku možnost porozumět všemu díky jedinému komplexnímu principu.

    PS: Nemoci většinou nemají s DNA a genetikou vůbec nic společného. A ty co ano, tak zcela jiným způsobem, než vědci podávají.

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím Orgonet,
    neviem kde to mám zadať, tak to dávam sem. Tak sa pozrime, na zverejnenú správu o tom, že sme trávení

    V Tatrách máme kontaminované kamzíky a vlky
    V telách uhynutých zvierat vedci nachádzajú aj pesticídy a zakázané látky.

    http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/regiony/v-tatrach-mame-kontaminovane-kamziky.html

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.