17. ledna 2012

Sněhotvorné oblačné pásy nad Krušnými horami

Dnešní zajímavé rozvržení oblačnosti a chemtrails:

1. Výrazné oblačné pásy v oblasti Krušných hor. Chemtrails nad Německem. "Roh" vytvořený "žlutou dekou". Porůznu haarpové zvlnění oblačnosti.


2. Oblačné pásy posloužily jako "sněhová linie" - začaly šířit sněhovou oblačnost na území ČR.

3. První noční snímek NOAA ukazuje rovněž chemtrails nad Německem i Polskem. I ty naše sněhové pásy a oblačné "fousy" nad Českem. Že by ty sněhové pásy byly přebujelé chemtrails? Mají stejnou barvu ...

11 komentářů:

  1. Zajmalo by me, co se honi v hlave prumernemu meteorologovi, ktery vidi takovy snimek - dole ta "ustrihla oblacnost ktera je ustrizena rovnobezne s nasi hranici.
    Pokud jim vubec dojde, ze neco takoveho nemuze vzniknout prirozene.
    A kdyz jim to dojde a maji strach ze by prisli o praci,kdyby o tom mluvi otevrene, proc aspon anonymne nepromluvi na internetu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepromluví, cenzura je všude, proto nepromluví. Jedině snad mezi 4ma očima bez kamer a foťáků. Jinak určitě ne. Jsou jen tři možnosti, proč nepromluví :
      1.jsou podplacení, 2.jsou to jen ignorantští nadutí blbci s diplomem, 3. jsou pod tlakem, aby nepřišli o práci...vyberte si...

      Vymazat
  2. Chtěl bych upozornit OrgoNeta na velmi závažné video s českými titulky :

    http://www.youtube.com/watch?v=kGb1bG9jgv4

    jsem přesvědčen, že stojí za zdejší zveřejnění !

    OdpovědětVymazat
  3. prosím čtěte, v článku je odhad ztrát způsobených umělým prodlužováním zimy chemoklimatickými teroristy v posledních letech.
    Už se prodlužuje den a nad Prahou začínají zase řádit, dneska jsem viděl namodralou dlouhou stopu za něčím, co v dalekohledu připomínalo tryskový dopravní letoun, ale s krátkými a rovnými křídly.
    Teď máme oblohu prostříkanou aerosoly barevně říznutou do fialova,no nic, zase jsme si vybrali blbý spojence....
    Ztráty ovocnářů
    Loňská sklizeň ovoce patřila mezi nejhorší za 50 let
    Sklizeň ovoce vloni klesla o 16 procent na 101 249 tun a patřila mezi nejnižší sklizně za posledních 50 let. Proti průměru posledních pěti let sklizeň klesla o 38 procent. Ztráty ovocnářů na tržbách budou přes půl miliardy korun.

    Důvodem propadu úrody byly loňské jarní mrazy, které poničily většinu výsadeb v zemi. Na dnešních Ovocnářských dnech v Hradci Králové to řekl předseda Ovocnářské unie Martin Ludvík.

    Ovocnáři loni zažili druhý špatný rok po sobě. Již sklizeň roku 2010 ve výši 121 019 tun byla hluboce podprůměrná a byla hodnocena jako nejhorší od roku 1990. Předloni bylo důvodem propadu úrody zejména nepříznivé deštivé počasí v květnu v době květu stromů.

    Mrazy loni zasáhly Česko 4. až 6. května a byly nejsilnější minimálně za posledních 20 let. Částečně nebo úplně poničily asi 10 500 hektarů sadů, tedy asi 60 procent všech výsadeb.

    U jablek, které jsou hlavním ovocným druhem pěstovaným v Česku, sklizeň loni meziročně klesla o 23 procent na 79.134 tun. Proti pětiletému průměru propad činil 42 procent. V porovnání s průměry sklizní posledních pěti let byla loňská sklizeň nižší u všech druhů ovoce s výjimkou švestek.
    Souhrn ztrát zde: http://www.tyden.cz/archiv/?vyhledat=ovocn%C3%A1%C5%99i
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  4. ještě doplněk k přesnějšímu výčtu ztrát, obilí, cukrová řepa, brambory i řepka, všechno má díky Holdrenovi, Gatesovi a hračekchtivým vojákům nižší výnos z hektaru

    http://www.tyden.cz/rubriky/byznys/cesko/zemedelci-hlasi-nizsi-urodu-nektere-potraviny-podrazi_181629.html
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  5. Ruská sonda Phobos Grunt, byla omylem poškozena radarem na Kwajaleinu, který náhodou v době přeletu sondy svými paprsky zpřesňoval polohu jednoho asteroidu, píše to seriózní web http://www.spaceweather.com/

    PHOBOS-GRUNT vs. US RADAR: Sources within the Russian Space Agency have suggested to newspapers that a US radar on the Marshall Islands might have accidentally disabled Phobos-Grunt. The mishap could have occured, they say, while the radar was using megawatt pulses to track near-Earth asteroid 2005 YU55 on the same night the Mars probe was launched. According to an analysis by satellite tracking expert Ted Molczan, however, "the asteroid was below Kwajalein's horizon during both of Phobos-Grunt's passes" over the radar facility. An errant "zap" seems unlikely. Besides, says NASA, they weren't using the radar anyway.

    Phobos-Grunt: Kwajalein radar:
    http://satobs.org/seesat/Jan-2012/0240.html


    ...a ještě pozor na kousek sluneční hmoty v podobě plazmatu se střetne se Zemí:
    SOLAR PROMINENCE: Today, a network of plasma-filled magnetic filaments is rising over the sun's northwestern limb. Some of the arcs in this Solar Dynamics Observatory image taken during the early hours off Jan. 18th are nearly 500,000 km long.
    r.m.

    OdpovědětVymazat
  6. Jsem z okolí krušných hor a mam spoustu fotek za poslední 2 dny zvlněné oblačnosti a na chemtrails si dávají obzvláště záležet.... Děsný....a dnes odpoledne začli zase pěkně prášit!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dodneška jsem nikde nezjistil, zda vypouštějí sypké prášky nebo tekuté aerosoly ? Ví někdo víc ?

      Vymazat
  7. Haarp v akci..... ???

    http://www.youtube.com/watch?v=15H9GzHqb-0&feature=related

    OdpovědětVymazat
  8. ..poselství Japonské princezny...docela zajímavé....

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=t19ZRCzglaI#

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělé stránky s animací počasí nad Evropou:

    http://www.dmi.dk/dmi/index/danmark/satellit/msg_europa_animation.htm

    Guess

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.