21. ledna 2012

Zpráva od Plejáďanů 18. 1. 2012

Plejáďané patří mezi mé oblíbené zdroje, a jejich překlady mi právě nabídl slovenský překladatel, velké díky!


Správa od Plejáďanov 18.1.2012


Internetové vyhľadávače môžu byť váš spojenec vo vojne informácií a dezinformácií. Byť informovaný  je vaša úloha, jedna z mnohých v tomto čase, a ty sám dohliadaš na to, aby si dokončil úlohu formou učenia sa a to čo najviac ako je to len možné o vašom svete, či už je to viditeľná čast  alebo nie a o vašom vesmíre. Existuje veľké množstvo rôznych otázok, ktorým by si mal porozumieť, a následne sa ti vynorí celý rad ďalších otázok, ale až po uspokojivom zodpovedaní prvej otázky. Výšší stav vedomia sa  nedá dosiahnuť len vďaka dokončeniu vysokej školy, ale hlavne znalosťami získaných srdcom. Vaše vyhľadávanie prostredníctvom mnohých kanálov dostupných informácií na celom internete nielenže odpovie na otázky, ale slúži aj ako potrava pre srdce a dušu. Krásna fotografia ti možno neodpovie na konkrétnu otázku, ale môže uvoľniť emócie pochované hlboko v tebe, emócie, ktoré vám otvoria nové dvere ktorými môžete prejsť.

Vidíme ako veľa z vás pátra po odpovediach, a my obdivujeme, ako sa dnes snažíte nájst tieto väčšie pochopenie vášho prostredia v ktorom žijete. My vás pozorujeme už celú večnosť, od  veľmi ranných rokov a formovania sa cez mnoho životov a tisícky rokov, až do súčasnosti. Sledujeme vás z nášho bodu neprerušovaného toku vedomia, na rozdiel od vás, ktorí ste v dobrom poslúchli zákony inkarnácie ktorou ste začali každý nový život ako novorodenec s čistým štítom vedomej pamäti, ale vaše podvedomie si pamätá a chráni všetky vaše skúsenosti a veľké lekcie a znalostí, ktoré ste dosiahli prostredníctvom týchto životných pokusov a súženia.

Sledovanie z nášho uhla pohľadu, ako ste všetci rástli, sme ohúrení vašim pokrokom a sme si istí, že veľa z vás sa bude čudovať, ako ďaleko ste už zašli po tom, ako uskutočnotíte transformáciu zo  súčasného "zábudlivého" stavu 3. rozmernej dimenzie, cez hmlu do vyšších sfér, kde budete schopný vidieť všetky vaše inkarnácie z tejto vyššej perspektívy. Uvidíte po prvýkrát všetky vaše inkarnácie naraz, v jedinom momente, a jasne uvidite, kde ste sa dosiahli niektoré z vašich najväčších skokov vo vedomí. Vaše ďalší skok z aktuálnej domácej 3. rozmernej  dimenzie do novej vyššej dimenzie, bude váš najväčší skok doteraz, a my sme nadšení, rovnako ako mnohí z vás keď tento deň príde a vy dospejete. Majte na pamäti, že ste každý deň o krok bližšie k vrcholu vašej 3. rozmernej dimenzie, nikdy ste nezostali stagnovať na žiadnej perióde času. To je dôvod, prečo je tak dôležité pre vás využiť výhodne každý deň a každý okamih na výučbu a osobný rast, kvitnúť do krásnej kvetiny života, ktorou ste.

Dnes, sme zaneprázdnení sami s prípravou našej rodiny na stretnutie s Vami, vašimi bratmi  a sestrami. Tu je toľko práce, a tak už len niekoľko dní nam ostáva na splnenie všetkých našich úloh, rovnako ako vám pomôžeme splniť niektoré z vašich, ale spoločne splníme každú z týchto úloh načas a včas pred špeciálnym dňom, ktorý nás čaká všetkých. Teraz vidíme, tento deň jasne na obzore, a ako sme povedali, musíme byť opatrný a nehovoriť o konkrétnych dátumoch lebo Kabala má ešte niekoľko zvukov  a ruchov v rukáve.

Boli sme požiadaní cez náš kanál Greg, či môžeme vniesť trocha svetlo do tajomných zvukov, ktoré sa vyzerajú, že pochádzajú z neba, alebo sú aspoň ozvenou do neba. Tentokrát vám povieme len toľko, aby ste sledovali vaše stopy a hľadali odpovede svojpomocne. Je to hľadanie, vaše hľadanie odpovedí na tieto otázky, ktoré stavia mosty vo vašej mysli, a tieto mosty sú vaše prostriedky pre vstup na nové svety vo vyšších sférach. Tieto slová majú ďaleko od obyčajnej poeticky, tak ako sa fyzické zmeny  odohrávajú vo vašom mozgu a v celom vašom fyzickom tele, odkiaľ sa vydáte po stopách nových poznatkov a múdrosti. Vravíme vám - niektoré podivné zvuky sú veľmi reálne a nie falošné správy či hoaxy a tiež vám radéme počúvať svojím srdcom, rovnako ako ušami, postaviť mostu medzi týmito dvoma. Toto je váš Dúhový Most. Antahkarana hovorí vo vašich ​pradávnych duchovných textoch a my vám to hovoríme ešte raz: "Ako hore, tak i dole" má veľa multidimenzionálnych významov. Hľadajte vaše odpovede, svoje pravdy. Postavte si svoje ​​mosty do neba a kráčajte cez ne do nového života vo vyšších sférach možnosti.

Sme Vaša rodina svetla z hviezd.
Priamy a doslovný preklad  channelingu cez Grega Gilesa

Preložil: YurYno


9 komentářů:

  1. Poselství od Plejáďanů na 4 videích :

    http://probuzeni.blogspot.com/2012/01/alaje-z-plejad-videa-1-4.html

    OdpovědětVymazat
  2. tyhle poselství od nepozemšťanů jsou furt dokola. ten kdo je píše, se tím musí náramně bavit.
    třetí dimenze, pátá dimenze, čtvrtá dimenze, ukotvení energií, transformace, vesmírná rodina...je to normální brainwashing. Poselství jsou jak přes kopírák a z mého pohledu neříkají nic přínosého, nic nového, nic opravdu transformačního, aby se člověk zaměřil na sebe a své okolí a někam se vyvýjel. Buďte opatrní v přijímání těchto tzv. poselství, velmi opatrní a nikdy nepřestaňte pochybovat, neboť pochybujete li, jste na cestě k pravdě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Něco na tom je. Pokud bezhlavě přijímám, je to známka manipulace. Jen neustálé zkoumání, analyzování a rozebírání, a opětné skládání do dílků, dílů a celků má šanci na další postup vpřed. A hlavně : neustále klást otázky, sobě i všem okolo !!! Otázky, a zvláště ty všetečné, z temných nemá nikdo rád, a velmi velmi nerad na ně odpovídá. A když už to musí být, tak jen mlží a mlží a zase mlží nebo míchá manipulační koktejly pravdy se lží!!!

      Vymazat
  3. Ahoj, toto poselství a mnoho dalších skrze chanellingy,je vlastně velmi vágní sdělení, které neobsahuje téměř žádné relevantní informace. Jde jen o to,že až přijde náš čas,uvidíme naše inkarnace a pochopíme, proč jsme na Zemi, a dále, že musíme zachovat rovnováhu mezi srdcem a rozumem a žít přítomnosti. Tyto informace se dozvíte z každé mystické knihy a mám zkušenost, že lidé neumějí ani vysvětlit svými slovy,co znamená "jak nahoře, tak dole". Kdo jsou vlastně ty Plejáďani? Podle dostupných informací žije v oblasti Plejád mnoho civilizací a ne všechny jsou nám nakloněny. Např. Aštar Šeran a jeho flotila, s kterým údajně navázal kontakt I.Benda, je brán z jiných zdrojů jako vesmírný komandér,nájezdník a svůdce, který nežije na žádné planetě a jeho domovem je vesmírná flotila. Bill Meier hovoří o Plejáranech a tvrdí, že vše ostatní z tzv.Plejád je podvod. Karen Danrich ve své knize "Vzestup, nová zasvěcení", která u nás vyšla před mnoha léty, hovoří, že Plejáďane manipulovali se Zemi a s námi a zatížili nás větší karmou než jsme měli ve skutečnosti. Takže, kde je pravda. Nikdo vám vlastně nesdělil, co se stane přesně, jak proběhne technicky ten vzestup a kam půjdeme, do jaké dimenze, do 5.nebo i jinam? Kolik lidí bude moci uskutečnit ten vzestup-povznesení? Jaké množství energie bude třeba pro transdimenzionální přesun? Je mnoho otázek, které nebyly zodpovězeny anebo velmi mlhavě. Ve vyšších vrstvách vesmíru probíhá nesmiřitelný boj, je to regulérní hvězdná válka a bojuje se i o Zemi a lidí na nich. Člověk musí být velmi opatrný v hodnocení informací na internetu, protože je to skvělé médium nejen pro sdělování pozitivních zpráv, ale i pro dezinformace. Je zde mnoho falešných slupek, které je třeba odloupnout. Pravdy jsou skryté pod polopravdami (či pololži)a temné síly tento nástroj pokřivení opravdu ovládají dokonale.

    Anička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Vsetky tvoje tu polozene otazky su v predposlednej a poslednej sprave z PLejad odpovede :-) a to ze ty tu spominas 4 zdroje ktore maju sami v sebe mismas a chaos a nevedia sami, ze sa nechali zmanipulovat temnymi kabalistami? A ak sa objavi daco potvrdene nezavisle z 100 000 zdrojov a naproti sa za dlhe roky rokov objavi 40 inych verzi ktore tvrdia pravy opak - co take asi tak bude cisty extrakt pravdy?

      To mas to iste ako ked komunisti tvrdili ze budu vecne, ale luia uz davne roky predtym tvrdili, ze komunizmus je zly a raz skonmci ==== 60 000 000 ludi dlhe obdobie nieco citili a tvrdilo posepky ze padne a naproti tomu boli knihy, tv, radia kde 40 rokov tvrdili tisicky komunistov ze budu vecne:-)

      Vymazat
  4. Docela hezký zdroj o evidenci ufo, pravidelně aktualizované zde: http://scottcwaring.blogspot.com/ (vč. videa z Brazílie v článku)
    Martin

    OdpovědětVymazat
  5. Ved preto su tieto texty velmi podobne jeden druhemu a len v niektorych su uvedene nove informacie, lebo tak vzostupne sa to deje a keby pisali kazdy den nieco nove a ludia by to nevideli,nepoculi - kto by tomu vobec veril, takto su informacie podavane tak rychlo ako sa urychluju zmeny tak by si ich clovek mohol overit a ked clovek patra zisti ze existuje vela civilizaci a humanoidnych aj nehumanoidnych ras a ked patra dalej tak zisti ze I. intergalakticka vojna medzi (ked sa spojili poztivne a laskyplne mysliace rasy do Galaktickej Federacie svetla) uz bola pred 3.5 miliardami nasich pozemskych rokov a po jej ukonceni sa ustanovila hranica (neviem kde lezi presne) vo vesmire, ktora odeluje vesmir a galaxie temnych od vesmiru a galixii svetlych.
    suhvezdie plejad je vzdialene od 11.5 do 4500 svetelnych rokov a som si isty ze cast vesmiru ktory ovlada temnota a hranica je vo vzdialenosti niekolko miliard svetelnych rokov. Samozrejme ze temny maju spionov aj v plejadach. Ale logicky keby mali temni zakaldne tak blizko ako su plejady, tak by uz davno vyhrali a na zemi uz by davno boli vysate vsetky energie a vsetci by sluzili ako potrava a otroci. Ved transormacia nezacala vcera, ta trva uz dobre cez 3 000 pozemskych rokov.

    A keby tu malo moznost dakde zblizka prist viac temnych ako svetlych , tak asi by uz znicili aj (pisem o vsetkych ktory su nam najblizsie v galaktickej federaci svetla a su nam vzdialeni od 10 do ??? svetelnych rokov) Plejadanov - 380 Svetelnych Rokov, Andormedanov - 10 az 4500 SR, Tau cetanov - 11,5 SR, Arkturianov - 36 SR, Pegasianov 200 az 3000 SR, Bellatrixianov - 112,5 SR, Fomalhautiani - 25 SR, Procyonani - 11,4 SR, Mintakani - 233 SR.

    A ty co sem pisete ze si treba davat pozor - vy si dajte velky pozor ked bude prvy kontakt s ET na zemi a budu Vas volat na lode, ze Vas odvezu na este krajsiu planetu ako zem - a ak nebudte chciet tak vas budu nutit sprvami, textami, zbranami -to je chytak, plejadania nikdy nikoho do nicoho nenutia ani teraz ani potom

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O té hrozbě vylákání do mimozemských lodí (vpodstatě gigantických vesmírných potravinových skladů) bez možnosti návratu už nějakou dobu víme. A také víme, že nás lidi, světové vlády mimozemšťanům prodali za nepozemské technologie. Takže, když na to přijde, by si nás ET´s mohli klidně bez debat sbírat do transportních lodí, asi jako když ptáci loví nic netušící ryby.Copak to nikdo nesledujete, kolik se v posledních 3 letech po celém světě ztratilo lidí beze stop ???!!! Jsou jich už desítky milionů, a "někomu" to zřejmě nevadí !!! Depopulaci planety tak za globalisty možná provede někdo jiný !!! Proto nám nezbývá, než doufat v nějakou pomoc "shůry", poněvadž proti těmto silám jsme bezbranní a bezmocní !!!

      Vymazat
  6. http://www.pratele-nebe.cz/video/dokument_10_zdroje_na_volnou_energii.avi

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.