23. ledna 2012

Zvuky po celém světě: Svolávání

Po dlouhé době se ozval(a) Světlonoš!

Krásný čas, Orgonete.
Naposledy jsem ti přála ohledně zdraví. Ještě předtím tvá slova:,,sním či bdím". Víš, že nesníš.
Týden před uvedenými zvuky i na tvých stránkách,které probíhaly po celém světě, jsem měla vizi z doby Atlantidy. Vizi města a ,,obrovské hlasné trouby" včetně zvuku, který odpovídal zvukům z dnešní doby na videiích uvedených na tvých stránkách. Vyprávěla jsem o tom svým blízkým známým, že stále slyším zvuk,který jsem upřesnila jako vibrační zvuk, mezi zvukem lodní sirény a zvukem létajícího talíře (někdy trefně uvedeného ve filmech).
No a mé ,,překvapení", když je poté uvidím a uslyším na internetu. 
17.1.2012 jsem napsala slova na papír a dnes tobě Orgonete a Vám všem.
S láskou stále Světlonoš.


14 komentářů:

  1. Jestli něco stojí za to, tak tohle. Je to velice přesné:

    http://www.cez-okno.net/clanok/2011/proroctvi-palmovych-listu-pro-roky-2011-a-2012

    OdpovědětVymazat
  2. Ja mam s tema zvukama tak trosku problem. Cele ty sekvence je totiz velice snadno a rychle mozne 1:1 udelat na beznych hudebnich plug-inech. U "tibetske jeskyne" mi navic vadi panoramaticke rozlozeni zvuku. Nektere komponenty jdou ostre lokalizovatelne, nektere jsou siroce rozlozeny, zahaleny silnym halem. To by u lokalizovatelnych komponentu znamenalo, ze mikrofon je pomerne blizko prvotniho zdroje... Takze, nechci to zcela vyvratit, ale na miste je zdrava skepse.

    OdpovědětVymazat
  3. Zem bičuje silná slnečná erupcia. Žiariť má zopár dní

    Washington - Experti z USA cez víkend zaznamenali najsilnejšiu erupciu Slnka za posledných sedem rokov.

    Americký Národný úrad pre oceány a ovzdušie (NOAA) v pondelok upozornil, že vlny zvýšeného elektromagnetického žiarenia, ktoré by mohli narušiť činnosť satelitov a pozemné komunikácie, už bičujú Zem.

    Množstvo vysokoenergetických protónov by Slnko malo k Zemi vysielať až do stredy.

    Geomagnetická búrka je najsilnejšia od roku 2005. Na pästupňovej škále ale dosahuje úroveň tri a experti ju síce označujú ako silnú, nie však ako ťažkú alebo extrémnu, čo sú dva zostávajúce stupne.

    http://aktualne.centrum.sk/veda-a-technika/clanek.phtml?id=1252376

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to sleduji 3/4 roku a už tu byly silnější a hlavně déle trvající erupce.
      Jinak včera byl výpadek několika telekomunikačních satelitů, například ASTRA a ASTRA3. Kolik dalších je nebo bylo mimo provoz se asi z oficiálních médií nedozvíme a ani o těch co si to kvůli tomu zamíří k Zemi - lidé by se mohli zajímat o to, co se to děje a mohli by přijít pro někoho na řadu přijít nepříjemné otázky. :-)

      Jo a aktuálně magnetometr si to kolem 15té hodiny namířil kolmo nahoru. Bolehlav, malátnost, dezorientace či nevolnost může být průvodním znakem.

      Vymazat
  4. k tomu bych jen dodal.....otázku na vás všechny.... Jak se Vám spí poslední dny? Co zvuky při usínání a probouzení?
    Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím jak to popsat,ale když usínám, zní mi v uších zvláštní hučení, asi jako kdybych stála u transformátoru u elektrárny ale pulsující, více to slyším přes levé ucho a o tom, že se budím každý den mezi 3 a 4 hodinou ani nemluvím..... a co se týká zvuků, poprvé jsem ho slyšela v noci 7.1.2012 asi v 1.45.Znělo to jako hluboké troubení.

      Vymazat
  5. Tak nevím moc o tom nevím sleduji to jen okrajově, ale tohle video z Německa z nedělního večera je hodně dobrý, http://www.youtube.com/watch?v=nSPiSRHvI3A&feature=share

    OdpovědětVymazat
  6. Erupce na slunci http://www.nasa.gov/mission_pages/sunearth/news/News012312-M8.7.html

    OdpovědětVymazat
  7. "Divné zvuky" slyšeli CELÉHO SVĚTA - Záhada vyřešena! {Lze zvládnout pravdu?} , http://www.youtube.com/watch?v=gMT3kN4rNSs&feature=youtu.be

    OdpovědětVymazat
  8. http://www.youtube.com/watch?v=pNenVOrIrD0&feature=related
    skoda ze nieto titulky

    OdpovědětVymazat
  9. Je na místě, abych také sdělil něco zajímavého. Z toho, co teď vidím a sleduji, je den ode dne větší a větší energie (banálně napsáno, ale každý pochopí). Také nabírá na dynamičnosti. Jednoduše řečeno - je to síla, snad ona síla transformace.

    OdpovědětVymazat
  10. mdnamur
    tak poslední dny mi zřetelně šumí v uších\jako když si dáš k uchu škebli), když se ocitnu v tichu(většinou večer,ráno), byl jsem z toho cítko vyplesklej, ale přijal jsem to, jako část procesu změny. Tak doufám, že to tak bude a není to nějaká sluchová vada :)

    není lhostejné, kde právě těd jsme:)
    Olda

    OdpovědětVymazat
  11. Šumět může taky díky haarpům, skalárnímu a dalšímu vlnění energií. Psychotronizace prostředí není také vyloučena.

    OdpovědětVymazat
  12. Také slyším stálý zvuk,který se nedá natočit,jakoby non stop nějaký transformátor přidával a ubíral,už asi 6r,věří mi jen matka,ostatní se tváří divně,večer to vnímám nejvíce kolem 21h,v posteli trvale,ve dne to také slyším,když nejde TV,rádio.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.