21. února 2012

Český břidlicový plyn láká Američany

Dobrý večer moji oblíbení,

jsem Váš věrný čtenář, který se zajímá o nové názory, možnosti a informace, které nám všem předkládáte, za což mimo jiné Moc Děkuji.

Obracím se na Vás s urgentní prosbou o pomoc. Jsem občan Královehradeckého kraje, ve kterém se chystá těžba břidlicového plynu (pro příklad se jedná o lokality CHKO Broumovsko, Krkonošský národní park, CHOPAV Polické pánve přirozené akumulace vod, Teplice, také jižní Morava, Vsetín mj.). Naši ministři takřka neslyší na jakékoliv námitky a odpor odborníků na slovo vzatých a chtějí těžbu povolit. Hlavní důvod proč Vám píši je, aby se o této problematice dozvědělo co nejvíce lidí Fakta a ne to co nám předkládají těžařské firmy a jejich spolčenci (mimochodem se jedná o firmy z USA, UK a Austrálie). Doplním i to že všechny oblasti, kde je naplánována těžba jsou silová místa (oblasti s nejkvalitnější vodou v kraji, Náchodská kyselka IDA, Borská voda, aj.) prostě oblasti ve který se člověk příjemně dobíjí a dělají dobře na mysl i tělo, o to víc zajímavé, že právě v těchto oblastech chtějí těžit.

Přikládám také podrobnější informace v dokumentu zpracovaným panem místostarostou Police nad Metují Jiřím Škopem a Petice. Petice jsou dvě první je pro všechny obyvatele ČR má za účel zakázat těžbu hydraulickým štěpením, druhá je za starosty měst  v jejichž okresech se má těžit) podepsat je možné obě pokud osoba bydlí ve zmiňované oblasti těžby, jinak pouze petici první pro celou ČR.)
Odesílání petice elektronicky není možné pouze vytiskout a podepsanou odeslat na: Ing. Jiří Jedlička, Dobrošovská 960,Náchod 54701 (adresa je také uvedena na stránce petice dole)
PETICE KE STAŽENÍ: http://www.ne-plyn.hys.cz/?page_id=260

PDF - město Police nad Metují - stanovisko k těžbě.

Přikládám několik odkazů:
http://www.ne-plyn.hys.cz/
http://www.euro.cz/id/iy2cfkwrzfsp1lwa80vh6707l/detail.jsp?id=100141&isfulltext=1
klipy na youtube na jejichž překladu se intenzivně pracuje snad prozatím postačí alespoň v angličtině. http://www.youtube.com/watch?v=dEB_Wwe-uBM&feature=related , http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=cg8NfG3E5qw




Děkuji, za jakoukoliv pomoc
S pozdravem Zalda

PS.: Pokud máte i  možnost poslat tyto informace i na další servry zabývající se podobnými alternativními tématy, jako jsou Vaše stránky, budu Vám moc vděčný.




P. S. Orgonet:
Uf, tak to se dozvídám právě teď.
Tento problém (těžební metodu zvanou fracking) řeší Dutchsinse v USA (viz jeho youtube kanál). Už mě taky napadlo o tom napsat - jak vlády podporují těžařské firmy, aby bezohledně plundrovaly přírodní zdroje, bez ohledu na katastrofální důsledky pro životní prostředí. Probíhá to tam někde dokonce i tajně, bez vědomí veřejnosti, těžbu prozrazují jen častá zemětřesení (jejich sledováním Dutchsinse identifikuje skrytá místa těžby).

Až teď se dozvídám, že tento problém je aktuální i u nás ... Neestetické vyčnívání věží nad krajinu je to nejméně závažné ... v USA jsou leckdy skryty v podzemí, za různými ploty (dokonce i ve městech) a veřejnost o těžbě vůbec neví. Zemětřesení taky nejsou velký problém, jsou sice s podivem, častá, ale slabá. Někdy se někde propadne kus země - i to se dá zakamuflovat ...

Hlavním problémem je, že oficiálně se pumpuje do podzemí voda - a ve skutečnosti jde o silný roztok jedovatých chemikálií, v obrovském množství. V místech těžby dochází k nevratnému zničení zdrojů pitné vody. Chemikálie se mohou projevit kdykoliv kdekoliv, to už si každý domyslí ...

Koukám, že Poláky už mají Američané pod palcem. Doufám, že naší vládě už tolik času nezbývá, aby to taky spustila ... pro jistotu podepisujme petici.

Těžba břidlicového plynu je tedy další oblastí intenzívního lhaní ze strany vlád a médií, no hnus velebnosti ...

8 komentářů:

  1. osobně jsem bral proroctví jako variabilní upozornění,která jdou změnit a také se od roku 2000 VYDATNĚ změnila k lepšímu...ovšem toto video považuji ze definitivní a konečné řešení...Otázkou je zmínka o Nibiru,jestli byla kocourkovsky ODKLONĚNÁ,nebo se v prosinci projeví...jestli máte někdo další info,díky předem...ta těžba tím pádem NEBUDE. http://www.youtube.com/watch?v=t19ZRCzglaI&feature=player_embedded

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten fotonový pás není nějaký rovný pás jak iks milionů km rovná dálnice. Je to naopak mohutný a tlustý pásovitý prstenec, který prolíná skrze Sluneční soustavu. Jeho "výplň" tvoří nějaká rotující "světelná hmota" ve středu nejvíce zářící. Kolmo na tento "fotonový disk" (něco na způsob galaxie z boku/profilu) tryskají z "disku" oběma směry jehlovité dlouhé paprsky, které jsou viditelné za bezoblačné oblohy pouhým okem v blízkosti našeho slunce. Jak do této kosmické síly zapadá přílet Nibiru, je poněkud "ve hvězdách" nebo se to dosud úzkostlivě před námi tají, případně mohlo být odkloněno vlivem tohoto "kosmického fotonového mračna". Možná, že toto "mračno" svou silou odklání i další Zemi nebezpečné objekty. Někde na netu jsem dokonce četl, že nějaká(é?)nám nepřátelská(é)civilzace "vystřeluje(í)" nebo uměle trajektoruje(í) do prostoru naší Sluneční soustavy planetky, planetoidy, obří meteory či dokonce komety s cílem zasahovat planety, měsíce a slunce, a tak provádět škody a narušovat jejich transformační a vzestupný proces.

      Vymazat
    2. Přátelé opravdu si myslíte, že jde o těžbu? Neslyšeli jste už o systému omega? Tak začněte hledat to co ani na internetu nelze skoro nalézt..Přijedou navrtají.. napumpují... zapojí a jsme v pr.... Jde o Teslovy vynálezy, VLF generátory, čím větší síť tím lepší zásah..a to kdekoliv. Nakonec to zasypou a prohlásí, že se to opravdu nevyplatí, ale to co primárně pod touto záminkou potřebovali dostat do země u tam je... proč právě tyto ložiska? Je to jednoduché, lépe rozkmitáte homogenní skálu než písek.. víc vás jistě napadne... Už chápete proč jsou na světě kilometrové antény? Vynásobte si lamda*4 na jaké frekvenci budeme? Proč se zbavili Tesly? Protože to věděl jak přenést energii beze ztrát kamkoliv...

      Vymazat
  2. Jsem ráda, že tyto informace se pěkně rozšiřují a vylézají na povrch, dokud je ještě možné změnit jejich průběh. Stačí si říkat, VŠE JE V POŘÁDKU, tím přestaneme podporovat jejich záměr a situace se vyvine, tak jak má, správně. Bez nějakého dlouhého vymýšlení atd. se objeví okolnosti, které ukáží tu správnou cestu. Naštváním by jsme podporovali jejich záměr, zvyšovali sílu toho co nechceme. A jelikož se máme učit měnit své myšlení, můžeme trénovat denně, máme dostatek událostí, které nám k tomu pomáhají

    OdpovědětVymazat
  3. TOTO JE PRAVDA!!!!
    JIŽ JSEM TOHLE OZNÁMENÍ ČETLA ASI PŘED 14TI DNY V OZNAMOVNÍKU MACHOVA...V MACHOVĚ A NA BROUMOVSKU MÁME CHALUPY, TAKŽE JE TOHLE PRO MĚ DOST SRDEČNÍ ZÁLEŽITOST.
    PETICI PODEPÍŠU A JDU DO VŠEHO....TOTO BY DLE MÉHO ZNAMENALO TOTÁLNÍ DESTRUKCI MAGICKÉHO KRAJE KLADSKO A CHKO BROUMOVSKO!!!!!!!!!!
    BROUMOVSKO JE MÍSTEM VELKÉHO ENERGETICKÉHO POTENCIÁLU, OPĚT SE ZDE ZAČÍNAJÍ DÍT VĚCI....TAKY BYCH TO TAK VIDĚLA, ŽE PRÁVĚ PROTO JIM JDE O ZNEHODNOCENÍ TOHOTO MÍSTA...DOUFÁM, ŽE SE KRAJINA NEDÁ A VŠICHNI OBYVATELÉ TĚCHTO OHROŽENÝCH MÍST TOTO NEDOVOLÍ.
    MÁTE MOJI PODPORU,

    S VÍROU V DOBRÝ KONEC
    COCCINELLE

    OdpovědětVymazat
  4. Nepovolit komentare k videu (tomu co je zde od uzivatele alcyon12) je hrozne egoisticke a trapne z duvodu napsani komentare, ktery by nesouhlasil se sdelenim. Autor prekladu nesnese kritiku, je to jak s vladami, ktere lzouu a utajuji - vse co nesouhlasi s nazorem musi byt eliminovane. Mohu Vas ujistit ze zadna Nibiru a konec sveta a prechod do 5 dimenze nebude a vsadil bych se na to. Bude proste jina zmena ne presne v ten datum ale do budoucna urcite ano, ale ne katastroficka ne paranormalni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud se "nic" konat nebude, tak proč jsou ve Sluneční soustavě přítomny miliony mimozemských lodí a létajících gigantických základen ze všech koutů vesmíru ? Něco se stane, a to hodně zásadního, proto se sem sletěli, aby byli "u toho" ! Dojde zřejmě k události, která je ve vesmíru mimořádně vzácná nebo se tu odehraje něco zcela nového, co tu ještě nebylo. Proto jsou tady!

      Vymazat
  5. Dle Levašova už Nibiru uhání pryč z naší sluneční soustavy a nic od něho nehrozí...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.