22. února 2012

Jsou Anonymous součástí amerického dohlížecího aparátu?

Aktivity a snahy skupiny Anonymous jsou mi sympatické - ale co když je to jinak? Zní docela pravděpodobně, že by se mohlo jednat o falešné hnutí organizované americkou vládou (USCYBERCOM) za účelem zavedení dalších represívních opatření ...


Americký úřad pro státní bezpečnost děsí propagandou: 
Anonymous rozloží  kyberútokem energetickou síť

Kurt Nimmo, 21. 2. 2012
PrisonPlanet.com

Článek pro předplatitele Wall Street Journal http://online.wsj.com/article/SB10001424052970204059804577229390105521090.html?mod=googlenews_wsj odhaluje, že šéf NSA (National Security Agency – Státní bezpečnostní úřad) gen. Keith Alexander se domnívá, že hacktivistické kolektivní hnutí Anonymous by mohlo brzy být schopno rozložit kyberútokem energetickou síť Spojených států.

Wall Street Journal praví, že Alexander pokoutně šíří tuto teorii na schůzích Bílého domu a na různých soukromých schůzkách, jak říkají lidé důvěrně obeznámení s těmito schůzkami. „I když nevyjádřil veřejně své znepokojení z toho, že Anonymous mají potencíál přerušit dodávky proudu, varoval veřejně před rostoucí schopností kyberútočníků vyřadit z činnosti či dokonce poškodit počítače,“ píše novinář.

Rozložit energetickou síť USA není snadné. Většina systémů používá vlastní patentované operační systémy a aplikace, které „nejsou pohotově dostupně vašemu průměrnému hackerovi,“ píše Michael Tanji. http://www.wired.com/dangerroom/2010/07/hacking-the-electric-grid-you-and-what-army/  Energetická síť či systémy a sitě pitné vody nejsou napojeny na veřejný internet.

Jinými slovy, rozložit tento komplexní systém by vyžadovalo více než internetové úsilí rozptýlené po různých vývěskách a fórech. Chtělo by to soustředěné zdroje celého státu tak velkého jako je třeba Čína nebo Rusko -  anebo spíše samotný Úřad pro státní bezpečnost.

„I v místech jako jsou Spojené státy, kde není moc toho, co byste nenašli online, nebudete schopni získat hloubku a detaily, které potřebujete na vypnutí proudu pouhým napojením na síť. Budete muset použít zdroje na státní úrovni,“ píše Tanji.

NSA to ví. Využívá minimální hrozby, kterou představuje Anonymous, jako součásti propagandistické kampaně, určené k rozšíření dosahu svého programu „Dokonalý občan“. http://www.pcworld.com/businesscenter/article/200824/nsas_perfect_citizen_program_what_you_need_to_know.html . Podle Ryana Singela http://www.wired.com/threatlevel/2010/07/nsa-perfect-citizen-denial/   je program „Dokonalý občan“ vyvíjen společností Rayethon, která je smluvním dodavatelem pro obranu státu, a je založen na monitorování, které bude hlásit Úřadu pro bezpečnost anomálie veřejných služeb prostřednictvním Homeland Security (Bezpečnost vlasti). Jeden ze zaměstnanců Rayethonu ho popsal jako systém „Big Brother“ (Velký bratr).

NSA se během let specializovala na sběr obrovského množství soukromých dat z mobilních hovorů. Výsledná databáze je nejrozsáhlejší na světě. http://www.usatoday.com/news/washington/2006-05-10-nsa_x.htm Je docela pravděpodobné, že NSA podobně sbírá data z veřejných služeb a veřejné infrastruktury.

Anonymous jsou používáni vládou jako výmluva pro šíření stále ostřejších dohlížecích programů pod záminkou „kyberbezpečnosti“ a prevence proti teroru.

Elektronická občanská neposlušnost „Anonymous“ - zpočátku spočívající v útocích „odpírání služeb“ na vládní a korporátní weby – a senzacechtivá média takto nejen živí plán na uzavření či pozměnění nezávislého charakteru internetu, ale činí z tohoto prostředku nejvšudypřítomnější a nejefektivnější dohlížecí aparát na planetě.

Stává se stále zřetetelnějším, že Anonymous je buď operací samotného NSA, anebo funguje pro něj jako užitečný idiot.

„Moc této skupiny je bezprecedentní,“ napsal 24. ledna Rob Johnson. http://www.640wgst.com/pages/RobJohnson.html?article=9654141 „V den, kdy federálové zavřeli MegaUpload.com, Anonymous odpověděli shozením webových stránek amerického ministerstva spravedlnosti a FBI, a také stránek Americké filmové asociace (MPAA.), Warner Music Group, Universal Music a Asociace amerického nahrávacího průmyslu (RIAA) v dosud nejrozsáhlejším kyberútoku. Dále si Anonymous zařádil v pondělí ráno, když ovládli twitterový účet senátora Chucka Grassleyho a shodili webové stránky CBS a Universal Music. Kdo by toto vše mohl učinit efektivněji, než kyberspecialisté přímo na místě uvnitř vlády? Nazývají se Kyberkomando Spojených států (USCYBERCOM) a jsou vedeni generálem Keithem B. Alexandrem. „



15 komentářů:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=exFs02ka8w0 JOJ

    OdpovědětVymazat
  2. no,většinou štěkot psu mající gumové zuby...pokud se pulroku kecá o utoku na Irán a měsíce předem o kolapsu internetu a ještě k nějakému datu,to je jasná ideologická diverze....kdyby ta partička ANONYMU to prostě UDĚLALA a potom světu řekla PROČ...tak to moje nízká inteligence POCHOPÍ.....

    OdpovědětVymazat
  3. Vďaka nim chodia ľudia do ulíc protestovať proti ACTA... :D :D :D
    Prepáč orgo-net , ale v poslednej dobe si nejaký opačný :/
    ( predpokladám , že tento komentár nezverejníš , ale dúfam že si to vezmeš aspon ku srdcu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mě je anonymous značně podezřelá skupina už od začátku, stejně jako wikileaks apod., poslední dobou jsem přesvědčen že je to další akce globalistů na zrušení svobodného internetu: http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/250-anonymous-vypnou-internet-31-brezna

    OdpovědětVymazat
  5. Už se téměř podařilo zdiskreditovat WikiLeaks (čtu na internetu v komentářích, že je to podvod); nyní jsou na řadě
    Anonymous... Přesně to je cílem nemocných mocných: zasít semínko pochybností.
    Já Anonymous věřím,jsem proti ACTA.
    N.B.

    OdpovědětVymazat
  6. "Kdo by toto vše mohl učinit efektivněji, než kyberspecialisté přímo na místě uvnitř vlády? Nazývají se Kyberkomando Spojených států (USCYBERCOM) a jsou vedeni generálem Keithem B. Alexandrem. „"

    Tohle je uplná krávovina, tento útok mohl učinit, kdokoliv na světě..
    Ten osel, kdo tu větu napsal asi nepracoval s tím programem, nebo nwm :D

    OdpovědětVymazat
  7. Souhlasím. Rozděl a panuj. Vystraš, navrhni řešení, které dav, ovládaný strachem s radostí přijme, a zaveď represi. Tím vlastním způsobem odstraníš původní hrozbu, kterou jsi ovšem sám z tohoto důvodu vyvolal.Geniální a funguje to tak odjakživa. Z poslední doby třeba 11.9. Naďa

    OdpovědětVymazat
  8. Čekal jsem to, že se objeví článek o tom, že Anonymous mohou být součástí konspirací americké vlády proti samotným Američanům i proti celému světu. Podněcování a hecování k otevřenému násilí proti vládám jednotlivých států, a tím pádem k destabilizací zemí, mě nutí k zamyšlení, komu to všechno zase slouží ?! Mám obavy, že občanům ne !

    OdpovědětVymazat
  9. Všichni jsme součástí dohlížecího aparátu.

    Mimochodem není Orgonet agent CIA? Nějaké důkazy se na jeho webu jistě najdou...

    V tom je podstata naší "krize". Naše západní společnost je zcela postavena na jediném úhlu pohledu, totiž získat informace pouze proto, abych mohl potvrdit právě svůj úhel pohledu. A tak nám pravda nakonec vždycky unikne. Brány nebes jsou otevřené - suďte se s nebem.

    OdpovědětVymazat
  10. Ďalší útok na slobodu internetu.
    http://www.lupa.cz/clanky/jaky-bude-zakon-o-kyberneticke-bezpecnosti/

    OdpovědětVymazat
  11. Zdravím, dávám sem odkaz na jeden blog, možná jste ho už objevili :). http://myslichvost.blogspot.com/2011/04/temer-vsichni-slouzi-satanskemu-nwo.html

    OdpovědětVymazat
  12. Velice spravne. Cokoliv se "systemu" nehodi do kramu, je odignorovano. Jako klidne cely prezidentsky kandidat Ron Paul, jiz 2x po sobe...

    Anonymous se naopak tesi velike oblibe mainstreamu, kazdy pocin je zviditelnen, pratele, verim, ze jsme mezicasem vsichni dospeli a ze nam to z medii sviti jako 3 blikajici vykricniky..!!!

    Kdybych byl na miste Kabalistu, presne tak nejak bych to udelal. Na poslednim Bilderbergu diskutovali nutnost omezeni alternativnich informaci pres internet. Nasledovala SOPA, ACTA. Treba si nemysleli, ze to zvladnou napoprve, a treba pocitali s nezdarem. Proto plan B, Anonymous, ktery, jak bylo oznameno, dne 31.3. shodi "ve prospech svobody" internet, a nasledne ho nikdo nebude schopen nakopnout. Nic nebude fungovat, tak se rozhodnou zacit "od nuly" s novym, kontrolovatelnym, cenzurovatelnym internetem 2.0... Jinak by nikdy nebyli schopni toho dosahnout...

    Mimochodem, prave do 31.3. maji kabaliste ultimatum od Dragon family. Nahoda?

    OdpovědětVymazat
  13. takovýhle reakce přichází vždy a na každýho, na Davida Ickeho, Stevena Greera, Alexe Jonese, Kieshu, Occupy WS atd. atd
    petr z jbc

    OdpovědětVymazat
  14. Jen se podívejte na karty karetní hry Illumináti, a všimněte si karty "Agent in Place" (Agent na místě). O tom jsou všechny demonstrace, revoluce a další nepokoje v jižní Evropě, v severní Africe a na Blízkém Východě. Umně skrytě vyvolaná opozice (viz Anonymous a další)proti NWO je silná zbraň Illuminátů proti nám zatím bez skutečných zbraní. Na ty dojde až v poslední fázi nastolení celosvětové moci NWO.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.