6. února 2012

Matthew: sdělení na únor 2012 (1)

Matthew, channelingový zdroj z Nirvány, je pro mě pokaždé velkým povzbuzením ... i tentokrát.

Matthew, 1. února 2012


Obsah:
Účinky negativního myšlení. Rozptylování strachu. Důkazy pokroku světla. Důvody pro odklad zahájení důležitých reforem. Příčina globálního hučivého zvuku. Čakry. Nový peněžní systém. Věda versus univerzální realita. Sex v páté dimenzi. Bohové a bohyně.

1.S láskyplnými pozdravy od všech duší v této stanici je zde Matthem. Zatímco mnozí pracovníci světla s důvěrou očekávají, že se začnou uskutečňovat kroky přechodu ke Zlatému věku Země, někteří čekají, až nevyvratitelné důkazy ospravedlní plnou důvěru ve zprávy bytostí světla. A protože velká většina vaší populace vůbec nemá tušení, že tento rok skončí na prahu slavné nové éry míru, spolupráce a žití v harmonii s přírodou, jsou obavy při každém zachřestění zbraní, při strohé ekonomické analýze, novém zákonu nebo politice, která narušuje svobody.

2.Na počátku vzestupu Země asi před 70 lety byla v kolektivním vědomí bezuzdná negativita. Když jednotlivci začali reagovat na světlo, vyzařované k planetě mocnými daleko vzdálenými civilizacemi, kolektivní vědomí se začalo stáčet k pozitivitě, a asi před deseti lety vašeho pozemského času světlo dosáhlo potřebného množství, které zajistilo přechod planety ke čtvrté hustotě bez odbočení či odkladu. Od té doby intenzita světla dále narůstá a stále více jednotlivců otvírá svá srdce a mysli a to odpovídajícím způsobem zvedá kolektivní vědomí. Negativita ztratila své základy a pozitivita se stala široce převládající.

3.I přesto neexistuje žádná imunita vůči negativnímu myšlení – a strach je toho všeho základem!!! a když jsou tyto myšlenky základem něčí energie, jsou jako vždy mocné při projevování nepříznivých osobních situací. Čtenář, který napsal, že strach nemůže být vědomě kontrolován, učinil srovnání: „Je to jako říkat, abychom nedovolili své krvi téct.“ My to trochu obracíme a říkáme: „Nechme pozitivní myšlenky téci tak přirozeně jako svou krev.“

4.Myšlenky předcházejí před emocemi, a je nekonečnou chybou, že to není uznáváno, protože myšlenka o situaci a reakce na ni se zdají probíhat současně. Když pojmete situaci jako strašnou, okamžitě tato myšlenka vyvolá přirozenou reakci – pocity strachu. Protože myšlenka se stáčí do starostí o možný vývoj situace, pocity strachu, které následují, sbírají sílu.

5.Univerzální zákon přitažlivosti, který neumí rozlišit, co chcete – zda něco pozitivního nebo negativního – od toho, co nechcete – něco negativního – pracuje neustále, aby poskytl energii na vše, na co ji soustředíte. Když se soustředíte na strachuplnlý aspekt situace, řekněme nedostatek peněz, na což se soustřeďují mnozí – vesmír vám může poskytnout pouze situace, v nichž pokračuje tento nedostatek, protože nemá schopnost uvažovat, aby pochopil, že to, co chcete, je dost peněz, a ne jejich nedostatek. Vy máte moc změnit své myšlenky! Když si budete myslet Mám peníze na všechno a cítit vděčnost, začne univerzální proudění, které to obstará.

6.Strach také vyvstává v situacích, nad nimiž nemáte kontrolu, jako dlouhodobé účinky jaderné radiace, chemtrails, vakcíny a ochuzený uran. Proto jsme vám řekli v předchozích zprávách, že obavy o toto jsou zbytečné, protože jejich škodlivé účinky, které existují pouze na nízkých vibračních úrovních, budou odstraněny společně se vším, co má nízké vibrace a nemůže existovat ve vysokých vibracích čtvrté hustoty. Všichni lidé, kteří doprovodí Zemi do čtvrté hustoty, budou uzdraveni z následků těchto toxinů a z jakýchkoli dalších nemocí a postižení, která mají.

7.Také jsme se již vyjádřili k různým situacím nebo stavům, třeba osivo, které dává jen jednu úrodu, znečištění všeho druhu, geneticky změněné potraviny, destruktivní technologie, svobodu omezující opatření, korporátní korupce, detenční tábory a další věci založené na temných úmyslech – nic z toho nebude součástí života ve čtvrté hustotě. Nic odvozeného od temnoty nemůže existovat ve vysokých vibracích této hustoty!

8.Mezi další snahy rozptýlit strach patří naše ujištění, že nebude žádná nukleární válka, žádný terorismus jako 9/11, žádné pandemie, žádné nebeské těleso nenarazí do Země, a ani se nenaplní hrůzné předpovědi o kataklysmických změnách, které by učinily Zemi neobyvatelnou.

9.A nejdůležitější věc je, že jsme opakovaně prohlásili, že pro vývoj do vyšších hustot je předpokladem rovnováha, a strach je vážnou překážkou v dosažení rovnováhy.

10.V lásce ke všem duším na Zemi i k samotné Gaie, duši, která na sebe vzala planetární tělo a miluje všechny své obyvatele – máme povolení poskytnout povzbuzující informace a vedení, ale nemůžeme ani nechceme zasahovat žádným způsobem do svobodné vůle jedinců, aby si mohli zvolit či cítit, co chtějí. Avšak můžeme nabádat každého, aby se v jakékoliv situaci nepoddával strachu, ať je přítomná nebo předpovídaná. Nejen že strach mám moc oddálit vývoj duše a vytvořit nepříznivé osobní okolnosti, je to i bolestný pocit. O co hodnotnější, rozumnější a radostnější je žít beze strachu!

11.Kéž by vše, co vám říkáme, bylo zbytečné, protože nikdo z vás se nebude obávat množství nadcházejících odhalení. To by bylo idealistické, nikoliv realistické. I pracovníci světla, kteří předpřipravují příchod Zlatého věku, příležitostně upadnou do strachu o to či ono; rozsáhlá skupina těchto opor má sklon k obavným myšlenkám a také ke skepticismu; a strach je nejpravděpodobnější reakcí – z vašeho úhlu pohledu, a projeví se určitě u velkého počtu lidí, kteří vězí v myšlení třetí hustoty.

12.Když zůstanete pevně ve světle, udržíte strach na uzdě a tím budete vyzařovat jistotu, naděšní a důvěru pro všechny kolem vás. Pouhá vaše energie uklidní úzkosti ostatních ohledně toho, co vychází najevo a kam to vede, a vy podle vnímavosti jednotlivců poskytnete své znalosti o blížícím se světě míru, lásky a jednoty ducha.

13.Zde je dobré místo k odpovědi na otázku: Jak můžeme vědět, že se pohybujeme vpřed spolu se Zemí? Víte to intuitivně. Avšak pokud sebepochybování brání v tom, aby vaše vrozená znalost dosáhla vědomí, udělejte poctivé sebehodnocení. Postoje a chování jako je žárlivost, lakota, nečestnost, arogance, odpor, zahořklost, hněv, apatie a sobectví vydávají nizé vibrace, které drží člověka zakotveného ve třetí hustotě. Pokud zjistíte tendenci k některé ze jmenovaných vlastností, obraťte své pocity a činy do vysokých vibrací – štědrost, ochota pomoci, odpuštění, skromnost, pravda, upřímnost, trpělivost, soucit a vděčnost. Může to znít složitěji než to skutečně je, takže vám řekneme, že když otázka o postupu se Zemí byla položena Bohu, odpověděl: „Je to prosté, stačí BÝT LASKAVÝ.“




26 komentářů:

  1. ....že když otázka o postupu se Zemí byla položena Bohu, odpověděl:
    „Je to prosté, stačí BÝT LASKAVÝ.“

    a co takhlé být "LÁSKAVÍ" :))

    No není ta češtiná nádherný jazyk ? mp

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... krásně řečeno, prostě "LÁSKA VÍ"

      Zdravím

      Beata

      Vymazat
  2. Nádhera!
    Každý máme možnost volby - jak budeme na to či ono reagovat, jak to budeme vnímat, co se rozhodneme svými myšlenkami posílit, co řekneme o té či oné situaci, či někomu, kdo nás štve či dokonce s..e:-))
    Každý se můžeme v kritickém okamžiku nadechnout a spustit pozitivně namísto negativity. Je to zlomek sekundy, ale ten prostor tam prostě JE!!!!:-))
    A když se nám to povede jednou - podruhé a po třetí a po 106 - je to snazší a snazší a pak dokážeme vyklouznout ze svých vzorců chování a změnit úplně život svůj i okolo sebe:-)
    U nás v Penny teď sedí pokladní, která se usmívá a každému řekne něco pěkného, nebo legračního, nebo se usměje a popřeje krásný den.
    Dělám to už dlouho také tak a mám z téhle paní obrovskou radost. Jak by bylo na světě nádherně a lehce, kdyby nás bylo víc...:-)
    A BUDE! :-))
    A není to o tom, že vy máte těžší život než já nebo někdo jiný:-)
    Nechala jsem např.utéct svoje dlužníky a popřála nevěrnému partnerovi k zamilovanosti,že jsem ráda, že se zase usmívá atp. A muž mi zůstal a za jinou neodešel a klape to jinak a lépe a ty peníze mi nakonec nechybí, žiju v naprosté hojnosti- mohla bych po absolvování soudů mít od svých dlužníků asi o milion víc-ale stálo by to za ten boj a nervy, starosti a ztuhlý ksicht, nemoci a probdělé noci? Nestálo. Proč se na ně znova koukat a poslouchat jejich lži a výmluvy..? (Prodejchala jsem takhle situace, které fakt byly na mašli či aspoň na alkoholismus:-)))
    Vesmír mi to dá jinak a s láskou a pohodou-už ty dary dostávám.(DĚKUJI:-)) A lumpové to stejně odevzdají jinde a štěstí jim to nepřinese...Chci mít klid a lásku ve svém srdci a ve svém životě = chci mít zdravé tělo. Vybrala jsem si to tak před 5lety (a bez dalších kompromisů - a jak mě vesmír zkoušel, jestli vydržím:-))) a když koukám na ty začarované kolem sebe, co furt ještě nadávají, strachují se,závidí,dramatizují a bojují... Kdy to skončí?
    Každý máme možnost volby:-) A na jeden průser se můžeme dívat z RŮZNÝCH úhlů:-)
    Máš život takový, jako sis myšlenkami vytvořil.
    Dobro nebo zlo?

    OdpovědětVymazat
  3. když člověk prohrabe to svoje haraburdí a má intuici a odevzdanost,funguje vše jako po másle...ba i z NIČEHO se při finanční nouzi objeví v prázdné peněžence potřebné bankovky...funguje to. My duchodci to pokorně ocenujeme.....

    OdpovědětVymazat
  4. Přiznám se, že současný vývoj ve světě a k tomu ještě ten všedrtící mráz mi vibrace stahuje. Ale když si přečtu něco takového, tak mě to opět povzbudí. Proto děkuji za tuto podporu všem, kdo se na ni podílejí. CZK

    OdpovědětVymazat
  5. Roger:

    No, nevím co si mám o tomto channelingu myslet. To, co říká, je sice hezké, ale na druhou stranu jsou podezřelé ty předchozí pochvalné výroky o Arabském jaru. To přeci vychvalovala i Hillary Clinton a jiní ilumináti.Pokud si dobře pamatuji, tak na orgonetu byl zveřejněn článek o tom, že Lybii vpodstatě napadlo NWO. A jen tak mimochodem, situace v Egyptě se po Mubarakově pádu pouze zhoršila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmm! A co když je blbě všemu tomu špatnému věnovat pozornost????!
      Kdo z vás po přečtení něčeho špatného té situaci a těm lumpům
      za A) posílá světlo a lásku
      a kdo z vás
      za B)pak má blbou náladu a přepadnou ho chmury, vidí katastrofické scénáře, cítí strach, obavy ...? Zmizí mu energie (kam asi?)...

      Domnívám se, že řady B budou silně v převaze :-(((

      a tím posilujete TO a TY negativní na Zemi.

      Poslední 4 channelingy na nás apelovali, ať se uklidníme a zbavíme se strachu, ať důvěřujeme tomu, že nás čekají nádherné věci a máme tu čest...:-), že už to probíhá ( a probíhá - napojte se na to!)

      Tak konečně vypněte pochyby a programy strachu a svoje zkušennosti a vědomosti ze života na Zemi. Do teď to bylo na Zemi blbě a teprve až se od toho oprostíme a začneme každý sám u sebe jinak-změní se to!!! Změníme to! Ty! Já! Ale TEĎ se postarejte o to, ať je každá vaše myšlenka pozitivní a šiřte to. Hledejte Světlo - nic důležitějšího už na práci nemáte - vše ostatní je triviální, zbytečné, zdržující.

      Meditujte, hýčkejte se, kochejte se.. POSTAREJTE SE, AŤ JE VÁM KAŽDIČKÝ OKAMŽIK DOBŘE, AŤ JSTE UVOLNĚNÍ.. Dostaňte se sami k sobě, ke světlu, které ve vás dřímá a zkomírá a pořádně ho rozsviťte. Napojíte se ke Zdroji a budete vědět ( a nemusíte číst a poslouchat média) NAJDĚTE ten klid a nádheru, co ve vás je, prociťujte to, prožívejte, šiřte- A TO JE CESTA VEN. Pak bude NWO naprosto bezmocné, malilinkaté a zabalí to.

      Vymazat
    2. Možná, že Wingmakers a Ringmakers došla trpělivost s tím, co se děje na Zemi, a vidí to jako problematické a nepřijatelné v rámci probíhajících změn ve Sluneční soustavě. Nebo mají úkoly "shůry", a začali je intenzivně plnit. V každém případě Temno a Zlo na Zemi začali potírat a mazat. Myslím, že to budou dělat i bez našeho vědomí nebo schválení. Není to zřejmě z nějakých sobeckých zájmů, ale v zájmu Harmonie, která obvykle ve Vesmíru vládne. Zdá se, že experiment Země v minulé i současné podobě končí, a přijde něco zcela nového nepoznaného ! To by měl být pro nás rozsvícený maják, jako ukazatel do budoucnosti, která je pro nás připravena od Stvořitele. Jak řekl sám Pán Ježíš,...u Otce je mnoho příbytků... ! Pak se tedy nebojme, že nebudme mít kam jít, kde hlavu složit !

      Vymazat
  6. toto nie je k tomuto článku ale je to užasné o nás aký krutý sme..kto si to dokýže pozriet?alebo zase klapky???
    http://www.youtube.com/watch?v=yXMeuIQ3kz8&feature=related

    OdpovědětVymazat
  7. Raději se držim přísloví , jak se do lesa volá tak se ozývá , či na hrubý pytel hrubá záplata. Jak by to pak tady vypadalo kdybychom se řídily někým kdo hlásá abychom byli na agresory milý a tím pádem bez obrany. Jak tedy pak mohly vzniknout boží bojovníci :)) či bojovníci světla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No v tom je právě ta SÍLA !!! Pokud by všichni lidé projevili bezmeznou a pravou lásku vůči Zlu, které nás obklopuje, ničí a deptá, došlo by ke spontánní proměně reality a zlomení moci Zla nad námi. Zlo si to dobře uvědomuje, a proto nikdy nedopustí, aby se to stalo. To nás lidi raději zničí, pozabíjí. Prostředků má na to dost !!! Vždyť jak úžasná byla věta Ježíšova, když pravil k farizejům : kdyby vaše víra byla jak hořčičné semínko, hory byste mohli přenášet...nepochopili, nebo spíše nechtěli stejně, jako mnoho lidí dnes, a raději trpí jako otroci pod karabáči služebníků Zla. Však víte, že máme při jedné ráně nastavit i druhou tvář, že máme odpouštět a žehnat svým nepřátelům, že máme kultivovat svá ega a krotit svůj hněv !!! Pokud se tohle všechno a mnoho dalšího nezačne mezi lidmi masově dít, jsou nejisté šance na změnu k lepšímu životu na Zemi a mezi lidmi !!!

      Vymazat
  8. Milý Orgonete,vím,že tento příspěvek opět zcenzuruješ,ale mně stačí když si ho přečteš.Ty chanelingové bláboly jsou zajímavé už tím,jak jsou lidé naivní.Snaží se být dobří,ale neuvědomují si,že pokud zbude na Zemi jediný "temný"-normálně se mu říká hajzl,tak bude s těmi "světlými" orat.
    Tak "světlo v duši"-i já se tak snažím jednat,ale s vědomím,že každý dobrý skutek bude po zásluze potrestán(čteš dobře-život mne o tom zatím stále přesvědčuje).Když to řeknu obrazně-bez světelného meče v ruce spravedlivého není naděje na zlepšení.Ale má to háček"temná strana Síly" je zrádná a ten kdo by měl meč,lehce sklouzne na její stranu.Síla Tě provázej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, nevím, jestli tohle nepíše moje mamka. Kdyžtak-zdravím! Říká, že život je na hovno, tak to vidí, tak to cítí, tak to prožívá. Jdeme spolu nakupovat a když to pak líčíme ségře-co jsme pořídily, viděly, zažily-tak každá to líčíme jinak. A to jsme přitom byly pořád spolu! Máma se třeba pohádá s prodavačkou, ačkoli já bych to ráda ukecala zvesela, máma stojí se mnou ve frontě u kasy a bručí, že se to vleče a mně to docela dobře ubíhá. Holt každá máme jiné vnitřní nastavení- pak stejné zážitky i informace si přes svou povahu přecedíme a výsledkem jsou jiné názory a zážitky z té samé situace
      Takže-jak si to přes svou povahu přecedíme-takové to máme.
      Jo, podle někoho se můžu jevit jako tmář, podle někoho jako světlý anděl, ale nechápu- když mu nedovolím se sebou orat-jak by toho mohl dosáhnout. "Hajzl bude s těmi
      "světlými" orat. " No, když se nechají.

      Vymazat
    2. Je to vždycky o tom, kam až necháš druhého k sobě nebo v "sobě" zajít ! A pokud budeš tomu tlaku stále ustupovat, ten druhý se Tě zmocní, a začne Tě ovládat podle své libosti a vůle jako výtečnou hračku, na které si beztrestně vybije dno a špínu svého Ega. Tak to prostě je, bylo a bude !

      Vymazat
    3. Pre Anonymní Feb 7, 2012 01:01 AM. Presne s takouto skúsenosťou som sa za posledných 20 rokov stretával aj ja, takže Ťa plne chápem. Tiež som sa sám seba pýtal prečo práve ja? Prečo som toľko skúšaný na rozdiel od môjho okolia? Svojim rozhodnutím sledovať mystickú cestu som si uviedol karmu do pohybu. Niekedy sa niektoré moje skutky vybijú takmer okamžite. Ťažko to popisovať, a niekomu druhému radiť čo má robiť. Možno by si našiel odpovede na Tvoje otázky v knihe od Květoslava Minaříka: Přímá stezka. (konkrétne kapitola VIII. Motlitba a víra. Prajem veľa svetla na Tvojej ceste. Gringo

      Vymazat
    4. Proč hned tak zlovolně napadáš OrgoNeta ? Uvědom si, že toto není věřejnoprávní někým dobře placený blog, ale soukromé neziskové stránky !!! Takže vlastník blogu může bez našeho chtění nebo nechtění jakékoli příspěvky a komentáře vyvěsit nebo je vůbec neprezentovat. Je to o jeho vůli, o jeho vkusu,přesvědčení a názorech. Spíš bychom mu měli vzdát čest za všechno, co OrgoNetu věnuje, a že je motorem těchto stránek. Bez něho by OrgoNet zanikl a přestal být tím, čím je. Copak bilance přes 4.300.000 návštěv nemluví sama za sebe ?! Takové počty má jen několik málo dobře placených webů. Jenže ti mají prostředky, čas a spoustu spolupracovníků nebo zaměstnanců. Orgo je sám, zadarmo, a ještě mu tu budeš nadávat do cenzorů ?! Fuj, styď se, příšero !!!

      Vymazat
  9. Zásadní příspěvek, který odhaluje, co se kolem naší Země děje. K různým již známým objektům se přidružují další vč.létajících vesmírných chrámů a měst !!! A proč se začínají na veřejnosti objevovat obrovské kovové makety jistých vesmírných objektů (mimozemských mateřských lodí). Jsou zde i nedávno odhalení Ringmakers :

    http://www.youtube.com/watch?v=9TAz30mwbi0&feature=related

    Kdo můžete, zkuste přiložit titulky nebo alespoň překlad, díky za všechny, vybavené jen češtinou:)

    OdpovědětVymazat
  10. vibruje vibruje a stále nič, stálelen už to príde, už to príde, už sa blíži ten deň. A ak sa nemýlim, už sa blíži niekoľko rokov.... :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gratuluji Ti k prozření :-)

      Vymazat
    2. Buď trpělivý, u Boha je jeden den jako 1000 let na Zemi, tak se uč pokoře a nereptej. :)

      Vymazat
  11. Trochu to připomíná Meyrinkova anděla západního okna

    OdpovědětVymazat
  12. Ƹ̴Ӂ̴Ʒ Vesmír a co se v něm teď děje nelze chápat na úrovni 3D-logiky ani představ či emocí (4D), je to záležitost vyšší inteligence: srdce, intuice (5D). Tuto inteligenci je nutný PRAKTIKOVAT, ne o tom filozofovat. :-))))))) Proto taky mj. vývoj probíhá ve spirálách a naše DNA jsou šroubovice, žádný primitivní čáry od A do B. Mozek je dobrej tak akorát na zatloukání hřebíků. :D Realita má kvantovej charakter a 21-12-20-12 s tím koreluje. Rozhodně se ale na konec vývojovýho Cyklu neptejte akademických vědců, ti by potřebovali spíš přebalit. *** S tou laskavostí je to tak, že zlý lidi tím buď zabiješ (podobně jako přechod ze 3D do 5D) nebo obrátíš ke světlu. Na nenávist a na strach právě čekají. Ƹ̴Ӂ̴Ʒ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konečně nám to někdo opravdu hezky vysvětlil ! Už jsem chtěl psát své úvahy o tom, jak přemýšlíme občas špatně.... :-))
      D Ě K U J U !!!
      Ota

      Vymazat
    2. Tak to bylo docela dobrý ! To mi hodně říká ! Taky s tím souhlasím, že dobro může až zabít zlé lidi, nebo je obrátit a zkrotit jak ovce ! Obojí přístup však není ideální. Jako vždy a všude na Zemi funguje Zlatá střední cesta ! Ale "chodit po hraně" nedovede každý anebo dlouho, proto je svět takový, jaký ho známe !

      Vymazat
    3. Nadarmo se neříká, že opakování a praxe náleží matce moudrosti !

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.