8. února 2012

Matthew: sdělení na únor 2012 (2)

14.Jít pro své odpovědi dovnitř a dbát na ně – následovat svou intuici – to je pokrok ve vývoji duše, a rovněž tak je pokrokem oddělit zrno od plev ve svých prioritách. Příprava na vzestup znamená také zbavit se své malichernosti, triviálních zájmů a přiklonit se k duchovním hodnotám v souladu se životem ve čtvrté hustotě.

15.Ještě je jeden aspekt pohybu vpřed se Zemí – ne všechny duše si zvolily učinit tak i fyzicky. Mnozí, kteří naplní zkušenosti třetí hustoty, chtějí opustit planetu před jejím vstupem do Zlatého věku, aby mohli pozorovat toto významné dění „na velkém plátně“ z Nirvány.

16.Vraťme se k „nezvratným důkazům“ pokroku světla. Ty jsou všude kolem vás, ale nemusí být jako takové rozpoznány, protože jsou chápány tak, že si temnota drží své pozice. Například pokračování bojů v Sýrii a v dalších zemích je stále vzrůstající světlo v obyvatelích, které překonalo bývalý strach postavit svým tyranským vůdcům. Jedovaté konflikty uvnitř vlád je rostoucí počet členů ochotných přijmout světlo, kteří chtějí sloužit zájmům občanů, a vypočítaví členové, kteří jsou v bohatých skupin zvláštních zájmů. Ekonomické stability nebylo dosaženo, protože staré zkažené systémy jsou rozebírány v plném rozsahu, aby nové systémy založené na čistotě a spravedlnosti pro všechny mohly být nastoleny s minimálním rušením. Stahování vojsk neznamená oslabení obran zemí a vyzývání ostatních zemí k ozbrojené invazi: jsou to kroky vpřed ke změně mezinárodní mentality od války k míru. I když Země bude uvolňovat zbývající ložiska negativity prostřednictvím zemětřesení, erupcí a bouří, tyto události budou zmirňovat svou prudkost, frekvenci a ničivou sílu, protože technologické možnosti Illuminátů k jejich tvoření se již snížily přibližně na polovinu.

17.Tyto pozitivní perspektivy světových záležitostí jsou skrývány za vysoce medializovanými bombastickými aktivitami na politických a ekonomických scénách po celém světě, s tím, jak dualita třetí hustoty dohrává svou roli. A v některých jedincích ještě silně hoří negativita. Ti, kteří jsou motivováni finančním či teritoriálním prospěchem, chtějí vyvolat válku; ale boj nebude ani zdaleka úspěšný a bude se postupně z místa na místo uklidňovat. Výrazné rozdíly mezi ekonomikami, které „mají“ a „nemají“, jak to dosud převažuje ve většině vašeho světa, se také budou stále více měnit, a uvidíte pády tyranských vůdců, nespravedlivých soudních systémů a nespravedlivého zdanění.

18.Chápeme, že chcete vědět přesně, kdy dojde k jednotlivým událostem. Kdy bude svět svobodný od útlaku a násilí. Kdy bude stabilizována globální ekonomika a kdy bude zlikvidována Federálni rezerva a další zlodějny světových rozměrů. Kdy vyjde najevo pravda o 9/11. Kdy bude všem dostupné jídlo, bydlení, zdravotní péče a vzdělání. A možná i to, kdy přijde naše vesmírná rodina.

19.Milované duše, kdyby tyto odpovědi byly známy, bylo by pro nás velkou radostí sdělit vám je. Můžeme vám říci, že bezpečnost všech je prvořadou starostí probíhajících diskusí o co nejvhodnějším načasování a nejefektivnějších způsobech, jak zavést hluboké pravdy a monumentální reformy. Vzhledem k vytrvalosti Illuminátů v boji se silami světla během několika minulých let jsou činěny v hlavním plánu četné úpravy, s cílem vyloučit ozbrojený odpor a připravit obyvatelstvo psychicky v co největším rozsahu.

20.Kontrola Illuminátů nad vojenskými frakcemi, které mohou způsobit vážné škody vám i přistávajícím posádkám, nebyla ještě úplně potlačena. A většina vaší civilizace ještě není připravena vyrovnat se s dramatickými změnami najednou o nic snadněji, než dychtivě přivítat masu mimozemšťanů, kteří se náhle objeví po celém světě. A přesto se čas krátí a vysoce vyvinuté duše ve vesmíru pracují ve spojení s vašimi osvícenými vůdci na systematickém snižování oblastí odporu a monitorování kolektivní duše, tak aby změny mohly být úspěšně iniciovány s minimálním šokem pro ty, kteří nemají tušení, že váš svět je transformován s pomocí mnoha dalších civilizací.

21.Střetání stále vyšších vibrací podél vzestupné dráhy Země a nízkých vibrací vzniklých illuminátským zneužíváním technologií způsobuje podobné rušení v tělesných elektrických systémech. I když těla ochotná přijímat světlo jsou upgradována na buněčné úrovni, mnozí zažívají období únavy, fyzického nepohodlí, a různé stupně malomyslnosti a krátkodobých ztrát paměti. Tyto efekty jsou dočasné a mohou být poněkud zmírněny, když budete dostatečně spát, pít množství čisté vody, jíst méně, volit si lehčí stravu a mírně cvičit.

22.Tato interakce vysokých a nizkých vibrací také přispívá k tomu, co mnozí vnímáte jako „hučení“. Z vašich pěti základních smyslů je sluch nejčastěji a nejzávažněji napadán. Časté vystavování hluku ze zdrojů jako stroje, boje, stavby, detonace, doly, hlučící davy a chraplavá hudba poškozuje jemný mechanismus slyšení a identifikace zvuků. I když „zvonění v uších“, u některých jedinců je velmi pravděpodobně nemocí zvanou tinnitus, „hučení“ je ve svém rozsahu globální a zmizí, jakmile se buněčná stavba těl stane více krystalickou a emise nízkých vibrací se sníží.

23.Další z vašich otázek je: Když se buňky změní z uhlíkových na krystalické, změní to čakry? Ano, jistě! Když byla v dávných dobách změněna DNA, zasáhlo to čakry, a jejich obnova je součástí buněčných změn. I když si možná myslíte, že mysl, kosti, orgány a tak dále jsou oddělené, protože mají různé funkce, každá jednotlivá buňka neustále spolupracuje se všemi ostatními buňkami, a změna v každé z nich, ať prospěšná či ničivá, zasahuje celý systém. A tak, když se buňky v jedincích ochotných přijmout světlo mění z uhlíkových na krystalové, je upgradována citlivost a množství čaker.

24.Obvykle ti, kteří uznávají existenci čaker, hovoří o sedmi čakrách. S pokrokem duchovního vývoje se však otevřou i další oblasti, a těla vysoce vyvinutých duší jsou magnety světla, mají mnoho bodů pro jeho vstup. Naopak čakry jedinců s dlouhodobým sklonem k temnotě se mohou úplně uzavřít, protože vědomí atrofuje v důsledku nepoužívání.

(Dokončení vbrzku (34 odst.) 

10 komentářů:

  1. Vse, co rika je hezke, preju si, aby to byla pravda. Ale naprosto se sprajcnu, kdyz (opakovane) oznacuje Obamu za hrace svetla. Valku NATO v Lybii za projev transformace... Sorry, to fakt ne...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O těch "šprajcech" se jedná při každém prohlášení na prvním místě ! Srdce vždy pozná, co je jenom jako, a co je doopravdy ! V tom ho nepřelstí ani sebelepší propaganda ! Je vidět, že Ti "poplašné zařízení" funguje dobře :)

      Vymazat
  2. Tohle je podle me manipulace:

    Ty jsou všude kolem vás, ale nemusí být jako takové rozpoznány, protože jsou chápány tak, že si temnota drží své pozice. Například pokračování bojů v Sýrii a v dalších zemích je stále vzrůstající světlo v obyvatelích, které překonalo bývalý strach postavit svým tyranským vůdcům.

    protoze je internet plny zprav o opaku, basar ma podporu milionu lidi, naopak opozici plati demokraticka USA. Takze toho mathewa bych chapal nic nedelejte, zustante u pocitacu a vyckejte na osvoboditele
    rimi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, čekejme, až si osvoboditel pro nás přijde s pouty a naloží nás do připraveného antona, kterým nás zadarmo sveze do sběrného campu ! Viz státní obránci demokracie a svobody (FEMA) v USA ! Frašky, nic než frašky, co nám globalisté předvádějí, kam se podíváte. Jak dlouho jim to chcete dobrovolně a denně žrát ?!

      Vymazat
  3. Například pokračování bojů v Sýrii a v dalších zemích je stále vzrůstající světlo v obyvatelích, které překonalo bývalý strach postavit svým tyranským vůdcům.- Tohle mě třeba na tom nesedí. Viděla jsem plno videí, že tam ty boje jsou vyvolaný uměle za pomoci z venčí, jako z Libye. Je plno videí, kde je dokazováno, že tzv. protivládní demonstrace jsou upravené a media je vysílají uplně jinak, že statisíce lidí tam naopak demonstrují a stojí za vládou.Tak kde je pak pravda?

    OdpovědětVymazat
  4. Jedním slovem, hezké. Odpovídá to také na moje otázky, které jsem si občas kladl.

    OdpovědětVymazat
  5. Tento bod niekto prepísal a nedal si ani tu námahu očíslovať to správne ten text podla mňa tam bol v tom to znení.

    15.Vraťme se k „nezvratným důkazům“ pokroku světla. Ty jsou všude kolem vás, ale nemusí být jako takové rozpoznány, protože jsou chápány tak, že si temnota drží své pozice. Například pokračování bojů je stále vzrůstající světlo v obyvatelích, které překonalo bývalý strach postavit svým tyranským vůdcům. Jedovaté konflikty uvnitř vlád je rostoucí počet členů ochotných přijmout světlo, kteří chtějí sloužit zájmům občanů, a vypočítaví členové, kteří jsou v bohatých skupin zvláštních zájmů. Ekonomické stability nebylo dosaženo, protože staré zkažené systémy jsou rozebírány v plném rozsahu, aby nové systémy založené na čistotě a spravedlnosti pro všechny mohly být nastoleny s minimálním rušením. Stahování vojsk neznamená oslabení obran zemí a vyzývání ostatních zemí k ozbrojené invazi: jsou to kroky vpřed ke změně mezinárodní mentality od války k míru. I když Země se bude brániť uvolňovat zbývající ložiska negativity prostřednictvím SVETLA LÁSKY a pochopenia podstaty života.

    Zemětřesení, erupcí a bouří, tyto události budou zmirňovat svou prudkost, frekvenci a ničivou sílu, protože technologické možnosti Illuminátů k jejich tvoření se již snížily přibližně na polovinu.

    Tak to my to dáva zmysel.

    OdpovědětVymazat
  6. Prožila jsem si v terapeutickém sezení na odblokování čehosi svůj sestup do nynějšího těla na planetu Zemi. Jsem ročník 1970 :-)
    Bylo to jako ponoření se do vazelíny. Světelná bytost plná lásky světla vědění a záměru pomoci na této planetě:-) vnořená do lepkavé vazelíny.
    Jak rychlé vibrace asi má vazelína? A TAKHLE MY SI TU "VIBRUJEME":-)))
    Teď se to ale skutečně změnilo. Poslední 2 měsíce to JE JINÉ:-)
    Nalaďte se na to-posílí vás to a posílíte to. JE TŘEBA TO UDĚLAT. Tu změnu musí udělat každý sám za sebe-stačí tvůj čistý záměr.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pútavý článok o problematike roku 2012 a o prechode do 5. dimenzie je na tejto webovej stránke: http://www.demiurg.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=273&Itemid=33
      Gringo.

      Vymazat
  7. Prosim neprehlednete zejmena 1. link!!!

    http://www.thepetitionsite.com/1/galactic-federation-of-light-permission-to-arrest-members-of-the-cabal-illuminati/

    http://galacticchannelings.com/slovensky/index.html

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.