5. února 2012

Norman Bergrun: Důkazy mimozemské inteligence 3.

Musím si postěžovat, že ten překlad je pěkná dřina - zvuk je velmi slabý, pan profesor si huhňá pod fousy, a kameraman zásadně přepne na profesora, když ten něco zajímavého ukazuje na diapozitivu ... Ještě že mě to enormně zajímá, je to opravdu úplně zásadní věc, a už to brzo bude přeložené ... Pěknou neděli přeje Orgonet.


Předchozí 2. část zde: http://orgo-net.blogspot.com/2012/02/norman-bergrun-dukazy-mimozemske_03.html


UFO mohou mít tyhle tvary (viz níže), ale mohou být i hranaté, podle toho, co dělají. Dole vlevo máte objekt ve tvaru L, to je EMV vysílající projekci jen doprava, takže nemá tvar. Takových je hodně. Mohou mít projekci na druhou stranu a vypadat jinak. Vpravo dole máte tvar mraku ve tvaru čočky, který má EMV uvnitř.To je typické, když vidíte takový lentikulární mrak, velmi pravděpodobně je v něm EMV. Takže vidíte, že mají vlastnosti, které jim umožňují vytvářet UFO – neidentifikovatelné létající objekty (Undentified flying objects).

Ale pro nás to začinají být už IFO (identifikované létající objekty), už tomu začínáme blíže rozumět.
EMV jsou tedy létající objekty mající elektromagnetický charakter, a můžeme si je označit jako IFO. Pak jsou tady ty věci, které z nich vycházejí, a také bychom rádi věděli, co to je. Postupně si o nich skládáme kousky skládačky. O schopnostech EMV se dozvídáme fascinující věci.

Byl jsem v r. 1987 v Římě na kongresu s názvem Vědecký rozměr kulturního vývoje, pod záštitou UNESCO. Bylo to o vlivu vědy na kulturu. Počasí už nebylo jako dřív, a  já jsem se rozhodl ukázat tam obrázky, které ukazuji vám, a říci, že počasí může být rušeno těmito EMV, jejich plazmovými třásněmi a tak dále. To bylo v r. 87, a jsem velmi hrdý, že to, co jsem tam řekl, se stále ukazuje jako pravda. Za ta léta je mnoho případů, kdy se to děje.

EMV se taky týkají debaty o globálním oteplování a tání arktického ledu. Nechci do toho mluvit environmentalistům, ale když tak skládáme kousky skládačky, chybí tam jedna proměnná, o které se neuvažuje, a tou proměnnou jsou právě EMV. Mají obrovskou energii (ukážu vám za chvíli jeden zdroj o stejném průměru jako Měsíc), a tak mohou rovněž být příčinou tání ledu.

Teď se podíváme na Apollo 12 (níže). Velitelem byl Pete Conrad. Ten sestoupil s Beanem v lunárním modulu na Měsíc, a Gordon zůstal na oběžné dráze v lodi. Tuhle fotku udělal Pete Conrad, má to být Bean. Označil jsem ho 1. Předmět 2 má být kolektor solárního větru. Není to dobře vidět, ale kolektor má takový jakoby praporek, do něhož narážejí kosmické částice. Ta fotka je na internetu, autorem webu je Eric Jones ( Poz. Orgonet: Odkaz: http://www.hq.nasa.gov/alsj/., archív fotografií http://www.apolloarchive.com/apollo_gallery.html )
Takže, tohle má být Bean, který fotografuje, ta bílá skvrna za ním má být fotoaparát. Vypadá to jako astronaut, vidíme nohy, ale podívejme se na to blíže.

A tohle je více zblízka (níže). Vypadá to, že se otáčí, aby udělal snímek.

A tohle je hodně zblízka (níže). Vidíme, že tam není jenom „astronaut“. Je tam něco jako tělo, a jako stín, kolem nějž je bílé světlo. Pokud by to byl astronaut, tak by to byl spíše ten stín. Když se podíváte zblízka na jeho „nohy“, tak je vidět, že to není žádný astronaut. Je to prostě jakýsi objekt.

Tady je druhý pohled, na nohy, s přidaným kontrastem (níže). Je tam vytvořen světelný efekt, o němž se z dálky domníváte, že je to astronaut. Ale není to astronaut, není to v žádném případě Bean. Je tam něco jako zvednutá paže, naznačuje to něco jako bionického robota.

Další snímek (níže): to by měl být Pete Conrad. Známý snímek, všichni si myslí, že Pete staví vlajku, jak dělají velitelé po přístání. Věnujte prosím pozornost oblasti mezi dvěma šipkami.

Přiblížení (níže): Šipky 1 ukazují na tmavou oblast, co vypadá jako kráter, šipka 2 ukazuje ten jakoby kráter nebo dutinu, 3 ukazuje na na nějaký materiál vedoucí do země, vlastně do měsíce. Je to nějaká obrovská věc, která vede nahoru. Je to Pete s dírou v břiše? Ale ten se vrátil živý. Zase je to situace, kdy si myslíme, že je to astronaut, ale není to astronaut. Bylo to něco jiného.

Teď se podívejme na lunární moduly. Ukážu vám tři. Na jejich snímcích je vidět GET čas, ale nevím, jestli ty snímky jsou časově ve správném pořadí. GET znamená Ground Elapsed Time (čas uplynulý od startu ze Země), vidíte tam hodiny, minuty a sekundy. Vidíte tam měsíční horizont, na něm údajně modul Apollo 11.

Na dalším snímku vidíte tři lunární moduly, i ten vzadu  na horizontu (3). Dole je kalibrátor barev pro barevné snímky, jmenuje se Gnome (2). Pak je tam dopravní modul na převážení materiálu (1).

Tady je přistávací  modul Apollo 11. Všimněte si, že je na něm panel tvaru osmiúhelníka, hodně vysoko nad zemí (teda měsícem).

A porovnejme to s "modulem" na obzoru z prvního obrázku v přiblížení. Vidíte zde osmiúhelný tvar, to je ten, který jsem vám ukázal na Apollu 11, ale je nizko, a kolem něho jsou nějaké podivné formace. Je to prý Apollo 11 ...

Snímek zblízka později: Odpovídá to poslednímu snímku podle GET času. Tady se to ještě zhoršilo ... osmiúhelník se skoro dotýká země, není ve výšce jako na Apollu 11, a ostatní materiál kolem něj se jakoby rozplýval. Číslo dvě je černý tyčovitý předmět, k němuž přiléhá cosi, vypadá to, jako by to vytvářelo tvar jakéhosi stromu.

Tohle je časově poslední snímek, ale podle mě by měl být mezi předchozími dvěma, protože ukazuje postup růstu – je to něco mezi plně rozvinutým tvarem a počátečním tvarem.
Je to legračně vyhlížející struktura, a myslím, že jejím účelem bylo, že nám chtěli dát vědět, že jsou schopni udělat repliku, která vypadá jako to, co máme my. A to velmi šikovným použitím stínu a světla, takže nakonec vznikne věc vypadající jako to, co známe. A přesto, je to velmi podivné.

(Na dalším se pracuje.)

17 komentářů:

  1. Roger

    Já tomu nějak nerozumím... na těch fotkách tedy nejsou astronauti, ale pouze roboti? Mohl by mě to někdo polopaticky vysvětlit? Páč jsem asi úplně blbej.. na těch fotkách nic divnýho nevidím. Překlad jsem četl dvakrát a pořád jsem tak trochu zmatený...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikdo neví. Na těch fotkách jsou pravděpodobně jen nějaké projekce světla a stínu vytvořené těmi, kteří ovládají vyšší energie - viz projekce "Apolla 11". My neumíme pojmenovat jejich technologie ...

      Vymazat
    2. Viz poslední věta této části: "Je to legračně vyhlížející struktura, a myslím, že jejím účelem bylo, že nám chtěli dát vědět, že jsou schopni udělat repliku, která vypadá jako to, co máme my. A to velmi šikovným použitím stínu a světla, takže nakonec vznikne věc vypadající jako to, co známe. A přesto, je to velmi podivné."

      Vymazat
    3. Roger
      To ale znamená, že Američané o tom vědí, že ano? Ale stejně mi to s prominutím příjde trochu přitažené za vlasy. ty fotky jsou nevalné kvality, takže by se na nich dalo najít lecos. No nevím, já jsem už v podstatě ochoten věřit čemukoliv, jen bych v tomto případě potřeboval trošku pádnější důkazy. Těším se na další překlady!!

      Vymazat
  2. Trochu mimo téma, ale nedá mi to. Vložím odkaz na článek z OSUD.CZ pana Maška. A ptám se, je to blábol, nebo se skutečně něco v oblasti Orgonu něco děje?
    http://www.osud.cz/orgone-jako-zbran-hrozba-vasi-dusi-1

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to projev ega, které je rádo zajímavé (:-)))
      Kompilace dávno známých a dávno prodiskutovaných věcí, a ti, kteří se zabývají orgonitem prakticky, mohou potvrdit, že orgonit pozitivně ovlivňuje, i když nikdo neví proč ...

      Vymazat
    2. O homeopatii taky najdete mnoho různých varovných pomluv, a přesto funguje, i když nikdo neví přesně jak, a milióny lidí na celém světě ji úspěšně používají ...

      Vymazat
    3. Ba právě naopak !!! Mnoho z toho, co se v článklu píše, znám z osobní zkušenosti. Ale poněvadž jsou tak absurdní a neuvěřitelné jevy, události a mnoho dalšího, se kterými jsem přišel do styku (včetně lidí jako jistých zprostředkovatelů vůle Zlé moci),nemohu o tom s nikým prakticky hovořit. I to je cíl démonických entit : každého "stopaře, odhalovače,probuzeného" co nejvíce izolovat od ostatních !!! Aby se buď vzdali jejich temné moci, nebo jsou neustále vystavování nejrůznějším způsobům a typům útoků. Ať už jsou na úrovni hmotné,mezilidské, astrální či duchovní. Hledám proto stále naléhavěji odpověď, proč to všechno Bůh dopouští, a jaký to všechno má smysl. Proč dává Zlu tak obrovskou moc a destruktivní síly nad všemi aspekty lidského života,a proč se stále nedaří tyto struktury lidem trvale prolomit. Já si nepřeji již nic jiného, než aby konečně s "experimentem Země" přestal,skoncoval, a dal mu Mír a Pokoj, který lidem a Zemi na Počátku slíbil !!!
      Jedním z klíčů pro pochopení toho, co se na Zemi děje je to, jaký je zásadní rozdíl v působení na lidi : mezi Satanovou synagogou (zednáři,ilumináti, sionisté,satanisté a řada dalších)představovanou Kabbalou, Talmudem a v jistém smyslu i Starým zákonem, a mezi pravým křesťanstvím a Novým zákonem Syna Člověka. Je to vše o to složitější, neboť katolická církev míchá Dobro se Zlem, čímž nepřispívá k řešení této stále se zhoršující eskalaci napětí,násilí a Zla jako takového po celé Zemi. Začínám věřit tomu, že chemtrails temných slouží jako výrobce a udržovatel jakési bubliny kolem Země, která má zabránit probíhající transformaci. Pokud bychom "neprošli", nikdo si neumíte představit hrůzy, které ONI pro nás připravili !!! Co je být otrokem tělesně, to si jakž takž dovedeme představit. Ale být otrokem duchovně, to je pro mnohého z nás bez šance a možností představivosti !!!

      Vymazat
    4. Deje, clanek jsem napsal ja a Masek ho dale odmitl publikovat na zaklade stiznosti jeho platicich idiotu. Navstivte http://satya888.sweb.cz, kde jeste informace aktualizuji. Ja sam jsem zatim situaci nevyresil, ale pracuji na tom! Jakub

      Vymazat
  3. Hmm, to jo, na tom se shodnem. Ale skutečně nemohli vynalézt postup jak naši zbraň obrátit proti nám? Jak pravil Oliver Cromwell svým vojákům „Věřte v boha, ale střelný prach mějte raději vždy v suchu“. Dnes jeden neví a čerti nespí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si piš, že "čerti" nespí ! Jsou všude okolo nás, jenom nejsou z naší perspektivy 3D vidět. Lituji ty, kteří je mohou vidět a slyšet nebo s nimi mají fyzicko-astrální zkušenosti. Ti už ví, co je to peklo ! Jenže, kdyby promluvili, dají je do blázince. A proto mlčí a trpí !

      Vymazat
  4. Myslím, že důkazů je daleko víc, a daleko "atraktivnějších" než pitvat fotografie z měsíce.
    Mimochodem, sami jsme mimozemšťani - viz Nikolaj Levašov (Rusko v křivých zrcadlech) atd.

    Libor

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak sem něco vypusť ze svého archivu, ať se něco nového a zajímavého dovíme.

      Vymazat
    2. Zkuste mrknout sem www.vedy.sk
      A myslím, že (použiji citaci viz. 3:17) "jedním z klíčů pro pochopení toho, co se tady na Zemi děje" je znalost pravdivých dějin naší země, ne jen těch naučených ze škol (vždyť i Darwinova teorie je pouze a jen teorií... ;)). Levašova doporučuji taky - např. překlad skazky o Jasném sokolu je krásným náhledem na život našich prapředků.
      P.

      Vymazat
  5. Pristani na mesici je velky FAKE !!! > > Mesic : ma kolem sebe jakousi vrstvu pri cemz silne pochybuji ze lide se mohli dostat na mesic (1969) , v roce 2009 byla na mesic vyslana jakasi sonda s novymi technologiemi (2009 !! byla vybavena celkem 8 kameramy ) pri proniknuti do tzv. vrstvy kolem mesice byly zniceny celkem 2 kamery a sonda byla spalena, v tom okamziku hlasila poruchu (pri proletu vrstvou), muze mi tedy kendo vysvetlit jak by se mohla sonda z roku 2009 poskodit a kosmonaut v plechovce z roku 1969 ne ? v te dobe nebyla tak vyspela technologie jako dnes, dosud to nechapu jak je to tedy mozne ? prosila by jsem nazor orgonetu .. dekuji ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Měsíc létaly sondy od roku 1959 do roku 1976 (několik desítek ruských i amerických). Lidé tam letěli až deset let po první sondě. Další sondy tam začaly znovu létat v 90. lelech (přestávka byla 18 let dlouhá). Za posledních 20 let letěla k Měsíci zhruba desítka sond (několik amerických, japonská, indická, čínská, evropská).

      Jinak povídání o misi LCROSS, kterou máte patrně na mysli, najdete a Wikipedii (http://cs.wikipedia.org/wiki/Lunar_Crater_Observation_and_Sensing_Satellite)

      Vymazat
  6. Několik poznámek:

    1. Proč píšete na několika místech o Apollu 11 a ukazujete k tomu fotky z Apolla 12?

    2. Proč sem dáváte fotku, nadepsanou "Tady je přistávací modul Apollo 11. Všimněte si, ..." stranově obrácenou? (nehledě na to, že se jedná o fotku Apolla 12)

    3. Šipky 123, které mají ukazovat u postavy na kráter, dutinu, nebo něco, vedoucí do země, ukazují na trojici hadic, které spojují skafandr s batohem na zádech (tehdejší skafandry měly z batohu dopředu vedeno celkem 5 hadic - 2 s vodou, 2 s kyslíkem a jedna byl elektrický kabel).
    Hadice jsou vidět vidět na lepším scanu stejné fotky: http://history.nasa.gov/alsj/a12/AS12-47-6897HR.jpg , dají se najít i na fotkách skafandrů z té doby.

    4. K rostoucímu modulu by asi vylo dobré pro porovnání ukázat, jak vypadá člověk, přicházející přes kopec. Nejdřív se vunoří hlava, pak tělo. Když toho člověka chvíli vidíme bez nohou (které jsou skryty kopcem), znamená to, že je ten člověk UFO?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.