8. února 2012

Radarová megazákladna u Mnichova

Velký dík čtenáři za všechny super radarové informace, které pro nás našel! V mailu mám právě od něj ještě další 3 objevné články o radarech v Německu (vedle dalších čtenářských příspěvků, které nestíhám vyvěšovat), těšte se, ale teď už musím dělat jinou práci (je 6.30), tak zase odpoledne nebo večer ...
(Připomíná mi to základnu Cesano u Říma, viz moje fotky https://picasaweb.google.com/113915604096536871517/VysilaceRadiaVatikan)

Zdravím OrgoNeta,

a zasílám mu překvapivý objev u Mnichova. Je to obrovská radarová základna nedaleko Mnichova pod názvem Türkheim na okraji stejnojmenného města. Je zaneseno do mapky radarů v Německu. Něco tak obrovského a rozsáhlého jsem ještě neviděl (kromě haarpových farem v USA). Zvláště žasnu nad tou gigantickou haarpovou stěnou, složenou ze 3 vysokých a několika menších věží, mezi nimiž jsou vytvořeny lanové stěny jako panely, čím asi tvoří vhodnou obrovskou plochu vhodnou k vyzařování obrovského kvanta energie. Vždyť do  základny vede přímo jedna větev vysokého napětí ! Možná jsme zatím činnost Türkheimského radaru nezaznamenali, a zřejmě bude ještě mít nejednou "velké slovo" v rámci klimaterorismu v Evropě a možná i dále. Možná tyto gigantické radary slouží válečným operacím v okolí Evropy, a možná, že mohou provádět klimaútoky na značnou vzdálenost. Když porovnám, co dokázal takový krcálek z Ummendorfu u Magdeburku (megatřesky kvadratury kruhu přes celé Německo), co asi dokáže ten z Türkheimu ?! V příloze přikládám několik obrázků této základny.
S pozdravem čtenář 
1. Radarová základna Turkheim u Mnichova

2. Vstup trafostanice

3. Ústředí základny

4. Levé rameno základny se stožáry

5: Mohutná haarpová stěna - 4 věže





16 komentářů:

  1. Pripajam aj ja jednu "mega super tajnu HAARPovu" zakladnu zo slovenska. Na google maps ma suradnice 48.403594,20.125787 .
    Je to vysielac Rimavska Sobota. Cize nieco podobne, ako vysielac radia Vatikan aj vysielac pri Mnichove.
    Su si velmi podobne a je to tym, ze inak sa vysielac pre stredne vlny (vlnova dlzka niekolko desiatok metrov) ani postavit neda. Da sa to len tak, ze sa postavia velke stoziare a natiahnu sa medzi ne draty.

    Takze nemiesajme vojensky HAARP s takymito civilnymi projektami a trosku filtrujme informacie, nech nevyzerame docista ako debili.

    Tym nechcem povedat, ze to nieje napr. zdraviu skodlive, pre ludi, co su blizko vysielaca. Ale zeby s touto niekolko desatroci starou konstrukciou riadili pocasie, no to snad nie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A je 100%tně vyloučeno, že by se takové zařízení (nebo jen jeho část), co je v Turkheimu, dalo využít i k manipulaci počasí ? Co je těžkého na tom změnit nebo dodatečně připojit zařízení emitující záření, radiaci nebo vlnění k tomuto účelu ? Ať mi nikdo neříká, že to nejde, když do té základny je přivedena větev vysokého napětí a má svou trafostanici ! K čemu by taková elektrosíla byla dobrá, když se má jednat jen o vysílač rádiových(rozhalsových) vln. Taková anténa nejenom vysílá, ale také přijímá. Proto se lze domnívat, že může sloužit také ke špionáži a případně může být jedním z míst kontroly internetu.
      A také : na HohenBogenu v Bavorském lese jsou také desítky let staré špionážní rádiové věže. V jedné se plánuje muzeum, a druhá "jede dál" ve své činnosti. A dokonce tam v zadní části areálu přibyly nové oktogonální radary a "klec" emitující zřejmě skalární vlění.

      Vymazat
    2. Díval jsem se na ten Rimavskosobotský vysílač, a má jisté rysy a podobu s Turkheimským. Ten Rimavskosobotský je ale proti tomu Turkheimskému chudáček. Zaujala mě tam však taková divná struktura vedle těch věží. Jsou tam jakoby keře nebo zakrslé stromky, tvořící mřížkový pravidelný rastr. Co pod nimi skrývá ? Ať mi nikdo neříká, že si radisti hrají na ekology !

      Vymazat
    3. 100% ně vyloučeno není ani to, že vaše představivost a fantazie narůstá do obludných rozměrů.
      "Co je těžkého na tom změnit nebo dodatečně připojit zařízení emitující záření, radiaci nebo vlnění k tomuto účelu" - no to bych se vás rád zeptal, píšete to jakobyste věděl že je to hrozná brnkačka pomocí již instalovéno anténního systému ( který je vždy navržen vzhledem ke konkrétnímu účelu - tzn.frekvence, výkon, vyzařovací profil atd.) šířit RADIACI !!! .-))
      " když do té základny je přivedena větev vysokého napětí a má svou trafostanici ! K čemu by taková elektrosíla byla dobrá, když se má jednat jen o vysílač rádiových(rozhalsových) vln" - dle obrázku je patrné připojení dvou větví VN, vč. dvou transformátorů - to není nic neobvyklého. výkonu to při vysílání sežere hodně, záleží na vysílacím výkonu a frkevenci.
      "taková anténa nenejn vysílá ale i přijímá" tomáte pravdu, ovšem zmínka o kontrole internetu v této usouvislosti ukazuje na totální myšmaš ve vaší hlavě..udělejte si v tom prosím pořádek .-)
      A nakonec "Klec emitující skalární vlnění " to je nejvíc rozsekávka
      :-))) Měl jste snad " měřák skalárního vlnění" ?? :-)) Víte co to znamená " skalární" ??

      Jak psal předchozí užiatel, měl byste trochu filtrovat informace a neunáhlovat se v závěrech, abyste vy a další lidi co to stejně hltaj nevypadali jako ... .

      Hezkej den .-)

      Vymazat
    4. Když jste takový chytrák, tak nám vysvětlete, k čemu slouží systémy EISCAT, Ionospheric Doppler Radar, Doppler radar DWD nebo S-band Doppler radar. A co nám o radaru vypovídají tyto informace : typ M1500 - S1 (nápověda : S pásmo, 1°úhlový paprsek), typ WF 100 C, typ DWSR 2502 C,typ WSR 81 C, typ EHS TVDR 2500 C (nápověda : C pásmo, 5cm vlnová délka).Jaký vztah mají generátory EM pulsů k anténám typu haarp, talířovým, parabolickým nebo deskovým/panelovým, případně síťovým (jako pavučina) vysílačům obecně nazývané radary.
      Vysílač v Turkheimu zatím nechávám napokoji. Až mi odpovíte na předložené otázky, můžeme se bavit dále. Pokud nemáte odpovědi, které by měly hlavu a patu, pak si těch provokací laskavě nechte plný svůj pytlík, a vysypávejte si ho a otravujte svými plky třeba na osudu-biz, tam vás jistě rádi uvítají...

      Vymazat
    5. A jak víte, že vysílače podobné tomu Rimavskosobotskému nemůžou podporovat činnost nebo jevy vyvolané haarpem ? Já také vím, že skalární vlnění je takový terminus technikus pro sofistikovanější definice z radiometrie. Takže nemusíte hned být hloupě ironický :P

      Vymazat
    6. Já jsem nikde netvrdil, že vysílač v Turkheimu kontroluje internet. Je vidět, jak vám přefikujou mozkové laloky vnímané informace. Já jsem jenom naznačil, že podobné zařízení se může účastnit procesu kontroly internetu. Vy snad chcete tvrdit, že wi-fi a podobné internetové přenosy dat jsou na své cestě vzduchem nedotknutelné ? :))))

      Vymazat
    7. V pásmu HF mohou pozemní vysílače provést místní aurorální aktivaci pomocí vyvolané ionosferické vysokofrekvenční vlny (to dokáže haarp). Díky této spolupráci na modifikaci ionosféry a magnetosféry za podpory účinků silných vln KV (HF,SW) , může tato činnost vést k lokálnímu zesílení polární aktivity, k lokální změně horizontálních proudů v blízkosti vysílače silných vln KV(HF), ke zvýšení elektronové teploty a ke zvýšení počtu iontů ovlivňující rychlost větrů ve výškách nad mezí prováděné aktivace zmíněným pozemním vysílačem. A že jich tu těch vysílačů máme jako máku, si snad všimnul už každý ! Takže zase až taková něviňátka ty pozemní vysílače nejsou, jak se nám tu snažíte nabulíkovat. Haarpy to sice nejsou, ale spolupracují aktivně s nimi. A to pak vyjde ve výsledku nastejno !!!

      Vymazat
  2. Keď je známe, čo je príčina a kde sa nachádza, nemožno s tým niečo urobiť - nejako tie radary vyskratovať, alebo "heknúť" ?

    OdpovědětVymazat
  3. Podobná, lepšia je na juhu Slovenska.

    OdpovědětVymazat
  4. Zde: http://www.dmi.dk/dmi/index/danmark/satellit/msg_europa_animation.htm je krásně vidět, jak je na Evropu hnána oblačnost současně ze západu a z východu.


    Guess

    OdpovědětVymazat
  5. Zase vedle - jde o KV vysílač Wertachtal. Celou historii se dovíte zde http://preskoc.cz/kwp (James Wood - Historie mezinár. vysílání), fotky jsou zde http://sux.cz/0609 http://sux.cz/ab80 Krátké info je zde http://www.biener-media.de/de-Wertachtal.html

    OdpovědětVymazat
  6. Zdravim.
    Cekal jsem jestli tu nebude neco o tom ctvercokruhu a ono je :) Thx.
    Vse paradni, ale asi jako vsichni jsem si to musel overit. No moznost prvni: Kde je na mape Türkheim. Mapy.cz ukazuji, ze u A7 to rozhodne neni, je to cca 30km. Je to fake nebo se nekdo prespsal?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a co si mám myslet o tom, když bavorský radar Eisberg (právě ten, co kruhočtvercoval)se nachází asi 25 km JZ jinde, a dokonce na hoře s jiným názvem - Ameisenberg. Na udávaných souřadnicích pro radar Eisberg se totiž objeví prázdný bezvýznamný zalesněný kopec s názvem Elsenberg !
      Takže uživatelské fake to rozhodně nebude. Podobně se mi totiž podařilo náhodně objevit nějaké zvláštní vegetací částečně maskované vojenské zařízení u města Freising(Frísinky)nedaleko Mnichova, kde byl souřadnicován radar Munchen(Mnichov) sítě DWD, který byl nakonec také někde úplně jinde ! Otázka tedy zní, proč jsou tyto zámeny v mapách, a co mají krýt, od čeho mají odvádět pozornost !

      Vymazat
  7. a co když je to obracene píchnout do ionosvéry a chytat elektřinu do anten přece nemci bubou rušit atom

    OdpovědětVymazat
  8. To už přece chtěl kdysi Tesla, ale bankéřská lobby mu to zatrhla !

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.