13. února 2012

Whitney Huston: Další celebrita zabita illuminátskou kabalou?

Převzato z: http://wertyzreport.com/2012/02/12/miliony-umiraji-nikdo-nebreci-dalsi-celebrita-zabita-iluminatskym-kabalem/

Zdroj: David Icke fórum

Jeden zemře, miliony pláčou. Milióny zemřou, nikdo nepláče.

Další celebrita zabita iluminátským kabalem?

Celý svět oplakává další slavnou zpěvačku, která náhle zemřela ve svém bytě a opět za podezřelých okolností.
Whitney Houston byla nalezena mrtvá ve vaně s žádnými nelegálními prášky poblíž. Média opět spojují její smrt s drogami, se kterýma měla dříve problém. Jako u Amy Winehouse, která zemřela loni také za podivných okolností nejen kolem její smrti. Nedávno bylo odhaleno, že patoložka, která prováděla její pitvu, neměla povolení provádět takovou činnost a na místo byla dosazena vlivným manželem. 
Podle zprávy deníku The Sun byla Houston den před svou smrtí viděna v Los Angeles dizorientovaná a neupravená, když se svou dcerou opouštěla noční klub, tak “ji z nohy tekla krev a na zápěstí měla velký škrábanec.” Na party před Grammy v Tru Hollywood ve čtvrtek večer celebrita vypadala “vyčerpaná” a “náladová”, když opouštěla noční klub, podle svědka-.”Reagovala rozčíleně na ochranku, která se ji snažila dostat do auta…a začala jim nadávat.”
Ačkoliv se smála, když k ní přistoupili fanoušci kvůli podpisům, tak “za chvíli byla zase náladová a během sekundy se změnila. Bylo to kvůli tomu, že si její fanoušci všimli, že když místo opouštěla, tak byla nestabilní. Opravdu nad sebou neměla kontrolu.”
Dcera nesměla vidět tělo
Dcera Whitney Houston Bobbi Kristina se začala hádat s policisty u hotelu, kde její matka zemřela.
Podle zdrojů z policie….se Bobbi Kristina ukázala ve 4.patře Beverly Hilton několik po její smrti. Když jí bylo řečeno, že tělo nemůže vidět, tak křičela, nadávala a požadovala, aby jimohla vidět.¨
Nakonec ji do pokoje nepustili a odešla. Později se ukázal bratranec Whitney Dionne Warwick. Policisté ho také poslali pryč. ..Další rodinní příslušníci a přátelé, kteří v pokoji byli, než přijely úřady, její tělo identifikovali.
—-

18 komentářů:

  1. Neuroleptiká s kokaínom spravia svoje...

    OdpovědětVymazat
  2. pardon... žádný iluminátský kabal neexistuje, takovou slátaninu sem už dlouho nikde neviděl. Učení se jmenuje kaballa a je to židovské mystické učení. Neexistuje ani žádná iluminátská kaballa, to je jako smíchat marmeládu s motorovým olejem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nojo máš pravdu, to bylo jen respektování autorství (:-)))
      Illuminátská kabala - to mě nešokuje, i když to není "přesné", prostě běžné altermediální označení pro vládce světa - proč ne?

      Vymazat
    2. Ale že je kabbala satanské povahy pořít nemůžete ani vy, ani jiný pekelník :)))

      Vymazat
    3. Áááá, nějak se nám ty tajné popravičky rozmohly, co ? Copak, Whitney v návalu opilosti nebo drog na veřejnosti moc žvanila o tabu informacích nebo tématech, nebo "přestala poslouchat"své pány a bohy "za oponou" ? To bratři a sestry z kabbaly nemají rádi, a okamžitě viníky trestají, když nereagují na varování ! O tom by vám mohl Kája Gott vyprávět, jak to chodí "tam nahoře" mezi elitami.

      Vymazat
    4. Pozor na Trolly. To jsou placení specialisté, kteří zesměšňují a popírají, v našem případě třeba klimat...... a chemtrails. Jako jeden nejmenovaný web, který všichni dobře známe.
      (Já tomu nevěřím, to by přece bylo v televizi.....)
      Acyklón, zde přítomnen to přece dobře ví, ne?

      Vymazat
    5. kabala je satanské povahy? mahajánové učení buddhismu bylo přineseno z pekla jak učí jedna legenda. Pokud má lidstvo přítele je to právě "satan" a myslím to naprosto vážně. Na bedrech žádného antropologického mýtu neleží tolik lidské jako na jeho. Bůh není, nikdy nebyl a satana si lidstvo stvořilo samo, tak se s ním holt nyní bude muset vyrovnat.

      Vymazat
    6. Já ti dám mystické ! Je to stejné, jako kdybys řekl,že eutanázie je darem z nebes !

      Vymazat
  3. nemusí to být zrovna ona proslulá stalinská statistika,ale v současnosti kdejaký nadějný mladý fotbalista,jehož zakopnutí o míč mu naleje na učet pul milionu, má nejednou záhadný EXITUS...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen ať se ti lehkoživkové mezi sebou pobijou ! Nikomu scházet nebudou !

      Vymazat
  4. Nežiadúce celebrity odstranujú.Tak ako napríklad Michaela Jacksna , ktorého potápali celý život , len preto lebo vo svojich piesnach a videoklipoch sa spieral illuminátom.
    Sama jeho sestra vravela , že ho zabili úmyselne a doktor bol len bábka.
    Ale odporúčam seriál na youtube odhalenie hudobného priemyslu.
    Amy Winehouse vraj bola zabitá tiež..Neviem či je to pravda , ale videla som video z jednej talkshow , kde hovorí doslova že sa ju snažia dostať do veľkého trojuholníku.
    Myslím si že Whitney sa zabila sama kvôli drogám , predsa v posledných rokoch bola skôr v úzadí..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O černých známkách, velkém trojúhelníku, a dalších děsivých symbolech vykonávané smrti v zákulisí ví každý adept V.I.P. osobností veřejného, politického, zábavního či uměleckého života. Jak jednou mezi "bratry a sestry kabbaly" vstoupil, odevzdal jí svůj život i svou duši. Už není "svým pánem", nýbrž "poslušným služebníkem". Za to dostává příležitosti, prebendy, popularitu a bohatství. Když už nechce poslouchat, a zvrhlý systém se mu začne hnusit, cesta ven z tohoto "sektoru" vede jen nohama napřed v bezduché poloze ležmo !!! Jsou připraveni další adepti, brzy o nich v médiích uslyšíme...

      Vymazat
  5. http://www.thetruthbehindthescenes.org/

    OdpovědětVymazat
  6. Ledy se začínají opět hýbat !!! Portugalská vláda pátrá po zednářích mezi svými politiky !!!
    Portugalský premiér Pedro Passos Coelho dal ministerstvu vnitra pokyny, jimiž nařizuje, že osoby zastávající vysoké pozice ve vládě jsou povinny zveřejnit, jestli přísluší k zednářským lóžím.
    Lisabonský deník Diario de Noticias informoval, že pokyny ohledně prověření spojení mezi politikou a zednářstvím byly zařazeny do vládní zprávy o stavu země. Tento dokument obsahoval podezření u skupiny lidí z bývalého vedení portugalské tajné policie a médií, že se pokoušeli ovládnout ostatní média.
    Portugalské noviny připomínají, že portugalský premiér ve středu popřel, že by Passos Coelho požadoval, aby osoby zastávající vysoké posty ve veřejné správě zveřejnili, jestli přísluší k zednářské lóži.
    Podle listu Diario de Noticias představuje předání této záležitosti premiérem ministerstvu veřejných věcí de facto vyšetřování údajného napojení představitelů portugalského zednářstva na výzvědné služby země, jakož i na vrcholové politiky, včetně poslanců v parlamentu.
    V této souvislosti v srpnu 2011 noviny Publico odhalily, že někteří novináři a vydavatelé byli šmírováni portugalskou tajnou službou, v době socialistických vlád. Informace o přístupu agentů k poštovním schránkám a k eSMSkám představitelů státu potvrdil také mobilní operátor.
    Vloni na podzim byl založen parlamentní výbor, který počátkem ledna zjistil, že existovaly vztahy mezi portugalským zednářstvem, především lóží Mozart 49, a předešlými státními úředníky, tajnými službami a médii, a několik bývalých důstojníků tajných služeb v nich našlo práci.
    Existují důkazy, že portugalské zednářství má stále silný vliv na bezpečnostní služby. Uvedla v úterý zástupkyně šéfa parlamentu ze Sociálně-demokratické strany Teresa Leal Coelho.
    V lednu potvrdily členství v zednářských lóžích parlamentní šéfové největších klubů v Portugalsku, Luis Montenegro ze Sociálně-demokratické strany, a Carlos Zorrinho z opoziční Socialistické strany.
    Je zajímavé, že předseda Evropské komise je zrovna Portugalec José Manuel Barosso, pravá ruka dalšího vypečeného bruselského ptáčka,Belgičana - prvního prezidenta EU Hermana Van Rompuye. Oba prošpikovaní tajnými společnostmi, až to bučí !!!
    Chtělo by to udělat podobnou lustraci i mezi našimi politiky a poslanci. A v případě pozitivního nálezu doživotně zakázat angažmá v jakékoli formě politiky a v jakékoli straně nebo straničce. Zednářství a sionismus je mor,rakovina, zhouba každého skutečně demokratického státu !!!

    OdpovědětVymazat
  7. To už jsme si všimli, že tu v ČR mají Illumináti a další jejich spřátelená tajná bratrstva pevně zaseknutá chapadla (Vondra,Telička,Tlustý,Schwarzenberg,Fischer,Dientsbier ml.,Sobotka,Špidla,Škromach,Mlynář,Langer,Tošovský a mnoho dalších)!

    Římský klub nedávno opustil V.Havel, a jsem zvědav, kdo bude u nás jeho nástupce.Tipoval bych Vondru nebo ŠvarcyhoTrautenberka :)))

    OdpovědětVymazat
  8. Zomrela v 11 deň v mesiaci. Pochovávajú ju v kostole kde ako 11 ročná začala spievať. Určite by sa toho našlo viac. Bola zavraždená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zapomínáte dodat, že rituálně zavražděná. Proto ji nesměli vidět ani její nejbližší, poněvadž by to mohlo prasknout na věřejnost ! Všechny tyto oběti jsou vražděny rituálně podle "globalistické kabbaly"!

      Vymazat
  9. někdo za to může to vím moc dobře.mám i takový senzitivní pocit a předtucha která se stane a kterou jsem cítil byla rychlá a nečekaná.až příliš.na silvestra ten pocit byl nejhorší :(

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.