22. března 2012

Akce NASA: aktivizujme cloudbustry a ocet!

Od čtenáře:

Ahoj, asi by bylo třeba na zítra zaktivovat všechny co budou moct... hlavně tedy asi octovat a vše co bude možné po několik dní.
Protože NASA chystá výzkum hodně horních vrstev kolem planety (thermosféry) a bude k tomu používat trimethylaluminium (http://en.wikipedia.org/wiki/T​rimethylaluminium) a to znamená že to pokryje hodně velkou část planety, podle mě.
Zdroj informace: http://www.nasa.gov/mission_pa​ges/sunearth/missions/atrex-ni​ghtlight.html
Aktualizace: http://www.nasa.gov/mission_pa​ges/sunearth/missions/atrex.ht​ml
Takže to vypadá na zítřek.
Dík, zdraví Kukide

P.S. Orgonet: 
Ano, Kukide, měli bychom to zkusit. Já to trochu shrnu, o co jde:

Podle uvedených zdrojů se NASA zítra (23. 3. 2012) chystá šeredit na samém okraji vesmíru, údajně zkoumat jet stream v extrémních výškách. Hodlá tam vystřelit 5 sondovacích raket, které mají vypouštět chemické značení, aby ten jet stream byl vidět - trimethylaluminium. To je extrémně nezdravá věc, už jsme tu o ní psali. (http://orgo-net.blogspot.com/2011/03/chemtrails-obsahuji-trimethylaluminium.htmlhttp://orgo-net.blogspot.com/2011/04/jeste-k-nebeske-chemoterapii.html )

Sdělují to veřejnosti proto, že rakety budou vypuštěny ze základny ve Wallopsu a budou vytvářet světelné efekty viditelné z velké části USA a Atlantiku - tak ať se veřejnost neplaší, nýbrž ať na to zbožně kouká, na ten pokrok vědy. (Jinak se TMA vypouští nenápadně běžně.)
Vo co jim de, to už veřejnost nebude zajímat, spokojí se s tím , že je to "věda" ... ale jak my konspiracionisti známe NASA, nic dobrého to nebude (:-)))

Takže, doporučujeme naprogramovat domácí cloudbustery (do thermosféry v pohodě dosáhnou) na zneškodnění té nedobroty.  Stejně tak můžeme naprogramovat powerwandy. Lokální ocet, ten může neutralizovat to, co dojde do naší blízkosti. A jestli vás napadá ještě něco dalšího, vyzkoušejte.

Takhle to má být viditelné:



Tohle jsou ty signální stopy z trimethylaluminia - myslím, že nám to připomíná některé podivné žížalovité "stopy raket", co občas vídáme i u nás.


10 komentářů:

  1. možná jim ruské Kosmosféry šlápnou na kuří oko,spolu s Andromedany....takže klídek,ješšště nestartují....jesstli vubec....

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ti teda Orgoete řeknu, že jsem právě teď měla po dvě noci za sebou sny, kde jsem viděla tyto podivné "zakroucené" světelné úkazy na nebi:-( Nejspíš fakt bacha všichni na to - přišlo mi to těsně po probuzení jako hodně varovný sen. Já asi nevylezu ven a to má být zase krásně :-( JaJi

    OdpovědětVymazat
  3. ahojte :-)

    z celého srdce pokorně Děkuji, že naše nejdražší Matka Země je milovaná, milující, čistá, uzdravující, zdravá, harmonická, harmonizující, krásná, samočistící, bohatá, plná zdravé čisté potravy, křišťálově čistá. :-)

    krásný večer všem, s láskou
    sv.

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den,
    nevíte někdo, kde by se dal koupit hotový cloudbuster? Pořídila bych si ho na zahradu.
    Děkuji, Sylva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mila sylvo, pokud jeste neni pozde a tento odkaz najdete: jsme Stepanka a Oldrich,rikame si Stedrich a vyrabime krome orgonitu i cloud bustery. bud se da objednat a dostat hotovy, nebo prijedeme k vam,a muzeme u vas udelat workshop na odlevani orgonitu a cloud busteru,takze si u vas naliji co kdo potrebuje i vasi pratele a rodina.. anebo mame posledni variantu: delame sety na cloudbuster. vypada to tak,ze je to balicek,ve kterem je uplne vsecko,co budete potrebovat od pryskyrice,kyblu,disku na trubky,trubek,az po rukavice a injekcni strikacku na tuzidlo...samozrejme i s navodem jak si ho vyrobit :)
      tyto sety budeme mit na e-shopu, ktery teprve chystame spustit.
      jinak nas muzete kontaktovat na mejlu stebule@post.cz na telefonu 603 964 225 nebo mame skupinu na facebooku Stedrich.kde se da i videt co vyrabime,jsou tam i fotky z nasich workshopu, na kterych vyrabime cloud buster u lidi na zahrade ...
      za stedricha, stepanka.

      Vymazat
  5. Start posunut ze soboty na neděly ve 3 ráno...
    tady by měl být přehled případné úpravy startu:
    http://sites.wff.nasa.gov/webcast/

    alycon12 - přeji si aby jsi měl pravdu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pro: svetlo-)lejMar 22, 2012 12:10 PM

    Zeme neni pro 7 miliard lidi: "plná zdravé čisté potravy"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano je spočítáno, že uživí 21 miliard lidí ;)... Proto těch 7 opravdu může žít a každý v plné blaženosti :)

      To, že zrovna teď nejí "plnou zdravou čistou potravu" je jen lidská volba každého jedince... a někdy bohužel jen bezmyšlenkovité přijímaní sociálních fikcí nahromaděných v historii s kombinací zhoubné potřeby některých lidí mít otroky.

      A opravdu letos je možno začít... kdokoliv chce může mít hojnost toho co potřebuje a pomoci tak ostatním mít totéž plné naplnění... Já vím deziluze a opouštění zhoubných návyků občas bolí, ale dají se lehce překonat s myšlenkou lásky.

      "slunce v duši"

      Vymazat
  7. Tak super asi jste na tom zapracovali co :)

    A vůbec už zase posouvají start... kvůli počasí lol

    takže držte stráž dál prosím

    další možnost stratu je v úterý od 00-5 ráno

    díky moc

    "slunce v duši"

    OdpovědětVymazat
  8. tak zase změna nebo tedy upřesnění:
    2am-5am EDT dnes z pondělí na úterý... uvidíme zda se vůbec podaří ;)

    větře - otče foukej, foukej jen fič raketový start pryč...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.