21. března 2012

Inelia Benz: Jak přistupovat k financím

Něco ze zásobiček. Osvědčilo se vám Ineliino cvičení na zpracování strachu? Mně ano. Pokud to zkusíte, zjistíte, že je to nekončící práce, nicméně velmi očišťující. A už znám i takové, co si velmi chválí cvičení na Znovuspojení s duchem peněz ... (viz článek níže). Bavte se!

Březen 2012: 
Inelia Benz - Výzva k akci: Jak přistupovat k financím

Níže uvedené kroky budou mít skutečný efekt na osobní životy, jakožto i na planetu. Je to práce s energií. A když se tisíce jednotlivců spojí v jednom záměru, dojde ke skutečným, hmatatelným posunům. Tento článek jde (mailem) ke 12 000 lidí, mnozí z nich ho přepošlou svým milovaným, přátelům a kontaktům. Webová stránka, kde je zveřejněn, má dosud 2 milióny zobrazení stránky a milión jednotlivých návštěvníků. Žádám vás, abyste se stali součástí tohoto uzdravujícího procesu a abyste provedli tyto kroky, podělili se o článek emailem nebo osobními kontakty, a tak informovali ostatní o jejich vrozené božské schopnosti spolutvorby.

V současnosti procházíme obrovskou transformací lidského kolektivu. Když každý z nás zvýší své vibrace, zvýšíme i vibrační úroveň celého kolektivu. Když se to stane, lidé se probudí. Lži budou odhaleny a zkažené systémy se zhroutí.
Toto představuje příležitost, jak transformovat naše systémy.
Není pochyb: Náš finanční systém se mění.

Výzva k akci – Krok 1:

Zpracujte svůj strach okolo „finančního kolapsu“. Použijte Cvičení na zpracování strachu. (Anglicky s MP3 http://ascension101.com/en/ascension-tools/33-ascension-tools/105-fear-processing-exercise.html, česky zde: http://orgo-net.blogspot.com/2012/01/cviceni-na-zpracovani-strachu.html
Zpracujte strach, že ztratíte to, co máte, svou práci, dům, bohatství, strach z nedostatku, že uvidíte své milé umírat, z války, a všechny ostatní strachy, které mohou přijít, když pomyslíte na to, že v blízké budoucnosti přestane existovat finanční systém. Zpracujte „bezmocnost“.
Máme tendenci hledat vnější příčiny pro důvody, proč je náš současný finanční systém zkažený a v podstatě určený k zotročení. Konec konců jsme s jeho tvořením neměli nic společného. Narodili jsme se do něj. To ale platilo do doby před několika lety, když jsme se začali jako druh probouzet, a nyní s tím můžeme něco dělat.
Nyní ho můžeme transformovat.
Peníze nejsou nic jiného než objektivizace přirozeného a svobodného toku energie podpory a hojnosti, který je na planetě od počátku věků. Původně jsme vytvořili peníze tak, aby umožnily výměnu energie cenným a užitečným způsobem. Vytvořením výměny energie se vyhýbáme energetickému dluhu. Energetický dluh není dobrá věc, když s ním žijeme ve fyzické realitě. Sami se můžete informovat o výměně energie a dluhu v článku Dluh – spoj v řetězu zotročení. (Anglicky http://ascension101.com/en/ascension-information/29-july-2010/92-debt-a-link-in-the-chain-of-enslavement.html , česky zatím není.) 
Tím, že se znovu spojíte s pravou energií, která stojí za penězi, a když uzdravíte svůj vztah k penězům, můžete nejen transformovat své osobní systémy podpory, ale jako probuzení jednotlivci můžete také transformovat planetární finanční systém na něco, co je čisté, ryzí, bezúhonné, co podporuje každou cítící i necítící bytost na planetě. Tato druhá část, fakt, že když uzdravím náš vlastní vztah k penězům, také uzdravíme a budeme transformovat náš systém, nebyla mnohými pochopena. Proto považuji za nezbytné ji opět zde zdůraznit. A proto vás vyzývám, abyste učinili druhý, nejdůležitější krok v tomto projektu kolektivního záměru.

Výzva k akci – Krok 2.

Proveďte cvičení Znovuspojení s duchem peněz po příštích 7 dní. Pokud můžete a chcete, i po celý březen. Ale i když ho provedete jen jednou, pomůže to. Najdete ho zde: anglicky s MP3: http://ascension101.com/en/ascension-tools/19-five-minute-mp3s-for-the-workplace/51-self-growth-audio-tools.html, česky viz níže.

Dva jednoduché kroky. Pojďme je provést!

Děkuji vám za vaši podporu a neustálou práci k spoluvytvoření mocnější lidské reality!


Cvičení: Znovuspojení s duchem peněz

Anglicky s MP3:

Opět a opět pozoruji, že pracovníci světla a lidé, kteří jsou na duchovní cestě, jsou spíše chudí. Zdá se, že mají mnoho problémů. aby do svého života přitáhli peníze.

Samozřejmě ne všichni jsou takoví, ale tento vzorec se silně projevuje u léčitelů, psychotroniků, i u pracovníků vzestupu. Nebudu analyzovat, proč to tak je, protože v zásadě to není důležité. Ale chci poukázat na to, že budete muset zpracovat své osobní bloky, které vytvářejí tento problém ve vašem životě. Cvičení, které provedeme později, vám umožní rozpoznat, o jaký problém jde, a napravit ho, vyléčit ho. Až se to cvičení naučíte, měli byste ho dělat jednou či dvakrát denně, nejlépe po meditaci.

Nejdůležitější věc, kterou musíte pochopit o penězích, je, že to je energetická bytost, že jsou živé.

Představte si je jako Elementála, velmi mocného a velmi důležitého Elementála.

Možná by se dalo říci, že je to právě teď nejdůležitější Elementál ve vašem životě. Zejména pokud žijete v nějaké západní zemi, kde potřebujete peníze k přežití.

Peníze vám umožní většinu základních věcí, jako čistou pitnou vodu, příbytek, šaty, kreativní vyjádření. Jídlo každý den. Nejzákladnější věci vašeho života k vám přicházejí výměnou za peníze, a proto jsou tak extrémně důležité.

Další aspekt peněz, který musíte pochopit, je, že peníze nejsou zlo. Někteří lidé je užívají negativním způsobem, ale samy peníze v sobě nemají nic negativního. Jakmile rozpoznáte a zkontaktujete energii peněz, uvidíte to sami. Peníze nemají absolutně nic negativního. Jsou všeobsahující, kreativní, živící. Jsou teplé, jsou krásné. A já chci, abyste se naučili to prožívat.

K tomuto cvičení budete potřebovat do ruky nějaké peníze. Bankovky jsou lepší než mince, ale pokud zrovna nemáte, mince budou stačit. Ale příště si zkuste opatřit bankovku, čím větší, tím lepší.

Vložte si bankovku mezi dlaně, ruce držte mírně před sebou. Trochu jako když se modlíte, ale držte ruce uvolněně, aby se cítily příjemně a pohodlně.

Při tomto cvičení je velmi důležité, abyste nežádali o žádné věci. Všimla jsem si, že hned poté, co lidé kontaktují peníze, nebo když cítí, že je začínají kontaktovat, začnou žádat o věci. třeba: Ach jo, potřebuju nové auto. Chci novou práci. Chci peníze na jídlo. Chci něco ... Tak tohle nedělejte.

Myslete na ně tak, jako byste se setkali a seznámili s novým přítelem – a když si získáváte nového přítele, nezačnete tím, že ho budete o něco žádat.

Nejprve je třeba se seznámit s energií peněz. A pak jí dovolíme, aby se vyjádřila v našem energetickém poli. To budeme dělat právě teď.

Takže, držte peníze mezi dlaněmi a vyčistěte svou mysl.

Pak budete prociťovat bankovku. Jenom ji prociťte. Prociťte ji mezi dlaněmi. Dovolte jí, aby tam byla.

Brzo začnete cítit teplo. Vychází z ní příjemné teplo. To je první známka, že se začínáte identifikovat s penězi. Je to teplo.

Řekněte jim „ahoj“, a že jim dovolujete, aby se vám projevily.

A pak jenom poslouchejte.

Zklidněte svou mysl a poslouchejte.

Dívejte se, zda do vaší mysli přicházeji nějaké myšlenky či obrazy, a dovolte jim být.

Když jsem to já dělala poprvé, přišel mi obrázek mojí matky, jak mi tahá bankovku z úst, vleče mě do koupelny, vymývá mi pusu a říká mi, že peníze jsou špinavé a že bych si je nikdy neměla dávat do pusy a že bych si vždycky měla umýt ruce, když na ně sáhnu.

To mě samozřejmě šokovalo, a způsobilo obrovský blok, a proto jsem nemohla pustit peníze do svého života, nemohla jsem je nechat, aby se mě dotkly – jsou špinavé.

Když jsem ten obrázek viděla, byla jsem dost překvapená – myslela jsem, že jsem na to už dávno úplně zapomněla. Takže jsem za něj poděkovala a propustila ho.

Pokud vám při tomto cvičení přijde nějaká negativní zpětná vazba, udělejte to taky tak – poděkujte za obrázek, pocity, bloky – a propusťte je. Přišly právě proto, abyste je mohli propustit.

Trvalo mi několik týdnů, než jsem propracovala několik bloků, a nakonec jsem byla schopná prostě sedět a dovolit penězům, aby se mi vyjádřily.

A další stádium je pustit je do svého energetického pole. Vaše energetické pole, to je váš život, to jste vy. Je to vaše tělo, vaše myšlenky, vaše emoce, vaše realita.

Takže, jakmile máte dobrou, pozitivní zpětnou vazbu od peněz, a dovolujete jim, aby se vám naprosto a bezvýhradně vyjádřily, požádejte je, aby přišly do vašeho života. Aby přišly do vašeho energetického pole.

Mohu vám říci, že to bude velice radostné, protože peníze nic více nemilují, než aby jich bylo ve vašem životě plno. Je to jediný způsob, jak se mohou vyjádřit – je jich hojnost v každém aspektu vašeho života.

Jak to udělat na praktické úrovni? Máte mezi dlaněmi bankovku a ta vydává teplo.

Dovolte jí vydávat teplo, a dokonce horko. A dovolte tomu horku, aby rostlo a zaplavilo vás. Aby přišlo do vašeho života, jako příliv, jako láska.

Znamení, jak zjistíte, je velmi podobné znamení Matky Země, protože je to jedno a totéž. Přivítejte je, obejměte je.

Tady můžete zastavit audio, abyste si plně umožnili prožít svou kompletnost.

Potom poděkujte Elementálovi peněz za to, že se vám plně vyjádřil. Otevřete oči, pokud byly zavřené, a odložte peníze. Pamatujte, že toto cvičení musíte dělat aspoň jednou denně. A prosím, zajděte na web a napište mi o svých výsledcích – ráda bych se je dozvěděla.

43 komentářů:

  1. Medzi nebom a zemou sa občas dejú dosť zvláštne veci....Jednou z takých môže byť aj to, že tie peniaze prídu v podobe dedičstva po náhlej strate či nehode blízkeho rodinného príslušníka....V článku je popisovaná magická praktika, ktorú nemusí zvládnuť ani rutinovaný mág a tým zvlášť nie neskúsená, zvedavá po ľahkom zbohatnutí túžiaca osoba. Myslím, že je lepšie si ich zarobiť normálnym spôsobom a nešpekulovať či prípadne neurýchľovať smrť blízkeho človeka....
    Nemusí to tak byť, ale čo keď?....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opatrnost je na místě

      Vymazat
    2. STaci, ked budes myslet na peniaz, ktorý máš v ruke a na peniaze, ktoré sa len tak povaľujú kade tade a nikomu "nepatria" a nikto im este neurcil ucel, maj na toto zamer a neboj nikto ti v rodine bohaty ani chudobny neumre.
      Odskusane, mam okolo seba v rodine zopar dost bohatych ludi a nikto neumrel a ja volam peniaze kazdy tyzden pri meditacii, aj ich mam, presne tolko, kolko prave chcem a potrebujem, ale nikto mi neumrel, všetko to boli peniaze nie z pancuchyt mojej babky alebo z podpory Deza z hornej dolnej, ale penaze z bank alebo peniaze urcene na podnikjanie, a tie sa len tesia ze skoncili u mna,m lebo so mnou im je dobre a dostavaju ten naj ucel a preto sa na mna uz v dobrom zacinaju lepit a mam ich stale viac a mozem podporit aj skoly aj zdravontictvo, a tak nielenze nikto neumrie, ale este sa aj vyliecia a naucia sa pritahovat peniaze z laskou a budu aj oni potom pomahat a tak je to domino lasky a penazi a pozitivty a poamahania naraz. Verte mi alebo nie, ja to mam a citim a vidim takto.

      Vymazat
  2. Ta ženská mi byla vždycky podezřelá, nevěřím jí!

    Syn Matky Země

    OdpovědětVymazat
  3. Je to dost děsivá okultní záležitost. Peníze jsou vytvořené lidmi, nikoli elementály. Tohle je černá magie a jestli jsem měl pochybnosti o tom, kdo je Inelia Benz tak už to víc než tuším...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bububu:-)
      Promiň, ale cvičení i Inelie jsou SPRÁVNÉ.

      Pracuju na sobě duchovně od r. 1993 velmi podobnými postupy, jako radí Inelie a díky tomu jsem se dopracovala i k vlastní firmě a hojnosti. Bez odblokování a zbavení se nesmyslné výchovy, strachů, předsudků, blbých vzorů z rodiny...bez duchovní práce na sobě, bych se nedopracovala tak daleko. A k té mnou provedené duchovní práci patřilo i představování si hojnosti, aut, bazénů, nemovitostí,peněz, blahobytu, cestování, možností... A přišlo to:-)
      Představovala jsem si to v době, kdy jsem měla hlavu v oblacích,srdce otevřené a kapsu prázdnou, zadek holý. Přišly pak příležitosti jak si vydělat a když se nedařilo, UDĚLALA JSEM TO, ŽE JSEM Z HLAVY ODSTRANILA DALŠÍHO ELEMENTÁLA, který to přivolal(příčina-důsledek)-třeba svoji představu-obavu, že nezvládnu zaplatit příští měsíc nájem...že něco nezvládnu, nejsem dost dobrá...TA naše MENTÁLNÍ PŘEDSTAVA,KTEROU SI V HLAVĚ VYTVOŘÍME SE NAZÝVÁ ELEMENTÁL. Tvoříme si mentální obrazy( elementály) a pak se nám zhmotňují v životě. To je základní "technologie":-)jak to funguje! NIC SE TI V ŽIVOTĚ NEDĚJE, ANIŽ BYS TO V MYŠLENKÁCH PŘEDTÍM NEPŘIPUSTIL.
      Takže máš na výběr!!!!
      MŮŽEŠ SI PŘEDSTAVIT :ZA A)ŽE JSI BEZDOMÁČ BEZ KORUNY
      ZA B) ŽE SE KOUPEŠ VE VANĚ PLNÉ PENĚZ

      Obě mentální představy jsou TVŮJ elementál. A ten do tvého prostoru přitahuje podobné.

      Je neslušné či špatné si představit za B)?????
      Proč ne??????
      A k tomu patří, že ty peníze příjímáš s radostí, láskou, blaženě, lehce-NIC V TOBĚ TO PROUDĚNÍ NEBLOKUJE. Ty hřeješ je a ony tebe. energie proudí.
      To je to celé.

      Jo a jsem hodný a duchovní člověk i s penězi a dala jsem lidem práci....

      Vymazat
  4. Jenom, aby to nebylo na poslední chvíli, na ukotvení, podporu a zachránění současného finančního systému. Myslím, že až se bude s penězi nakládat spravedlivě, připojíme se všichni na jejich ducha automaticky, snadno a rychle. Ale asi to bude jiný duch, než ten současný. Toho stávajícího si do své energie za nic nepustím, ať skončí v propadle dějin, nehodlám ho zachraňovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak změna: původní duch peněz prošel základní očistou a odstoupil. Přišel, samozřejmě nástupce, je pravděpodobné, že se nějakou dobu na něj nebude možné připojit... je novej a má toho teď moc. Mějte se.

      Vymazat
  5. peníze jsou jen uměle vytvořená hodnota vytvořená lidmi, ničim nepodložená a v podstatě má cenu jen do tebé doby dokud v peníze budou lidé věřit

    OdpovědětVymazat
  6. niektori uz naozaj nevedia co by vypotili len aby pritiahli na seba pozornost. Meditacia na peniaze! Aky to blud...

    OdpovědětVymazat
  7. Nevím teplo jsem z nich cítila , poprvé se mi vynořil obraz , jak mohu díky penězům udělat svou rofinu své blízské štatsnějšími . Že bych jim mohla koupit nějaké věci co potřebují , nebo pomoct při složité situaci . Potom se mi vybavila jaká si žena jak jde domů a její manžel na ní křičí , právě kvůli penězům .. Chce to cvičit víc a víc vyčistit mysl u mne

    OdpovědětVymazat
  8. Z vašich komentářů je vidět, že peníze jsou opravdu pro většinu duchovních lidi tabu ...
    Ale já myslím, a říkají to i všechny mé oblíbené autority jako Eckhart Tolle, Little Grandmother, Inelia - že popírat peníze znamená popírat hojnost - abundance - a dokud neuznáváme hojnost, tak se nemůžeme hnout z místa, duchovně už vůbec ne ...
    Hojnost musíte k sobě pustit, sama k vám přijít nemůže, když ji neuznáváte ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejde přece o popírání peněz, nebo hojnosti. Jde o zákon rovnováhy. Nic nevzniká samo od sebe a kolik dáš, tolik dostaneš. Jinak je to magie a blud.

      Vymazat
    2. Tak sa to zvykne hovorit ale hojnost moze byt aj ineho druhu ako financa.

      Na druhej strane mnoho ludi by nahly "naval" penazi zrejme nezvladla. Neviem teda o akych ciastkach sa bavime.
      Udajne sa mal robit prieskum medzi ludmi, ktori vyhrali vysoke ciastky v lote. Drviva vacsina rozhadzala vyhru behom kratkeho casu, stali sa z nich alkoholici alebo narkomani, rozvratene rodiny...

      Osobne by som sa na peniaze nefixoval, nie vsak v zmysle, ze by som ich popieral, jednoducho je mi to fuk, mam alebo nemam. Vsetko je presne tak ako ma byt a ja dany stav akceptujem. Jedina tuzba, ktoru si denne pripominam je oslobodenie, nirvana. Nech uz pod tym chapeme cokolvek.

      Vymazat
    3. Hojnost, kterou dnes zažíváme je jen uměle vytvořená obrovským množstvím vytištěných penez (dluhem), který budou splácet budoucí generace.

      Vymazat
  9. Toto mi přijde ujeté. Připomíná to fakt černou magii. Přečetli jste někdo knihy od Lazareva? Ten nedostatek peněz vysvětluje kapku jinak.

    OdpovědětVymazat
  10. Souhlasím se synem Matky Země.Nezdá se mi to.Pravdou je,že duchovní lidi,jsou většinou chudí. Víc mysleli na sebe než na druhé. Možná se to ale změní.

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to by mě vážně zajímalo, co má tato technika společného s černou magií - mohl by se tu o tom někdo více rozepsat ? Černou magii si představuji trošku jinak a děsivou okultní záležitost taktéž...díky moc :0)

    OdpovědětVymazat
  12. ...... jedna moudrá žena mi jednou říkala, že lidé duchovně velmi zralí jsou současně i velmi bohatí... znala je osobně O:) návod zkusím a cítím ho dobře, tohle není černá magie, být finančně zajištěný je důležité pro vnitřní harmonii každého z nás, pokud by měl někdo zbytečné obavy, aby peníze, které k nám přicházejí, byly čisté, tak si zkuste třeba jen říct, že vše se děje ve prospěch všech zůčastněných O:)

    OdpovědětVymazat
  13. Popírat peníze, to jsou jen staré programy, které musí pryč. :-) Hojnost je svoboda a není to jen o penězích.
    Strach mít rád peníze je to co oni chtějí. :-)
    To co se vám ukazuje, je to co vám brzdí přísun peněz a hojnosti. Obyčejně se to dědí po předcích, nebo je to z dětství. V kineziologii se to dá také lehce poznat a není to černá magie. :-))
    Liliana

    OdpovědětVymazat
  14. Tím, že rozšíříte řady chudých, chudým nepomůžete. Peníze a hlavně jejich energie je nemírně mocná, je celkem příjemné je mít a umět se k nim propracovat, docela mi to jde:)tak vím, o čem tu mluvím, podstatné však je jejich moc ustát a snažit se je využívat konstruktivním způsobem s přínosem nikoli individuálním, ale co nejširším. To opět neznamená koupit rodičům televizi a sourozenci novou ledničku a sobě BMW a staré kabelu od Vuitóna ale např. vytvořit prostor pro práci dalšího člověka...a tím svůj majetek přerozdělovat.
    Moudrým se člověk většinou stane(nejenom v případě peněz), až když si dá na držku. A když je poučen "krizovým vývojem", velmi rychle se nabaží materie v podobě ovoce, které "dříve rostlo vysoko na stromě a nemohl na něj dosáhnout"...a pak začne řešit, co teda s nimi, aby TO dávalo smysl... Svému chudšímu příbuznému nikdy neprokážete službu, když mu něco koupíte, nebo dáte "zadarmo". Každý sám musí nalézt cestu k bohatství, nehledě na to, je li duchovní, nebo materiální, nicméně, co lze VŽDY - být dobrým hospodářem, vzorem pro své okolí a být si vědom své zodpovědnosti. A jestě rada na závěr pro přemýšlivé: Víte proč přízemní a neušlechtilí lidé mají často víc kaček než uvědomělí a oduševnělí? Protože ti první myslí hlavně na prachy;) a v tom je celé kouzlo.

    OdpovědětVymazat
  15. Peníze jakožto nejlepší vynázlez iluminátů pro ovládání lidí je velmi negativní energie. Jsou potřeba, to je bez debat, ale člověk nesmí získat závislost. Je to celkem jednoduché, veškeré peníze, které člověk získá okamžitě nějak investovat a nechávat si jen drobnou rezervu pro případ co kdyby. Ale i to je víceméně zbytečné, protože ti nahoře to vždy zaonačí tak, aby když je potřeba, peníze se odněkud objevily. Když máme peněz hodně, začínáme být pod jejich vlivem a chceme ještě víc. Zářným příkladem je naše vláda... myslí jen na sebe a na to, kde sebrat ještě víc peněz... Mimochodem ten elementál peněz, který se zmiňuje na konci článku je právě ta bytost, která nám vytváří závislost.

    Co dělat, abychom měli peněz dostatek? Je třeba vždy myslet pozitivně ve stylu "Jsem bohatý, mám peněz dost, je mi dobře" apod. Funguje to tak, že naše vyšší Já a andílci nám plní to, na co myslíme. Když budu naříkat "nemám peníze", pak andílci zařídí, abych peníze neměl - oni si totiž myslí, že když mám tuto myšlenku v hlavě, tak ji chci uskutečnit, že je to to nejlepší, co pro nás mohou udělet. Oni totiž neřeší, v jakém významu jsme to řekli, oni to berou doslovně. Když budu myslet tak, jako bych měl peněz dost, pak oni zařídí, aby to tak bylo.

    Milan
    http://www.lastura.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Lidi, co se pokládají za duchovní, často přijmou svůj nedostatek peněz jako znak duchovnosti a jsou na něj hrdí - já peníze nepotřebuju, jsem duchovní, (a tudíž lepší než ostatní (:-))), takže jim tento stav slouží pro posílení a udržení vlastního ega. A jejich ego se téhle myšlenky jen tak nevzdá (:-)) a ego je opak duchovnosti ):-))a popřít vlastní ego a připustit si svou neduchovnost je velmi těžké ...

    Podobně jako (někteří) vegetariáni se cítí duchovně nadřazeni nad ostatními, jelikož nejedí maso, což jim slouží opět jen k posílení ega - a kdyby si to připustili, tak to by byl příliš velký zvrat v jejich životě.

    Kdo se nechce znát k penězům a pokládá je za negativní, tak to by se taky mohl dívat negativně třeba na vodu - tu sice také denně potřebujeme a bez ní se neobejdeme, ale v nepatřičném množství a v nepatřičných rukou může mít katastrofální účinky ...

    Peníze jsou součástí světa, mohou pomáhat i škodit, ale bez nich se zatím neobejdeme. Ani vesmířané neslibují a neprorokují, že se jich brzy zbavíme, ale že se peněžní vztahy narovnají.

    Kdo chce, může si uvědomit možnost narovnání energetických toků tímto způsobem. Kdo nechce či nerozumí, taky dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasím naprosto. Oduševnělost = uvědomění si. Je to vědomí své vlastní vůle, síly a zodpovědnosti. Je to postupný proces a každý, kdo se pasuje na vyšší stupeň bez toho, aniž by se k němu v souladu se vším dalším propracoval, žije v sebeklamu.
      Oduševnělost je zralost. Je to soulad myšlenek, vůle a činů...
      To je jako když se naučíte číst, že byste hned chtěli vykládat texty. Je v tom přeci patrný rozdíl. Schopnost číst není to samé jako umění analýzy. Umíte li číst, přečtete sice jakýkoli text, ale opravdu porozumíte jen tomu, kterému jste dozráli prostřednictvím své vůle. Umíte li noty, neznamená to, že jste automaticky virtuos, ale budete li civčit a chtít se zdokonalovat, můžete se jím stát. Tento předpoklad má úplně každý.
      Shodou okolností jsem vegetarián:)nikoli proto, že mě TO odlišuje od "predátorské
      většiny a katapultuje do vyšších sfér". Je to soulad myšlenek s konkrétním volním činem. Hrubě nesouhlasím se způsobem "výroby" masa a jediný možný způsob, jak sám před sebou nebýt pokrytcem je si takové maso odepřít.
      Bohatství není samo o sobě hřích a chudoba není sama o sobě cnost. Chudoba nebo bohatství je věcí VOLBY. Budete li si myslet, že chudoba je správná volba na vaší cestě za oduševnělostí, pak zřejmě nikdy nebudete bohatí! Řekněte si jasně, co od sebe a svého života očekáváte, co chcete a co jste pro to ochotni udělat a nečekejte, že to za vás někdo udělá:)Přijměte s pokorou zodpovědnost za svůj vlastní život a brzo pochopíte, kdo jste a jak nekonečné jsou vaše možnosti. Hodně zdaru;)

      Vymazat
    2. hezke prirovnani s vodou, primo genialni. Arina

      Vymazat
  17. Tak jsem z toho zmatená jak Goro před Tokiem...jeden tábor tu tvrdí ano, je to černá magie, druhý tábor tu tvrdí ne, v žádném případě se o nic takového nejedná...já sama to cítím tak, že peníze jsou ve své nejryzejší podstatě neutrální, nálepku "dobré" nebo "špatné" jim dáváme my, lidé. Jsou snad auta špatná jen proto, že se v nich zabíjejí lidé ? To auto za to přece nemůže, je to jen prostředek, který ale řídí a ovládá člověk (řidič). Já to s penězi vnitřně cítím stejně. Asi mi nezbývá nic jiného, než to vyzkoušet a dát na svoje pocity a intuici.

    OdpovědětVymazat
  18. Proč se řeší takový hovadiny?
    Peníze (koneckonců všechno) je takový jaký je. Negativní/pozitivní konstruktivní/destruktivní... nejsem tu od toho abych soudil dva póly, ale naopak to přijal.

    Co jsem četl, tak to je jen nějaká technika toho jak penězům dovolit prostě být. Jestliže máte v sobě komplex vůči penězům, tak to tohle snad odstraní. Jestliže ne, tak ne, tím to hasne. Jestliže má z nich někdo strach z toho, že na nich bude psychicky závislej, již závislej je. Jestliže je úkolem peněz být v mém životě v co největším počtu, pak se objeví - pokud je to jejich přirozenost, kterou lidi tak často škatulkujou.

    Lidi dávaj všemu nálepku dobro a zlo, koukněte se občas trochu dál. Jaký zvuk vydá zatkleskání jednou rukou?

    OdpovědětVymazat
  19. dle mě to funguje a nejde o nic více než o změnu myšlení a zavedení Zákonu přitažlivosti prakticky do svého života. Nechápu škatulkování, že jde o černou magii zrovna u tohoto článků. který je pro mne praktickým návodem a tedy užitečným. U článků Galaktická federace světla, Salusa a dalších 20 channelingů nikdo nic negativního nenapíše a přitom bych tyto články bral s rezervou z toho důvodu, že jen šikovný člověk nebo skupina lidí splácá tyto texty na koleni doma a tím nepopírám, že si je sem tam taky přečtu. Ale v těchto článcích není nic konkrétně zmíněného, pokud není jejich účelem v této době jen člověka nadzvednout z negativních myšlenek a vzbudit v něm pocit, že se o něj někdo stará a on si může v klidu doma dát nohy na stůl a nehnout ani brvou :)

    OdpovědětVymazat
  20. k pochopení tohoto článku není špatné přečíst knihu nebo vidět film Tajemství, zapadá do toho i David Icke s rozmluvou o tom, že žijeme v uměle vytvořeném matrixu, pro ty co chtějí téma pochopit na základě vědy doporučuji Davida Wilcocka a Nassima Harameina. Ono pokládal si někdo otázku za předpokladu, že odhodí vštěpené dogmata z rodiny a společnosti, není to to (třeba tento článek) co před náma někdo, chcete li elita, tají? Pokud teď vypadám jako blázen, tak si položte další otázku a to, že jak vím, že to co mi bylo vštěpeno a co jsem se naučil je pravdivé? Na základě čeho? Učitelka ve škole měla pravdu? Politikové mají pravdu? Vědci mají pravdu? Na základě čeho? Na základě toho, že je někdo naučil takhle uvažovat a jednat... nejsou ti co vybočují ze společnosti tím, že uvažují jinak ti lidé, kteří udělali pro lidstvo největší pokrok? :), Ládis.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně.
      Jakmile se vyčistíte od názorů druhých, vzorů z rodiny, výchovy ze školy, předchozích vlastních blbých zkušeností z minulosti... a začnete s čistou hlavou znovu nejprve otázkami, kdo jsem, co chci, co je správné pro mně, jak to vlastně cítím já...?pak máte šanci. Šanci najít SPRÁVNÉ odpovědi, šanci na osobní svobodu a nezávislost, na další kroky na své Cestě - peníze k tomu patří - koupíš si zdravější jídlo, zaplatíš semináře,které tě zase posunou dál, knihy, hudbu, odblokování,rodinné konstelace, léčitele, terapeuty, pro své děti si zaplatíš Montessori či Waldorfskou školu a dovezeš je tam autem i kdyby byla daleko, abys jim dal delší čas se vyvinout jako osobnost, než je společnost zblbne a zlomí do manipulovatelné pomatené loutky, jako zlomili nás všechny...

      Tyhle cvičení-postupy-technologie, jak se zbavit mentálního marastu v sobě a vymanit se z blbých stereotypů jsou potřebné pro to, aby jsme se někam posunuli. Fungují. A s čistou hlavou si pak uděláš svoji novou realitu-tak jak ty chceš.
      PROČ nebýt zdravý, svobodný, nezávislý, ve správný čas na správném místě, pravdivý, šťastný, mezi přátelskými a čestnými lidmi, bohatý ve všech směrech...? Je to neslušné vůči těm ostatním, kteří profitují z našich nezdarů, závislostí a bolestí..?

      Před 19 lety jsem za takové terapie začala platit a neměla moc z čeho, ale bylo to to nejlepší, co jsem pro sebe i své okolí mohla udělat.A posunulo mě to k penězům a hojnosti.. Tady to máte od Inélie zveřejněné zadarmo a JE TO VYNIKAJÍCÍ stejně jako její předchozí cvičení na odblokaci strachů! Tečka.


      Peníze jsou svoboda - možnost vaší volby, výběru.

      Vymazat
  21. ps. věříte na náhody? Určitě ten pocit a to slovo každý znáte a použili jste ho v životě nesčetněkrát. Pokud ale připustíte, že náhoda neexistuje, pak to co se děje kolem Vás je založeno na čem. Na vašich vnitřních pocitech? na myšlenkách, kterých propíráte v hlavě denně několik tisíc? Nepřipadá Vám ta náhoda někdy až moc srandovní? Nabízí se poslední otázka. Je to co se děje okolo Vás opravdu náhoda? :)

    OdpovědětVymazat
  22. ps. věříte na náhody? Určitě ten pocit a to slovo každý znáte a použili jste ho v životě nesčetněkrát. Pokud ale připustíte, že náhoda neexistuje, pak to co se děje kolem Vás je založeno na čem. Na vašich vnitřních pocitech? na myšlenkách, kterých propíráte v hlavě denně několik tisíc? Nepřipadá Vám ta náhoda někdy až moc srandovní? Nabízí se poslední otázka. Je to co se děje okolo Vás opravdu náhoda? :) ... aneb tento článek chce říci, že to na co se v životě zaměříte vědomím, myšlenkami a pocity se Vám vizualizuje, stane se to tím rychleji, čím intenzivněji tyto pocity zažíváte a vcítíte se do nich. Jednoduchý test je když si odpovíte na otázky: Přemýšlíte spíše negativně? Stěžujete a naříkáte na cokoliv co se vám stalo, přihodilo, co udělal někdo jiný? Vadí vám to a tamto? Pokud odpovíte ano na tyto otázky, tak jsem usoudil, že není možno najít radost a štěstí v životě, jednoduše se vaše pocity zrcadlí do vašeho života. Dává vám to taky smysl? Co si o tom myslíte?, Ládis.

    OdpovědětVymazat
  23. nemůžeš sloužt Bohu i mamonu..

    OdpovědětVymazat
  24. mnohý su na to ešte neni pripravení, nech si každý robí ako chce ale čoskoro sa ukáže kto bol bližššie pravde...toto cvičenie je čistý secret...je to podobný system.

    OdpovědětVymazat
  25. Pokud jsem to dobře pochopil, jde o seznámení se s energií peněz a o naše bloky v podobě hodnocení nebo v podobě pocitu nedostatku. Jestliže rozpustíme tyto bloky,může se projevit naše vyšší já, které nám poradí, co dělat.
    Myslím, že je dobré mít k penězům vztah jako ke každé jiné energii, milovat je jako zhmotnělou energii jiných bytostí a stejně citlivě s nimi zacházet.
    Zkusme si při každé myšlence týkající se peněz představit energii lidí, kteří pracovali a dodali těmto penězům energii tím, že museli něco vytvořit.
    Jak budu s touto energií zacházet? Bude v rovnováze přijímaná a vydávaná energie?
    Co znamená slovo zisk, výdělek, pasivní příjem, investice na burze? Jak teče energie? Je tam rovnováha?
    Co je hlavní motivací našeho konání? Láska, dobro, soucítění? Pak vše, co děláme bude dobré. A vytvoříme i dobré vztahy i fungující systém bez násilí a vykořisťování.
    Jirka

    OdpovědětVymazat
  26. Okrem tepla sa mi prvykrat vybavila žena a podavala mi peniaze a ja som sa akoby hanbila ich zobrať. Pri ďalšich cvičeniach sa mi už nevybavuje nič. Robím to správne? Jaja

    OdpovědětVymazat
  27. teplo v rukách a v čakrách, prstech, nad hlavou je negativita, kterou můžete vyčistit.
    potom cítíte uvolnění, chlad. vizualizovat je opšt zapojovat mysl a to je špatně, mysl je potřeba nestranně pouze pozorovat, ale nereagovat. teplo je špatně, chlad je ok.

    OdpovědětVymazat
  28. Peníze jsou dohoda mezi lidmi a ta je částí lidstva zneužívána. Inelia nechce, abychom peníze milovali, ale abychom se zbavili strachu, že se zhroutí systém postavený na penězích. Všichni cítíme, že odmítnutí dohody o jejich platnosti a síle rozpoutá chaos.(vzpomeňme jen inflaci v meziválečném Německu) Kdo kazí jejich hodnotu víme. Jsou to ti co mají moc přidávat k nim úroky, manipulovat s jejich virtuální podobou a přidávat k nim hodnotu, nepodloženou prací a tím je znehodnocovat. Toužit po penězích, znamená otročit lidem, kteří kradou kus vaší práce. Pokud se mám vyrovnat s "modlitbou k penězům", pak jedině, že bude víc takových, kteří získají dost vlivu, aby mohli napravit tenhle zlořád. Tím že peníze přijmu bez výhrad, přijmu stav věcí a jsem loutkou v rukách jiných.

    OdpovědětVymazat
  29. Prečítala som pozorne všetko vyššie napísané...niekde mi to pripadá tak,že komentujúci nevie nič o Inelii,niekde ,že je zaťažený náboženskými vecami(schválne nepíšem dogmami),niekto má blok a nevie,že ho má a čo s ním....Ja som si svojou prácou dokázala zarobiť viac,ako potrebujem,netúžim po paláci s bazénom....túžim nájsť zmysel života- to bola pre mňa záhada.Podľa mojich doterajších zistení,je to prežiť harmonický život- radostný pokoj v duši.Ak niekto v chudobe má pokoj v duši a ním ozdravuje vibrácie tejto planéty ,tak je to ok.Ja mám pokoj v duši,keď som zdravá,môžem robiť to,pri čom pociťujem radosť a spokojnosť až nadšenie a moje okolie je tiež spokojné a vysmiate.Ja na to rada využívam svoje financie.
    Keď som sa ocitla v minulosti v skupine ,,duchovných ľudí",vždy som mala dojem,že mi chcú nahovoriť, že byť bohatý je zle,že zarábať peniaze je zle.Ja som ten pocit nemala a konečne som sa dočkala Inelie a jej názoru na peniaze-potvrdila mi môj neurčitý pocit ,že peniaze sú dôležité,ale nesmú nás ovládnuť-my nad nimi nesmieme stratiť moc (tak ako by sme mali mať moc nad svojim telom). Téma peniaze sa môže dať rozvíjať dlho a zložito-karma,príčina-následok,bloky,a kadečo iné.Inelia to hovorí jasne a jednoducho a keď niekto nedozrel v svojom vlastnom poznaní do fázy,kedy sú pre neho geniálne veci jednoduché a zložitosti sú mu podozrivé,tak verím,že sa dočká čo najskôr. Najťažšie na tejto planete je ,že máme slobodnú voľbu...a volíme si na základe toho,čo vieme... Prajem tomu,kto toto čítal pokoj v jeho mysli a radosť v pohybe : jedna istota na tejto planéte je neustála zmena. Prečítala som už veľa,ale ako hovorí Inelia,moje telo mi povie,aký mám z toho pocit a podľa toho viem,či mám s niečím súhlasiť a aj rozum môžem použiť,že...Zhrniem to-ak je niekto sťastný,že žije v hmotnej núdzi,(a je to naozaj úprimné)tak OK-má môj obdiv a vďaku za to,že tým v tejto dualite vyvažuje môj dostatok (další uhol pohľadu-dualita). S úctou Viola

    OdpovědětVymazat

  30. Predmet: pripojiť ilumináti a stal členom a dostať bohatý a slávny "

    Jednoduchý spôsob, ako pripojiť bratstvo Illuminati
    svet.
    Láskavo kontaktujte online registráciou ilumináti
    dôstojník v USA prostredníctvom svojho e-mailu teraz:
    joinilluminantdepartment0014@Yahoo.com

    a pridelí sa im
    ideálna možnosť navštíviť Satan a jeho zástupca
    po registrácií je doplnený vám žiadna obeť
    alebo ľudský život potrebná, bratstvo Illuminati prináša
    pozdĺž bohatstvo a slávny v život, budete mať plnú
    prístup na odstránenie chudoby preč zo svojho života
    teraz. Tak kontaktujte online registrátora v:
    joinilluminantdepartment0014@Yahoo.com

    bratstvo Illuminati...
    POZNÁMKA: NIŽŠIE...
    BUDETE MAŤ VO VÝŠKE 2 MILIÓNY DOLÁROV A DOM V AKEJKOĽVEK ČASTI SVETA...

    Telefón: +2348162448410

    OdpovědětVymazat

  31. Predmet: pripojiť ilumináti a stal členom a dostať bohatý a slávny "

    Jednoduchý spôsob, ako pripojiť bratstvo Illuminati
    svet.
    Láskavo kontaktujte online registráciou ilumináti
    dôstojník v USA prostredníctvom svojho e-mailu teraz:
    joinilluminantdepartment0014@Yahoo.com

    a pridelí sa im
    ideálna možnosť navštíviť Satan a jeho zástupca
    po registrácií je doplnený vám žiadna obeť
    alebo ľudský život potrebná, bratstvo Illuminati prináša
    pozdĺž bohatstvo a slávny v život, budete mať plnú
    prístup na odstránenie chudoby preč zo svojho života
    teraz. Tak kontaktujte online registrátora v:
    joinilluminantdepartment0014@Yahoo.com

    bratstvo Illuminati...
    POZNÁMKA: NIŽŠIE...
    BUDETE MAŤ VO VÝŠKE 2 MILIÓNY DOLÁROV A DOM V AKEJKOĽVEK ČASTI SVETA...

    Telefón: +2348162448410

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.