18. dubna 2012

19 minut, které ti změní pohled na svět

Děkuji čtenáři za zajímavé video. Svědectví odborníků o tajných operacích a mimozemšťanech - ukázky z tiskové konference Projektu Disclosure z r. 2001.




Originál a celý záznam tiskové konference v angličtině (1:55h): http://www.youtube.com/watch?v=lkswXVmG4xM

Update 9. 12. 2012: Koukám, že video z vimeo bylo vymazáno, ale je na http://youtu.be/zX-Kw7fcVDs




21 komentářů:

  1. M: pridavam velice zajimavy video o unosu do UFO s fotografii lodi http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SVI6jeZ6K-k

    OdpovědětVymazat
  2. PARDON,že to sem cpu již podruhé http://www.youtube.com/watch?v=8dEkqHDYnvE&feature=uploademail

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky.
      Tady jsou odkazy na další rozhovory s Bobem Deanem..
      http://www.cez-okno.net/rubrika/bob-dean
      Zdravím. N.B.

      Vymazat
  3. Zdravím
    Zhruba asi během posledních dvou měsíců, jsem měl 3 sny o mimozemské civilizaci.Má někdo podobné zkušenosti a byl by ochoten se s nimi podělit?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sen dnes v noci -
      Stál jsem u brány, před naším rodinným domem a díval se na hvězdy, najednou se předemnou zjevily dvě lidské mimozemské bytosti - muž a žena, oba nazí (nechápu). Tak jsem jim vyčítavě řekl. "No konečně, to vám to trvalo." Roztáhnul jsem ruce a nechal se jimi vznášet půl metru nad zemí. Chvíli jsme se vznáželi v nepopsatelném úžasném pocitu lásky. Po chvilce jsme přistáli a já jsem se slovy "Ale vyzkoušet to musím" sáhnul ženě na zadek.
      Konec snu, probuzení.

      Vymazat
    2. V roce 2001 jsem velmi vážně onemocněla, vypadalo to, že půjdu pod kytičky. A od té doby jsem mívala sny, že se vznáším mimo naší Zemi, viděla jsem ji shora, vyloženě jsem "létala" mezi jinými planetami či hvězdamia slyšela tam neskutečně krásnou hudbu. Nikdy jsem ale nezahlédla v těch snech nějakou mimozemskou bytost. Po probuzení jsem mívala velmi krásný, ale smutný až tíživý pocit, že můj pravý domov je mimo tuto Zemi. Připadla jsem si jako cvok. A pak jsem jednou zahlédla večer v pokoji bytost, vysokou asi jako jsme my průměrní pozemšťané, ale tvarem podobnou spíš ruským kuželkám, měla oči, spíš jen takové jakési otvory, které vyzařovaly pokoru a byla celá nádherně tyrkysová, opalizující...jako třpytivá sklíčka v dětských kaleidoskopech. Ale hlavně jsem měla najednou v sobě nádherný pocit míru, klidu, vyrovnání..A věděla jsem jistě, že budu zdravá. Obrovský příliv energie, radosti, vitality..a taky vědění z medicíny a alternativní léčby, přesně takového, jaké jsem v tu dobu potřebovala.(Nikdy předtím jsem to nestudovala). Opravdu jsem se uzdravila. Nevěřím, že to všechno byla náhoda a když si skládám dokupy po těch letech střípky, věřím, že to byli nejspíš nějací dobří přátelé z jiných morálně vyspělých civilizací, či jak to nazvat. Asi tu pořád jsou, ale teď není třeba, abych je vídala. Jen je prostě cítím. Tolik má moc zajímavá a krásná osobní zkušenost, která obrátila můj život naruby.JaJi

      Vymazat
  4. Může někdo rozumně vysvětlit, proč ty objekty okolo Slunce jsou JENOM okolo Slunce,jakoby tvořily jen jeden obrovský několikavrstvý prstenec. A proč také nepřelétávají před slunečním kotoučem ? Připadá mi to, jakoby se chtěli skrývat, a neupozorňovat na svou přítomnost. Před slunečním kotoučem přelétávají jen drobné málo rozeznatelné kulovité objekty, i když některé o velikosti Země a větší. Ty ginatické struktury o velikosti Jupitera a větší jakoby se schovávaly v přítmí kosmu. Víte o tom někdo víc ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych zase ráda věděla, z jakého materiálu ty objekty vlastně jsou, že to vydrží.

      Vymazat
    2. Někde jsem to tady četl. Takový zvláštní název. Má se jednat o nějaký materiál, co vydrží vysoké teploty podobně, jako tomu bylo u toho "propalovacího vlaku" ve sci-fi filmu "Jádro". Díky tomu se mohou ty objekty dokonce vnořovat a vynořovat v "hořící mase" na povrchu Slunce. Nevím jakou technologií způsobují gigantické objekty u Slunce na Slunci ty obrovské černé skvrny, skrze něž ty menší objekty vlétají dovnitř Slunce,a pak zase z něho ven ! Na několika videích je patrná "armáda" gigantických robotů podobných filmovým Formers o velikosti planet a větších, jak kutají sluneční masu do hloubky, a jak po jejich činnosti zůstává tmavá hluboká brázda, která posléze zčerná jako obvyklé černé sluneční skvrny. Těch brázd na Slunci je několik. Jsou nepředstavitelně obrovské a vzájemně propojené.
      Nejvíc udivující je jedna brázda v podobě obrovského rovnoramenného trojůhelníku vysokého přes 2/3 průměru Slunce (kolem 900 tisíc km !)!

      Vymazat
    3. Jsem někde četl, že slunce není tak žhavé jak si myslíme.

      Vymazat
    4. 4:13 AM >>> Hodim sem odkaz na jednoho uživatele YT, který dává videa každy den ohledně Slunka a letajících ufo, tyto otazky tam jsou kladeny v poslední době často.Tam najdeš odpověď

      http://www.youtube.com/watch?v=39po9epZSfU&feature=g-all-u&context=G2ea0bbfFAAAAAAAAUAA


      Corbomite je mimozemský materiál, vydrží teplotu až 10mil. stupnu C , tak treba ten :))

      Vymazat
    5. A jaké je složení Corbomite, když už ho známe jménem. To už ho musel někdo zkoumat ! Jen to, co neznáme, nemá jméno nebo název !!!

      Vymazat
    6. Pan Sneider o něm mluví víc, ja to nepsal, pač uplně přesně envím.

      http://www.pratele-nebe.cz/index.php/phil-schnieder

      toto video zde zveřejnil nedávno i pan OrgoNet. :)))

      Viťaz

      Vymazat
  5. Petex napis na ICQ 79096692

    OdpovědětVymazat
  6. Ty objekty nejsou jen kolem Slunce ale všude tam venku jenom je těžké je vidět. Záměrné maskování je samozřejmost. Nechtějí na sebe upozorňovat ale nejsou 100% Menší lodě přistávají na planetě větší jsou asi někde poblíž třeba v mracích nebo na oběžné dráze a myslím si že všechno dohromady parkuje v těch obřích objektech kolem Slunce nebo někde jinde třeba odvrácená strana Měsíce :) a o jejich materiálech, jsou prostě jako z pohádek a mýtů a myslím že spousta civilizací je měla a určitě byly taky příčinou jejich válek a zkázy a dnešní svět je stejný jen o tom většina lidí nemá ani tušení a o to vládcům téhle planety jde. Je to BOUDA na celej svět

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám takové podezření, že mnoho z těch "objektů u Slunce" není v bezprostřední blízkosti Slunce, ale mnohem blíž k Zemi !!!
      Z pohledu kamer se tak na první pohled mohou jevit jako u nebo kolem Slunce. Pak by nemusely být nutně gigantické o velikosti planet nebo jejich několikanásobků! Uvažujte o vzdálenosti 158.000.000 km Země od Slunce. To je přece velmi velmi obrovský prostor pro korekci určení polohy a velikosti viděných objektů "kolem Slunce".
      Na jednom videu je zachycen obrovský kulovitý objekt, jak vortexuje jakousi černou hmotu(energii?)ze Slunce, a je mírně rozostřen stejně jako Slunce pro jejich značnou vzdálenost od kamer satelitu. Ale současně jsou na stejných záběrech ony objekty (orbitální stanice, vesmírné doky, roboti apod.)"kolem Slunce" zřetelně obrysově ostré s četnými detaily svého členění, a různě barevné a svítící části. V těchto polohách se tyto objety jeví jako gigantické o velikosti Uranu,Neptunu, Saturnu, Jupitera či dokonce i jejich několika násobků.
      Zatímco podobné objekty přímo u Slunce jsou viditelné už jen jako kulové, šišoidní, fazolovité peckovité nebo krychlové. Černé nebo ve stupních šedi až téměř bílé s odleskem na jak na přivrácené, tak také na odvrácené(a to je právě záhada !)straně od Slunce !
      Objekty přímo u Slunce jsou drobné, a více viditelné až po značném nazvětšování snímků nebo záznamů činnosti,monitoringu Slunce!
      Důvodně se proto domnívám, že mimozemské lodě, různé doky, technologické soustavy a orbitální stanice jsou po celé vzdálenosti Země od Slunce. A zřejmě mají před Sluncem vůči Zemi nastavenou zneviditelňující zónu, do které když nějaký objekt vstupuje, je možná automaticky zapnuto zneviditelnění pro naše satelitní pozorování.A když z této zóny vyletí, tak se zase automaticky vypne. Jinak si nedovedu vysvětlit, že jsou ty objekty vidět všude,jen ne před Sluncem !!!

      Vymazat
    2. Pro Anonymní 8:51

      Taky mě zaráží zjištění, že na všech pevných planetách a měsících dochází k masivní a intenzivní těžbě hornin. Především ve stěnách kráterů, kde je to asi nejjednodušší se prostě zahryznout a těžit. Jak se to zřejmě běžně dělá, bylo názorně předvedeno ve sci-fi filmu "Měsíc 44", kde byly důlní a transportní lodě jako jeden objekt. V kráterech nakutaly horninu bohatou na obsah prvků,kovů pro průmyslovou výrobu usazené na orbitě Země, a ukládaly ji za sebe do velkých boxů. Když bylo plno, loď zatáhla do sebe dolovací jednotku, a vznesla se na orbitu planety, odkud nabrala s cenným nákladem směr k Zemi.
      Na mnoha snímcích jsou zachyceny různé dolovací stroje v kráterech nebo při stěnách v hlubokých roklí a v kaňonech. Jinde jsou zase vidět obrovské stroje podobné kombajnům nebo sběracím strojům na rašelinu, jak sbírají na plošinách horniny či rudy jako když se na Zemi sbírá seno na polích do sběrných kontejnerů za traktorem. Na několika snímcích byly k vidění i gigantické tunelovací stroje na způsob pozemských SubTerrene, nebo stavby podobné pozemkým železnicím včetně velmi dlouhých (několik desítek km !) "vlakových" zřejmě nákladních,transportních souprav. Zvláště se to týká Měsíce,Marsu a některých měsíců Saturna a Jupitera ! Nějaká mimozemská činnost byla zaznamenána také na Merkuru a Venuši.
      V prstencích Saturna, Jupitera, Neptuna a Urana byly pozemskými sondami zachyceny objekty, které těžily horniny, nerosty či rudu přímo z těchto prstenců pouhým jejich lapáním do útrob, jako když velryba otevře tlamu a pozře miliony kusů drobných ryb v hejnech. Velmi zajímavé, co se kolem naší planety či ve Sluneční soustavě všechno děje !!!

      Vymazat
    3. Slunce je údajně dutý objekt stejně jako Země a další planety. Není horké,probíhají na něm studené fúze.Je také obydlené,proto je vidět ten cvrkot kolem něho.

      Vymazat
  7. Odpovídám na dotaz,zda má někdo zkušenosti se sny o UFO.Písnu sem jen něco ve zkratce,kdybych se měla detailně rozepisovat,ani by se to sem nevešlo:-).Má první zkušenost "živého",a to sakra živého snu, byla před x lety.Měla jsem pak vždy období,že se mi během půl roku zdály minimálně jednou za týden opět "živé" sny.Pak dlouho nic,třeba zas půl roku a tak stále dokola.několi let.Byla jsem z toho tak špatná,že jsem dost vážně uvažovala o návštěvě odborníka.Jenže, na to,abych se nechala zavřít na psýšu,dlabala tam prášky na oblbnutí,díík,na to jsem neměla.Po každém takovém snu,jsem bývala hodně vystrašená.Když pokaždé prožíváte na "vlastní kůži", pocity jako strach,bezmoc,hrůzu...dvakrát vám to na dobré náladě nepřidá.A o čem se mi to zdá?Nikdy nevidím bytosti,ale vím a cítím,že tam jsou.Vím,že o mně vědí,vím,že po mně jdou,mám obrovaký strach a schovávám se -různě-pod auto,za dům,a vidím na obloze objekty jako- parník,nebo lodě-myslím ty klasické na vodu a od nich na zem jdou pruhy světla,která se míhají sem tam,a já vím,že mě v tom snu hledají( nejen mě,je nás tam víc), a proto se pořád jen schovávám a utíkám.Pak vídám obrovský objket, s různými blikajícími světly,ale pouze zespoda.V noci se samozřejmě vzbudím,zpocená,zhnusená,vystrašená,nazlobená,že už zase,ale to jen malá ukázka toho, co zažívám.Ale můžu říct,že jsem si už na to tak zvykla,že když ráno vstanu,promítnu si v hlavě scénář mého snu-zapomenout na něho hned fakt nejde :-),a v ten moment ho vypustím.Nerozebírám,nezkoumám,prostě jen ignoruju.Co taky jiného s tím.Ovšem za "normální "sny,který si občas zapamatuju,jsem upřímně vděčná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Najděte si na internetu : Cappellari,otázky a odpovědi. Pan Cappellari Vám určitě pomůže.V Americe tyto "sny"má mnoho lidí. Dobře děláte,že je ihned vypouštíte z hlavy.

      Vymazat
  8. To video bohužel nefunguje :(

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.