28. dubna 2012

Děkuji všem za chemodokumentaci z 26. 4. 2012

Masívní sprejování 26. 4. 2012 vás spravedlivě rozhořčilo (takže přehlížím v komentářích nějaká ta silnější slova (:-))) a mnoho z vás mi poslalo fotky, jak to vypadalo u nich. Mám jich v mailu určitě přes stovku. Tímto vám všem vyjadřuji poděkování, vážím si vašeho zájmu, ale jistě pochopíte, že není v mých silách všechno publikovat. Navíc jsou si podobné jako vejce vejci ...

Nejfotogeničtější chemtrails byly asi v Praze, hodně kontrastovaly s modrou oblohou, a ta perfektní mříž, tak aspoň ještě jedna ukázka od Standy z Prahy  (poslal celé album ...)



Přidám k tomu pěkné zamyšlení od čtenáře, který nevěřil, ale už věří ...

Opravdu zdrcující pohled na naši oblohu mne donutil ( v mezích mého volného času ) trochu zdokumentovat a napsat pár slov o nemizících čárách za letadly, kterým se říká chemtrails. (Nejde o kondezační stopu za běžným dopravním či jiným letounem, ta mizí během pár desítek sekund).


Není Vám divné, že sluneční paprsky skrze našedivělou oblohu pomalu ani neprosvitnou? Že se dlouhé čáry rozšiřují a pohlcují celou oblohu? Že krásně modré nebe už tu dlouho nebylo? Vlastně nejen krásné, alespoň jen modré...? Tolik už je důkazů, že to jsou chemikálie, těžké kovy dokonce i bakterie. Tolik už je na internetu fotografií různých letadel, která rozprašují. Tolik už je pilotů letadel, kteří promluvili. Kdo ví, k čemu jim to je. Snad k řízení počasí? Nebo slouží jako další prostředek k onemocnění a redukci obyvatel planety? K odclonění slunečních paprsků? Ke škodách na úrodě? K vypouštění nanovláken či jiných mikrovýrobků? Ať tak či onak, zdravé a přirozené to opravdu není. Rozbory chemtrails potvrdily, že obsahují hliník, barium, stroncium, antimon, arzen, kadmium, měď, železo, mangan, nikl, zinek, Enterobacteriaceae Coli, Salmonelum a další užitečná svinstva.


Vysvětlení už lidé dostali, prý to dělají kvůli globálnímu oteplování (odklon slunečních paprsků). Proč?! Teplota na Zemi klesá. (Globální oteplování je jen další z řady nesmyslů, z úst světovlády a jimi ovládanými médii, který se jim hodil do krámu). To byl, jen jeden z ojedinělých případů, kdy se někdo vyjádřil. Stále jen všichni zatloukají, zatloukají a pořád jen zatloukají. Média mlčí a ministerstvo životního prostředí lže. Z letounů se samozřejmě dle MŽP a ČHMÚ žádné hodnoty chemikálií, kovů atp nenaměřily. Jak jinak, že. Tato tvrzení však obyčejnému občanu stačí ke štěstí, že je tu bezpečno.


Vždyť už za druhé světové války (snad i za první..), jsou tu důkazy, že se hýbalo s počasím. Další případy jsou z OH, významné návštěvy důležitých osob atd.


V tomto uspěchaném světě se člověk pomalu nad ničím ani nepozastaví a přijde mu všechno normální. Zvedněte někdy oči a pořádně se zadívejte na nebe. Není to příjemný pohled. Nemám pravdu?


Z vlastní zkušenosti vím, že na rozpouštění chemtrails, roztrhání umělých mraků, rozložení srážek na větší území nebo jen k tomu, aby se piloti nenudili a museli rozprašující letouny otočit a opět zacelit modrou díru, platí ocet. Je to nádhera, když si nad sebou uděláte blankyt.

Za každého počasí, když to jde, tak vyvařuji ocet. Prostě jen naleji ocet do hrnce, dám na sporák, počkám až se začne vařit a šup s ním na parapet. Když se přestane vypařovat, opět ohřát na bod varu atd.


Po mém bádání na netu, jsem zjistil, že na chemtrails působí i orgonity. Doma máme zatím jen tři kousky, ale určitě do budoucna počítáme s rozšířením do desítek kusů. Pokud chcete mít doma krásné silné květiny s mnoha květy, domácí mazlíčky s lepší náladou a vyčištěnou atmosféru v rodině (lepší spánek, vypuzení negativních vlivů od spotřebičů apod.), tak neváhejte a pořiďte si ihned orgonit.


Bohužel v mém okolí, není nikdo, kdo by se o tento fenomén zajímal /kromě přítelkyně/, takže zjišťování informací a k posuzování používám jen a jen internet. Tisk, TV a radiové vysílání Vám v ničem nepomohou. Jsou to pouhé upravené bláboly (TV zapínám max. 1x za 1/2 roku a to jen ze zvědavosti, tisk nekupuji a rádio zapnu jen kvůli muzice) Internet je bohužel poslední svobodně veřejné médium, které nám zbylo. Važme si toho.


Sám jsem ničemu nevěřil, orgonitům, chemtrails, vyšší vibrace, illumanáti, octování, negativní vlivy, pohnutá historie, média v rukou elit, zastírání pravdy, čipování lidí, novodobé koncentrační tábory, technologie haarp, ovládání počasí, nanoboti, (bylo by toho na pěkný štos papírů)..


Teď můžu s hrdostí říci, byl jsem hloupý a slepý.


Hans

22 komentářů:

  1. dnes je sobotní šábes,takže zatím na nebi klid....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I to je možné ! Že klimouši možná "šábesují", díky čemuž by mohlo být rozpoznatelno, že se za nimi ukrývají ti, jejichž jméno nesmíme vyslovovat ! Pejzatí chazarkovia.

      Vymazat
  2. blahozelam ti hans spravil si obrovsky krok dopredu :) prajem vela uspechov hlavne si to teraz nechaj ulezat a rozhodni sa co je pre teba v zivote dolezite a chod za tym

    Luboš

    OdpovědětVymazat
  3. Hans: Tedy máš skvělý sloh. Měl bys psát častěji. Velice dobře se to čte.

    OdpovědětVymazat
  4. ad O2:11
    Sobotní klid ani náhodou !!! Jen rozprašují jinou směs, která se rychle rozpouští, nevytváří mraky, ale mlžný opar. A letadla létají výš. Chce se jen dobře dívat. Na obloze je letadel stále víc než dost.

    OdpovědětVymazat
  5. Šábes nešábes, už je nasprejováno. Obloha není modrá, ale šedomodrá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stříbřitě šedá. Od čeho asi ? Kde tolik hliníku berou ? A je to vůbec hliník ?

      Vymazat
  6. Nesleduji dlouho vaši debatu, ale chci se zeptat na jednu věc. Zkoušeli jste oslovit otevřeným dopisem oficiální místa (vládu, parlament, senát, dotčené úřady přes počasí, bezpečnost, hygienu....), aby nám zástupci vysvětlili jevy zaznamenané na dokumentaci? Mám taky spoustu fotografií z 15. března, kdy podobná síťovina pokryla celé Valašsko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už to tady zkoušelo vícero lidí. Ale výsledky více než tristní. Buď byly otázky popírány, že nic takového neexistuje, nebo byly vymýšleny nejrůznější vágní báchorky ve stylu "aby se vlk nažral, a koza zůstala celá", anebo nebyly reakce žádné ! Zjevně si "s tím" nikdo z vládnoucích panáků nechce "špinit ruce" !

      Vymazat
  7. AnonymníApr 28, 2012 01:33 PM
    vy dětino …

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, jasne, ze zkouseli. Uz mnoho lidí. Mají vypracovanou oficialní tiskovou zprávu. Už t tu na blogu bylo publikováno. Dle všech těchto úřadů se jedná o kondenzační stopy a kontaminace jmenovanými chemikáliemi bud není v jejich kompetenci nebo nebyli dosud stanoveny maximální limity (odpověď MZP) a nebudou se tím více zabývat. Přitom z různých rozborů vody a půdy vyplývá několikanásobné zvýšení množství hliníku (mimojiné). Myslím, že zbývá asi už jediný využitelý nástroj a to je trestní oznámení na tyto instituce... I toto je důvod, proč je důležité vládu sesadit a nastolit přímou demokracii. Kamala

    OdpovědětVymazat
  9. Vítej mezi námi :)

    OdpovědětVymazat
  10. Obávám se, že i kdyby někoho oslovili, tak z oficiálních míst by znělo jen ticho a ticho a ticho. Protože jestli někdo má na to, aby do vzduchu rozprašoval takový sajrajt, má rozhodně i na to, aby si zaplatil i ticho na odpovědných místech... :o/

    OdpovědětVymazat
  11. bude to husta nedela je rano v kosiciach este sviety slnko krasne ale ked pozeram na sat24 tak tu ide jeden burkovy pas od afriky az po finsko a stale sa to posuva na vychod no krasa ani som si to nepredstavoval takto ..inak som si vsimol ze aj sobotu a dnes v nedelu bolo extra chemtrailov nad ruskom neviem co sa deje ale takuto velku akciu som este nezazil za posledny rok co sledujem cez sat 24 ...musia v tom ist spolu doteraz so cital ze rus je mimo toho celeho trailsoveho sialenstva ale teraz bud dostali povolenie alebo nerozumiem

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jedou v tom "všetci" ! Bez rozdílu ! Nám světové mocnosti předvádějí hru na nepřátele(terorismus)demokracie po celém světě, ale ve skutečnosti všichni v zákulisí tahají za společný provaz globalizace (NWO) !

      Vymazat
  12. Díky, připravuji něco o éčkách. Snad bude zájem o shlédnutí :)
    Hans

    OdpovědětVymazat
  13. Ještě pro ty co nevěří... Pozorování/vyhodnocování..Z řeho jsem vycházel.Radar letadel.. Údaje : letová výška,rychlost,typ letadla,počet stop. Výsledek ze dne 29.4. Běžný letový provoz dle plánu. Létali také letadla vojenská, avšak na radaru se neobjevila - zanechávali za sebou dlouhoviditelnou stopu (pozn. 26.4. a 27.4. nechávali dlouho viditenou stoupu i dopravní letadla). Výška : 8500 m - 10060m : stopa není vidět vůbec (contrail), od 1O500 - 11200 : stopa je znatelná, ale do pár minut mizí(contrail). Typ letadla : Boeing 737 - dvě stopy, Boeing 747 - 4 stopy..nicméně, počet stop nemá vliv na rozpadání contrail(ů)-mizí za stejný časový úsek, jen možná opticky vypadá stopa širší...Některé Airbusy mají také 4 stopy,některé pouze dvě. Situace je stejná. Výsledek : letová výška v závislosti na teplém/studeném vzduchu má vliv na viditelnost stopy. Ve výškách nad 10 500 m je stopa více vidět..Některé se rozpadají později, ale nikoli v desítkách minut. Efekt mnoha hodin a stopa zůstává na obloze byl jasně patrný ve dnech 26.4. a 27.4.2012 . Je jasné, že je to něco, co se přidává do paliva. Náhradní nádrže vylučuji. K tomu dodávám. Jako kluk jsem velmi rád pozoroval contrail za letadly, avšak nikdy jsem neviděl to, co v uvedených dnech 26.- 27.4. 2012. Jako občan ČR bych také rád znal odpověď na otázku, co se vyskytuje ve vzduchu, který dýcháme - ovlivňují letadla s chemtrails naše zdraví ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že se ptáte ?! Když vás budu práškovat DDT, nebo postřikovat Roundapem, tak to bude pro vás také požehnání ?!

      Vymazat
  14. Ještě poznámka s dotazem...Co se týká hliníku a ost. těžkých kovů. Bylo by dobré zjistit, zda je možné dělat stěry z předmětů venku. NEBO..Zda je známá nějaká metodika získávání vzorků pro laboratorní zkoumání. Bylo by dobré to tady zvěřejnit. Po náletech by bylo dobré zjistit co a za jakou dobu se dostane do běžného vzduchu,který dýcháme. Prosím o odpověď...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady někdo psal, že asi 4 hodiny po chemech viděl z oblohy padat "divný sníh", který netvořil klasické vločky, ale podivné chuchvalce vláken podobných Morgellonům !

      Vymazat
    2. Meteorologický balón hned po sprejování s kamerou a detektorem nebo odchycovačem látky...

      Vymazat
  15. Tá fotka je skutočne krásna, ostatné sú to tu všetko drísty a nezmysly.. že rozprašovanie nanovlákien a ovplyvňovanie počasia a chemotrails a že už nie je modrá obloha a že piloti vypovedajú a pozorovania a merania laboratórií.. HAHAHA.. ak toto niekto fakt berie vážne, tak má buď do 12 rokov (v tom veku by som ešte chápal, že to niekto može brať vážne), alebo je to úplný dement.. ale ako vtip super..

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.