15. dubna 2012

Extrémní krupobití v Texasu a návod na kýblbustr

Díky čtenářům na odkazy, v nichž upozorňujete na extrémní meteorologickou událost v Texasu 13. 4. 2012. Vím o ní, ale trochu vyčkávám, že někdo zveřejní satelitní nebo radarové snímky ukazující nepochybné klimateroristické zásahy. Kouknu, co má dutchsinse, a dám vědět.

Zatím ukázky této pohromy.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2qRE7acK2ws


Komentář: Amarillo v Texasu: Obrovská bouře s krupobitím, vypadalo to jako sníh, kolem silnic byly hromady vysoké 3-4 stopy. Tohle je video potoka blízko centra mého města, který se naplnil kroupami a smetal vše,  to, co teče, je směs krup, hlíny a vody.

Na youtube je o tom videí spousta.

Vypadá to tak, že není dosud radno stavět cloudbustry (CB) mimo službu, naopak, mohlo by jich u nás přibýt. 


Nejjednodušší je pořídit si jednoduchý domácí kýblbustr vlastní výroby, který má účinnost prakticky stejnou jako odlitý z jednoho kusu, ale je neskonale jednodušší na výrobu i na přenášení kamkoli. Don Croft, otec cloudbustru, uvádí dopis čtenářky, která improvizovaným kýblbustrem rozpustila tornádo mířící na její dům. 


Návod: Vezmete jakoukoli trubku nebo několik trubek jakékoli délky i šířky (do bouřkových mraků dosáhnou i krátké), do nichž můžete vsunout krystaly, ale nemusíte. Trubky postavíte do jakéhokoli kýblu a zasypete TBčky, nebo různými kusy orgonitu, které máte doma. Můžou být i sklenice z cukrovým orgonitem, samozřejmě utěsněné lepidlem. Půl kýblu orgonitu stačí, čím víc, tím líp. Opřete artefakt venku o zeď, nebo na balkóně, a máte vystaráno. Doporučuji svěřit vše přírodním bytostem - myslím, že jednoduché orgonitové konstrukce je baví a rády si pohrajou, ale chtějí vědět, že si to přejete ...
Když nechcete, aby vám trubky strašily u domu, tak po odeznění nebezpečí vše zase rozeberete a uložíte do kůlny. Když ještě navíc při stahování mračen zaoctujete, jste v pohodě. 
Orgonit a trubky taky můžete zakopat do jámy v zemi někde mezi keři, kde to není tak nápadné. Fantazii se meze nekladou. Viz též dřívější článek zde: http://orgo-net.blogspot.com/2010/10/udelejte-si-kyblbustr.html


Pokud máte navíc ve svém okolí slušnou  "oblohu" TB, extrémní bouřka by vás měla minout. Tady v ČB nic extrémního nebylo už asi dva roky, co mám CB a ogiftováno široké okolí.


Pozor, klimouši ani u nás nespí, viz jak nedávno trénovali velký oblačný vír, připravují se na léto ...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.