5. dubna 2012

Kniha Little Grandmother vychází česky!

Dobrý den,
srdečně zdravím z Brna. Ozývám se v návaznosti na zprávu z konce minulého roku, kdy jsem informovala, že překládáme knížku od Little Grandmother. Termín vydání se nám posunul, ale knížka v české verzi je již nyní v tiskárně a od 19.dubna bude možná její distribuce.
Moc ráda bych vás tímto způsobem požádala o spolupráci ve formě umístění informace o českém vydání knížky na vaše stránky.

Název – Poselství pro Kmen mnoha barev
Autorka – Kiesha Crowther (Malá Babička)
Počet stran – 256 stran
DPC – 277,-Kč
Distribuce knížky na – distribuce.kiesha@gmail.com
Objednávky je možné zasílat již nyní. Podmínky pro zaslání knížky budou sděleny ihned po obdržení objednávky.

Kiesha pravděpodobně přijede do ČR, a to letos v srpnu. Ještě to není potvrzené.

Budu se těšit na odezvu, předem za ní děkuji a přeji vám krásný den,

Logo_v barve_tmavsi
        Gabriela Dušková

        gabisoul77@gmail.com
        tel. 737330250

14 komentářů:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=3h-qZYunDuE
    Slyšeli jste už o DMT neboli DUCHOVNÍ MOLEKULE?
    Převratný a velice zajímavý dokument o sloučenině, která má hluboký vliv na VĚDOMÍ!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za odkaz, je to hodně zajímavé.
      N.B.

      Vymazat
    2. Není zač.. Kamarád slyšel cosi o Pelyňku, že prý má podobné účinky, ba co víc, že obsahuje DMT! :O Ale to může být fáma.. Každopádně tu Ayahuascu bych minimálně zkusil.. =)

      Vymazat
    3. Ahoj, ja som mal monzost v 90 tich rokch zopar ráz vyskúšať syntetické DMT, vtedy sa tomu medzi ludmi hovori ako Anjelský prach aka Angel Dust, otvorili mi to cesto naplno k sugestívnej telepatíí.

      Vymazat
  2. milý Orgonete,jestli mužeš,hod nahoru natrvalo čas blogu a čas SELČ,lidé,zejména noví se ptají...proč to....dík.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevim, co s tím časem, u článků je dobře, a u komentářů je taky nastaven správně, ale zobrazuje se blbě ... Ani písmo nejde nastavit, jak chci.
      Googláci zase vrtají do bloggeru, dělají nové (horší) rozhraní, možná je to tím.

      Vymazat
    2. Ano, co Guglu funguje, totálně překope, že se v tom nikdo nevyzná a nic nefunguje. Že by se poodhalil skutečný vlastník - Microsoft ?? Kde můžu tak nastavuji přepnout na starý vzhled.

      Vymazat
  3. Zrovna nedávno jsem si říkal proč se už tak dlouho neobjevily žádné nové informace nebo "poselství" od Little Grandmother. Když jsem se podíval před nějakým měsícem na její stránky, tak streamy ještě pořád měla, ale už placené, teď jsem tam nenašel ani tu možnost (taky změnila stránky). Pouze záznamy z minulých let. Že by už nevysílala "nová poselství" pro aktuální dobu? No, na druhou stranu možná to není už až tak potřeba:)

    Nicméně jsem teď na jejích stránkách narazil na informaci, že v Srpnu bude mít jednodenní seminář v Česku a na Slovensku:
    http://littlegrandmother.net/Czech_and_Slovak_2012.html

    Přeji hezký den!

    Richard

    OdpovědětVymazat
  4. Byznys je byznys.

    OdpovědětVymazat
  5. Tady na Zemi je pro člověka všechno byznys - 3D i duchovno v jakékoli dimenzi ! Proto jsme mementem pro celý vesmír ! První věta, kterou člověk, když vstoupil do vesmíru, řekl, že začal dobývat vesmír ! To vypovídá o člověku vše ! Pak se nemůžeme a nesmíme divit, že přitahujeme k Zemi negativní, zlé entity, které jsou nám v těchto věcech naprosto podobní ! Co se týče duchovna, transformace apod., bude naděláno lidmi mezi lidmi ještě mnoho škod a bolesti, poněvadž ctnosti a dobrá vůle mezi nimi téměř vymřely !

    OdpovědětVymazat
  6. AnonymníApr 6, 2012 09:40 AM
    Hezky napsaný...Ono hlavně hodně lidí žije jako zombie, sousta lidí dělá jen co musí..jsou jako roboti, kteří nepřemýšlí pak to takhle dopadá. Co je pro x% lidí duchovno? Podívejte kam jsme se to dostali s dnešním FaceBookem. Lidí špulí hubu, píšou si kam právě jdou, mění si statusy jen co se rozejdou, chtějí vědět co dělají ostatní místo toho aby se podívali na sebe. Nebo seriály typu Ordinace a nevim co ještě...lidi jsou dneska zblbnutý. Žijí životy druhých, ale samy nevědí jak žijou.

    OdpovědětVymazat
  7. Tauri, když vás tohle nebaví, tak to nepoužívejte ale hlavně nekritizujte. Vadím vám Facebook ? Fajn, vyhněte se na kilometr. Vadím vám seriály typu Ordinace ? Fajn, nesledujte televizi ale hlavně nikomu nic nekritizujte. Jsou lidi takoví jací jsme my sami. A proto je příjmeme i s tím, že mají nulový potenciál duchovna. Jak se říká, je to jejich problém. No a co, že spousta lidí žije v nevědomosti, v chudobě, v zaostalosti. Je to jejich problém. My se hlavně starejme sami o sebe, abychom žili v dostatku, bohatství, a uměli svůj duchovní potenciál rozšiřovat.

    To jaké lidi vidíme je onen program, který máme v sobě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je to ještě poněkud jinak : lidi jsou s lidmi hlavně proto,aby zakoušeli zkušenosti sdílení, společnosti, lásky, vzájemnosti, pomoci, pochopení, ematie, odpuštění a mnoho dalších ctností. Proto tu na Zemi jsme, abychom se to učili, přijímali, překonávali překážky (včetně vlastního Ega)a přikládali svou hřivnu k užitku celku, lidského společenství. K růstu potřebuje člověk dosahovat "horských výšin", a nikoli "temných propastí". A jak vidíte, desítky tisíc let se nám to nejenom nedaří, ale je to čím dál tím víc horší ! K čemu nám je historie, zkušenosti předků, knihy, filozofie, oběti válek atd. ? Zřejmě k ničemu ! Všechny lidské zkušenosti negujeme, zpochybňujeme, przníme a ničíme ke své vlastní zkáze !

      Proto není dobrá myšlenka starat se jen a jen o sebe ! Ano, pokud nejsem dostatečně silný, samostatný a zdravě sebejistý, nemohu dosahovat výsledky v duchovní oblasti.Pokud tedy nejsem silná a nezávislá jak "světská,civilní" tak i duchovní osoba, nemohu pomáhat takového stavu dosahovat druhým. Často se pak stává, že zakomplexovaní, zamindrákovaní, ze všeho vyplašení a bojácní jedinci vehementně vyvíjejí usilovnou až jakoby "samaritánskou" činnost na tomto poli, aniž by si uvědomovali, zda na to mají dostatek sil, potenciálu, vytrvalosti, odhodlanosti a smyslu pro tento účel vůbec. Často během těchto procesů zabředávají či upadají do různých herezí, manipulací a jakýchsi schizoidních až sektářských představ. Nejsou pak takto postiženi zdravě kritiky a sebereflexe, které jsou nezbytné ke "korekci" a relevantnímu vyhodnocování zažívaných zkušeností. Takto "postižení příp. zmanipulovaní" jsou pak potenciální pohromou pro další "hledající","probouzející se" na své cestě za Pravdou, Láskou a Světlem !!!

      Vymazat
  8. Kdo to tu má zatím nejvíce srovnáno vhlavě, ví, proč co dělá, ví, proč co mluví,je YurYno. Z něho si berte dobrý příklad, a nebuďte stále jak pokrytci, jak obílené hroby !

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.