6. dubna 2012

Matthew: sdělení na duben 2012 (2)

14.Každý, kdo byl přímo zasažen všemi těmito událostmi, jež jsme zde zmínili, souhlasil se svou účastí na nich tak, jak to učinil. To neznamená, že před narozením všichni přesně věděli, čemu budou čelit a kdy, ale každý z nich si zvolil, že bude „pachatel“ anebo „oběť“, anebo jeden z truchlící rodiny, aby naplnil svou karmu třetí hustoty. Smlouvy duše poskytují flexibilitu v okolnostech a načasování, kdy bude dosaženo stejných výsledků, a ve všech těchto případech účastníci chtěli být vašemu světu příkladem válečných hrůz a tragických výsledků rasových, etnických nebo náboženských předsudků, nebo krutosti nespravedlivých zákonů. Mnozí jiní si zvolili stejné role v generacích dávno dlouho těmito nedávnými incidenty, ale posloupnost temných u moci držela lidi tak, že žili a umírali v situacích vzniklých ze zastrašování a v nevědomosti vzniklé z klamu.

15.Toto se může stát pouze tehdy, když kolektivní vědomí odráží intenzívní touhu a odhodlanost civilizace žít v jednotě a harmonii namísto v rozdělenosti a zabíjení. Když vstoupila do tohoto vesmíru temnota a kolektivní vědomí některých civilizací kleslo po spirále, pouze prostřednictvím jedné sebedestruktivní éry za druhou byl svět třetí hustoty schopen uvolnit se ze svého temného kotviště a vydat se na cestu mírového spolupracujícího života. Vy všichni jste přišli, abyste pomohli na Zemi dláždit tuto cestu a být průvodci do nové, jiné éry, Zlatého věku.

16.Nyní promluvíme o úplně jiné významné záležitost, o rozmluvě mezi americkým prezidentem Obamou a ruským prezidentem Medvěděvem, která vyšla na veřejnost, protože byl ponechán zapnutý mikrofon. Nebyla to žádná náhoda ani nehoda! Vesmír funguje ve věčném synchronním pohybu, který stále otvírá dveře příležitostem, a toto byla jedna z nich. Zatímco političtí analytikové a členové republikánské strany měli volné pole pro kritizování těchto „otevřených dveří“ v negativním smyslu, tato krátká konverzace je náhledem na hovory za scénou dvou z několika světových vůdců, kteří chtějí kormidlovat své národy směrem k mezinárodní spolupráci a jadernému odzbrojení. Když velká většina civilizace chce mír místo války a smrtících arzenálů, kolektivní vědomí přivede tuto touhu k realizaci.

17.Na jiné mezinárodní frontě někteří z vašich vůdců a členů vysokých vesmírných rad stále diskutují, jak oznámit vašemu světu přítomnost jiných civilizací. Víme, že zpoždění je pro vás frustrující, jakož i pro členy naší rodiny zde na planetě i mimo ni, kteří čekáme již roky po vašem boku, abychom mohli s vámi otevřeně spolupracovat. Ale vědí, že všechny aspekty musí být pečlivě naplánovány, tak aby byly vřele přivítány, a ne vás vystrašily. I když schopnost Illuminátů ohrožovat bezpečnost vás i vašeho vesmírného bratrstva byla významně zmírněna, reakce veřejnosti na cizince s šokujícími technologiemi je třeba brát citlivě v úvahu. Je velmi důležité, aby nebyli chápáni tak, že berou záležitosti do svých rukou, tak, aby masy lidí přivítaly jejich pomoc, a nebraly je jako útočníky z vnějšího vesmíru, což je způsob, jak jsou mimozemci do omrzení vykreslováni v hrách a filmech. Prosím, uvědomte si, že vy máte znalosti a schopnost rozlišovat, což většina ostatních ve vašem světě nemá.

18.Je také třeba, abychom se vyjádřili k několika ideám o tom, co se stane na konci tohoto roku. V předchozích vzkazen jsme řekli, že mezi posledními dny prosince 2012 a prvními dny ledna 2013 nebude významný rozdíl; avšak někteří se domnívají, že nástup Zlatého věku se ohlásí náhlým posunem v masovém vědomí, a jiní se domnívají, že planeta se v tu dobu posune na své ose.

19.Posun vědomí byl a je postupný proces, který začal před 70 lety, když Země začala svůj vzestup – někteří to pochopili mnohem dříve než jiní, a mnozí stále ještě dřímají v nevědomosti. Pokud jde o planetu, posunuje se postupně v procesu vzestupu, aby se opravila a znovu získala přirozenou oběžnou pozici. Během tisíciletí, kdy byla v hluboké třetí hustotě, se Země oslabila natolik, že její oběžné vzorce byly tak těžce destabilizovány, že bez monumentálního přílivu světla ze vzdálených zdrojů by planeta odplynula ven do vesmíru k jisté destrukci.

20.V souvislosti s tím musíme opravit i další chybné pojetí, že strávíte tři dny v temnotě, než začne Zlatý věk. Je to součást jedné teorie o fotonovém pásu, že Země stráví tři dny v temnotě,, v „zóně nula“ na okraji pásu. Tato teorie dále říká, že Země sama vstoupí do pásu a bude s ním obíhat, a podle jiné teorie planeta vyjde později z pásu. Pouze nebeské trosky vstupují do pásu, poté co se stanou neživými těsnou blízkostí k obrovské síle pásu, který zabrání, aby z něj vyšlo cokoliv, co do něj vstoupí. Tento osud není plánem pro planetární tělo Gaii!

21.Prosím, nečekejte, že uvidíte všechny zázraky Zlatého věku na konci roku. Neříkáme, že eliminace veškerého znečištění a přeměna pouští v ráje, například, se nemůže stát za několik sekund. To by se skutečně dalo zařídit v okamžiku, POKUD by tato myšlenka byla ve vašem kolektivním vědomí, ale není, a proto říkáme, že takové změny přijdou postupně, avšak tak rychle, že se budete divit. Avšak během vaší cesty se Zemí skrze čtvrtou hustotu k jejímu cíli v páté hustotě se vaše vědomí bude dále rozvíjet; rozvinete svou vrozenou schopnost spolutvořit a inovovat, cokoliv si silně přejete a umíte představit.

22.Takže, co je rozumné očekávat na konci roku, když Země opustí poslední úchyty zářičů energie třetí hustoty? Všechno s temným záměrem – od náhodného násilí a korupce po laboratorně vytvořené viry a satanské uctívání – skončí. Podle zákonů fyziky, které řídí život v tomto vesmíru, nízké vibrace temnoty nemohou vstoupit do vysokých vibračních úrovní čtvrté hustoty. Protože jednotlivci, kteří vytrvale odmítali světlo, mají buňky založené na uhlíku, které nemohou přežít ve vysokých vibracích, zemřou, a jejich temné aktivity ustanou.

23.V prosinci nebude žádný masový exodus. Někteří z tábora temných již zemřeli, a během zbytku roku, společně s dušemi, které si zvolí nezůstat na planetě z jiných důvodů, odejde zbytek temných z důvodu stejných příčin, které všeobecně způsobují smrt. Někteří mohou žít dosti dlouho na to, aby byli stíháni za své zločinné skutky, a ano, jestliže některá osoba zemřela a její klon pokračuje, zákon bude platit na poslední klon, protože ten pokračuje v nezákonných a bezbožných způsobech, což bylo cílem klonování.

24.Až přijde ta doba, prosíme vás, abyste nepohrdali lidmi, ale spíše jejich činy proti lidskosti, a pak nechali odejít tuto negativní emoci. Nenávist, odpor a touha po pomstě jsou spjaty s nízkými vibracemi, zatímco odpuštění je tak naplněno světlem, že ti, kteří odpouštějí, učiní skoky v duchovním růstu. Všechno světlo poslané osobám, které se staly zajatci temnot, posiluje ty nejslabší v naší vesmírné rodině, a to umožňuje všem duším přiblížit se více k znovuspojení s Bohem.

25.A tak, i když ne všechna nádhera Zlatého věku bude sedět hned za jeho prahem, rozdíly mezi tímto dnem a oním dnem budou ohromující. Váš svět bude v míru. Pouze čestné, schopné a duchovně uvědomělé osoby budou zastávat pozice ve vládách, bankách, korporacích, vzdělávacích institucích, zdravotní péči, médiích, výrobě potravin – ve všech oblastech, které mají vliv na život ve vašem světě.

26.Ano, mnohé ještě zbývá vykonat. Poté, co budou zahájeny reformy, teprve začne nejdůležitější „vymetání“, a také uzdravování lidí a planety. Vysoké vibrace, které budou převažovat – energie lásky-světla – obnoví mír srdcí a myslí těch, jejichž životy probíhají v brutálních okolnostech. Technologie vyvinuté vašimi vědci, avšak monopolizované a zneužité Illumináty, budou přivedeny na světlo a společně s technologiemi zavedenými jinými civilizacemi obnoví Zemi k jejímu původnímu Rajskému já. Ano, postupně, ale v době, která se bude zdát zázračně krátkou.

27.Protože budou odhaleny dlouho skrývané pravdy, každý žijící ve Zlatém věku bude znát své neoddělitelné spojení jednoho s druhým a s Přírodou, s Bohem a veškerým ostatním životem v tomto celém vesmíru. Bude vědět, že sobecké duše, které podlehly temnotě, začaly a dále vedly etnické, náboženské, rasové, ideologické, kulturní a rodové předsudky, a každý bude jednat se všemi ostatními ve světle vyššího vědomí a duchovní jasnosti.

28.Milované duše, zůstaňte pevné a trpělivé, jak dny ubíhají, zatímco za zavřenými dveřmi se spěšně konají přípravy. Až se tyto dveře otevřou, a to bude brzy, prospěšné změny přijdou tak rychle, že je žádná cenzura neukryje před veřejnými zraky.

29.Světelné bytosti v celém vesmíru pějí na vás chválu, protože jste blízko cílové čáry této bezprecedentní mise, kterou jste horlivě začali, a kterou jste v kontinuu již splnili.

LOVE and PEACE
Suzanne Ward

135 komentářů:

  1. Uz se vsichni tesime na Jeziska, copak nam letos nadeli. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo chce být sám sobě guruem musí aspoň jednou udělat jen toto:

      1. Svou pravou ruku přiložte na levý podbřišek. V duchu poproste: „Matko Země, dej mi prosím čisté intuitivní vědění.“ S tímto přáním zavřete oči, a chvíli vnímejte místo, kde máte svoji ruku.

      2. Přiložte pravou ruku na dolní okraj žeber na levé straně břicha. Několikrát si v duchu potvrďte: „Já jsem svým vlastním pánem a učitelem. Já jsem svým mistrem.“

      3. Stejným způsobem přiložte ruku na srdce. Několikrát v duchu prohlaste: „Já jsem čistá duchovní bytost.“ Opět chvíli setrvejte se zavřenýma očima.

      4. Přiložte pravou ruku na levou stranu krku a prohlašte: „Já nejsem ničím vinen, protože ve své podstatě jsem čistou duchovní bytostí.“

      5. Přiložte pravou ruku na čelo a z celého srdce řekněte: „Odpouštím, odpouštím všem i sám sobě.“ Opět chvíli setrvejte v tichosti.

      6. Nyní propněte dlaň pravé ruky a přiložte ji na vrcholek své hlavy. Ruku přitlačte a jemně si promněte toto místo tak, že uděláte dlaní 13 krouživých pohybů ve směru hodinových ručiček a při každé otáčce v duchu požádejte: „Matko Země, prosím, dej mi moje sebepoznání, moji seberealizaci.“

      ♣ Ruku vraťte zpátky na stehno a zůstaňte chvíli v tichosti.

      ♣ Vnímejte vaše dlaně. Cítíte-li chladný nebo teplý vánek či brnění v rukou či na hlavě, je to projev probuzení vašich energetických kanálů. To samé je možno cítit, pokud dáte jednu z vašich dlaní nad hlavu.

      Pozitivní energie se projeví chladivým vánkem. Toto cvičení je možné provádět každý den.

      Vymazat
  2. http://www.youtube.com/watch?v=yCFASm5H4DU&feature=my_favorites&list=FLohaB7dEdkNBFGmq0Zekq9w

    OdpovědětVymazat
  3. Už se stalo! :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Báboly a sliby pořád dokola.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pozor! Tvůj názor bude vymazán a zdejší horda heretiků tě utluče čepicemi. Stal se tady z toho dogmatický blog.

      Guess

      Vymazat
    2. Vypadá to tak. Schizofrenikem fascinované čtenáře blogu řídí nepřátelskou entitou posedlý manipulátor a šíří ze 70% bludy kterým sám věří. NWO si mne ruce.

      Vymazat
    3. Guessi s Anonymním 02:14

      To máte oba v těch svých lebkách tak hluboce vyhrábnuto, že tu píšete takové hovadiny ? Žádní heretici, žádná dogmata, žádná schizofrenie, ani nepřátelská entita, natož nějaký manipulátor. Všechno jsou to vaše výmysly a představy chorých mozků. Nevím, zda tolik hulíte trávu nebo co způsobilo vaše devinatní chování zde na tomto blogu. Chovejte se normálně, a nezavdávejte svými provokacemi příčinu k hádkám.

      Vymazat
    4. Z tvé odpovědi Láska a Světlo přímo prýští! Stačí si projet několik diskuzí a každý má jasno. Jste demagogičtí, vulgární a nepřipustíte, žádnou diskuzi. Všichni musíme velebit Mathewa a Aoliana, bez ohledu na to, že ne každý musí s jejich "poselstvím" souhlasit, natož pochybovat. Vy chcete bojovat proti totalitnímu NWO? Se směju - jste úplně stejní. A neprskej tady laskavě a snaž se pochopit, že každý člověk má právo na svůj názor.

      Guess

      Vymazat
    5. Pro Guess 09:03

      Diskusi o hovadinách, utkvělých představách, bezduchých blbostech nebo drzých kecech s tebou NIKDO sdílet nebude !!! Na to si musíš hledat blbce jinde, kteří ti to budou ž.át i s navijákem !!! A nutit někoho sdílet tvoje blbosti je opravdu symptom hodný docenta Chocholouška !!!

      Vymazat
  5. Znám články tohoto člověka, jsou to jen samé sliby že nějaké bytosti nám pomohou atd. Takové články jsem zavrhnul už před rokem. Prostě člověk ucítí, že není něco v pořádku. Mam se stále spoléhat na nějaké bytosti z vesmíru? Na Aštara, který na nás čeká s lodí a vysvobodí nás jako princeznu, která je uvězněna ve věži? Jen shrnuje věci, které se staly a drželi nás v naději, že vše je vlastně v pohodě a vše dopadne dobře. Ale máme stále na něco čekat? Být pasivní? Čekat na zázrak? Dokud s tím něco neuděláme my, nic se dle mého názoru nestane. Leda že by šlo opravdu do tuhého a nějaké bytosti se na to nemohli koukat, jak to tu dál ničíme a chováme se jako "zvířata". Zvířata se bohužel chovají lépe než my.

    OdpovědětVymazat
  6. Je to opravdu admin tohoto webu, nebo jen zástupce, kterého tím pověřil? Zdá se mi, že "admin" je nějak často online, což dřív nebývalo...to nebude ta dušička, která to tu udržovala v chodu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zase ta nenávist,kde to v sobě bereš?

      Vymazat
    2. Hlavičko maková, vždyť ti tu už někdo jednou řekl, že OrgoNet hlídají střelci, kteří si ho kazit nějakými nejapnými vtiplálky nenechají ! Holt je to tak,chytrýmu napověz a vola kopni !

      Vymazat
    3. tauri 10:41

      co se furt ptáš jak nákej estébák ? víc čmucháš než nečím kloudným přispěješ. ty si teda dáreček pro orgoneta

      Vymazat
  7. Jaká nenávist? Napsal jsem snad něco o nenávisti? :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidí, vidíš jsou to tady samí fanatici. A mě jsi nadával. Za pravdu. Anonym 2:02PM

      Vymazat
    2. Hele nemusel si jen urážet Aoliana, ale teďka sám vidím že se to tu žene do záhuby. Ale jedno jsem se naučil, nepomáhej nikomu, kdo si to nepřeje. Neříkám, že je to tu samý fanatik, ale připadá mi, že lidem zvaklo na jiný závit.

      Vymazat
    3. Hele, hele co je prosimtě urážlivýho na férovým jednoduchým dotazu na prostý fakt:léčíš se na schizofrenii nebo ne? To není nic osobního, to jen různí nevyzrálí jedinci to takto vidí. Já vím, že tam nějakej takovej problém je, tak si můžu dovolit jednat na rovinu. Schizofrenie je druh posedlosti negativní entitou co dotyčnému jakoby zdánlivě pomáhá a umožňuje pro ostatní málo pochopitelné věci, ale ve skutečnosti parazituje na posedlém a taky na těch co jsou jím fascinováni. Snad to těmto dojde dřív než bude pozdě. Pamatuj si, že člověk může být jen sám sobě vůdcem, učitelem i guruem. Všechno co nabízejí ti ostatní rádoby "guruové" je manipulace. A často dokonce za prachy, pro někoho dnes už tvrdě vydřené.

      Anonym 2:02PM

      Vymazat
    4. O záhubě OrgoNetu a nenávisti na něm tu mluvíš zase jenom a jenom ty, zmijí jazyku ! A nebuď si tak jistý, že zrovna ty budeš jeho hrobařem !
      Ten chabrus, co tu předvádíš se svými kumpány, je opravdu nechutný. Ale byli jsme varováni, že se na OrgoNet chystá generální útok i z jeho středu ! Takže Patů a Matů se rozhodně nebojíme !

      Vymazat
    5. K Tauri 11:22
      Ty si fakt se.eš do huby s tím lhaním ! Okamžitě odsud zmiz prolhaná kreaturo !

      Vymazat
    6. neprovokuj nebi sitě nekdo vyčíhne a dá ti přes držku

      Vymazat
    7. ti hrabe v lebeni ? proč stálejc ten tauri provokuje ? prokád to dělá ?

      Vymazat
  8. Za chvíli bude úplněk a ještě je velký pátek, ani nevíte,jak dobře jde k sobě savignon a poslech Janových pašijí.
    Díky za překlad

    Dita

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem poslouchal na Vltavě celovečerní pořad k poctě Velkého Pátku. Je to jedna z mála rozhlasových stanic u nás, která má kulturu a má smysl. :)

      Vymazat
  9. I druhá část poselství rovnou v češtině, súper-bomba-luxus! Poslední týden jsem nemohl dospat. Moc mi to pomáhá přežít. Díky!

    OdpovědětVymazat
  10. kulturní uderka,nejen pro ty,co hází třetí zuby do skleničky http://www.youtube.com/watch?v=fOLmaMT1Rzs&feature=related

    OdpovědětVymazat
  11. Mikroforum----zahájeno v roce 1965...a pokračuje...http://www.youtube.com/watch?v=KRFBI-ISCEA

    OdpovědětVymazat
  12. Navrhuji Tauriho od nynějška ignorovat, a vůbec na jeho provokace nereagovat ! Kdo je pro ?

    OdpovědětVymazat
  13. Mám informace, že Temné síly za pomocí Iluminátů a Reptiliánů skutečně infiltrovali Orgonet a další weby. Konspirační weby zabývající se konspiračními teoriemi by už neměli existovat od června 2012. Jedna organizace, která byla zřízena Reptiliány ovládá černou magii a nyní se zaměřuje na české blogy a weby zaměřené na konspirační teorie, pomocí vyhledavací databáze jako je nový světový řád, infiltruje svými agenty ( anonymous ) a nasazuje tam trojské koně ( prethorians ) aby měli za cíl mást lidi a aby se lidi pravdu nedozvěděli.

    OdpovědětVymazat
  14. takže k bodu 20...zřejmě je vše v pohybu a leccos se mění...takže japonská princezna,která má informace jiné,sděluje o třech dnech něco jiného....co je definitivní?http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=t19ZRCzglaI

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Shodou okolností jsem včera opět narazila na informace o těchto třech dnech. Je jen otázkou, zda od sebe ty tzv. zdroje informací třeba jen jednoduše neopisují :) Nám ostatním, obyčejným smrtelníkům zbývá jen si počkat. Tady je odkaz na ten web a krátký úryvek
      http://www.duchovniprednasky.estranky.cz/clanky/krasne-texty-a-videa/drunvalo-melchizedek--faze-pred-posunem.html

      Prázdnota – tři dny temnoty

      Nakonec se zlatá kovová realita začíná zakalovat a pozvolna mizet. Zářivá zlatá se stává mdlou a stále ztrácí svoje světlo, dokud není celý svět tmavý a černý. Noříte se do temnoty a váš starý svět je navždy pryč. Nyní vaše oči nedokážou vidět nic, ani vaše tělo. Uvědomujete si, že jste stabilní, ale současně se zdá, že plujete. Váš dobře známý svět je pryč. Ničeho se zde nebojte. Není tady nic, čeho byste se měli bát. Je to naprosto přirozené. Vstoupili jste do Prázdnoty mezi 3D a 4D, do Prázdnoty, ze které všechny věci pocházejí a musejí se do ní vrátit. Vstoupili jste do dveří mezi světy. Není zde světlo, není zde zvuk. Nastává zde absolutní ztráta smyslů, na kterou žádná představivost nestačí.

      Všem přeji krásné Velikonoce a nekažte si je ...

      Beata

      Vymazat
  15. Anonym 03:49 sranduješ ?? Povedz , že áno..S týmto blogom sa skutočne niečo stalo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dominika 1:33

      Dominiko, neplaš se, jistě jsi pochopila, že někdo se snaží poškodit pověst OrgoNetu. Již před několika dny tu pár přispěvatelů útokem hrozilo, a zdá se, že je to nějaká koordinovaná akce Zatím nevím víc podrobností, ale oni se někde provaří. Jsou to jen lidi, takže někde udělají chybu. Prostě si provokativních komentářů nevšímej, a nereaguj na ně. Já chápu, že to s člověkem cloumá, až hněvivě, že by hned odpovídal, hádal se atd. Ale na to oni čekají, jako na prostředek na rozvracení tohoto blogu.Prostě na popírače,provokatéry, hulváty, egoisty, lháře a podobná individua vůbec nereaguj. Tím zachováš jak svůj kredit, tak kredit tohoto blogu. Měj se, a opatruj svou duši

      Vymazat
    2. A když je budeme ignorovat, ono je to časem omrzí a přestanou. CHce to jen soustředit se na to podstatné, co tu v blogu je. Trpělivost a máme vyhráno ...

      Vymazat
    3. Souhlas na 100% !

      Vymazat
  16. http://www.in5d.com/

    OdpovědětVymazat
  17. s tímto blogem se stalo PRD,jen sem zabrousili popírači všeho možného,kromě holocaustu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. alcyon 12, 02:14

      A nejhorší na celé věci je to, že se toho útoku účastní i někteří dlouholetí čtenáři a registrovaní bloggeři OrgoNetu. Hnus, špína, hanba jim ! Zrušil bych jim přístup na OrgoNet, hned a okamžitě !

      Vymazat
    2. Pro alcyon12 02:14

      Docela perlíš,kam na to chodíš ? :):):))))

      Vymazat
  18. Dámy a pánové nenechte se vyprovokovat zbraní svého nepřítele a bojujte duchem Svatým.JE TO ZKOUŠKA ODOLNOSTI.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak ! OrgoNet je podrobován zkoušce, zda se nechá rozvrátit !

      Vymazat
  19. Lidé zlatí,nenechte se vytočit ani vyprovokovat.Každá bytost dobře ví,co je dobré a co ne(že by to bylo to svědomí?).Temní mají čím dál méně energie,tak do toho buší o sto šest.Stejně jim to nic nepřináší,jedině že by pochopili,že změna je nutná.Každý sklízí co zaseje,jinak to ani nefunguje.T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tak podporujme a povzbuzujme se navzájem, ať provokace odtud po zásluze vypráskána !

      Vymazat
  20. Podívej, dříve to tu byl web plný svěla, ale nyní nadávky typu: se*eš, držku, prolhaná kreaturo...toto tu za celou dobu co sem chodím nezaznělo! A nyní? Jste jen banda fanatiku, která sem bude ještě plést náboženství a upřednostňovat svojí pravdu. Ti co web znají a mají v sobě stále světlo v srdci vědí, že s tímto webem není něco v pořádku a že tu opravdu něco smrdí. Ale lidičky to co nám dal web je v nás. Nyní je jen na nás jak se vším naložit. Vše špatné je k něčemu dobré...je to jen na nás. Budu rád, když se sejdem třeba na jiném webu a můžem si v klidu prodiskutovat to co chceme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Web byl plný světla, dokud Orgonet selektoval komentáře. Teď máte volné pole působnosti-dostali jste prostor a zaplnili jste to tu tak, jak jste to tu zaplnili. :-(((
      A hádáte se furt dokola kdo.
      P.M.

      Vymazat
    2. Tauri, toto ti asi uniklo.

      Volné komentáře - jak se osvědčují?
      http://orgo-net.blogspot.com/2012/04/volne-komentare-jak-se-osvedcuji.html

      Nabudúce skús menej konšpirovať. ;-)

      Vymazat
    3. Tauri 3:19

      Někdo je sprostý a hulvátský, aniž by nutně musel používat sprostá slova. A pak jsou lidé, kteří to řeknou bez obalu jadrně tak, jak to skutečně je. A to, že si jeden takový slovně uhlazený sprosťák a hulvát stěžuje na jadrnější výrazy druhých, poukazuje jen na své pokrytectví, a hlubokou vnitřní špínu. Občas si ten svůj Augiašův chlív vykydej, buď tak laskav !

      Vymazat
  21. Mně se zdá taky něco divné. Nejprve odejel orgonet náhle na dovolenou- a týden se nic nedělo. Pak se omluvil, ale zanedlouho zase pro změnu náhle onemocněl- a zase byl web týden bez jakýchkoliv zpráv. A teď mi to připadá všechno nějaké divné, jako by web měl poněkud jiné vedení než toho jednoho samotáře. V každém případě je dobré zůstat vždy ostražitý a vždy a zásadně si nakonec vyhodnocovat všechny informace z internetu vlastním selským rozumem. Mě osobně nedojímají žádné iracionální články o bohu, meditacích, mimozemských civilizacích a tak podobně.
    Jarmila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lidičky, nefantazírujte jak malé děti, a "vezmětě rozum do hrsti" ! Stalo se tu jen to, že OrgoNet odblokoval přístup podvratných živlů na svoje stránky, a co z toho mohlo povstat vám snad mohlo dojít, když došlo k odstranění blokace. Takže se zase tolik nedivte, co se tu děje. Kybernetická válka probíhá všude, ani OrgoNet toho nebude ušetřen, pokud se otevře volně do cyberprostoru. Takže se podle toho zachovejte, žádnou paniku a hysterické reakce. Přece provokatérům a celému světu nechcete dokazovat, že jako orgoněťáci jsme větší blbci než ti provokatérští škůdci !!!!

      Vymazat
    2. z jakého jsi světa,že ti pčijde podivná nemoc,pracovní vytíženost,péče o bližního,dovolená,my prostí lidé tímto trpíváme,

      Vymazat
    3. a co tě dojímá?

      Vymazat
    4. Jarmilo, neblbni ! Vždyť jsi byla až doposud zcela normální, a tvé komentáře mají vždy co říci ostatním, tak si to nekaž podobnými úlety !

      Vymazat
  22. Ještě že máme web typu probuzeni.blogspot :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tam koukej rychle vypadnout a sem se navěky nevracej, zrádná Stb-ácká kryso !

      Vymazat
  23. Web byl plný světla, dokud Orgonet selektoval komentáře. Teď máte volné pole působnosti-dostali jste prostor a zaplnili jste to tu tak, jak jste to tu zaplnili. :-(((
    A hádáte se furt dokola kdo.
    P.M.

    OdpovědětVymazat
  24. to je směšný o co se tu ta hrstka snaží....milý orgonete,myslím,že velmi provokuje tvoje vysoká návštěvnost

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně ! Uhodils hřebík po hlavičce ! Je tu delší dobu snaha OrgoNet zdiskreditovat, zasejřit svinstvem, a zničit ho !

      Vymazat
  25. Volné komentáře - jak se osvědčují?
    http://orgo-net.blogspot.com/2012/04/volne-komentare-jak-se-osvedcuji.html

    OdpovědětVymazat
  26. Tauri, to si děláte psinu ? Orgo-net nikdy nebyl web plný světla. Ani náhodou. Ale který web je plný světla jsou třeba pratele-nebe nebo vesmirni-lide či Aluščiny stránky ( Alue Karolína Loskotová )

    Jinak před nedávnou dobou, kdy jsem se pokoušel komunikovat s vesmírnými bytostmi přes channeling, jsem se nedopatřením napojil na šediváky a od nich jsem dostal informaci, a tato informace by byla velmi přínosná i pro Orgo-Net v zájmu informovanosti. Dostal jsem toto sdělení.
    - tak jako my surově zacházíme se zvířaty, kteří jsou ve 2.dimenzi, pojídáme jejich maso ( vepřové, hovězí, drůběží atd ) tak nepřímo jíme i jejich negativní energie. My lidé jsme na tom úplně stejně jako ti Reptiliáni či Šediváci, protože si neuvědomujeme, že zvíře, které jde na porážku má obrovský strach a tato energie strachu se promítne do kvality masa, a když maso pozříme, absorbujeme negativní energii do našeho trávícího organismu.
    - tím pádem, my lidé pojídáme energií bytostí 2.dimenze a proto se nemůžeme divit, že oni, co se nacházejí ve 4.dimenzi zase se živí energií nás lidí co jsme ve 3.dimenzi. Tak jako my máme své farmy chovu zvěře, tak i oni nás chovají a starají se o nás, abychom byli dobrou potravou pro ně. Vždy platí rčení, že bytosti z vyšších dimenzí se živí energií bytostí z nižších dimenzí.

    Lidé si zkrátka sami ubližují tím, že pojídaní maso zvířat, a není se čemu divit, že nám se toto vrací že zas někdo pojídá nás z výšších dimenzí formou negativních energií. A pokud mezi lidmi kolují názory, že zvířata nemají žádnou duši, že třeba takové slepice jsou hloupé, primitivní a jenom žerou a snáší vejce viz nedávný rozhovor člověka co má drůbeží velkochov pro MfDnes, že slepice jsou hloupé a nemají duši.

    Inu není divu, že stejně se takto chovají k nám i Reptiliáni a jejich Šediváci. Tady vidíte jak je to všechno propojené.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč bych si měl dělat psinu? :) Ještě doposud to tu byl web, který za něco stál a člověk se sem rád díval, protože se rád dozvěděl něco o čem by se z médií nedoslechl a byl to tu opravdu "svobodný" web, kde se dalo rozebrat vše. Ale je tomu už jinak,bohužel. Já třeba maso nejím od svých 10 let a vůbec mi to nevadí. Jinými jsem opovrhován, protože je to divné nejíst maso, že? Co z toho mam, když necítím tu vůni šťavnatýho masa, napůl krvavého atd? Já se cítím v pohodě a to jen díky tomu, že ho nejim. Zde mi něco nesedí co tu píšeš. Ano někdo se z nás živí, ale je to tím, že astrální bytosti tu chtějí jenom škodit a to světlo nepodporuje. Proto jsou napojeni přes nás a tím je krmíme. Nevěřím tomu, že bytosti z vyších sfér bytí se živí zase o řád níže.

      Vymazat
    2. Tauri 5:12

      Ty ublíženecké invektivy na začátku sis mohl odpustit. Nemusíš do všeho rejt za každou cenu. Pak se nediv, když hned na začátku textu "štěkáš", že spoustu lidí vytočíš k okamžité opozici,a nějaká smysluplná diksuse s tebou tím pádem končí. Takže si to v hlavě srovnej,a polepši se, a hlavně se uč kroti svoje ego a hněv. To je pro tebe teď důležitější úkol, než tu hodiny tlachat o blbostech.

      Na druhou stranu zase kvituji zbylé 2/3 tohoto příspěvku, kde začínáš konečně doufám chápat, jak se máš chovat, a jak přiměřeně reagovat, aby tvoje sdílení zde mělo nějaký smysl a hodnotu.

      Vymazat
    3. Anonymní 4:43

      Chanellingy jsou vůbec velmi diskutabilní témata, a nelze jejich obsah na 100% slepě přijímat jako dogmata. Každý si z nich vybere to své, a přiřadí ke svému inforozhledu. Na tom není nic špatného. Každý má svou hlavu a své srdce, tak ať se stará !

      Vymazat
    4. Ale Tauri, s poslední větou velmi nesouhlasím. Tak tedy.

      Bytosti ze 4 Dimenze se živí energií bytostmi ze 3.dimenze tedy lidí.
      Lidé ze 3 Dimenze se živí energií bytostmi ze 2.dimenze tedy zvířaty, a zároveň se taktéž živí bytostmi nebo-li energií 1.dimenze kam patří ( ovoce, zelenina, a byliny )
      Bytostí ze 2.dimenze tedy zvířata se zas živí energií bytostí 1.dimenze, například koně se živí trávou, a vše co roste ze země.

      Ale pozor, bytosti ,co jsou od 5.dimenze a výše už nemají potřebu se živit energiemi nižších bytostí, protože tam už převládá Láska, Světlo, a už nepotřebují ke svému přežití hmotnou potravu. Zatímco bytosti od 4. dimenze níže potřebují. Proto není možné aby negativní bytosti které se nacházejí ve 4.dimenzi prošli do vyšších dimenzí, protože je to odděleno membránou, a negativní bytosti by museli provést transmutaci svých těl a obrátit se ke světlu, to by znamenalo jejich zánik.

      No a je pochopitelné, že čím je daná bytost ve vyšších dimenzí, tím se dožívá tzv. vyššího věku, a s vzrůstající dimenzionalitou ztrácejí fyzická těla. Proto do 6.dimenze potřebujou bytosti fyzické tělo, ale od 7 dimenze už jsou jen éterické tělo, nehmotné, ale pokud mohou, mohou se na chvíli zhmotnit či měnit tvary a podobu. Ale dlouho nemohou v tom zústat, protože to není pro ně přirozené.

      Takže když bych to laicky popsal, bytosti nacházející se v 1.dimenzi se dožívají velmi malého věku, například taková pampeliška, dlouho nevydrží, ovoce a zelenina, taky má jen určitou sezónu a musí se reinkarnovat.
      Bytosti ze 2.dimenze se dožívají delšího věku ale zas umírají dříve než lidé.
      A pokud by lidé se dostali do 5.dimenze je velmi reálné, že bychom se mohli dožít až 150 let života. Ale bytosti, co se nacházejí za 6.dimenzí se mohou dožít astronomického délku života například 30 tisíc let.

      Ale to už jsem se dostal mimo to co jsem chtěl napsat. JM

      Vymazat
    5. Veľmi dobre napísané.

      Vymazat
    6. zvirata ziji taky ve 3D :d
      2D mate tak na monitoru nebo v televizi, obrazcich

      Vymazat
    7. 3D je prostorové prostředí, 2D je plošné prostředí a 1D je bodové prostředí na přímkách. Takže poněkud nechápu, kde jste kdo vzal ty definice 3D,2D a 1D, co se tu předkládají. Jak říkám, než neco vypustíte z klávesnice, zamyslete se alespoň trochu. A když už nevíte nebo si nejste jistí, tak se napřed koukněte po dobrých informacích, a na jejich základě sestavujte SVOJE, a ne pouze hloupě papouškovsky okopírověné teze, tvrzení a různá podivná prohlášení !

      Vymazat
  27. A Tauri je provokatér tak ho berte s rezervou,je to záměr takhle rušit,když ho to baví je to jeho věc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale už ty provokace přehání,mělo by se mu to zarazit. Přece mi nechete nikdo namluvit, že nemá jeho duchovní mrzáček jinou zábavu, než celé hodiny prudit lidi nanetu ?! Ať se jde raději proběhnout, zašoustat si, zameditovat apod. Udělá tím pro svět víc než to, co tady předvádí.

      Vymazat
    2. Je to záměr takhle provokovat a bude to dělat tak dlouho dokud na to budou lidi reagovat,naučte se odpojovat od takových energetických upírů,on se tím živí,má z toho dobrý pocit že dokáže tolik lidí vytočit a ti všichni mu nevědomky nahrávají,nejlepším způsobem je se tomu zasmát,máte se to naučit jak za takových okolností reagovat...znovu připomínám neživte ho svou energií.

      Vymazat
    3. Dobrá myšlenka ! V pravý čas !

      Vymazat
  28. tak jste se hezky energeticky oslabili,vzájemně si nakládáte karmický ranec,že s toho máte trenýrky do zvonu....jak říkával nějaký Brežněv...ETO VAŠE DĚLO....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já myslím,že to nikterak neoslabuje,to bychom na tom byly uboze,naopak,pro mě je uspokojující,že lidé tu,nejsou zaslepeni,okamžitě rozpoznají provokace a nenechají takové myslet si,že jsou tady ovce co se nechají manipulovat kamsi jinam

      Vymazat
    2. Nepřeháněj, když se přežene "bouře ve sklenici vody" :)

      Vymazat
    3. laihoči, laihoči, windeš bum garát, sakurei, sakurei.

      Vymazat
    4. Te netra entai ho osmi notz unde as.


      Blog je odblokovany, mozte vsetci pisat co chcete.

      Laska s Vami

      Vymazat
    5. YurYno, jsi pašák ! Vtip je půl zdraví a dobrá vůle druhá, tak se drž. Fandím Ti ! :)

      Vymazat
  29. Kodoiš, kodoiš, adonai zebaut, adonai zebaut.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Te netra entai ho osmi notz unde as.


      Blog je odblokovany, mozte vsetci pisat co chcete.

      Laska s Vami

      Vymazat
    2. Pro Yuryno 11:57

      Velmi dobré ! Jako bych četl Werichův styl, jakým se vyjadřuje ve vynikající knize Fimfárum : jednoduché, účelné, fungující a k věci ! :)

      Vymazat
  30. V tuto chvíli už se nemohu dívat jakým způsobem se vede tato diskuze a tak pomocí manter jsem tuto diskuzi která se tu vede zakódoval do speciálního hexagramu a uvěznil do zvláštního 3D holografického vězení. Od této chvíle, každý kdo tu napíše komentář byť pozitivní, si vytvoří negativní karmu která se mu bude během týden manifestovat. K tomu abyste mohli tuto diskuzi opět odblokovat formou manter potřebujete zasvěcení jednoho okultistického rituálu, který pochází z 15.století.

    Windeš bum garát, kodoiš, kodoiš, adonai zebaut, laihoči, lahoči, sekurei, sekurei, kagharát, kagharát, mane um.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Te netra entai ho osmi notz unde as.


      Blog je odblokovany, mozte vsetci pisat co chcete.

      Laska s Vami

      Vymazat
    2. Anonym - Um mane as as osmi ho te bum

      Vymazat
    3. Tak dlouho už jsem se nenasmála.Yuryno jsi mu to dal.Bohužel jedině kdo si zašmudlal karmu,je on sám...bumerang platí neúprostně pro všechny.Tak mu odpusťme.J.

      Vymazat
    4. dokonalej vtip

      Vymazat
  31. Je vidět co sem chodí za lidi, když jsou schopni napsat "jeho duchovní mrzáček jinou zábavu, než celé hodiny prudit lidi nanetu ?! Ať se jde raději proběhnout, zašoustat si" nevím, nepříjde ti to trochu přehnané co píšeš? Nemam potřebu dělat ani jedno z toho co tu popisuješ. Pokud máš plný kulky a potřebuješ se nějak takto vyjadřovat, asi by jsi potřeboval něco, kdo ti trochu upustí páru a nepsal tu taková slova. Opravdu Vám příjde normální se takhle vyjadřovat?

    OdpovědětVymazat
  32. Jak rozpoznat správný chaneling?Dobré k přečrení a hlavně,nepotřebujeme žádného Guru,ten správný chanelinf máme aždý v sobě!! ROZLIŠIT je od entit z pozitivní strany lze podle obsahu a jakosti poslání, jež přinášejí lidem. Jsou-li tyto zprávy povahy čistě osobní, vztahující se na blahobyt a zlepšení jednotlivcova osobního duchovního, duševního i tělesného stavu a zdraví; radí-li, a ne řídí; nabízejí-li různé výběrové možnosti; zdůrazňují-li svobodnou vůli - pak PRAVDĚPODOBNOST toho, že jsou z pozitivní strany, je daleko VYŠŠ
    Avšak nazývají-li se entity, přicházející odjinud, průvodci (duchovními vůdci); nebo se prohlašují za Boží posly; mluví-li v obecných pojmech ke všem ostatním, přinášejí-li zprávy pro širokou veřejnost; organizují-li všemožné pracovní Schůze a sedánky, shromažďující stovky až tisíce lidí; chtějí-li vést jiné prostřednictvím spojení s jinými světy, předpovídají-li budoucnost..., pak nehledě na to, jak mnoho lásky, moudrosti, péče, pochopení, ohleduplnosti a čehokoliv jiného se snaží projevit, jsou z negativního stavu. Všem vám se radí, abyste věnovali pozornost své INTUICI. Jemný hlas a cit vaší intuice jsou jedinou zbraní na vaší planetě, jež se může použít za účelem zjištění, kdo je kdo. Máte-li třebas nepatrně nejisté, úzkostné nebo nepohodlné pocity nebo stavy během takových styků s někým, kdo k vám promlouvá přímo nebo skrze tak zvané spojení, pak je to varovným znamením, že jste ve společnosti nepravých entit.J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. přesně tak,po listopadu to duchovní haraburdí explodovalo,posezeníčko u teoretika na hodinku za 400KAČEK s dph....pátrači hledejte to v sobě,tam je VŠE,nejsou tam VŠI za prachy...

      Vymazat
  33. Omlouvám se za překlepy.J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neomlouve jse za překlepy, ale nebuď předně líný si přečíst po sobě cos napsal. Pak se nebudeš řadit k těm ,kteří místo česky rádi píšou hotentotsky :)

      Vymazat
  34. 27.Protože budou odhaleny dlouho skrývané pravdy, každý žijící ve Zlatém věku bude znát své neoddělitelné spojení jednoho s druhým a s Přírodou, s Bohem a veškerým ostatním životem v tomto celém vesmíru. Bude vědět, že sobecké duše, které podlehly temnotě, začaly a dále vedly etnické, náboženské, rasové, ideologické, kulturní a rodové předsudky, a každý bude jednat se všemi ostatními ve světle vyššího vědomí a duchovní jasnosti.

    28.Milované duše, zůstaňte pevné a trpělivé, jak dny ubíhají, zatímco za zavřenými dveřmi se spěšně konají přípravy. Až se tyto dveře otevřou, a to bude brzy, prospěšné změny přijdou tak rychle, že je žádná cenzura neukryje před veřejnými zraky.

    29.Světelné bytosti v celém vesmíru pějí na vás chválu, protože jste blízko cílové čáry této bezprecedentní mise, kterou jste horlivě začali, a kterou jste v kontinuu již splnili.

    -tak kukám že vám do toho už zamotal aj boha,ľudkovia ,tento veb už dávno ne ni to čo býval,vybral sa na cestu scifi a nie boja proti chemitrals a skutočnému zlu,a vidím,že niektorých vás už dobre dostal.som veriaci a dostávam od iných,že žijem v inej realite ale tak vy ste fakt lepší a úplne inde,sú len dve stranyjedna je skutočný PanBohStvoritel neba i zeme a satan,a ak nechcete sadnúť satanovi na lep,tak sa pomodlite k PanuBohu Stvoriteľovi neba i zeme,a on vás vyvedie z temna satanovho a jeho moci.ale použite jeho skutočne meno a to PanBoh Stvoritel neba i zeme ,a nebojte on usliši vás hlas,a zachráni vás tak ako vám to sľúbil skrze ježiša krista ,bo ježiš je jediná cesta k nemu.a brána,cez keru temno neprejde a ono to dobre vie.

    OdpovědětVymazat
  35. lidi proberte se, začněte žít normálně a nevěřte každé scifi blbosti co se tady píše!

    OdpovědětVymazat
  36. Kdo chce být sám sobě guruem musí aspoň jednou udělat jen toto:

    1. Svou pravou ruku přiložte na levý podbřišek. V duchu poproste: „Matko Země, dej mi prosím čisté intuitivní vědění.“ S tímto přáním zavřete oči, a chvíli vnímejte místo, kde máte svoji ruku.

    2. Přiložte pravou ruku na dolní okraj žeber na levé straně břicha. Několikrát si v duchu potvrďte: „Já jsem svým vlastním pánem a učitelem. Já jsem svým mistrem.“

    3. Stejným způsobem přiložte ruku na srdce. Několikrát v duchu prohlaste: „Já jsem čistá duchovní bytost.“ Opět chvíli setrvejte se zavřenýma očima.

    4. Přiložte pravou ruku na levou stranu krku a prohlašte: „Já nejsem ničím vinen, protože ve své podstatě jsem čistou duchovní bytostí.“

    5. Přiložte pravou ruku na čelo a z celého srdce řekněte: „Odpouštím, odpouštím všem i sám sobě.“ Opět chvíli setrvejte v tichosti.

    6. Nyní propněte dlaň pravé ruky a přiložte ji na vrcholek své hlavy. Ruku přitlačte a jemně si promněte toto místo tak, že uděláte dlaní 13 krouživých pohybů ve směru hodinových ručiček a při každé otáčce v duchu požádejte: „Matko Země, prosím, dej mi moje sebepoznání, moji seberealizaci.“

    ♣ Ruku vraťte zpátky na stehno a zůstaňte chvíli v tichosti.

    ♣ Vnímejte vaše dlaně. Cítíte-li chladný nebo teplý vánek či brnění v rukou či na hlavě, je to projev probuzení vašich energetických kanálů. To samé je možno cítit, pokud dáte jednu z vašich dlaní nad hlavu.

    Pozitivní energie se projeví chladivým vánkem. Toto cvičení je možné provádět každý den.

    OdpovědětVymazat
  37. prosim ADMINA z osud.biz, aby se venoval urazeni nahodnych prispevatelu na svem webu a ne i tady. orgoneta prosim, aby blokl uplne diskuzi, je k nicemu, kdo chce, ten si precte, je jen na nem, jestli s necim souhlasi nebo ne, diskuze pod clanky jsou zbytecne.....

    OdpovědětVymazat
  38. abundancia:
    Orgonete, nenech se odradit. Tvoje stránky jsou první, které otvírám, když si pustím PC. Nemůžu říct, že souhlasím se vším, co je na těchto stránkách publikováno. To však neznamená, že budu dštít oheň a síru. Respektuji tebe i tvoje stránky a často jsou mi inspirací. Ráda si přečtu další poselství Matthewa - musím říct, že ne vždy souhlasím, někdy mi jeho výroky připadají zmatené, ale to neznamená, že budu kritizovat tebe a nebo to, co říká Matthew. Mám v hlavě mozek a rozum, mám i srdce a tak si dělám vlastní názor (v souladu se srdcem i hlavou), ale tento nevnucuji ostatním. Každý má právo na svůj názor a agresivně a vulgárním způsobem vnucovat ostatním jako jedině správný ten svůj názor - to svědčí o duchovní a lidské nezralosti lidí, kteří se k těmto taktikám snižují.Nic si nedělej z vulgárních komentářů. Já to beru tak, že to píšou a prskají jedovatou slinu jen malé, nevědomé děti.
    Doporučuji knihu Jolky Tominarové "Transformační probuzení po roce 2012". To je základ pro pochopení toho, co se děje a v jaké době žijeme. Jolka má svůj blog - tominarova.blog.cz
    Dále doporučuji přednášku Nassima Harameina, najdete jej na Youtube. Přednáška je ve dvou částech po 4 hodinách, celkem 8 hodin nabitých informacemi. Je to strhující záležitost. Po osmi hodinách jsem byla překvapená, že už je konec, toužila jsem po dalších informacích... Linky na tuto přednášku najdete na www.abundancia.webnode.cz
    Orgonete, měj se krásně, přeji ti hodně síly a radosti ze života, chuti dále pracovat na svých stránkách a zvláštní sílu odolávat lidem nezralým. A samozřejmě - POŽEHNANÉ VELIKONOČNÍ SVÁTKY. A všem čtenářům tvých stránek také přeji hodně štěstí a radosti a požehnané svátky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  39. Sice to sem nepatří, ale je to důležité : mrkněte na pocasi.idnes.cz, na srážky, neděle 13.30. ! Je tam velký modrý kruh ......!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nějak se nám začínají rozcházet v tom co to způsobuje.Verthandi napsal na osud.biz celý článek,dokonce na pokr.a vysvětluje to ve shrnutí takto:Shrneme-li tedy tento problém – kružnice jsou logickým důsledkem činnosti meteorologického radaru s ohledem na zvolený systém skenování. Na idnes to mají potřebu taky vysvětlovat a to takto:Občas se na radarovém snímku objeví úzký barevný pruh. Neukazuje srážky. Vznikne, když je radar rušen cizími vysílači nebo odrazem od pozemních objektů

      Vymazat
  40. Ani jsem nemusel pročíst všechny komentáře tady a je patrno, že čitetelé tohoto blogu jsou stále pod vlivem jiných. Skočili na špek. Je tu jasně patrná snaha stále přesvědčovat o své pravdě každého, kdo mluví jinak. Nemusím a ani nebudu zjišťovat, zda tu je či není nějaký infiltrátor nebo manipulátor. To vůbec není důležité.
    Stačí, že vidím, že Ega 99% procent čtenářů stále nejsou v harmonii s druhou částí osobnosti. Stačí jediné slovo a zvrhne se to tu - v jakékoliv diskuzi. Zkuste se každý sám oprostit od všeho a nezaujatě si projděte celou diskuzi. Co asi tak uvidíte? Děti na písku, co se hádají, kdo z nich má větší bábovku.
    Hledáte pravdu všude kolem a přitom jí máte každý v sobě. O tom není třeba diskutovat, nikoho přesvědčovat, protože pokud to k čemu jste vlastním úsilím dospěli je PRAVDA, není třeba jí vnucovat nikomu dalšímu.
    Méně slov a více přemýšlení v souvislostech.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdo si hraje,nezlobí!!J.

      Vymazat
    2. to je velký omyl!!!většinou jsme předesílali,že netušíme CO je pravda,pouze k čemu se přikláníme na tamto webu...obrovské nepochopení!!!

      Vymazat
  41. Anonymní 06:15

    Na každého okultistu dojde sříve nebo později, a věčná ohnivá lázeň jej NEMINE ! Ty jsi rád otrokem,že ?

    OdpovědětVymazat
  42. tornádo na Slunci
    http://www.youtube.com/watch?v=WpL43CXQcts&feature=player_embedded

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tornádo na Marsu - sloup prachu vysoký 20 km
      http://www.nasa.gov/mission_pages/MRO/news/mro20120404.html
      N.B.

      Vymazat
  43. Vzhledem k cenzuře to dávám tady: Byl zkritizován článek Jana Žáčka Dali zabít Krista, jenže ten článek nikde nemůžu najít. Židé se postarali, aby byl dokonale vymazán. Nemáte někdo odkaz či nezkopíroval někdo tento článek?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Něco by bylo tady, ale nevím jestli je to kompletní. Možná je to jen ukázka:
      http://www.blisty.cz/wholeissue.rb
      El.

      Vymazat
    2. Pro Anonymní 10:50

      To by mě tedy zajímalo, zda Galilejci a Kanaanci jsou praví židé, nebo ke které etnické skupině patří ?

      Vymazat
    3. S tou etnickou skupinou nevím. Kdo ví, kde je pravda. Židé cenzurují svou historii. Je třeba se zaměřit na studie nezávislých židovských badatelů (pro mainstream "kontroverzních"). Jasné je jen to, že Židé nejsou původními obyvateli té oblasti. Když tam přišli, vyvraždili v Jerichu vše živé. Na pozůstatky starých zdí v Jerichu jsem se byl osobně podívat.

      Vymazat
    4. Pro Anonymní 07:51

      To je to slavné starověké město, co mu tzv."trouby z Jericha" zbořily hradby ? A proč ho židé dobývali ? Co tam bylo tak vzácného ukryto, chráněno ? A proč židé, když město dobyli,proč všechno obyvatelstvo vyvraždili ? Podle toho vidím,že holocausty, prováděné na svých sousedech, mají celé věky jako dobrou zábavu. Naposledy se zaměřují na Palestince a jistou část Arabů. Paradoxně jedna izraelská vědkyně nedávno svým biologickým výzkumem zjistila, že Palestinci jsou geneticky s izraelci příbuzní ! Ihned ty informace vládní izraelská místa začala potírat a bagatelizovat. Prostě u "vyvoleného národa" vražda bližního,incest, pedofilie nebo homosexualita není nic, co by stálo za pohoršení. A takoví chtějí vládnout světu (nwo) ! Fuj,hnus, velebnosti !

      Vymazat
  44. snímky z družice noaa nejsou už 4 dny k mání,neví někdo jestli se třeba někam nepřesunuly nebo už nám to zatrhli

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://en.allmetsat.com/images/noaa_dlr_ce.php
      Tady píší, že jsou problémy s příjmem.
      N.B.

      Vymazat
  45. videli jste ten hnus dnes v 16:45 na http://radar.meteopress.cz/ ????

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co tyhle dva mohutné šlehy Haarpu do ionosféry na Aljašce ze soboty 7.4.12 mezi 8:00 až 13:00 hodinou UTC (místního času ?)?

      Viz odkaz :
      http://www.haarp.alaska.edu/cgi-bin/scmag/disp-scmag.cgi?date=20120407&Bx=on

      Vymazat
    2. pro Anonymní 11:20

      To byl moravský radar Skalky. Ten český v Brdech jen tak lehce pošlehával. Zajímalo by mě,k čemu slouží ten radar v Sokolnici u Brna na místě býv.raketové základny. U Prahy je také v blízkosti vysílače Cukráku nějaké podezřelé zařízení. Mám podezření na něco jako haarpové nebo radarové zařízení. Přitom Praha je uvedena jako jedna z lokalit německé radarové sítě DWD. Brdský radar je zase uveden na mapě německé sítě dopplerových radarů. Takže se tu dějí věci,ani o nich pořádně nevíme !

      Vymazat
    3. pane vrchní,co je na Cukráku nového? http://www.youtube.com/watch?v=3ClIORvknuM

      Vymazat
    4. Jak souvisí pan vrchní s Cukrákem a filmem Uloupená hranice ? Chtělo by to nějak rozklíčovat, pokud to má nějaký smysl :)

      Vymazat
  46. tak jsem si prohlédl videjko,kde Aluška Loskotová oponuje spolku pod vedením věřícího v nehmatatelného boha ,Grygara.....zajímavé...ovšem,nevím vubec,jestli Aluška čerpá své nauky z VNITŘNÍCH PROŽITKU,nebo nabiflovaných teorií...těchto teoretiku,obracejících oči v sloup a inkasujících za to prachy jsou na netu mraky...skoro padesátiletá zkušenost mě nabádá stále k bdělosti nad ruznými guru a proroky....pokud má guru mantru....je to zdarma,či,co mi dáte...má požehnání za MILOST POZNÁNÍ a o tento dar nepřijde....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkušenosti jsou matkou moudrosti, na to Aluška snad taky jednou přijde. Zatím je příliš mladá (20 let je vpodstatě velmi nízký věk pro zkušenosti insidera), přijde mi více horlivá, než "nad věcí", mládí totiž nepočítá rány a šrámy, vrhá se do bitev a sporů rovnou po hlavě. Až se mládí vydovádí, tak se také usadí, a bude na svět hledět zase jiným prismatem než dnes ...

      Vymazat
    2. Nezbývá nic jiného,než s oběma názory souhlasit.Kdo Poznal,ten Ví a nemá zapotřebí si něco dokazovat veřejně.Nemluvě o tom,že Poznání se nedá naučit ani zaplatit.

      Pro Alcyona jedna lahůdka:
      http://www.youtube.com/watch?v=sWrxHP36N1Q
      V.

      Vymazat
  47. Pro Orgoneta :

    Zdravím OrgoNeta, přikládám odkaz na závažný dokument, který by měli občané ČR znát !!!

    Pokud se Orgonetu podaří nějak ty tabulky stáhnout a sem vyvěsit, bylo by to nejlepší řešení, protože ti šmejdi mohou na tuto stránku brzy zarazit přístup.


    http://img.cz.prg.cmestatic.com/media/document//948543.html

    Zdroj: Jmenovitě zveřejněno poslaneckou sněmovnou.

    To se pak utahují opasky a dělají reformy!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A co s tím?NIC. Tedy nikdo z nich nemá zájem cokoli měnit, nemá smysl si sypat sůl do ran....
      mají se příliš dobře na to, aby kdokoli z nich chtěl změnu. Ale to přeci víme dávno i bez těch tabulek.
      vezmete tedy hůl a půjdete je mlátit, nebo budete opět jen zbytečně naštvaní a ve finále ublížíte jej a jen sobě a svým nejbližším?
      Tohle není cesta.
      Dita

      Vymazat
    2. Tak jak ty lumpy ve vládě odříznout od NAŠICH zdrojů (našich daní)?! V tom je celý problém - odříznout je od zdrojů peněz, které si nezasluhují, a které jim nepatří ! Pokud to bude všem jedno, tak ať drží dál hubu a krok, a nestěžují si ! Ať exekutoři dál okrádají občany, ať důchodci dál vybírají popelnice, kontejnery z druhé strany supermarketů než je do nich vchod pro nakupující, ať dál samoživitelky s dětmi třou bídu s nouzí,ať už významně rozrostlá čokoládová menšina dál nepracuje, podvádí a okrádá stát na sociálních dávkách atd. atd. Proč jste tedy lidé nespokojení, když to nechcete řečit, a tím jen doakzujete, že vám to vlastně vyhovuje, být nedobrovolným orokem systému ? Mám takové obavy, že to, co byla VŘSR v carském Rusku po r.1917,je v bledě modrém (ODS) SRČSSR (sametová revoluce v ČSSR)po r.1989. A dnes eskaluje její pravý smysl - vyzkoušet, prověřit protomodel nového otrokářského řádu (nwo)!

      Vymazat
    3. Mě tenhle systém také štve, ale jak je odříznout, nevím. Nejlepší je vzít je klackama po kebulkách, aby se jim rozsvítilo, ale nemám ráda násilí. Tak co s tím uděláme!!!! Žabička

      Vymazat
    4. To chce aby český národ využil jednoho tahu jako šachy.Je to složitější a myslím ,že by to pochopili kdyby polovina populace i celek v určitý okamžik odhlásit ze socialních služeb jako by ste se chystali do zahraničí na delší dobu.Ve sředověku když poddaní nebyli spokojeni s králem ,který jen bral a nic nedával tak se poddaní přestěhovali do jiného královstvý.a bez poddaných není královstvý.AmonRA

      Vymazat
    5. je tu obrovská setrvačnost v myšlení,jenom mladí jsou avantgarda...tento rozhovor ukazuje jen to,že se lidé nemění,nebo mění velice pomalu....ovšem matka Země dostává na frak...díky nevědomosti..http://www.youtube.com/watch?v=awniawgW82w

      Vymazat
    6. TREBA PETICU V CR s minimalne 10 000 000 podpismi v zneni: odstupenie vlady a priama volba ludu vo vsetkych oblastiach a to iste treba aj zo SR aspon 5 000 000 podpisov na peticii v tom istom zneni, ked budeme mat toto, mozeme si zobrat vzor z Islandu a uz to pojde lahko dalej vsetko.

      PETICIA ZACNE COSKORO aj v SR aj v CR..

      budete informovani

      Laska s Vami

      Vymazat
    7. Pro Anonymní 02:00

      To by OSN, EU spolu s NATO nedovolili žádnému národu Evropy se jen tak "mírnixtírnix" stěhovat, mimo jejich státní území. Dnes už nepomůže ani politický azyl, poněvadž všude v EU potažmo celé Evropě a přilehlých krajích podle Eurohujerů vládne vavřínový klid a mír neboli sladká demokracie. Proto to nepůjde !

      Vymazat
    8. Pro alcyon12 03:13

      Však se už Země drahnou dobu pěkně na nás lidi "nasírá",ale klimateroristi jí do toho "fest fušujou" ! Takže bych jí (Zemi)doporučil, aby jim zničila všechny haarpy, radary a další klimateroristická, geoteroristická a oceánoteroristická zařízení všude po světě. A pak může začít hýbat zemskými deskami, zavírat stávající souš vodou, a vodu otevírat novou souší. Pak ať teprve lidé Zemi ukáží, jací jsou frajeři žít na ní bez podmínek k životu, bez civilizace, bez prostředků, bez přístřeší a bez jídla. Stejně lidé nějakou "ťafku" nakonec dostanou, poněvadž jsou hluší a slepí na vše transformačního, co se kolem nich děje. Libují si v konzumu a chtíčích, a jsou lhostejní k výzvám dneška !

      Vymazat
    9. Pro Yuryno 3:55

      No nevím nevím v ČR je Kabbala zvláště silně zakořeněná, a nenechá se jen tak snadno svrhnout ze svého trůnu. Navíc Praha jakožto Nový Jeruzalém o lecčems také vypovídá. A právě proto, že je tak důlěžitou sionistickou baštou uprostřed Evropy, bude zdejší transformace hodně bolet !

      Vymazat
    10. Pro Yuryno 3:55

      No nevím nevím co zmůžou petice. Temná Kabbala je v ČR zvláště pevně a hluboko zakořeněná.Navazuje na okultismus, čarodějství a magii minulých staletí, které tu zanechaly stále "živé" a tudíž i mnohdy nebezpečné stopy. Praze jakožto Novému Jeruzalému, a důležité sionistické baště uprostřed Evropy, je už nyní "sionistickým světovým bratrstvem" pomáháno udržovat jeho status, který mu byl sionisty předurčen. Proto zdejší transformace je velmi plazivá, pomalá, rozporuplná a také hodně bolestná. Však brzy sami uvidíte a uslyšíte ! Postupné budování nového středoevropského modelu,typu občana-ovčana-otroka není náhoda !

      Vymazat
  48. Tak tu jen tak "neplácejte" a něco Národe Český čiň !!!

    http://holesovskavyzva.zacit.cz/aktualni-deni.html
    http://holesovskavyzva.zacit.cz/provolani-k-narodu-3.html
    http://holesovskavyzva.zacit.cz/pripojte-se-k-vyzve/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.