6. dubna 2012

Matthew: sdělení na duben 2012 (1)

Dubnové poselství z Nirvány. (Březnové dosud není dopřeloženo, což je škoda, snad to napravím.)
(Prosím, pokud vám Matthewova poselství nevyhovují, nečtěte je, a nechte si to pro sebe, nemusí tu každý vědět, že je nechápete. 
Matthew je můj osobní duchovní učitel a překládám ho pro ty, kteří rozumějí. Díky. Orgonet)


Matthew, duben 2012
Překlad: OrgoNet

Obsah:
Zdroje světla. Desinformace vyvolávající strach. Vážíme si pracovníků světla. Děje za scénou. Význam nedávných tragických událostí. Psychické poškození válkou. Účinky kolektivního vědomí. Obamovy poznámky. Diskuse o představení mimozemšťanů. Současná chybná pojetí Zlatého věku. Stíhání zločinců.

1.S láskyplnými pozdravy od všech duší v této stanici je zde Matthew. Účinky stále rostoucího světla ve vašem světě jsou daleko rozsáhlejší nežli zveřejňované otřesy a pády úplatných politiků v národních vládách a významných korporacích – děje se to i v obcích, od malých vesnic až po velkoměsta po celé zeměkouli. Výsledky jdou dále než přímá pomoc a dary lidem v hluboké nouzi na místní a mezinárodní úrovni, i stále rostoucí počty hlasů  za mír, ochranu zvířecího života a prostředí a mnohá další pozitivní opatření. Pokaždé, když je podepsána petice v nějaké prospěšné věci nebo za nápravu nespravedlnosti, energie záměru  podepsané osoby se smísí s energií tisíců, možná miliónů dalších, kteří také podpořili podpisem tuto věc, a stejné to je s každičkou láskyplnou myšlenkou, každým pocitem vděčnosti, soucitu a přání lepšího světa.

2.Kdybyste mohli vidět tuto záři z našeho pozorovacího místa, žasli byste. Ale vy nemůžete vidět tu hojnost světla z nesčetných zdrojů na planetě ani tu, která je vyzařována a Zemi ze vzdálených zdrojů. Místo toho vidíte stále utrpení a řinčení šavli válkychtivých, násilné činy, likvidační ekonomické potíže. My to také vidíme, a v naší bezpodmínečné lásce pro všechny duše je trvání těchto situací i v tuto pokročilou dobu pro nás nepopiratelně smutné. Avšak chápeme to ve vyšším kontextu: během těchto již ubývajících dní duality jednotlivci spěchají, aby naplnili své karmické prožitky třetí hustoty a dosáhli rovnováhy nezbytné pro vývoj duše.

3.Tato rovnováha NEZAHRNUJE vojenské akce proti Íránu ani na žádném jiném novém bitevním poli v žádné další zemi. Nezahrnuje poškozování planety tak ničivé, že by vesmířané museli všechny evakuovat a až byste se vrátili, museli byste žít ve Vnitřní zemi, protože povrch planety by byl neobyvatelný. Vesmířané nebudou provádět záchranu života lidí přemístěním na jiná místa planety před masívní destrukcí, protože k takové destrukci nedojde. Ani žádní členové naší vesmírné rodiny, kteří se představují jako dobří, nezradí vaši důvěru a nezotročí vás. Nebudou žádné naplněné vězeňské tábory ani aplikace nových či navrhovaných zlovolných zákonů, a nedojde ani k žádným jiným hrůzostrašně znějícím událostem. Podobné staré či nové zvěsti se stále objevují, a jsou šířeny jednotlivci, kteří mají pocit, že mají odpovědnost varovat druhé.

4.Ano, podobná ujištění jsme dali již v předchozích vzkazech, tak proč to činíme znovu? Protože i z nejoddanějších pracovníků světla se stávají šiřitelé strachu, kdykoliv se zdá, že je ohrožena fyzická bezpečnost vám drahých osob. Toto chápání a špatné situace stále zamořující váš svět vyvolávají pocity zastrašenosti a úzkosti, namísto radosti, kterou, jak si přejeme, byste měli nepřetržitě cítit, protože pozemský Zlatý věk nastoupí už za pár měsíců.

5.Milované duše, ani trochu vás neobviňujeme za přirozenou starost o své drahé – zcela naopak! My a další bytosti světla po celém vesmíru si vás nesmírně vážíme. S vnitřní silou, o níž jste nevěděli, nežli vyšla na povrch, se vyrovnáváte se zármutkem a vycházíte z beznaděje; překonáváte těžkosti s vynalézavostí a vytrvalostí; sdílíte své zdroje a pomáháte těm méně šťastným. Ani po zklamáních a překážkách jste nezakolísali ve svém odhodlání pokračovat; a i když neústupnost temných oddálila provedení extenzívních reform po celém světě, zůstává vaše pevné přesvědčení, že slíbené výsledky se dostavují. Zkrátka, prokazujete ty nejjemnější atributy lidství, spolu s chápáním skutečnosti, že jste mnohem více než „tato osoba“, kterou znáte. Mohli bychom to popsat prostě a lidově tak, že konáte ten nejúžasnější skutek tak, že stojíte jednou nohou na zemi a druhá se vznáší nahoře daleko a daleko nad tímto světem.

6.Takže nyní, po návalu aktivity – po nuceném odstranění četných individuí z vrcholných vedoucích pozic v hlavních světových bankách a uzavření některých illuminátských podzemních základen – to může vypadat, že pokrok dospěl k mrtvému bodu. Ale ne, milá rodino, není to task. Následné kroky po zatčení bankéřů probíhají skrze váš systém zákonů, tak aby vše proběhlo zákonně a eticky; další zatýkaní jsou v dohledu; technologie na palubách vesmírných plavidel zneškodňuje nuklelární válečné hlavice; a zbývající členové z řad Illuminátů utíkají pryč nebo jsou odstrašeni.

7.Promluvme o několika incidentech posledních týdnů, kterým se dostalo významné mezinárodní pozornosti. Nahlíží se na ně jako na tragédie, což skutečně znamenají pro postižené rodiny, ale tyto události, o nichž se zmíníme, se staly pro vyšší účel.

8.Ve Francii bylo mladým nežidovským Francouzem zastřeleno sedm Židů, včetně dětí, což zasáhlo srdce lidí po celém světě, a je to důrazný příklad, jak náboženský předsudek působí  utrpení a smrt nesčetným duším v celé vaší historii.

9.V USA byl zastřelen starším mužem jiné rasy černý teenager. Není na nás, abychom říkali, zda rasový předsudek byl motivujícím faktorem pro střelce či polici, která ho nezatkla, ale smrt chlapce přinesla pozornost celého světa k všudypřítomnému poškozování v „rasové profilaci“.

10.Tento incident také upřel pozornost na zákon o  „stání na své půdě“, který způsobil, že zabití bylo zákonné, takže střelec nemůže být volán k zodpovědnosti. Tento rozpor přichází ruku v ruce se zveřejněním neutěšené situace jedinců propuštěných z vězení, když se prokázala jejich nevina, avšak zákony neumožňují jejich kompenzaci za léta nespravedlivého uvěznění. Obě tyto situace kolem zákonů zvyšují vědomí, že nespravedlivé a kruté zákony kdekoli ve vašem světě musí být zrušeny.

11.Střelecké běsnění amerického vojáka, které způsobilo smrt 17 afghánských civilistů, včetně dětí. Co leží za činem seržanta, to není izolovaná reakce na psychologické účinky války – stres ze způsobování smrti a pohled na umírající kamarády i cizince proniká hluboko. Zabíjet, když nejde o záchranu svého života ani svých milovaných, nepatří do povahy lidstva. Je to naopak – složení každé duše je láska a světlo.

12.Zabíjení se musí člověk důkladně naučit, a to se právě stalo. Občané některých států jsou podporování svými vůdci, aby nahlíželi na válku patrioticky, jako obranu demokracie a svobody, a tato orientace je neustále posilována nejen médii a zábavnou scénou, ale i dětskými hrami. Některé části populace jsou učeny od dětství, že je jejich odpovědností pomstít genocidální masakry na jejich předcích, a v některých zemích jsou děti nuceny být vojáky.

13.Vojáci musí překonat povahu své duše a potlačit instinkt přežití, aby dosáhli nastavení mysli, které jim dovolí dobrovolně se nahrnout na bitevní pole, kde mohou jak sami zemřít, tak ukončit životy jiných. Avšak psyché nemůže uvést v soulad mentální bušení při přípravě na boj s vrozenou povahou, a tak když vojáci plní rozkazy „zabít nepřítele“, v jejich psyché dochází k hlubokým škodám. Tak dramatická situace, kterou jsme uvedli, upřela mezinárodní pozornost na bezprostřední a dlouhodobé účinky válčení, které pronikly celou vaší společností.

(Na překladu se pracuje, celkem 29 odstavců. Tato část mi trvala přesně hodinu.) 

9 komentářů:

  1. Díky za Matthewa!
    Kdyby se Ti ještě podařilo dopřeložit zbytek z března, aby to bylo kompletní na jeho českém přidruženém blogu, tak by to bylo fajn!
    Ota

    OdpovědětVymazat
  2. Sláva konečně! Čekám na další Matthewovo poselství jako na spásu pro svoji neklidnou duši. Již jsem ani nedoufal!

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se líbí, že konečně někdo vysvětluje,co stálo za střelbou ve Francii a jak to bylo s tím vojákem v Afghanistánu,konečně vím co si mám myslet. Děkuji Orgonete !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem fakt rád, že konečně víš, co si MÁŠ myslet.

      Guess

      Vymazat
    2. To jsem včera napsala ze zoufalství, víš :) než jsem pochopila,že Orgonetův blog byl napaden...leeloo

      Vymazat
  4. Cenzura, cenzura, cenzura. Ubohé Orgonete! Zklamals mě....

    Guess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Guessi a "skupině" okolo tebe, neboli tobě podobným : dokud se schvalovaly komentáře, měli jste kecy, že je na OrgoNetu cenzura. Když byla zrušena, máte zase kecy o cenzuře, kterou jste si zástupně vykonstruovali jenom proto, že se tu zvýšil provoz diametrálně odlišných názorů, a vy byste zde rádi udrželi své "status quo", které jste si zde nějaký čas budovali, ač vám ve své egoistické pýše stále uniká, že OrgoNet není váš blog, a tudíž nemáte žádné právo si tady něco vynucovat, OrgoNet urážet,vyhrožovat mu nebo dokonce mu cokoli diktovat !!! Pak si tedy založte svůj totalitní blog, a zvěte si tam svoje oddané soudruhy !!! Kapíto ?!

      Vymazat
    2. Jo jo, na hrubý pytel hrubá záplata. Když je někdo drzoun, nemůže se divit, že mu to někdo vrací. O pokrytcích už tu byla iks krát řeč, tak bych se jen opakoval.

      Vymazat
  5. ahoj, výborné! Přečetl jsem jen pár odstavců sdělení Mathewa a naprosto přesně odpovídá tomu, co si myslím, co cítím, když se nedívám na internet a jen v práci vnímám to, co se děje mezi lidmi a i tomu, co vím od paní, ke které jezdím na čištění. Naprosto souhlasím! Každý si potřebuje odžít to, co potřebuje, a i "druhá strana" či její pozemští zástupci, kteří zneužívají poznatky z temných fází atlantidy, potřebují udělat tu zkušenost, kterou potřebují udělat, a pak bude jejich působení s velkou pravděpodobností ukončeno. Myslím, že s blížícími se přechody ke konci roku 2012 možná právě k něčemu takovému dojde. I když to možná nebudou největší přechody a další nás později ještě čekají, řekl bych, že tyto antisvětelné projevy mnoho za rok 2012 nemohou trvat. Zatím ovšem, jak říkal Aeolian, sláva síle přírody a síle spojeného ducha všech pracovníků světla. zdravím P

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.