10. dubna 2012

Meteorolog o gigantickém umělém bouřkovém systému 23. 3. 2012

Přes velikonoce bylo třeba věnovat se rodině, a tak až teď s potěšením zjišťuju, že se opět ozval Snowman a vysvětlil nám, co znamenal Velký bouřkový vír, který jsme sice zaznamenali, ale více nevěděli ... Díky, krásně vysvětleno! Článek je na blogu Snowman, a jak bylo naším dobrým zvykem, přenáším ho i sem ...
Takže, klimateroristé si tu zjevně trénovali gigantickou ničivou bouři, a doufám stejně jako Snowman, že se jim nepodaří v létě.
Každopádně, orgonitová ochrana neuškodí, zejména tam, kde ji ještě nemáte...

Zdravím, po delší době;

Chtěl bych zpětně něco napsat k tomuto článku http://orgo-net.blogspot.com/2012/03/velky-bourkovy-vir-nad-ceskem.html - o velmi "unikátní" situaci nad ČR, která nastala před 2 týdny a mnoho lidí, včetně mě, si jí všimlo.

Shrňme si obsáhleji fakta o tom, co se dělo:


  • po poledni 22. 3. se od severovýchodu dostala nad Česko malá výšková tlaková níže (oblast nízkého tlaku jen ve vyšší výšce), u země jsme byli trvale u středu tlakové výše http://www.wetterzentrale.de/pics/archive/2012/avn/Rtavn00120120323.png 
  • kolem oné níže se pomalu otáčely slabé cáry středně vysoké oblačnosti
  • podle všeho se měla tato níže chovat obvyklým způsobem - jak se rychle přišla, tak kolem půlnoci odejít z ČR na jih
  • ovšem místo toho zabrzdila uprostřed Čech, zůstala přitom v neobvykle kulatém tvaru; a začal se kolem ní vytvářet vír výraznější oblačnosti, což pokračovalo celou noc
  • k ránu 23. 3. již byl vír natolik silný, že vytvaroval i nízkou nočně-inverzní oblačnost kolem, dokonce možná i nějaké přízemní mlhy, jak je vidět zde:




  • jelikož byla jinak velmi teplá anticyklonální situace, tak přestože byl obvykle bezbouřkový březen, tak hned po ránu začalo docházet v celém víru k výrazné konvekci
  • a níže stála stále na stejném místě, už od večera (a pak že se dynamické níže, zvláště výškové, mají vyznačovat velmi rychlým pohybem ve směru nasávání teplého vzduchu...)
  • během dne se z celého víru stal bouřkový systém, ve kterém vzniklo několik na březen extrémně silných jader, max. intenzita srážek dosáhla 100 mm/h, to už je přívalový déšť... Na březen to byl naprosto rekordní jev
  • a všimněte si, že odpoledne, po celém dni nad Čechami, se vír pohnul jen nepatrně k jihozápadu a byl stále neuvěřitelně pravidelný...




  • -teprve až další noc, po !36h! se vír postupně rozpadl...




Z výše uvedeného je myslím na první pohled vidět, že pravděpodobnost přirozeného vzniku je nepatrná. Vír (výšková TN) se choval v příliš mnoha ohledech jinak, než by měl.

Jak ale mohl být způsoben netuším.


A proč někdo chtěl tento jev vytvořit?

Na pochopení stačí popsat, co by zhruba nastalo, kdyby ke stejné situaci došlo v červenci ...


Během dne by tento vír zkonvektoval do gigantického pospolitého bouřkového sytému MCS (Mezoscale Convective System), což je jedna gigantická bouřka, co se týče plošných škod nejničivější konvektivní jev vyskytující se v ČR, tady příklad jednoho z července: https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiHnLQwO0PChHQOVIEDcoOZBMcy29hUA0EWosPSnAVLrtm3IVNCfcNv7zOV8mqHa3Ps52C9bkrvwLgKi6vHfg0qNGzMtGQiTcH4C9HSAPJgFPxjwPjGTW-ItsPZyq2_S20snqUYT4JhrkE/s1600/1730.jpg


Ovšem tím by to ani v nejmenším neskončilo. Běžný MCS se rychle pohybuje, na jednotlivých místech je jeho jádro přítomno ne více jak 2-3h, pokud se někde jen jeho část na chvíli zastaví, má to katastrofální následky v podobě bleskových povodní - typické byly ty Liberecké v srpnu 2010, kus MCS tam stál 8-10h.


Jenže pokud by nad ČR stála výšková tlaková níže, stejně jako před 2 týdny, tak by se vzniklý MCS vůbec nepohyboval, stál by úplně stejně na místě. Jádra MCS by nebyla seřazená v široké lajně, ale ve spirálovité struktuře, a celé by to rotovalo. Kvůli velkému teplu z okolní teplé anticyklonální situace by systém stále rychle nabíral obrovskou energii a v jeho okolí by zřejmě insolačně (z tepla) vznikalo mnoho dalších bouřkových jader, které by vír nasál a vytvořily by tak gigantický systém, zřejmě o řád vyšší jak MCS, s názvem MCC (Mezoscale Convectiv Complex), který se ve střední Evropě vůbec normálně nevyskytuje, je to záležitost plání na jihu USA.....


Doba trvání celého komplexu by mohla lehce dosáhnout 24-36h, pokud počítám počáteční fáze, a celou dobu by pod ním padaly srážky přívalových intenzit....vůbec si nedovedu přestavit tu naprostou katastrofu pro celé zasažené území.


Takže doufejme, že něco takového tu budeme vídat maximálně na jaře... 8)




Pěkný den,
Snowman




38 komentářů:

  1. http://pocasi.idnes.cz/ Přehled počasí - srážky, dnes v 5.45hod

    Víte někdo, co to je za kruhy nad ČR??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stránka je nyní nepřístupná (hlásí, že neexistuje).

      Vymazat
  2. Tak nevím jestli by toto monstrum zastavily CloudBustery. Rozhodne to za zkoušku stojí. Orgonit vládne opravdu mocnou silou. Hlavně před akci musí být nasazeno surové chemování, čož jeste pred samotným utokem orgonit ruší. Takže to čistí, sylfuje, rozpouští. Je lepší když se do toho nemužou potom HAARPem naplno opřít. Myslim, že opravdu toto zažít v červenci, byla by to pohroma. Bylo takové varování.
    Takže TBčka do okolí(vodní plochy,do zeme, ogiftovat věže)
    Sysel

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímalo by mě, jak to, že samozvanému "meteorologovi" Snowmanovi tady všichni bezmezně věříte a meteorology studované v oboru a s mnoha desítkami let praxe ne. Co člověk musí udělat, abyste mu "věřili"? Psát, co si přejete slyšet? Proč je každý cár oblačnosti nad naším územím považován za produkt klimaterorismu? Existují ještě někde místa, kde je normální, lidmi neovlivněné počasí? Proč bych vám měl věřit, že ta mnohdy krásná oblaka u nás jsou dílem cizích mocností? Rád se dívám na oblohu a možná i častěji než pod nohy a nepřijde mi tam nic neobvyklého. Vím, je to spousta otázek, ale je tu někdo, kdo by dokázal lidsky odpovědět?
    Díky,
    Jenda z Čech

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nevim, fakt sis nevsiml toho, ze je na strane, kde sviti slunce obloha ne modra, ale "stribrna". Nikdy si nevidel, jak nadherne modra obloha v uplnem bezvetri se zmeni po preletu "paru" (tak 30 ks/h.) letadel v hnusne ruzne carovite nic?

      Vymazat
    2. Pro Anonymní 12:31

      To bylo úplně přesné !!!!!!!
      Že na straně, kde svítí Slunce není obloha modrá, ale STŘÍBRO-BÍLÁ !!!!!! Takové obrovské kruhovité "halo" okolo Slunce !!!! Ještě loni okolo Slunce byla za jasného počasí vidět něco jako "gigantická optická čočka", po jejíchž okrajích na některých místech zářil odlesk Slunce jako další falešná slunce. Někdy bylo jedno, jindy dvě i tři. Jeto zachyceno na spoustě videí na youtube.com z různých částí světa.

      Pak jsou tu ještě dva další podivné fenomény :

      Při východu nebo při západu skutečného Slunce se na oné gigantické čočce před Sluncem superprojektuje "druhé slunce" na způsob stínového divadla. I tyto situace jsou prezentovány na videích na youtube.com, ovšem s odlišnou interpretací (zde si lidé myslí, že vidí skutečně dvě nefalšovaná slunce !)

      A pak je tu záhadný černý kulovitý objekt, který mívá "parkovací" polohu přímo před slunečním kotoučem (takže se maskuje nebo schovává do oslnivé záře, do které jen málokomu napadne se dívat). Když opouští tuto polohu, změní se na poměrně velký kulovitý silně stříbro-bíle zářící ojekt, který se někdy při východu nebo západu našeho Slunce staví po "jeho boku", a "předstírá" sebe cosi jako druhé slunce. Během nejedné noci vystoupá na vysoký orbit Země,a rozzáří se jako malé slunce během noční tmy. Měsíc to spolehlivě není, poněvadž nemůže být tak často v úplňku během kalendářního měsíce ! A navíc v úplňku na různých místech noční oblohy ! A navíc v tak silné záři, že není vidět klasická "kresba" povrchu Měsíce za jeho úplňku, jen ta silná záře ! Ten kuovitý černý objekt před Sluncem,nebo jeho proměnnou variantu světelnou kulovitou coronu můžete shlédnout na řadě videí (youtube.com), které pořídili polárníci v Antarktidě na stanici Neumayer !

      Ještě malý dovětek k začátku komentáře :
      Kdo je barvoslepý, má smůlu, a proto možná bude tvrdit to, co Jenda z Čech.

      Vymazat
    3. Studuj, citaj, hladaj, PRAVDA nie je skryta, len ju treba najst a pochopis Sam.

      Laska s Tebou

      Vymazat
    4. Snowmanova přirozená inteligence je přijatelnější, než vylhaná a zmanipulovaná tvrzení vystudovaných meteorologů.

      Pokud se diplomovaný odborník přidá na stranu mlžení, lží, podvodů a manipulací jen proto, že ho do toho nutí zaměstnavatel, který mu poukazuje pravidelně vysoký plat na účet, nejsou pro mě nejenom odborníky, ale ani osobnosti a důvěryhodné osoby vůbec !!!

      Vymazat
    5. Ten meteorolog musí taky z něčeho platit chleba a když si bude pouštět hubu na špacír, nikdo ho nezaměstná.

      Vymazat
    6. Ne nadarmo se říká, koho chleba jíš, toho píseň zpívej 8)

      Vymazat
    7. Jendo z Čech,odborníkem myslíte třeba P.Honsovou s "hnojárnou"? Nebo p Setváka a P.Zárybnickou,když se na obrazovce rozplývají nad "krásnými a neškodnými cirry",které jsou předzvěst dobrého počasí?Nebo p.Míkovou?Poslední skutečně poctivý Pan meteorolog byl Ján Zákopčaník a jeho "Slunce v Duši" mi docela chybí.Bohužel byl "bobrovolně odejit". Myslíte,že Snowman není odborník ? Podle čeho tak soudíte ? Píše snad nesmysly a pokud ano,na základě čeho tak usuzujete ? Myslíte,že schopnost používat naučené znalosti a zároveň vlastní logiku je v rozporu se vzděláním ? Myslíte,že výše uvedení "obdorníci" používají vlastní úsudek ? A myslíte,že většina ze zde přítomných diskutujících,nemá povědomí o názoru výše uvedených "kapacit s dlouholetou praxí"? A pokud má,tak proč mají příspěvky Snowmana takový ohlas? A na závěr. Jakou oblohu a z jaké doby pamatujete ? Kolikrát jste usínal pod černou oblohou s miliardami hvězd ? A jakou barvu měla obloha za jasného dne ? Víte,že pojem Indigově modrá se pro modř oblohy jíž nepoužívá ? Proč asi ?
      Já vím,je to mnoho otázek.Zkuste si je ve svém nitru poctivě zodpovědět.
      V.

      Vymazat
    8. Obloha nemá už ani odstín pařížské modři. Tu modrou neustále rozplizává "stříbro-bílý opar" z "chemoterapie" kterou nám denně dopřávají chemoplány proradných klimoušů !

      Vymazat
  4. No já jsem už na světě nějakej ten pátek, do přírody chodím odmala, na oblohu koukám taky odmala a právěže ty pěkné mráčky už prakticky nevidět.A nepamatuju si, že bych někdy koukala na takovou divnou mřížku po letadlech, která vypadá, jako když štupuješ fusekle. Pak se to roztáhne do něčeho divného, rozplizlého, studeného. Pěkné mraky aby jeden pohledal. A pročpak už na jaře zem nevoní, tak jako dřív? Hrabu se v zemi už bezmála 50 let, ale ta jarní vůně teplé, prohřáté země, ta už je pár let fuč. A že na počasí není nic neobvyklého? Nepamatujete se, jak se dřív střídalo i v létě teplo, chladno, pár deštivých dní? Já jo. Teď je buď vražedné sucho nebo příval, který všechno spláchne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to přesně tak, jak tu píšete ! Já taky pamatuju jako kluk úplně odlišné počasí od toho, co je tu dnes ! Tato změna začala kolem pol.90.let minulého století, a na eskalaci začala nabírat od roku 2008 ! A jen po třech letech stihli klimouši přírodu úplně "vycucat z morku". Mám stále silnější podezření, že se snaží zničit úrodnost půd, a tím vyvolat světový hladomor ! A také provést kontaminaci pitných vod, aby již nikdo nebyl se svým zdravím nezávislý na farmakoterorismu ! Uvědomte si lidé, že služebná elita světa cíleně usiluje všemi možnými i nemožnými prostředky na dosažení redukce světové populace z nynějších téměř 7mi miliard na pouhých 500 milionů ! Říkají tomu "Program na trvale udržitelný rozvoj" !!!! Těch zbylých 6 miliard považují na Zemi za "zbytečné jedlíky" !!! Takže si to všechno srovnejte "do latě", a víte pak proti čemu se máte ozývat a bránit !!!!

      Vymazat
    2. Jenže většina lidí to nechce slyšet. Ale víte, co by mne jinak zajímalo? Nikde jsem se to nedočetla. Jak vlastně ta služebná (j)elita + těch 500.000 to přežije, když všechno bude kontaminované? Protože přece voda, vzduch je jen jeden? Máte někdo na to názor, odpověď?

      Vymazat
    3. Jak to mají ti hajzlíci vymyšleno, nevím. Ale jistě do toho nejdou nepřipraveni. Mají údajně mít dokonce v závěrečné fázi záložní plán - zplynování vytipovaných velkých měst, kde jsou miliony běženců, imigrantů a jiné (podle NICH) podobné "nepotřebné a společnost zatěžující spodiny" !!! Takže evakuována bude jen část takového města předem, no a větší část, která nemá kam jít, to prostě "dostane". Pak bude provedena plošná sanace (mrtvol), a vše zase poběží jakoby se nic nestalo. Jen vrátivších se lidí bude už jen na původní počet obyvatel jedna třetina, pětina, možná i méně.

      Jen se podívejte na tyto články, něco vám o elitami připravované budoucnosti pro občany poodhalí :

      http://www.nwoo.org/view.php?cisloclanku=2011100129

      http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

      http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/4037-mezinarodni-letiste-v-denveru-letiste-plne-mysteriozniho-tajemstvi-2/

      http://jedenacteho-zari.7x.cz/letiste-v-denveru

      Doufejme, že to nestihnou provést, a že všechny jejich ničemné a destruktivní plány budou včas přerušeny. Lidí je na to dost !!!! Jen tu jejich letargii, apatii a lhostejnost je třeba proměnit na probuzení a aktivitu k vlastní záchraně před hrabivými,chamtivými a tyranskými usurpátory naší svobody !!!

      Vymazat
    4. No to je všechno fakt, ale pořád to nevysvětluje, jak ten zbytek přežije na kontaminované Zemi. Ten sajrajt se nevypaří ani neodhmotní.

      Vymazat
    5. není na světě mocnost, která by pro své jedy neměla v záloze "protijedy". Takže určitě mají v záloze něco na plošnou sanaci i od spadů chemtrails apod. až bude nastolen NWO, a světovou moc budou mít pevně v rukou.Možná to bude třeba i jinak, ale plán na přežití civilizace o 500 - 600 milionech lidech určitě mají. To je zřejmě limit, který jsou schopni pod totálním dohledem "ukočírovat".

      Vymazat
  5. Děkuji za tolik rychlých odpovědí, ale zatím mě moc nepřesvědčily. Jak tu popisujete ty "čočky" a podobné jevy kolem Slunce, tak se nejspíš nejedná o nic jiného než o zcela běžné halové jevy. Na těch opravdu není nic zvláštního - to je prostě jen optický jev, podobně jako je třeba duha. Že to není nic nového a umělého se dá zjistit třeba pohledem do kronik. Už naši praprapra předkové tyhle jevy znali, dávno v dobách, kdy ještě nikdo ani neměl ponětí o tom, co to je elektřina. Argument, že když je to na youtube či jinde, tak na tom něco bude, neberu. Na internetu je dnes sice opravdu asi všechno, ale to ještě nutně neznamená, že je to pravda.
    Něco jiného je ale s tou půdou... V záhonech se moc nehrabu, tak nevím, ale to může být třeba lokální záležitost. Je třeba si uvědomit, že si přírodu do značné míry ničíme sami. Na to nepotřebujeme nikoho jiného. Bohužel :-(.
    Jinak co se těch letadel týče, to je fakt. Je jich o moc víc, než před lety. Ale co se dá dělat? Jsme uprostřed Evropy, tak nás přeci nebudou oblétávat. Dělám na letišti, takže vím, jak to chodí...
    Jenda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A je tam na tom letišti zvláštní nepřístupný oddíl,kde se nacházejí velká letadla, kam nesmí běžný letecký personál, a kam směřují kamiony nebo cisterny případně železniční vlečka s neznámým obsahem ? Mám nepodložené informace, že na letišti v Praze a Bratislavě se také tankují chemoplány, chemtrailující středoevropský prostor pod záštitou NATO. Dokonce tu někde jeden letecký mechanik poskytl rozhovor o podivných zařízeních v útrobách, křídlech a ocasní části velkých letadel, která zcela určitě nesouvisela s technikou a provozem letadla. Vím ,že letecký personál je písemně zavázán o těchto a podobných záležitostech mlčet nebo je popírat. Proto ani od vás nečekám nic převratného.

      Je všeobecným jevem, že společnosti, které se dpouštějí různých podvodů, zločinů a ničení přírodního prostředí, poškozování fauny a flory, zdraví lidí apod.svoje zaměstnance královsky platí, karierně je motivují,čímž si kupují jejich loajalitu, mlčenlivost, oddanost a také aktivní zapojování se do těchto nekalých aktivit a praktik.

      Proto nelze od lidí, kteří náleží k meteorologickému, leteckému, vojenskému, represivnímu, vědeckému,výzkumnému,politickému, mediálnímu,univerzitnímu atd. personálu, očekávat, že půjdou proti svým chlebodárcům, a že budou lidem odhalovat Pravdu ! To se zatím nikdy nestalo (až na pár exemplárních případů), dosud neděje, a zřejmě také nestane ! Proto naprostá většina těchto lidí v těchto službách jsou pro občany stran Pravdy nedůvěryhodní, a tudíž nepoužitelní !

      Vymazat
    2. Tak zrovna tak jak věříte tomu, co si najdete na internetu, tak můžete věřit mně, ale také nemusíte.
      Každé větší letiště má místa, kde parkují nákladní letadla - tzv. Cargo terminál, který je zásobován kamiony nebo obráceně a zrovna tak je asi u každého letiště vyřešeno dopravování paliva pro letadla... ať již vlaky nebo jinak. Čili nic neobvyklého, skoro bych řekl spíš nezbytného. Pokud se vám to nezdá, můžete se přijít podívat. Na celé pražské letiště je dobře vidět, když si dáte procházku kolem. Navíc je letiště denně "hlídané" spottery, kteří fotí skoro každé letadlo, takže těm by nic neuniklo. A ještě jsem v této komunitě nezaznamenal byť jen jediný náznak, že by bylo s letadly něco "v nepořádku". Většina takových lidí to má jako svého koníčka, takže jsou podobně nezávislí, jako vy zde. Navíc jsou jejich fotky často pár minut po pořízení už dostupné na internetu, takže nejspíš ani nebude čas na nějaké manipulace.
      Takže mně věřit nemusíte, ale můžete se jít podívat, jak to chodí.
      Jenda

      Vymazat
    3. Jendo,je změna počasí leteckou dopravou důsledkem,nebo potřebou ? Sluneční Hallo nebo Sun Dog byly vždy považovány za poměrně vzácné jevy.Proč jsou tedy v současnosti vidět i několikrát za týden?
      V.

      Vymazat
    4. Netvrdil bych zrovna, že letecký průmysl může za změny v počasí. Vliv tu určitě je, ale stejně tak, ne-li hůř je na tom automobilová doprava a těžký průmysl.
      To, že kondenzační stopy za letadly vytvářejí občas v hustých letových koridorech více cirrovité oblačnosti, není nic překvapivého a je to logický důsledek. A že tam vydrží déle, než se vám zdá normální? A co je normální? Contails je prostě také druh oblačnosti, i když "uměle" vytvořený a když mohou některé mraky na obloze vydržet dny, tak proč ne tyto? Nemám z toho radost a neznám nikoho, koho by těšilo, že máme odpolene místo slunečna deku vysoké oblačnosti, ale co s tím chcete dělat? Nelétat letadlem? A autem je to ekologičtější? To prostě v dnešní době nejde...
      A k těm halovým jevům... Proč by měly být malé halo nebo parhelia (Sun Dog) vzácnými jevy? Jejich vzácnost se řídí tím, na jakých tvarech ledových krystalků se utvářejí a zrovna ty krystalky, které mohou za to, že můžeme pozorovat tyto zajímavé optické jevy, jsou nejobvyklejší. Samozřejmě že tím, že se halové jevy vyskytují na vysoké oblačnosti (Ci, Cs), které je dnes díky letecké dopravě opravdu asi více, tak není překvapivé, že tyto jevy vídáme častěji něž naši předkové. Ale to je logické, nebo ne?
      A schválně, zkuste si "vygooglit" "halové jevy v kronikách" a uvidíte, co najdete...
      Jenda

      Vymazat
    5. Já bych se Jendy zeptal na toto :

      http://www.obrazky.cz/detail?q=chemtrails&offset=1&limit=20&bUrlPar=filter%3D1&resNum=4&ref=http%3A//search.seznam.cz/%3Faq%3D%26oq%3D%26sourceid%3Dszn-HP%26thru%3D%26q%3Dchemtrails%2Bfoto&resID=e-mlnUMISc9Qk8DgcjqlFLvELbZXz3ogFgb1KwtHycU&imgURL=http%3A//esaie.free.fr/images/chemtrails.jpg&pageURL=http%3A//esaie.free.fr/niveau1/rechauffement.htm&imgX=335&imgY=203&imgSize=29&thURL=http%3A//media4.picsearch.com/is%3Fe-mlnUMISc9Qk8DgcjqlFLvELbZXz3ogFgb1KwtHycU&thX=128&thY=77&qNoSite=chemtrails&siteWWW=&sId=fiHVhhw4wk3Z7TZRqOQm


      Chcete mi snad tvrdit, že tyto stopy po letadlech vyjadřují běžné linkové lety ? Jakto, že se tu ta letadla otáčela jako by traktorista oral pole na předem vymezené ploše ?! A to není jenom toto foto. Mám ho tu jen pro ilustraci a jako určitý důkaz o cíleném provádění fenoménu chemtrails. Podobné stopy a přímo se otáčející letadla jsem už také několikrát viděl vlastníma očima zde na jihu Čech.


      A další podivnosti :

      http://www.space4peace.org/articles/chemtrails.jpg

      http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/chemtrails2.jpg

      http://www.holmestead.ca/chemtrails/completehealth.jpg

      http://www.neonlite.ca/archives/images/chemtrails.jpg

      http://www.aquariusage.com/images/artimages/Europese_commissie_over_chemtrails.jpg

      http://www.reelmusic.ch/album/chemtrails/cover-dsc01081.jpg

      http://d1027732.mydomainwebhost.com/articles/articles/chemical%20spray%20plane_files/chemtrails.jpg


      Toto je běžný contrail za letadlem ? Dovolte abych se zasmál, pokud ano. Blbce musíte hledat jinde !

      http://phoenixandturtle.net/excerptmill/eximgs/haik02.jpg


      A zde satelitní mapa, ukazující stovky chemočar nad realtivně malým územím. Takto probíhá běžný letový provoz ? Letadla létají sem a tam,cik cak, a piloti "neví", kudy letět, kde mají přistát ?!

      http://www.whale.to/b/satellitechemtrails.jpg

      http://www.chemtrails.ch/images/chemtrails_10.jpg

      Přesně to čárání chemočar po obloze na radaru či satelitu odpovídá úsilí kreslíře zakrýt(čarami začmárat) čistou plochu papíru. Tedy násilná činnost, nikoli přirozená !!!



      I takto se chová běžný letový provoz ?

      http://i.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/01116/chemtrails_1116768i.jpg


      Myslíte,že toto je normální letový provoz ?

      http://m.onet.pl/_m/0faf95bd44650c3fc592c6d8cdefb89b,14,1.jpg



      Toto je podle Vás normální oblačnost nebo normální contrail ? (podivně se roztahující chemostopa)

      http://www.eugenecarsey.com/camp/oakridge/chemtrails01t.jpg

      A bylo by toho ještě mnohem a mnohem více !!!
      Nezkoušejte popírat to, co existuje nad našimi hlavami, a dávat tomu jiný "zástupný" význam !!! Honzíčku,nezlobte, když si chcete "hrát" !!!

      Vymazat
    6. To je psina... a tohle mají být nějaké důkazní fotky? Ale to snad ne, pane :-)). To přeci nemůžete myslet vážně. Co tam máte dál? To se nedivím, že jste s těmito teoriemi ještě neudělali žádnou velkou díru do světa, když předkládáte takové "důkazy". Jste akorát pro srandu :-)).
      Jeník :-)

      Vymazat
    7. Anonymnímu 10.17: Jestliže tyhle své údaje sepíšeš jako srozumitelný stručný článek s fotkama, s radostí ho zveřejním. Lidi jsou totiž líní, ani na odkazy v komentářích se nepodívají, je třeba jim to naservírovat po lopatě (:-))(orgonetgmailcom)

      Vymazat
  6. Jendo prosím Vás, mohl byste sem dát nějaký odkaz na stránky, kde se dají najít fotky těch letadel jak se tu zmiňujete? Moc by mě to zajímalo. Mnohokrát Vám děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná nějakou adresu,kam ty fotky natáhnout, mám čerstvé z tohoto týdne...

      Vymazat
    2. Čekal bych, že budete trochu samostatnější při hledání "pravdy", ale rád pomohu. Co třeba asi náš největší portál o letadlech http://www.planes.cz/ - velmi populární pro ty, kdo se zajímají o letadla. No a jeden takovej skromnej server ze zahraničí: http://www.airliners.net/ :-)
      Věřte, že se o letadla zajímá fakt hodně lidí, a tak by těžko něco podezřelého uniklo pozornosti. Kromě toho existuje nespočet soukromých stránek... stejně jako na každé téma, takže cenzura, která vás jistě napadla, by stejně neměla šanci pokrýt vše.

      Takže tak.
      Jenda

      Vymazat
    3. Anonymní (Jenda) 9:33

      Ono nejde ani tolik o nesamostatnost jako o lenost něco pracně vyhledávat. Bohužel dost častý jev na netu. Hodně uživatelů na netu by ráda vše získávala přímo pod nos bez vlastní námahy. :(

      Vymazat
    4. Anonymní (Jenda) 9:33

      Jendo tady máte co vysvětlovat kolem Vašich domnělých contrailů :

      Tohle svinstvo padává na zem pár hodin po chemosprejování :
      http://www.synchronium.com/Media/Content/Chemtrailzs/2005-12-27_Example-037.jpg

      Tady máte jasnou ukázku chemosprejování online :
      http://www.holmestead.ca/chemtrails/ct-digital-1.jpg

      K čemu má toto letadlo za ocasem tak obrovskou rozetu s hroznem trysek? Doufám, že mi nechcete namluvit, že to má něco společného s motory nebo sáním vzduchu ! :
      http://aviation.insights2.org/chemtrails2.jpg


      A tady je rána přímo pod pás Vašim contrailům !!! Jak nám vysvětlíte všechno to, co vidíme na těchto fotografiích ?

      http://plejadane.blogspot.com/2012/04/zakladni-chemtrails-postriky-fotky-2012.html#comment-form

      Proč jsou letadla s účelovými nádržemi (na chemosměsi, budoucí chemtraily)uvnitř trupu (na místě sedadel pro pasažéry)maskována řadami okének, jakoby se jednalo o klasické dopravní letadlo a ne o CargoJet tedy letadlo nákladní ?! Nákladní letadla pokud vím, mají v zadní části výklopnou nákladní rampu. Tak proč ji nemají tato letadla s chemtrailsovými nádržemi ? No protože nám jeden z níže uvedených snímků jasně ukazuje jak zaměstnanec letiště toto svinstvo pumpuje hadicí skrze ventil trubkama do těchto chemonádrží. Díky tomu si běžný pozorovatel může myslet, že se do letadla tankuje palivo ! No a záhada tankování chemosprejů do letadel je odhalena ! Takto jednoduše se letadla mohou tankovat kdekoli ! A nikomu to nepřijde divné ! Jak jednoduché, jak geniální, jak ďábelské !

      Chcte ještě tvrdit, že se nic podobného na letišti v Ruzyni nebo Štefánkově letišti v Bratislavě nevyskytuje ? A co vojenská letiště Stará Boleslav, Přerov, Olomouc, Náměšť nad Oslavou, České Budějovice, něco je snad také u Českého Brodu,u Bechyně, u Čáslavi ? No, teď mudrujte...

      Vymazat
    5. Od jednoho zdroje mám info, že chemoplány startují nad ČR i z Polska a Německa. Takže je to přeci jenom globální komplot řízený americkými složkami NATO a NSA !!!

      Vymazat
    6. Aha, tak to je pecka. Hlavně tohle: "A tady je rána přímo pod pás Vašim contrailům !!! Jak nám vysvětlíte všechno to, co vidíme na těchto fotografiích ?
      http://plejadane.blogspot.com/2012/04/zakladni-chemtrails-postriky-fotky-2012.html#comment-form"
      "No protože nám jeden z níže uvedených snímků jasně ukazuje jak zaměstnanec letiště toto svinstvo pumpuje hadicí skrze ventil trubkama do těchto chemonádrží."
      - Tohle má být ta fotka? http://2.bp.blogspot.com/-B9O9sDh-W0I/T4VNe4Oo33I/AAAAAAAAAXI/DTCaZY1hK8o/s1600/chemtrail13.JPEG Jinou s hadicí jsem tam totiž nenašel. A co že to ukazuje? Mohli byste se tu všichni ještě jedou podívat pořádně na tu fotku a potvrdit mi, že ten pán něco tankuje? Vážně si myslíte, že ten zdvižný vozík je cisterna? Opravdu? Se vůbec nedivím, že když takhle "důkladně" analyzujete všechny fotky, tak že vám vycházejí takové ... představy. Co tam máte dál? Ten "zdroj"? Jestli je tak kvalitní jako Vaše analýza fotek, tak klobouk dolů :-)
      Jeník

      Vymazat
    7. Proč se provokativně chytáte jedné nejednoznačně vypovídající fotky s údajným tankováním do letadla. Byl jste tázán i na další snímky, hlavně co se těch všech podivných trysek a přídavných nádrží týče, toho přestavěného interieru letadla na chemosprejování, té tryskové rozety na ocase letadla a mnoha dalších. Nechovejte se jako pokrytec, a nechytejte se zástupných stupidních témat. Série fotografií od komentáře 10:17 a 11:43 se Vás jasně táže, zda zachycené jevy a technologická zařízení na letadlech nebo v letadlech jsou součástí běžného leteckého provozu. Pokud ano tak nám vysvětlete pomocí ověřitelných důkazů svá tvrzení. Jinak si svoje mlžení a lhaní strčte za klobouk, a vůbec se tu s námi o těchto věcech jako zaujatá, ne nestranná osoba nebavte.

      Vymazat
    8. Jo, jo, když nejsou argumenty, tak přichází urážení a osočování... Nic překvapivého. Je úžasné, co všechno anonymita internetového prostředí dovolí. Normálně byste za bezdůvodné nazvaní někoho lhářem dostal po tlamě, ale tady jste hrdina. Bravo !

      Nebojte se, už mě to tu omrzelo a dál Vás dráždit nebudu. Ještě by se tu mohly odhalit vaše pravé charaktery a to by byla opravdu katastrofa.
      Pa, pa,
      Jenda

      Vymazat
    9. Teda Jendo,jste fakt "třída".Nejen,že neumíte diskutovat (což je samozřejmě i o názorech jiných),neumíte odpovědět na jasně položené otázky jinak,než ironií a výsměchem ale jediným Vámi předloženým argumentem je tvrzení,že děláte na letišti (11.4. 01:58).To já koneckonců také,když někam letím a mám potřebu.Takže hodně zdaru ve Vašem zastřeném,mainstreamovém světě.
      V.

      Vymazat
  7. No a všiml si už někdo že centrum toho úkazu odpovídá umístění "civilního meteoradaru" Brdy :)
    Já JO

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem si toho všiml. Ten radar stojí na hoře Praha v Brdech. Je to železobetonový tubus vysoký 60 m. Nahoře má vysazené kruhovité technologické patro, a nad ním je osazena velká bílá kopule, ukrývající onen radar. Vůbec bych se nedivil,kdyby tam byl umístěn obávaný typ XB (viz odkaz na jeho katastrofální účinky na obyvatelstvo zde v tomto článku : http://blisty.cz/art/32516.html) nebo nějaká kombinace tohoto s dalšími účinky na manipulaci počasí (viz tento zásadní článek o možném typu radaru v Brdech a jeho parametrech : http://www.atmonline.cz/analyzy/pro/xbr.htm).

      Toto o radarech Brdy a Skalka uvádí ČHMÚ : http://old.chmi.cz/meteo/rad/rad_sit.html

      Je proto možné, že umístění meteorologických radarů na těchto věžích maskuje daleko sofistikovanější technologii na ovládání a úpravy počasí.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.