28. dubna 2012

Modrá nanovlákna pod USB mikroskopem a na zádech

Čtenář, který mi poslal tip na zajímavý článek o nanovláknech a o vinné metodě jejich zjištění (Důkazy nanovláken), se rovněž otestoval a vzorky vyfotil pod USB mikroskopem.

Vidíte v nich zřetelně a nepochybně modrá vlákna, což je údajně univerzální nález u všech pacientů s Morgellonovou nemocí.
Informace o nich například zde: http://www.morgellonsexposed.com/pjBlueFibers.htm

Takže, modrá vlákna z úst čtenáře:



A ještě  P. S. Orgonet:
Ta vlákna, která má YurYno na zádech, mají jakoby zářivé hlavičky. Myslím, že podle zmíněného článku  http://www.morgellonsexposed.com/pjBlueFibers.htm by to mohly být takzvané "goldenheads" - zlaté hlavy.
Dočtete se tam taky, že některá nanovlákna v sobě mají jakoby optická vlákna ...

YurYnova záda:

Modré nanovlákno "goldenhead" - fotka převzatá z článku na http://www.morgellonsexposed.com/index.htm

19 komentářů:

  1. Chtělo by to oslovit někoho kdo pracuje s elektronovým mikroskopem, v Brně jsou na tohle machři, dělají tam el. mikroskopy světové extratřídy.

    OdpovědětVymazat
  2. Zářivé hlavičky jsou s nějvětší pravděpodobností odlesky světla od potu. Být dotyčným, rychle utíkám za lékařem na vyšetření!!! S kožními problémy není žádná sranda. Jestliže doktorům nevěřím, alespoň si nechám potvrdit či vyvrátit mou teorii a nemusím přijmout navrhovanou léčbu. Takové teorretizování je jen hazard s vlastním zdravím. K vláknům, chtělo by to podrobnou analýzu. Vypadají jako běžná vlákna vyskytující se všude v našem okolí, mohou pocházet z oblečení, matrací, zateplení atp. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. 01:30: Přečtěte si, jak dopadla pacientka z vlákny u lékařů: http://orgo-net.blogspot.com/2012/04/prave-ceske-morgellony.html

    OdpovědětVymazat
  4. v brně dělají, ale to neznamená, že i fotí

    to spíš nějakou univerzitu kde maji elon mskopy, nikoli výrobce

    OdpovědětVymazat
  5. 01:30 >>>> hazard je právě, když už nám nic nezbývá a musíme za tím "doktorem" jít ..

    OdpovědětVymazat
  6. Ludia, mne je normalne z toho zle, pozrela som si linky, co doporucil Orgonet vyssie a mam z toho husiu kozu.Su tam aj morgelony tzv. - chápadlá Grey Goo , co maju na konci male chapadlo alebo hacik
    a ked si predstavim, ze to mozno mame vsetci v sebe, tak je to riadna nocna mora.Ak nas cez ne ovladaju, tak sanca uniknut je minimalna.Dozvieme sa vobec niekdy skutocnu pravdu? Pripadam si ako laboratorne zvieratko, ktore ani netusi ake pokusy na nom niekto vykonava.Tak uz len dufajme, ze svetlo a pravda zvitazi...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebojte se, žádná nanovlákna nemůžou porazit a zotročit tak silnou a mocnou bytost, jako je člověk. Máme potenciál, který si ani neuvědomujeme. Celá desetiletí jsme pod palbou unikajících jaderných elektráren, kontaminované vody, já nevím, čeho všeho a člověk,nejenom, že žije, ale množí se a vzestupuje. Uvědomuje si společného myšlení. Já osobně se nebojím ani čerta ahoj iva

      Vymazat
    2. Z celého světa si globalisté/banksteři udělali soukromou laboratoř, která má generovat úrovně nového zvrhlého matrixu, kerý bude sloužit výhradně Novému světovému řádu (NWO)k nastolení otrocké totality ! Tzn.takovou, jakou preferovali Stalin, Hitler, Pol Pot, Mao-Ce-Tung a další zvrhlíci.

      Vymazat
    3. ... raz dogenerujú.
      Bed :-)

      Vymazat
    4. osobne som stale dost vzpurny a antysocialny.necítim sa ako slepá ovca v dave ... :D

      Vymazat
    5. To 12:51 PM Děkuji :)))

      Vymazat
  7. Tělo by mělo mít přirozenou schopnost zbavovat se cizorodých agens v těle. Někdy tomu ale musíme pomoct. Největším nepřítelem je kyselost. Té se dá zbavit např.: vynecháním potravy a pití s kyselotvornými přísadami( většina eček, kys.citronová apd..;zase citron je kyselý, ale ne kyselotvorný!takže v poho!. ) Neutralizovat krev se dá například jedlou sodou. Dvě polívkové lžíce denně pro začátek, později dle potřeby, což už člověk pozná sám na sobě. Existuje dokonce důkaz o "léčivosti" ,funkčnosti jedlé sody ze 20.let 20.století, kdy tím jeden lékař z nouze léčil Španělskou chřipku, používal ji i jako prevenci a velice úspěšně! To se samozřejmě nikde nedozvíte neboť by mnoho lidí přežilo.
    Ze začátku se stav zhoršuje, ale to se tělo pouze probouzí a očišťuje. proto rýmu chválit, hlenění z plic taky...apd. . Snad to někomu trochu pomůže. Prostě řečeno slovy umírajícího "MUDr."Pasteura:" Spletl jsem se, důležitý není agens(vir, bacil....), ale prostředí. V našem případě člověk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. MMS, zázračný minerální lék...to poslední slovo nevím jestli je správně., naprosto souhlasím co píšete, ale nemam odzkoušeno, mam to již týden doma, né-li dva ja pitomec ./L/L/ a neměl jsem doposud čas na to vlítnout.Podle komentu lidí, kteří s tím mají zkušenosti si to chválí.Mají skvělí učinky na vyhledávání kyselých míst v těle, které přeměnuje na zasadíté, projevuje se tím, jak mdnamur.Chystám se na tu "preventivní cestu" vyčistit telo, zvyšit iminutu a také VYLOUČIT KOVY Z TĚLA A KAZENÍ ZUBŮ, KTERÉ ZA POSLEDNÍ DOBU DOST POCITIJU!a toto enní všechno co to dokáže :) ,tento příspěvek je jenom další dukaz toho, ež jsem to měl už dávno aplikovat
      v MMS veřím a doufám, že mi také pomuže.Snad budu moc také potvrdit :)Zítra hodim odkaz od pana Hubla!!!!!
      dobrouuuuu noc, spěte v leže, láska, světlo
      Víťa

      Vymazat
  8. Morgelony závěrečná fáze, nic pro slabší povahy , http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=l2sP98LPW9Y , ale oči před tím zavírat nemůžeme!!

    OdpovědětVymazat
  9. Víťo, ne že bych chtěl kritizovat MMS, to v žádném případě. Jen pro lidi co nemají na rozhazování a těch nějak kolem přibývá. Soda bikarbona je velmi laciný a stejně dobře použitelný prostředek. Myslím, že MMS je trochu dražší záležitost.??:
    Slunce i nad hlavou nám všem!

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj MMS je temer zadarmo a musim rict,ze funguje,zbavil sem tim potkana rakoviny. Sledujem s klukama jak sypou,vnima to cim dal vic lidi, je tak dal. Vsichni dobri lide,mejte se krasne. Martin

    OdpovědětVymazat
  11. mdNamur, ano ano, máš pravdu, mě to vyslo na 500kč a nemam jeste k tomu kyselinu citronovou.A není to ta největší láhvička.Soda bikarbona, tu neznám, ale dekuji za obohacení :) Máš s tím nějaký zkušenosti?
    Jinak se omlouvám, že jsem nesdílel linky k tomu, nebyl čas, a koukám, že není ani zájem.

    Slunce, láska
    Víťaz

    OdpovědětVymazat
  12. JInak to neberu jako kritiku, ale vhodné doplnění informace k věci :)
    A dneska je opravdu slunečno, koukam, že ani chemtrails zatím !!! enjoy :)

    OdpovědětVymazat
  13. Víťo - soda bikarbona - je običejná kuchyňská soda. Mám s tím zkušenopsti a nejen já. Po pár týdnech jsem se zbavil překyselování. Teď už si ji dávám jen mám-li pocit kyselosti. Mohl bych poslat odkaz na toho lékaře, co tím léčil šp.chřipku, je to pouze anglicky. Piju místo šťávy i trochu jablečného octa do vody...dělá to divy. Zkušenost opět, jednomu známému se po roce užívání změnila barva vlasů na původní černou. Už byl šedivý - bylo mu 80 let.... :-). Fakt...
    Ani bych si nedovolil kritizovat!!! :-))))7Zdravím

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.