27. dubna 2012

Nanovlákna, co jdou ven zády

Na aktuální téma napsal a vyfotil YurYno: http://plejadane.blogspot.com/2012/04/moje-nanovlakna-idu-von-cez-moj-chrbat.html

MOJE NANOVLÁKNA idú VON cez môj chrbát

Dobre si pozrite fotografie, týmto trpím odkedy som sa prebudil z matrixu do pravej reality. Pužívam špecial extra olejový extrakt z matového oleja (viem len o jedinom pravom bio e-shope kde ho predávajú - jarksa.sk) a iba tomu vďačím , že sa v noci vyspím a že som už dávno neskončil na toxických liekoch v nemocnici. Samozejme som si urobil aj test s kloktaním s červeným vínom a toľko nanovlákien zoskupených do chumáčov som v živote u nikoho ešte nevidel. Vlakna boli zaslane do laborky, keď dojdu vysledky, zverejním info a fotky. Váš YurYno









P. S. Orgonet:
Podle toho, jak se lesknou ty "hlavičky", si myslím, že by to mohla být vlákna zvaná "goldenhead", (zlaté hlavy, (viz http://www.viewzone.com/morgellonsx.html :

"Nejzáhadnější z vláken jsou nazývána "goldenheads" (zlatohlávci). Vlákna jsou obvykle světlá, někdy dutá, se zlatě zbarvenou hlavičkou na konci. Podobají se vlasovému váčku s neporušeným kořínkem."

22 komentářů:

  1. Spíše mi to příjde, jako by se spotil a dostal vyrážku..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha to to bol najlespi vtip co som dnesak pocul

      Bolo to fotene hned rano akovyslo slnko a mal som uplne suchy chrbat, ten lesk je od tych nanovlakien moj zlaty.


      VY neveriíaci tomasi to matre v senee a ovladaju vas pomocou mobilnych BTS a manipuluju vase podvedomie taks auz prebrte , ste OTRCI kabaly a este neverite pravde, ale verite bludom a sami sa udrzujute v otroctve a pod kontrolou Kabaly.

      Normalne keby som chcdel tak dneska zmanipulujem 10 000 ludi a idme strielat vsetci na ulicu.

      Lebo tie iste frekvencie pomcou ktorych Vas obladaju uz dokazem ovplyvnit silou vole a mne to nic nerobi ale Vam stale ano.,

      Ja to blokujem a Hore v5D mi poevdali ze tie nanovlakna uz nie su aktivne v mojom tele a preto idu von kade s ada..

      Vymazat
    2. Ahoj Yuryno, chtěl jsem se zeptat jak komunikuješ s 5D úrovní, nebo jak si se to dozvěděl. Aolian tu psal, že je to "nesmysl" a že v 5D jsou jen promítačky, kde je vše jen na oko nádherné...Jen si z toho chci dělat nějaký obrázek a rozebrat oba dva názory, protože mě to docela zajímá. Jinak co používáš na to, aby jsi je deaktivoval, nebo je ovládal svojí vůlí? Přeju ať se Ti to brzo zahojí a bude zas fit jak rybička;) Měj se, ahoj Tauri.

      Vymazat
    3. Podobnou vyrážku mám z prvního pobytu na Slunci :) Pak je vše ok, být vámi, zajdu za kožařem ;)

      Vymazat
    4. To je moc hezký, že píšeš, že umíš zmanipulovat 10000 lidí, že budou střílet.Možná bys to mohl použít lépe a to hodně rychle na ty naše představitele a všechny, co rozkradli náš stát a přimět je, aby vše vrátili a hlavně šli od válu.Dále bys mohl zrušit politické strany, protože ty jsou původcem vší té destrukce.A pak bys mohl ještě zmanipulovat pár lidí, aby to nezištně přebrali,dali do pořádku právo a ústavu a vedli tento stát k prosperitě. No a pak bys to mohl ještě dál zmanipulovat, aby se lidi přestali chovat jako ovce a začli se chovat hlavně slušně.
      Děkuji předem.Eva

      Vymazat
    5. Evičko, Vy jste to, ale nejspíš špatně pochopila..Víte, jediná věc, která vyreší všechny tyhle veci co píšete je, že si musíte uvědomit pravdu, jak to opravdu je.Přestaňte pořad hledat v něčem háček, že by to nebylo možné.Pochopte, že tyto informace tady jsou, ale záleží už len na Vás, jak si je přeberete.Záleží to na člověku a jeho vědomí.Není potřeba, aby Vás pan Yuryno přesvedčoval, víte? Proc by to delal?Aby vznikla presne takováhle situace, která je ted.Pan Yuryno to ví, ví přesně, jak je.To vy právě si musíte najít svojí pravdu.Jen vy, protože na Zemi bude vždycky nekdo, kdo vám vaši pravdu vyvrátí :) a vy budete zase na tom skeptickém začátku, kde jste skončila.Kašlete na politiku a prosperitu, věnujte svojí energii do mnohem duležitějčích věcí :))) urcite Vás hnedka jedna napadne, len co dočtete :))

      Panu Yurynovi přejem brzké uzdravení :) ... a jeste jsem chtěl jen podotknout mimo téma, že dnešní měsíc na noční obloze byl masakr!Opravdu, a ted jsem se byl podívat a už tam není ..jeste pred 10-15min jsem na něj koukal :))



      Dobrou noc, Víťaz

      Vymazat
    6. Yuryno, to je sice hezke ze mas takove schopnosti a umis to deaktivovat, ale co kdybys poradil nam ostatnim co proti tomu delat? Jestli neni problem s manipulaci skrz vesmirne zakony, tak proc nezmanipulujes alespon ceske a slovenske politiky aby udelali neco dobreho?

      Vymazat
  2. Nemůžu si pomoct, ale žádná vlákna na těch fotkách nevidím ...

    OdpovědětVymazat
  3. Joj, čo s tým ?
    Mám tiež podivné vylučovanie - v noci nájdem v slinách krv. Je to asi 2 mesiace, a divný pocit v ústach ako kov k tomu. Ono je asi dobre ak sa to z tela "vytlačí" von, ale ako to tam nedostať ?
    Sedieť v diere neide. Bed

    OdpovědětVymazat
  4. Hezký den,přesně takové bílé puchýřky se mi udělaly loni na holeních,strašně to svědí a tak se člověk začne drbat jako blázen.Co mi pomohlo,možná si řeknete,že jsem čuně,ale byl to náš pes,který nedal jinak,dokonce mi čumákem vyhrnoval nohavici,kdykoli to bylo možné.Taky funguje urino terapie,ale to vyžaduje určitý druh jídelníčku.T.

    OdpovědětVymazat
  5. Mam neco podobneho a verim ze je to lupenka,tezko se stim bojuje a nerad se nekde svlikam,ale velmi my pomahaji prirodni leciva od firmy-GOOD"N NATURAL pripravek Burdock root a jeste beru selen a zinek jako doplnek stravy od firmy-HOLLAND&BARRET.DOPORUCIL BYCH PRI KOUPANI NEPOUZIVAT ZADNE SAMPONY A MYDLA!Velmi pomaha opalovani na primem slunci,ikdyz vim ze si ho posledni roky moc neuzijeme,diky nasim chemoteroristum.Ludva

    OdpovědětVymazat
  6. Mily Yuryno,prajem ti vela psychickych sil v boji s nanovlaknami. Pri pohlade na tvoj chrbat mi naskocil obraz jedneho chalana z devadesiatych rokov, ktory mal nevyliecitelny"ekzem" so svrbenim a bolestou spaval v rukaviciach,jemu vtedy pomohli pripravky Dr. Nona /prevelmi drahe/, ale pomohol si. Iste to mame vsetci v sebe, len niekto sa s tym zzije a niekto nie.
    Jedna potesujuca sprava - 6 hodin pred posunom sa vsetky neprirodne materialy rozpadnu. Vydrz. Mas vynikajuce informacie. Dakujem ti.

    OdpovědětVymazat
  7. Kovovú chuť máš asi vtedy, keď ťa zrovna pozorujú, hovoril to Ortek, ktorý vlastní neziskové spravodajstvo czechnewsTV.

    OdpovědětVymazat
  8. tak jestli jsou ty záda suchá tak to je dost zajímavé... taky zkusím zakloktat

    OdpovědětVymazat
  9. No a co mu na to řekli kožní lékaři? To nám zapomněl sdělit. Taky jsem vloni měla jakési potíže, svědila mě záda a všelijak jsem si to svépomocí léčila. Když nic nepomáhalo, tak jsem se konečně, velmi nerada, vydala k lékařce. Předepsala mi kortikoidovou mast. Pravda, je to nezdravá chemie, ale pomohla mi.:) Všechny obtíže zmizely a problém byl zažehnán.
    Jarmila K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zaujímave s tým svedením.to my začalo v loni koncem leta,ked som začal pracovat z medou vo fabrike.brusil som leštil som a bez respirátora.a niečo to vo mne spustilo za reakciu na niečo.zo začiatku ma svrbeli iba určité časti tela ale teraz už cele telo až ma to budí zo spánku.tak sa drem kefou na sprchovanie a viac menej to pomáha.to svrbenie je celkom neprirodzene,povedal by som že nervového pôvodu pretože ked som sa nepoškrábal tak mi až cukalo svalstvo ako pri tykoch a bolo to na zbláznenie.prechadzalo to do štipania a pálenia ale žiadne povrchové,vyzuálne príznaki.žiadna vyražka,fleki nič! tak som nasadil očistujuce hladovky,cez uplnek a novoluni,vtedy sa telo nalepšie zbavuje jedov,toxinou atd.2-3 dni premývam telo obyčajnou vodou z vodovodu.a chčijem a chčijem a chčijem.žiadná strava len voda.občas vypijem čaj lapacho.počas tych dni ma nič nesvedi.až ked začnem žrat pomali sa to objavuje.takže niečo to spúšta.niečo čo nam davaju do žradla.a ešte som do tej očisty zapriahol svetelne bytosti,uprimne od srdca ako človek veriaci v čistu sylu vesmíru(boha)požiadal ich o pomoc a funguje to.možno ma na to vpliv aj slnečne žiarenie,chodím sa opalovat.a posledne dni tu kefu používam minimálne.som sy istý že sa z toho dostávam.inak žeriem všetko a konzumujem aj alkohol ale nefajčim.žijem ako vedšina zvás.ale v tej fabrike už nemakam,vykopli ma :D

      Vymazat
  10. pripravek jmenem GOLDEN YACCA ktery tvori rostlina yucca shidigera,je znamy tim,ze vylucuje vse umele z organismu,ja bych se lecil tim,kdybych byl v situaci kdy ze mne neco leze.akorat to nemuzou brat lidi,ktery maj treba umelej kloub,nebo srouby treba v koleni a nebo jiny podobny umely zasahy do organizmu,protoze telo to zacne brat jako umelou vec a snazi se to vyloucit,tak na to pozor.jinak cisti vse v tele,i treba jemnoucky vlasecnice v kloubech,ktery nevycisti skoro nic.tak si treba poradi i s timhle bordelem,nebo to aspon urychli vylucovani z tela.neni to nejlevnejsi,ale zdravicko je prece k nezaplaceni.preji vsem postizenym brzke zlepseni stavu,zdravim jirik

    OdpovědětVymazat
  11. Já ti jeste zapoměl říct, že jediné co bych Ti doporučil je konopná mast, neznám nic lepšího, používam ho nejen já, ale i tata, mamka.Mí blízcí, kteří jí používají také, na ni nenechají dopustit.Dodávám jí jim velicé rád, když vim, že jim to pomáhá a nejen jim, ale i mě!!Po tejto masti je kůže nesrovnatelná s tím, co jsem míval pred.Ale nemam zkušenosti s nanovlákny :/ , ale i tak doporučám, aby sis jí pořídíl, a nejenom ty, ale i ostatní, jako denní užívání místo tech chemických přípravku, kterým se říka nivea či podobně ani nevim jak :))

    Víťaz (:

    OdpovědětVymazat
  12. Hlavně je to čistě přírodní, vepřevé sádlo a travka :)) víc přírodní to snad ani nejde už :)) a to je ted pro nás taky vela důležíté, být co nejvíce ve spojení s matičkou Zemí, a toto je treba hned jedna taková věc :))

    Mějte se hezky, hodně lásky a světla do nového týdne :)

    OdpovědětVymazat
  13. Neberte zle..ale neni tohle uz moc paranoidni?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když uvidíš před sebou zničehonic jakoby se materializovat a rotovat něco jako křišťálový krystal ve tvaru merkaby, který "hraje" všemi barvami duhy, a třpytí se jakoby poletovaly tisíce barevných motýlů, pak budeš taky tvrdit, že jsi se stal obětí paranoii ?! A ještě, když ten krystal zase zničehonic ze svého místa po chvilce náhle "vystřelí" vzhůru do oblak jak raketa, a zanechá po sobě už jen světelnou stopu, jako když se sype "stříbrozlatý sníh" ?! Navíc vše za vysokého pískavého kolísavého tónu ?! A všechny tyto jevy se udějí reálně, nespíš, nejsi zfetovaný, ani ožralý,ani ti nikdo před tím nedal ránu palicí ! Co v takovémpřípadě řekneš ? Že to, cos viděl a slyšel, neexistuje ?!
      I nevěřící Tomáš (jeden z apoštolů), když viděl před sebou zmrtvýchvstalého a do 3D znovu materializovaného Pána Ježíše, si musel sáhnout do jeho ran na rukou, a přesvědčit se, že byl skutečně ukřižován,a že vstal z mrtvých. Až tehdy uvěřil, že Pán Ježíš stojí před ním znovu živý !
      Drzí lidé, kolik má Bůh ještě snést důkazů mezi vás, abyste uvěřili, že žijeme v Poslední době před obrovskou Změnou, která bude vyvrcholením právě probíhající Transformace VŠEHO a VŠECH ???!!!
      Kdy konečně zpytujete své svědomí, a učiníte pokání za všechno zlo a hříchy, jichž jste se dopouštěli, a stále se jich nechcete zříci a vzdát ?! Bude muset Bůh seslat na zemi Collaps/Katastrofu tak velikou, že vás to donutí s tím něco konečně udělat ?! Nebo vás má zatratit a vyhladit na věky jako nebezpečnou a nenapravitelnou škodnou pro celý vesmír ?! Zastavte se na chvíli v tom bezbřehém chaosu, a přemýšlejte si o tom !!!
      Možnosti nám byly odhaleny již dnes, ale rozhodnout a vydat se vstříc nové odlišné budoucnosti,musíme MY SAMI !!! To za nás nemohou učinit ani žádní mimozemštané, byť by to z dobré vůle chtěli !!! Vesmírné zákony jsou pevně dány, a každé jejich porušení,přestoupení vyvolá zpětný odraz - smrt,zmar,soužení a nakonec i zničení !!!

      Vymazat
  14. V tom prípade rozumieme boju proti fajčeniu - napriek "kríze". Nikotín, decht ako i ďalšie látky zapálenej cigarety poškodzujú high-technológie. Možno niečo riešia zhasínajúce cigarety (nová norma EU). Napokon hádam skončíme tak, že si budeme pestovať vlastný tabak. Ale určite musí existovať obrana aj bez neho.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.