30. dubna 2012

Pořad Turbulence na ČT24 lže o chemtrails

Turbulence, nedělní propagandistický pořad klimateroristů na ČT24, dne 29. 4. 2012 ústy odborníka kulantně vysvětlil onu nebývalou chemtrailsovou mříž ze 26. 4. 2012, která nás tolik znechutila.

Odborník Jaroslav Kopáček v části pořadu vysvětloval druhy mraků dle fotek, které zaslali diváci. Většina mraků na fotkách je nechutně umělého původu, ale daly se jakž tak zařadit do tradičních kolonek, a když ne, tak stačí hodit latinské či řecké slovíčko, a už to vypadá vědecky (:-))), to umím taky (:-)))

A divák David V. poslal do Turbulence tuto nám důvěrně známou fotku:

Přeloyální moderátor: Divák nám poslal fotku počmáranou. Jedná se samozřejmě o contrails. Co se musí stát, aby jich bylo vidět tolik najednou? (Pozn. Orgonet: Všimněte si: samozřejmě kontrails (:-))) )

Jaroslav Kopáček: No tak to je píle našich a cizích pilotů, a hlavně atmosféra má vhodné zvrstvení, především vlhkosti, v těch výškách, kde ty letadla lítají. Totiž ten kondenzační pruh vzniká vlastně tím, že letadla nebo motory, proudové motory, dopravují do atmosféry jednak vodu, a jednak také kondenzační a krystalizační jádra. Potom tam dochází k prudkému adiabatickému ochlazování tohoto vzduchu a ke kondenzaci. Ty pruhy obvykle vznikají několik metrů za letadlem. V první fázi vzniku bývají jen dva až pět metrů široké, potom jsou široké až několik málo set. A teď, doba trvání se odhaduje nejvýše na čtyřicet minut, ale todle nevypadá, tehle snímek, existence těchhle pruhů přesahuje čtyřicet minut. To je způsobeno právě tím, že ta vrstva, ve které vznikají, je pravděpodobně blízká nasycení, a vypařování těch kondenzačních pruhů je velmi velmi pomalé, a dokonce se mohou transormovat v pásy cirrů. (Konec 15.51)

Orgonet podotýká:
Co myslíte, lže pan Kopáček vědomě nebo nevědomky? Ví pan Kopáček nebo neví? Domnívám se, že by mohl i vědět, podle slov "dopravují do vzduchu krystalizační a kondenzační jádra". Možná ví, že ta krystalizační a kondenzační jádra jsou souhrnné výrazy pro ono baryum, aluminium a jiné sajrajty obsažené v chemtrails. Jinak, chválím ho, jak hezky objasnil, proč ty pruhy přetrvávají (:-))))), je vidět, že nebere plat jen tak zadarmo (:-))), proto ho poslali vysvětlit chemtrails do televize (:-))) 
K píli našich a cizích pilotů se naštěstí nemusel blíže vyjadřovat, to už nepatří do meteorologie ... Určitě nevěděl, že den předtím nelítalo nic, a najednou taková píle ... třeba by ho to taky zarazilo, jako nás.

Celý propagandistický pořad dokumentující klimateroristické počínání v různých koutech světa a vydávající je za počasí můžete sledovat zde. (Nedoporučuju, zbytečně vás to namíchne jako mě).
 http://www.ceskatelevize.cz/porady/10315081586-turbulence/video/

33 komentářů:

  1. Pěkně Orgo ! ;-)

    Dostali jsme do předposlední fáze ve slavné Gándhího větě : „Nejdříve Vás ignorují, potom zesměšňují, pak s vámi bojují a následně vyhrajete.“

    Z.

    OdpovědětVymazat
  2. V minulém komentáři jsem se ptal, jaký je skutečný důvod chemtrails. Počasí několika posledních dnů ukázalo, že pouze klimateroristický.(škody suchem budou opravdu velké)

    Dnes je obloha zase jako vymetená, zajímalo by mě jakou má skutečně barvu, když si odmyslíme tuny sraček co už jsou minimálně 20let ve vzduchu.
    jm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://alik.idnes.cz/proc-je-obloha-modra-0qf-/alik-alikoviny.asp?c=A070327_procje_al

      nas to ucili na vejsce a i vlastne jakou barvu ma zapad slunce

      Vymazat
  3. Začínám mít pocit, že tento druh lidi patří mezi reptaliany...nebo jsou na pracovištích neustále "dopování" nevědomě nějakou drogou. Určitě budou mít kanceláře supermoderní potrubní větrání a klimatizaci. Jinak si nelze vysvětlit tu naprostou jistotu lhaní...Dle stavu jeho pleti lze i usoudit na chronickou dehydrataci, což by mohlo také cosi vysvětlovat.... .-)Tím nemyslím posměch stáří, ale vysušenou pokožku...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alex Collier - Reptiliánska Agenda - Zemská Dilema - 1994

      http://www.youtube.com/watch?v=dbO3GlzJp9U&feature=relmfu

      2h video, slovenské titulky: Mrkni na to Orgonete, a když tak to vyvěs. Jsou tam docela šokující informace a pomohou doplnit lidem to skládačku.
      jm

      Vymazat
    2. No Reptoš jako když střihne ! :)

      Vymazat
    3. ale ne, děda je v důchodu, potřebuje si přivydělat...

      Vymazat
    4. Podle mého je to nevědomost a povrchnost & spolu s vštěpenými podvědomími podprogrami, zahrnutými na vysokých školách, temnými ilumináty. Tyto podvědomé podprogrami, jasně vylučují možnosti různých pohledů na danou situaci. ZRG

      Vymazat
    5. No ten pán opravdu vypadá jako Tyranosaurus rex tak 500 let stár. On za to nemůže, on jenom "slouží" ! Taková miniparalela Doriana Graye před jeho koncem !

      Vymazat
  4. Pan Kopáček by sa mal zakopať - myslím patrí na predčasný dôchodok. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Co si přečíst svatou bibli každého fyzického geografa - Netopil, R. a kolektiv: Fyzická geografie I. Státní pedagogické nakladatelství, Praha, 1984.

    jsou tam změny teploty atmosféry s výškou a v průběhu roku stejně tak spoustu dalších klimaticko-meteorologických učeností, pak třeba dáte souboj i s katedrou meteorologie!:)

    jinak jeho argument zní logicky a koncenzační jádro může bejt cokoliv klidně obyčejnej prach a sajrajt z leteckejch motorů, ale to že přetrvávaj a nakonec vytvoří souvislou oblačnost to je jiná

    zdraví
    Fluidum

    OdpovědětVymazat
  6. Lže ,až se mu z těch dotací na jeho lžiny huba krabatí!

    OdpovědětVymazat
  7. Co bychom chtěli od staré struktury.Je očividně naočkovaný,stačilo mě jenom když jsem pohleděl na jeho výraz v očích.Tak takové lidi máme stále na vedoucích místech.Prolhané,zkorumpované individua.Hanba.Myslím,že jejich éra pomalounku končí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Karieristi, harpagoni nebo lidé, kteří jsou přesvědčení, že bez jejich soustavných rad a mentorství svět hned druhý den zanikne ! Ti jsou nejhorší !

      Vymazat
  8. Já snad začnu věřit, že deti nosí čáp.

    OdpovědětVymazat
  9. deník METRO 30.4.2012
    píše o chemtrails v čr k prohlednutí i online na

    http://www.metro.cz/ctete-metro.aspx

    OdpovědětVymazat
  10. http://www.matrix-2001.cz/clanek-detail/5734-ochranny-stit-zeme-vytvoreny-za-pomoci-chemtrails/

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem tomu pánovi nerozuměl. Odůvodnění ve stylu : hodně mluvit, málo říct...Navíc, takový problém si zasluhuje hlubší debatu.... že....

    OdpovědětVymazat
  12. Ze vubec jeste poslouchate nejaka media

    OdpovědětVymazat
  13. pan Zákopčaník PROZÍRAVĚ odkráčel do přísného soukromí,nebot zřejmě tušil,jak v sračkometu PŘITUHUJE...a tento Kopáček penzista si nebude sám podtrhávat pod zadkem stoličku,musí si do smrti lhát do vlastní kapsy,z duchodu NIKDY NEUTÁHNE auto a chalupu,atd.

    OdpovědětVymazat
  14. Je nas na planete hodne, tak se pomoci sucha a nedostatku slunce omezi uroda a vyvola se hladomor... nejde o nas ale v Indii a v Cine je obrovske prelidneni a o to tu nejspise pujde...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Selektovat lidi pomocí depopulace se bude na každém kontinetu světa. Tak to mají Iluminouši naplánováno. Všude totiž mají nějaké etnikum, které jim z nějakého důvodu vadí, že žije a množí se !

      Vymazat
  15. Před lety, když to tady teprve nesměle začínalo, a v USA to již jelo na plný pecky, jsem si říkal, že ty lidi u nás přeci nejsou tak blbý, že jsme někde vejš než ti amíci, že u nás by jim to neprošlo.... to jsem byl ještě hrdý na tento národ.

    six

    OdpovědětVymazat
  16. Six - aspartam, glukozofruktozový sirup, éčka a jiné srajdy....amíci to konzumovali před námi....po roce 90 se to začalo přidávat i nám... proto ten úbytek "intelektu".... když budeš mít tu možnost a uvidíš na vlastní oči lidi, kteří to přestávají do sebe rvát... to uvidíš pohyb IQ a nejen jeho nahoru... .-).

    OdpovědětVymazat
  17. http://czech.ruvr.ru/2012_04_30/73404844/ ještě musím se prokousat na sračkomety,jestli je tam o tomto zmínka....

    OdpovědětVymazat
  18. ja jsem mu vcera hned po Turbulenci napsal: nezlobte se, ale to, co jste žblebtal v nedelni Turbulenci o pasech za letadly, byly opravdu pekne kraviny, mel by jste vratit titul nebo se
    aspon stydet, je smutne, ze vetsina tomu stale veri a snad i Vy.
    dnes mi odpovedel:
    Můžete mi upřesnit, s kterými fakty jste nebyl spokojen ?
    S pozdravem Kopáček
    jdu mu odepsat

    OdpovědětVymazat
  19. jeho mejl, kde jsem psal: jaroslav.kopacek@mff.cuni.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Podle mne pokud nechteji pripustit, ze to neni prirozene ale umyslne, pak by mozna stalo za to to vzit z jine strany a zacit resit, ze pokud jsou to bezne kondenzacni stopy, ktere nam zapricinuji ze mame nedostatek slunce, bylo by asi vhodne zacit omezovat letecky provoz, nebot pokud nam klasicke kondenzacni stopy zapricinuji misto slunce sedivou deku na obloze tak je neco spatne a na to jiz nebudou moci odpovedet, ze je to opet nejaka konspiracni teorie. V kazdem pripade je neco spatne o tom neni pochyb, nebot drive se toto nedelo. Dnes videt modrou oblohu a krasnou bilou kupovitou oblacnost je temer zazrak. Trapi me to docela dost, ale kolem sebe kdyz vidim lidi tak jedni jsou slepi, druzi tomu nechteji verit. Pritom staci otevrit oci a divat se a instinkt Vam rekne, ze to prirozene neni!

    OdpovědětVymazat
  21. Krásný bezchemický den,
    Víte, já si myslím že to je dobře že o tom žvatlal. Myslím si že je jedno co povídal, hlavně že o tom povídal, tím zesel některým divákům do hlavičky pochybení, tím, ti co nekoukají na oblohu, donutil některé lidi tu hlavu k obloze pozvednout, cože se to tam vlastně děje, že o tom mluví lidi v TV.
    A dál si myslím že je dobře že o tom žvatlal, jak jste si mohli všimnout, je po chcemtrail, obloha je čistá.
    Asi dostatli STOP, aby jsme se na chvilku uklidnili, až to vyšumí začnou zase.
    Ale díky, pane chytrej že jste v TV vystoupil. Máme tak na obloze klid

    OdpovědětVymazat
  22. Vážený pane, Kopáčku!!!
    po vašem odvysílání mě už je jasné proč to tady jde s námi z kopce, pokud Vy bdíte nad ochranou prostředí!!!!!
    Pozapoměl jste že tu už nevládnou komunisti, zaspal jste dobu na věšení bulíků lidem na nos. Kolik jste dostal za tohle vysílání?
    OMLOUVÁM SE ORGONETU, hrozně jsem se rozčílil a tak jsem reagoval. Vím že jsem měl asi na adresu TV směřovat mé rozhořčení...

    OdpovědětVymazat
  23. six, pokud amici jsou blbi, a cesi ak umne, proc jsem tam kde jsme - tedy v prdeli? Prece neni dobre sypt vsechny do jednoho pytle a pro pripomenuti jsme vsichni z jednoho testa a delame stejna hovinka. vsichni jsme pred Bohem rovni. Neni treba nadavat na ostatni a sebe prehizet.

    OdpovědětVymazat
  24. Zdravím,
    hodně se tu mluví o nějakém radaru u Českého Brodu, který šlehá směr Wroclaw.
    Asi to je tento u obce Přistoupim u silnice I/12.
    Zde: http://www.panoramio.com/photo/33246964
    Možná by mohl někdo ogiftovat, pokud to neí.

    OdpovědětVymazat
  25. Ty znám. Ty tam stály už před rokem 1989.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.