29. dubna 2012

Rušná neděle klimateroristů

Motto: Dnešní komentář čtenáře:
"bude to husta nedela je rano v kosiciach este sviety slnko krasne ale ked pozeram na sat24 tak tu ide jeden burkovy pas od afriky az po finsko a stale sa to posuva na vychod no krasa ani som si to nepredstavoval takto ..inak som si vsimol ze aj sobotu a dnes v nedelu bolo extra chemtrailov nad ruskom neviem co sa deje ale takuto velku akciu som este nezazil za posledny rok co sledujem cez sat 24 ...musia v tom ist spolu doteraz so cital ze rus je mimo toho celeho trailsoveho sialenstva ale teraz bud dostali povolenie alebo nerozumiem"
Mimochodem, nevím, kde vznikla fáma, že v Rusku nejsou chemtrails. Jsou tam stejně jako všude jinde už dávno, už jsme to tady zkoumali před dvěma lety, na blogu dokonce mám štítek Chemtrails v Rusku. Ale o to nejde.

Klimateroristé mají dnes rozhodně rušnou neděli, a i když nevím, co sledují, aspoň zdokumentuju, co se kde od noci děje. Předpověď (čili plán klimateroristů) na dnešek slibovala u nás původně jasno a vedro 30°C. Teď ráno je sice teplo, ale na jasno to nevypadá ... Tento vzhled oblačnosti znamená, že fouká silný vítr. Je snad vytvářen touto oblačností? 

Oblačnost sem zasahuje z velkého oblačného systému, který se táhne až od Afriky a nad Evropou tvoří pravé úhly, "rohy". Všimněte si obrovské jasné oblasti tropického vzduchu z Afriky až nad Rusko. To byla ta naše tropická vedra minulých dní. (Možno zvětšit.)

Zde vidíte z bližšího pohledu pás vysoké oblačnosti nad Evropou (noční snímek; červená barva). A všimněte si na něm zlatých teček  - tato oblačnost byla "ošetřena" a aktivována dodáním jakési radiace ("žlutý třesk").

 Zde je "zlatý třesk" zblízka, když už se plně projevil.

Čímž se oblačnost v příslušných místech zahustila a vystřeluje svá chapadla až k nám.

Belgický radar vytváří v této oblačnosti obří kruh: 


A německé radary taky pilně krouží:

Zato české radary naprosto mlčí: od včerejška 19.00 jako když utne.  Přitom včera po celý den vysílaly své obvyklé šlehy k Wroclavi i jinam. Jsou záměrně vypnuté?
Poslední včerejší snímek s obvyklými šlehy:
A od 19.15 do této doby (ráno 10.00) ani tečička ... divný pohled. 
(Nepište, že není nic vidět, protože neprší. Včera taky celý den nepršelo, a radary šlehaly normálně, podívejte se tam sami.)

Co je to za akci, to nevím. Moje hypotézy:

- chtějí tou hustou oblačností udržet rozhraní mezi studeným a horkým vzduchem za účelem dodržení naplánovaného tropického vedra, 
- zasahuje jiná parta klimateroristů a chce tu oblast tropického vzduchu odkázat do patřičných mezí
- na rozhraní tropického a studeného vzduchu nad Evropou chtějí udělat ničivé počasí ...
- jiné možnosti

Snowmane, jestli máš chvilku, budeme rádi, když na to koukneš ...

29 komentářů:

  1. Kdo koukáte na tv, tak ve čtvrtek poběží na nova cinema film jůes ej o manipulaci počasí,
    od 20h, Ničivá bouře,
    http://tv.seznam.cz/?date=2012-5-3
    ukazovali ukázky, zřejmě nám představí i holivůdskou vizi Haarpu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. stahni si ho z internetu, je tam už dávno a bez reklam (na masti naomrzliny).

      Vymazat
  2. Sleduju tym ani ie tak pocasie ak vypustaje megatony nanovlakine 3 genarcie a mam neoverenu spravy ze uz skusaju teraz nad ruskom finskom prototyp 4 genarcie nanovlaken.

    Stvoritel mi povedal, ze nech ludi v utrpeni dovtedy pokial sa nezobuida, lebo inac to nejde.

    Ja mozem obehat 1 000 000 ludi avysvetlit im to aj tak mi nebudu verit, uveria azz vtedy ked to pocitia na vlastnej kozi a potom pridu na orgonet alebo plejadane a pochopia ze ja som hovoril pravdu cely moj zivot.

    Laska s Vami

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Yuryno : Myslím,že by nezaškodilo trochu pravopisu. Dosť ťažko sa po tebe číta. A nie len tu.
      A keď ti povedal Stvoriteľ to čo si napísal, tak podľa mňa je to špatný Stvoriteľ....

      Vymazat
    2. Já si spíš myslím, že by si měl Yuryno po sobě svoje texty napřed přečíst, doplnit chbějící písmenka nebo opravit překlepy. To je to podstatné, co nedělá. A nedělá mu to ani dobrou vizitku, což je při jeho chvályhodných schopnostech a iniciativě zbytečná provokace. Yury, věci musíš také dělat v kvalitě, ne jenom v kvantitě. Polepši se. :)

      Vymazat
  3. Jak jsme se tesili, ze nam USA nepostavi brdsky radar. Zbytecne. Pred rokem tady fungovaly meteoradary Skalka a Brdy jako soucast HAARP-u, dnes je jich podstatne vic... :(

    Ma nekdo info, co je to za radar, ktery smazi denne smer Wroclaw? Mel by byt nekde kolem Ceskeho Brodu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Nepolisích u Chlumce nad Cidlinou instalovala Armáda České republiky nový páteřní radar protivzdušné obrany, který plní nejen úkoly v sytému PVO ČR, ale i v Integrovaném rozšířeném systému PVO NATO v Evropě s názvem NATINADS. Je to typ tzv.radomu s radarovým štítem (viz foto zde : http://foto.mapy.cz/34664-Nepolisy-Radar-NATO), který umí vyzařovat velké množství směrované energie.

      Vymazat
    2. Další radar NATO typu radom je umístěn při obci Sokolnice JV nedaleko Brna !

      Nepolisy a Sokolnice jsou pod kuratelou NATO. Brdy a Skalka asi pod Armádou ČR. Nějaké obdobné vojenské zařízení má také stát někde v blízkosti vysílače Cukrák u Prahy a další v okolí Liberce !
      Začíná se to tu nějak podezřele hustit těma radarama !

      Vymazat
    3. Dekuji. Mam ale pocit, ze to, co denne sviti, nebo primo griluje (na snimcich chmu) na Wroclaw je ponekud vic na zapad. Pozoruji to jiz delsi dobu, funguje to spolecne s radarem umistnenym nekde kolem obce Plana jako kompresor vzduchovych proudu. Plana to nasava, Cesky Brod usmernuje a posila smerem na severovychod...

      Vymazat
  4. Tady od včerejška vítr, ale co bylo v noci to byla síla. Ani teď to neustalo. Takový teplo a tak silnej vítr, je to normální? já to nepamatuju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to normální, tady jsou silný nárazy větru,(Brno) ale obloha je pořád plná čar, i když rozplizlých. Kdyby bylo normální počasí nebyly by tropy a vítr by ty čáry normálně rozehnal.

      Vymazat
  5. chtěl bych se dožít dne,kdy se dozvíme pravdu.a kdy budou všichni co to maji na svědomí po zásluze potrestáni.

    OdpovědětVymazat
  6. Nevim jestli to nejak souvisi s nedavnou vlnou zaplavou fotek na OrgoNetu :) a ponekud "zvysenou pozornosti" i tech, kteri jinak oblohu nesleduji, ale na Severu Cech posledni dva dny neni pres den ani letadlo - zato pravidelne letaji mezi 5.00 - 7.00 rano a vytvareji tim celkem pekne ranni "Červánky 2.0".

    OdpovědětVymazat
  7. Přikládám odkaz na video "pohyb oblačnosti",snímky jsou převzaté ze sat24.com a jsou ze soboty 28.4. http://www.youtube.com/watch?v=TGQRr6Q2QVE

    OdpovědětVymazat
  8. http://www.chmi.cz/files/portal/docs/meteo/kam/prohlizec.html?cam=brdy
    DNEŠNÍ SVÍTÁNÍ z radaru BRDY.. Označte si v animaci časy od 4:15 do 6:15 (max.24 snímků) pomocí CTRL a pak dejte spustit animaci.. Ráno to bylo opravdu zajímavé.. Začalo se rozednívat ve 4:30 do 5:00.. v tu chvíli bylo světlo jak v poledne, né-li víc a v 5:10 náhle rozednívání od znova?! Téměř identické jako ve 4:20.. No buď jsem blázen a nebo se automaticky mění čočka kamery.. Mrkněte na to.. Díky Blechyč

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To není chiméra ! Skutečně dochází k jevu dvojího svítání, keré lidské oko nezachytí, ale citlivé kamery ano ! Jedná se zřejmě o odlesk Slunce na hliníkové chemtrailové cloně okolo Země v čase krátce před jeho východem. Proto se zdá, že vychází dvakrát, nebo že tu jsou jakoby dvě slunce !

      Vymazat
    2. Ten jev se tu děje min. od loňského roku !

      Vymazat
  9. Co se to děje nad Moravou??! :O
    Blechyč..

    OdpovědětVymazat
  10. http://imgup.cz/?v=e/rozdlidnesxchmi.png
    Ještě malý detail.. Rozdílné aktuální snímky srážek nad ČR.. Na idnes.cz je celý den patrná aktivita a na radar.bourky.cz čisto!! :/ Přitom idnes podle mě odebírá z chmi..
    Blechyč

    OdpovědětVymazat
  11. http://www.sdilej.eu/pics/66b4cfd78df4b99ad80931ed091a19e9.jpg :) Dlouhý a krásně rovný :)

    OdpovědětVymazat
  12. Z Britanie(Lancshire)hlasim uz 4-ty den leje jak z konve,nenormalni vitr,teplota 6 stupnu,to sou silene teplotni rozdily v CR 30 tady 6 az 10 stupnu,ze soboty na nedely v noci obrovsky vitr pry tu mel co delat dopravni letoun,tak ,tak ze nespadl kolem 3 hodiny rano-Ludva

    OdpovědětVymazat
  13. Tipuji to na to ničivé počasí... před pár dny jsme ho viděl na předpovědních mapách GFS 8-16dní...
    vtipné je, že to ničivé počasí tam je vidět vždy jen na jedné mapě a vždy jen den a pak se předpovědi změní, jako kdyby to byla nějaká chyb softwaru, ale co jsem vypozoroval minulý rok tak to celkem sedí na ty přívalové deště a bouře plné blesků.

    Ta součastná byla namířena hlavně proti Rakousku a zasahovalo to do jižních Čech.

    Když se na to dívám teď tak pak asi budou následovat záplavy ve Švýcarsku, ve Francii a ve Španělsku...
    viz: http://www.wetterzentrale.de/pics/Rtavn1924.png?foo=162610

    Tyto koncentrované přívalové srážky se vyskytují vždy jen na jedné mapě když zrovna projíždíte předpověď na ten daný den. Minulý rok jsem je celkem intenzivně tři čtvrtě roku porovnával s událostmi podle této mapy:
    http://hisz.rsoe.hu/alertmap/index2.php
    a podle mé zkušenosti existuje 80% pravděpodobnost, že tyto přívalové deště do dané oblasti a nebo blízko ní přijdou. Tento stav trvá jak už jsme zde psal od jara 2011.
    Letošní rok tyto porovnávání neprovádím, neb se mi z té mapy s katastrofami rapidně zhoršuje psychika. Takže pokud někdo jste dostatečně nad věcí tak zkuste sami porovnávat výskyt přívalových dešťů na "Wetterzentrale GFS mapách 8-16 dní" s mapou událo na http://hisz.rsoe.hu/alertmap/index2.php

    OdpovědětVymazat
  14. http://czech.ruvr.ru/2011/05/05/49900655.html rusko odhana mraky koli nejakemu sviatku...neviem preco si ludia myslia ze nad ruskom niesu chemtrails ved aj oni robia pokusy s pocasim ved nesmu zaostavat v tejto novodobej studenej vojne

    Luboš

    OdpovědětVymazat
  15. Dneska to u nás na jihovýchodní moravě vypadalo opravdu hezky ... na obloze ani čára, ale v noci ze soboty na nedělu sa eště ve 2 ráno dalo chodit v triku a kratasách, bylo teplo a navíc fůkal teplý větr, atmosféra jak někde v egyptě u mořa. Nechápu jak to dokážů, teda estli je to teda jejich práce, ale minulý rok byl květen mnohem horší.
    Haban

    OdpovědětVymazat
  16. Také by mě zajímalo, co chystají. Jestli chtějí napolarizovat nějakou vichřici nebo silné bouřky s krupobitím. Podle radaru je od nás na jihozápad pěkné peklo. Teď vše pěkně kvete, tak může být záměr zničit lidem úrodu ovoce, aby museli nakupovat v marketech. Na animace koukám na adrese:
    http://www.yr.no/satellitt/europa_animasjon.html , tam jsou vidět dobře ty jejich nesmysly. Také je zajímavé, jak se na západ od nás pořád snaži stavět ten přirozený vír, oni ho rozstřelujou, ale on je tam za nějaký čásek znovu. že by se příroda začla bránit?

    OdpovědětVymazat
  17. Osobně jsem se přesvědčil, že v Rusku chemteils jsou...a dost silný. Měl jsem dokonce pocit, že jsou níž položené než u nás. Ale to mohl být pouze pocit. Jinak řádí opravdu neskutečně! Snad nám nepošlou po těch teplech nějaký mráz na rozkvetlé stromy a přírodu. Držím nám palce'

    OdpovědětVymazat
  18. Na čtvrtém obrázku odspoda (mapka 8:30) je zachycena činnost radarů :
    - Vlevo nahoře: činnost čtyř radarů na a v okolí Britských ostrovů - jeden kruh JZ od pobřeží UK nad mořem, druhý kruh SV od pobřeží UK nad mořem, dva kruhy v JV části ostrovní UK - jedn v katastru Londýna a nad ním v Peterboroughu.
    - Vpravo radar Luxembourg v Luxemburku (mezi Německem,Belgií a Francií).
    - Dole radar ve Francii - někde mezi Niort a Poitiers blízko velkého města Bordeaux

    Na třetím obrázku odspoda (mapka 9:20)je zachycena činnost radarů :
    - Nahoře je radar v německém Düsseldorfu, velmi nápadně podobný haarpu : http://www.panoramio.com/photo/70270215
    - Uprostřed radar v Mainz(Mohuč) : v prostoru letiště malá radarová stanice a výcvikový prostor v místě, které zůstaly pod kontrolou Spojených států.Buď je tam typ nějakého radomu http://de.wikipedia.org/w/index.php?title=Datei:Menwith-hill-radome.jpg&filetimestamp=20051112184820
    Nebo je tam radar podobný jako v Düsseldorfu.
    - Dole "pracuje" radar ve Freiburgu (Německo).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty obrázky by nás zajímaly, ale kde je najdeme?

      Vymazat
    2. No přece tady v tom článku "Rušná neděle klimateroristů" ! :)

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.