19. dubna 2012

Střelka kompasu se vychyluje k východu? Další posun slunce?

Milý Orgonete,
jsem v šoku, nevím co se děje! Mám tady na stole kompas již rok.
Je to cca 10 min., jdu kolem něj jako jindy ALE! Střelka značící sever je vychýlený cca. o 5-8 stupňů k východu!!!
Zkouším s ním manipulovat, ale JE TO TAK! Nějaká porucha? Ne! Vše jako jindy. ale ručička jinak. Je 16.39 H.
Nevím, jestli už jsem magor...
Kouknu na SLUNCE - oblíbený GNOSIS, a tam také jakýsi POSUV - viz. foto - čas a datum.
Asi se něco děje, nevím... Prosím opět o posouzení a případné vysvětlení.

Děkuji a přeji hezký den všem Pavel


Dodatek 11.00:

Ještě další aktuální foto, prosím přidat k předchozímu tématu.
Kdo ví, co se bude dít dál... Při minulém OBRATU slunce o 360 stupňů,
cca týden zpět, NASA vysvětlila, že to bylo údržbou optiky družce.
Uvidíme, krásný den.

Poznámka: vím, podle okolí, kde zapadá slunce.- Jak v zimě, na jaře, v létě i na podzim.
Kdo to víte a sledujete podvědomně také, tak je to dnes nějak POSUNUTÉ! Více k severu!
A to není žádná konspirace, bláboly a výmysly. Každý to může posoudit sám!









P. S. Orgonet: 
Souhlasím, že se východ a západ posunují. Nesouvisí to s rovnodenností, slunovratem apod.. Bydlím 20 let na stejném místě. Dříve nám začínalo slunce svítit do kuchyně, která je na východ (stíněno budovami), v květnu, nyní už v dubnu - asi o měsíc dříve.
Já mám z toho radost - všichni se přece těšíme na změny, a toto jsou důkazy, že transformace je v pohybu tak, jak má. (:-)))

73 komentářů:

  1. Ahoj, velice zajímavý článek k tématu je na
    http://fenomen2012.net/esej/prepolovani.htm
    Sice je už 2 roky starý,ale posuďte sami.
    Děkuju Pavlovi za kvalitní příspěvky.:-)
    N.B.

    OdpovědětVymazat
  2. Zdarec,
    tak jsem si udělal kontrolu jelikož mám dům orientováný sever - jih a u mě žádný výrazný posun. Asi se jedná spíš o nějaký lokální rušivý element.

    OdpovědětVymazat
  3. Vysvětlením bude nějaké blízké magnetické pole ;) Natáčení má na svědomí rotace či pohyb sondy ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Stačí položit metr od kompasu cokoli trochu magnetického a kompas je ovlivněný, takže bacha na trubky ve stole nebo rozvod topení v podlaze. Tenhle jev už znám dávno. Dělala mi to miska, o které jsem si do poslední chvíle myslel, že je hliníková :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím, vím o možnosti ovlivnění kompasu.
      Za ten rok, co tu leží se nic nezměnilo. Bydlím v novostavbě.
      Nemám tady ani nic položené atd. S kompasem jsem běhal i okolo domu-
      všude stejná výchylka. Nejsem momentálně zaostalej...
      Vše nejdříve hodně prověřím, než napíši.
      Píši totiž dost nerad, raději čtu.
      Ale všem krásný den!!!

      Vymazat
    2. Nevím jaké změny ukazuje nebo neukazuje kompas.

      Ale poloha Slunce se změnila loni na jaře11.3.po jaderném výbuchu u Fukušimy. Byla to změna zřejmě jednorázová, takže asi rok už je klid.Slunce vychází více jižněji než dříve(s ohledem na roční dobu a polohu) a zachází více severněji.Na jaře je dříve výše na obloze. Zřejmě i na podzim.

      Vymazat
  5. Don´t panic - sune se to :-)
    bed

    OdpovědětVymazat
  6. Včera odpoledne jsem v jeden krátký, několikaminutový okamžik (bohužel nevím hodinu, ale cca mezi 13-16h) zažila nějakou změnu snad tlaku, a jakoby nějakou frekvenci zvuku, kterou jsem neslyšela ale zvuk vnímala jako chvění. Až se mi na okamžik udělalo nevolno. Pocitově to bylo z venčí, ne nějaké vnitřní zakolísání tlaku, to znám, mám nízký tlak a trpívám na to, ale tohle bylo hodně jiné...skoro jako by na chvíli i zhoustnul vzduch kolem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. u mna to zacalo v lete minuleho roku ,uplna slabost tela skoro na odpadnutie citim chlad a naval tela mravcenie po celom tele vysledky od doktora boli ok ,len mam zrychleny tep ,po case to prestalo ,,minule som si vsimol ze ked slniecko blbne mam tieto problems asi to nejak dopada na mna ,nikdy do predu nezistujem ci nastavaju zmeny na slnku len ked mi pride spatne kuknem a zistim ze to ma vplyv na mna ,,a stale mam v usiach piskajuci zvuk akoby som pocul nejaku frekvenciu ton sa meni ,,,

      kamarat v praci mi spominal ze jeho dcera tiez je nepokojna a ma zle sny a strach ze nikdy to nemala tak asi nieco na tom bude

      Vymazat
  7. Dobry den.Taky mam pocit,ze se neco deje.Mam takovou zvlastni zkusenost se svou cerstve 4letou dcerou,ktera posledni cca tyden ma v noci podivne sny a zachvaty agrese .Jednou az trikrat za noc zacne ze spani nadavat,hadat se,vrcet a krecovite kolem sebe kopat a mlatit.nikdy nic takoveho nedelala.Moje starsi deti byli ok.Co me ale prekvapilo,kdyz jsem vcera mluvila ze svou sestrou,stezovala si,ze jeji trileta dcera je uz tyden ze spani agresivni a popsala zcela stajnou vec,jaka se deje u nas.jeji starsi dcera je klidna.Jen to shrnu,obe zijeme v Praze a obe nase dcery maji takovou podivnou chripku.Dnes poprve byla dcera v noci klidna.Moc by me zajimalo,zda se to deje i s jinymi detmi.Ze by byli ti prckove na neco citlivejsi???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. SLOUP ARCHANDĚLŮ – MAJÁK STŘEŽÍCÍ LIDSTVO VE DNE I V NOCI A ZEJMÉNA BĚHEM SPÁNKU
      Čím víc se zasouváme do jemnohmotné reality, tím důležitější roli v našem životě hraje světlo a tma. I na naší fyzické úrovni, když spíme v noci, měli bychom do místnosti, ve které spíme, nechat proudit světlo hvězdné oblohy nebo alespoň pouličních lamp, nebo nechat svítit malé světýlko lampy či žárovky. V procesu transformace lidských těl, Země, a zároveň celého Slunečního Kosmu, vstupujeme rovněž více do reality jemnohmotných a duchovních sfér. Tma umožňuje projev bytostem vzešlých z temnot, nebo do temnot padlých, světlo umožňuje projev bytostí vyšších sfér. Tak tomu bylo odjakživa, dnes je to již vyhrocená realita. Během noci člověk spí, a tak je vystaven nebezpečí jednak díky tmě, jednak tomu, že ve spánku mnoho lidí ještě neumí udržet duchovní bdělost. Člověk totiž může fyzicky spát a přitom duchem bdít. Jestliže člověk duchem při spánku bdí, může být ráno po probuzení dokonce méně unaven, než když spí bez duchovní ostražitosti.
      Světelný sloup archandělů
      Stráží lidstvo na Zemi během dne a noci a zejména během nočního spánku jako maják. Archandělé pod vedením archanděla Michaela ho v prostoru Země vztyčili během noci ze 17.4. na 18.4. Nejdříve se se mnou spojil Michael a potom se se mnou spojili další, pro transformační program Krista hlavní archandělé: Gabriel, Rafael, Azrael a Václav. Viděla jsem je obklopené kolem archanděla Michaela. Na ně byly napojeny jejich archandělské a andělské týmy.

      Nad sloupem jsem uviděla hvězdu, která má ve svém centru modré světlo. Toto modré světlo se proměňuje v bdící oko nad myslí člověka během spánku a zároveň svojí nebeskou silou odhání od člověka monstra, která se do mentálního prostoru lidstva dostala také díky nebezpečným tajným vědeckým pokusům a před jejichž působením má člověk během spánku malou schopnost se chránit. Obávám se, že máme na Zemi problém díky tajným vědeckým experimentům, které se utajovaným vědeckým týmům vymkly z rukou.
      Je nutno uvědomovat si archandělský světelný sloup s bdící andělskou a archandělskou hvězdnou myslí a ochranným světlem v mentálním prostoru lidstva, hlavně v noci, než se uložíme ke spánku. Tento archandělský hvězdný sloup mohl být v prostoru lidstva vztyčen díky vibraci hmoty zvyšujícím Mariánským úkonům, které již někteří lidé provádějí. Nezapomínejme před spánkem vkládat sebe a celé lidstvo do ochrany Krista a andělů a archandělů. Nezapomínejme vkládat do Boží ochrany děti.
      Převzato z Amezdas s láskou J.

      Vymazat
    2. dítě už nemám, ale stalo se mám toto: v noci 18.4 v 02.15 ze spaní manžel volal moje jméno s prosbou o pomoc,jeho hlas byl tlumený ,nehýbal moc rty jen zevnitř úst zněla táto úpěnlivá prosba,já jen tu noc skoro nemohla zaspat,jen dřímala takže jsem to slyšela, vzbudila jsem ho , s tím že co se s ním děje a on mi řekl, že ví že mě volal o pomoc,protože ho nějaká negativní energie tahala z těla a on si nemohl sám pomoc a proto mě volal.Prosili jsme oba v duchu kristovou energii a energii panny marie o ochranu a po chvíli cítil manžel úlevu.Tu noc jsem nechala svítit v pokojí malé světlo.Usnuli jsme oba až nad ránem.A včera jsem četla na stránkách amezdas co se děje a jaké opatření udělat.

      Vymazat
    3. Možná účinky spadů z chemtrailsů, a následná dálková aktivace či manipulace na bázi technologií PSI(dálkové ovládání mysli). Zvláště spánkový stav člověka je pro takovou "stmulaci" či manipulaci víc než vhodný. U dětí do 6 let je navíc silně aktivní intuice a nadsmyslové vnímání ! Proto dětem stačí často i slabé podněty k tomu, aby se u nich projevily bouřlivé převážně nevědomé reakce !
      Jak tu někdo na OrgoNetu nedávno trefně poznamenal, události začínají jít rychle z kopce ! Tak se pevně držte, ať z toho tobogánu nevyletíte "jak cukráři" !

      Vymazat
    4. Mě se zase někdy v polovině 90.let minulého století jeden čas, asi čtvrt roku,stávalo, že v noci v rámci spánku se do mě "něco" chtělo dostat, splynout s mým tělem. Bránil jsem se, ale to "ono" mě začalo neskutečně svírat, až jsem sotva popadal dech. Měl jsem takový pocit, jako když odsouzence ve středověku na Blízkém Východě zašijí do navlhčeného pytle z kůže, a pak jej nechají na slunci vysychat, díky čemuž se ty kůže smršťují, a odsouzenec je obrovským tlakem jako v lisu pomalu drcen. Když už to "něco" téměř splynulo s mým tělem, vynaložil jsem všechny poslední síly, a vymrštil"to" ze sebe,díky čemuž jsem se i probudil. Několikrát jsem byl v noci ve spánku v té době dokonce přistižen, jak s někým bojuji,zápasím a nadávám mu. Skončilo to tím, že jsem udeřil vší silou pěstí do zdi před sebou, a tak jsem se bolestí probudil. Pamatuji si, že jsem zápasil s nějakou bytostí, která se mě chtěla zmocnit. Když jsem jí chtěl dát pořádnou "čenichovku"prudce a hbitě uskočila, a tak rána pěstí padla do zdi.Celé to bylo velmi živé, barevné a se zvuky, prostě jako druhá realita ! Ihned jsem si vyrobil tvarové zářiče pentagramy a hexagramy s ostrými hroty, a rozházel je a polepil všude po bytě . Od té doby se mi nic podobného nepřihodilo.

      Vymazat
    5. Ludia zobudte sa Ste ako pomatení. každý má nočné mory a telesné aj psychické problémy. Je to všetko len v hlave. Clovek nie je tvor dokonalý a nikdy nebude. Hladajte problémy v sebe.

      Vymazat
  8. Nezměnilo se u vás v okolí něco? Nějaký potenciální stroj magnetismu?

    OdpovědětVymazat
  9. Mám pro OrgoNeta článek na téma "černý kulovitý objekt sající ze Slunce tmavou hmotu či energii ?". Těch objektů je daleko více, než jenom jeden. A navíc onen objekt(a mnoho dalších) u Slunce "neparkoval" a "nenasával" poprvé !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Článek o sající planetce z exopolitiky jsme tu už měli, máš-li něco dalšího, pošli!

      Vymazat
    2. Pavel
      Také to sleduji, zprvu to byla opravdová zajímavost, ale ono se to tam objevuje
      dost často. Nevím kolikrát od prvního zveřejnění přesně, ale podle mého pozorování,
      z různých stran slunce tak 5x...

      Vymazat
    3. Správný postřeh ! Ten kulovitý obrovský objekt u Slunce skutečně přistává častěji, a není v tom sám ! Společně s ním saje ze Slunce cosi černého vícero objektů na různých částech jeho povrchu ! Zda to má vliv na vytváření oněch obrovských černých oblastí na Slunci z poslední doby (2011 a dále), je otázka !

      Vymazat
  10. Vychyluje se a postupuje ten západ směrem k východu už delší čas, jen se o tom moc neinformuje. Soukromně v tom nevidím nic moc tragického, jen že to i s dalšími aspekty změní od základu náš konzumní způsob života. Jiří

    OdpovědětVymazat
  11. Taky pozoruju, že slunce vychází a zapadá jinde než dřív. Však se ty transformační změny musejí projevit, tak buďme rádi, že se něco děje! Já z toho mám radost (:-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý Orgonete,já Slunce pozoruju(z estetických důvodů),každé ráno,když je to možné.Takže vím(nejen ze "špatných učebnic",ale z vlastních pozorování),jak se Slunce zdánlivě při východu posouvá,od bodu zimního slunovratu,k letnímu a jak se mění zánlivá rychlost posuvu.Největší zdánlivá změna je kolem jarní a podzimní rovnodennosti.Pokud bys fotil Slunce pevně uloženým fotoaparátem,vždy po několika dnech a ve stejný čas(na jeden film)dostaneš křivku,podobnou osmičce-t.zv analemu.
      Takže,když už jsi znovu zavedl cenzuru-ne moderování-moderování vidím tak,že se odstraní příspěvky sprosté,nepodložené "selským rozumem"-když už je celá tato diskuze "nevědecká",tak doufám,že uznáváš aspoň ten selský rozum.Tak z těch pozitivních očekávaných změn,odstraň aspoň věci,které odporují starým dobrým poznatkům.Nevěř někomu,kdo se "dívá do Slunce"(Anuschka)-ten může vidět cokoliv,případně přijít o zrak.Tak "síla Tě provázej" a bacha na temnou stranu-jsi tam -jedna-dvě a císař má radost.

      Vymazat
    2. Tady nejde tolik o to, že se Slunce pohybuje na obzoru při východu nebo západu vlivem ročních období, a tudíž náklonem ke Slunci či odklonem od něj. Já jsem vypozoroval letošního jara něco jiného : ZPOŽDĚNÍ těchto cyklů (zatím tedy toho jarního). To znamená, že Slunce tam, kde má podle mého pozorovacího stanoviště (horní roh jednoho paneláku) být mezi 20 - 25. březnem v tu dobu ještě nebylo. Scházelo mu tak mezi 5 -10 úhlovými stupni do tohoto místa ! A o zpoždění jara, spící fauně a floře se tu diskutuje již delší dobu. Tak si ty informace tak nějak skládám k sobě, a něco na tom zřejmě bude !

      Vymazat
    3. Taky registruju, že mě Slunko budí z jiného stanoviště:) nebo se nám šoupe barák:)
      To Anonymní 3:35: Přijít o zrak díváním se do Slunce, byť jen na sekundu, je přežitej program...já se dívám a je to super:) a je nás víc:)

      Hezký den,

      Coccinelle

      Vymazat
    4. Vážení,já to Slunce nejen pozoruji,ale i fotím.Pro určení rovnodennosti mám i svoje "Stonehenge"a můžu vás ujistit,že zatím vždycky bylo ve správnou dobu na správném místě.

      Vymazat
  12. Koukám se na záznam snímků a poskakovala družice pěkně mez 13 a 18hodinou včera.

    OdpovědětVymazat
  13. již jsem tu asi zmínil...okna pokoje situované na jih a jsou v prvním patře,čili,vypozorované to,že první jarní paprsek se objevil začátkem dubna,kdy se Slunko vyhouplo nad protější barák...ted skoro po padesáti letech pozorování je tady ten paprsek o měsíc dříve.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to je zajímavé ! Já jsem odpozoroval pravý opak, zpoždění. Leda že by se Země poněkud chaoticky pohybovala včetně své osy, a možná,že jsou proto krátká období náhlých změn vpřed nebo vzad. Možná to celé mohou být i optické klamy, no nevím, co na to víc říct.

      Vymazat
    2. Pavel
      No to je ono, také to tak vnímám. Člověk kouká z jednoho okna a slunce je vdubnu tam, kde bývalo v létě...

      Vymazat
    3. :-) Mno, keď je v dubnu ako v lete tzn. že ušetríme na kúrení !
      Keď sa predlží slnečný svit budeme veselší...
      bed

      Vymazat
  14. Zásah sluneční erupce na SDO z 18.4.2012.
    Please fasten your SDO seatbelts -- possible 'turbulence' ahead: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=UZHEcwnj02M

    OdpovědětVymazat
  15. Něco se děje - nejde rader BRDY?!?

    OdpovědětVymazat
  16. Pokud by ke změně polohy slunce při východu či západu docházelo pravidelně každý rok nikdo by tomu nevěnoval pozornost, ale i Inuité žijící na dalekém severu a řídící se polohou slunce celé věky upozornují že se něco děje, protože vše je jinak.

    OdpovědětVymazat
  17. Mne sa tento rok zda slnko vyssie nez zvycajne. Podla tiena na nasom dvore. Zeby sa Zem nejak naklonila?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi připadá výše než asi přibližně před 10ti lety. A změnilo i vlnové délky. Dřív bylo takové měkké, žluté až oranžové,příjemně hřálo. Dnes je takové ostré,pichlavé, bodavé, tvrdé až jakoby modrobílé záření.

      Vymazat
    2. Dobrý postřeh! Bez urážky. Ovšem já to registruji už asi takových 5 až 7 let. A nejsem jediný. Dokonce i klasičtí materialisté z mého okolí si to uvědomují. Jenom o tom nemluví a sledují, který obchodní řetězec má zrovna nějakou slevovou akci :-)

      Vymazat
  18. Potvrzuji změnu kompasového severu.- mám nad lůžkem malou pyramidku z kartonu a u ní pro kontrolu přiložen kulový letecký kompas, a to již asi 5 let, teď jsem to kontroloval a skutečně posun je určitě 8 - 10 stupňů , u Slunce jsem si povšiml také posunu,při jízdě do práce mi vždy ráno v určitém místě svítilo do očí, teď je úplně mimo - zřejmě už TO jede, zdraví Ari.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A beriete do uvahy aj zmenu casu zo zimneho na letny. Predsa len za tu hodinu sa poloha Slnka na oblohe zmeni.

      Vymazat
  19. Už jste si někdo všiml, že ve žhavé,hořící povrchové mase Slunce se začínají objevovat bíle zářící kotoučky či drobné koule na místech, kde jsou na Slunci do běla rozzářená místa, jakoby tam někdo svařoval gigantickým elektrickým obloukem ? Nad těmi místy jsou u Slunce patrné (zvláště na jeho bocích,jakoby z profilu)takové do běla rozzářené kloboučky. Samotné kotoučky či koule překrývá hořící,žhnoucí masa povrchu Slunce asi tak, jako když stíní v noci svítící Měsíc po obloze plující různě hustá oblaka. Takže v jedné fázi jsou vidět ůplně, v dalších jen z části, nebo jen srpek okrajů, případně vůbec. Přitom tyto vnořené objekty si udržují stabilně polohu proti zjevně divoce se pohybujícím žhavým masám povrchu Slunce. Zdá se přitom, že i žhavý povrch Slunce má úrovně(slupky,zóny apod.)jako atmosféra planet, a proudění mas podobně jako jsou mořské proudy na Zemi.

    OdpovědětVymazat
  20. Ano je tu malinkata odchyka ale nez nastane nejaka brutalnejsi zmena polu tak se toho nedozijeme, pocitam tak za dalsich 3-5 tisic let ano. Zvlastni je, ze u nas taky 25 let v baraku paprsky dopadaji stejne a zadny posun neni videt.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, jo... ale ono se to v současné době, nebo v sočasném čase nějak "rozjelo"!!!

      Vymazat
  21. Ruský vědec A.Dmitrijev: Planeto-fyzikální stav země a pozemského života
    http://www.gewo.info/earth/psote(0).htm

    N.B.

    OdpovědětVymazat
  22. Při západu slunce koncem května a v červnu mi odraz slunce ve skleněných dvířkách hází "prasátka" do očí, když sedím na svém obvyklém místě na gauči. Letos mi takhle svítí při západu slunce už teď. Ráda bych se pletla, ale slunce skutečně zachází za obzor v místě, kam zapadá zpravidla až v tom květnu - červnu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavel
      Děkuji za tuto debatu všem zúčastněným!!! Již v předchozích komentářích
      jsem na to upozornil - v současné době zapadá jak v létě -
      VŠAK MY NA TO PŘIJDEM!!!!!!!!!!

      Vymazat
  23. Také jsem žádný posun nezaznamenala, jen když je pořádně naprášený chemtrails tak slunce svítí zašpiněně,jako když je zatmění slunce tak se jednak ochladí a dostane jinou barvu,a ty ostatní úkazy tj.hučení jsou na vyvolání změny počasí s pomocí větru a také podle mého názoru optické klamy,za další na dálku používané podprahové frekvence na ovlivnění lidí hlavně ve spánku.
    Kdo je psychicky labilnější je snadněji ovladatelnější,může tomu napomáhat užívání různých prášků jak na bolesti tak antidepresiva,protože prášky tohoto druhu tyto stavy ještě víc prohlubují a zhoršují.

    OdpovědětVymazat
  24. Mrkněte na toto velmi utajované video, které bylo natočeno na meetingu Illuminátů v Curichu. Sešli se tam největší vědecké kapacity světa. Bavili se tam o tom, že po roce 2012 naše planeta Země bude mít dvě slunce. Slunce A bude tzv. viset kolmo nad Severním Polem, to způsobí, že na celé severní polokouli bude polární den a typické noci zaniknou. Veškerá místa na zemi od rovníku nulté rovnoběžky až po severní pól 90 stupňů. ( 0 až 90 stupňů rovnoběžky severní šířky ) bude osvětleno sluncem A.
    V tu chvíli se má objevit Slunce B, které bude ozařovat jižní polokouli a bude viset kolmo nad jižním pólem nad Antarktidou a bude ozařovat fotonovým světlem všechna místa od rovníku po mínus 90 stupňů ( 0 až 90 stupňů jižní šířky ) všech 90 rovnoběžek jižní šířky bude osvětleno.
    Prakticky na celé planetě Zemi nikde nebude noc a to má znamenat konec Duality na této planetě a návrat k Jednotě.

    Illumináti však na tomto meetingu nezveřejnili své plány, pouze konstatovali, co nás má čekat během vesmírné evoluce a následného vzestupu do 5D. Meeting trval 30 minut. Mrkněte se na toto video s anglickými titulky.

    http://www.youtube.com/watch?v=QfeV9VLi1_c

    OdpovědětVymazat
  25. Podla timewave zero sa rychlost zmien bude uz do konca roka stale zvysovat. V juni je graf na urovni ako nikdy predtym a hodnota novelty ide stale k nule. V takom oktobri to uz bude kazda a december si ani nedokazem predstavit. Ideme z kopca, drzme si klobuky :).

    OdpovědětVymazat
  26. Tak vcera byl pro mne opravdovy Den - uz rano pri probuzeni jsem se uvedomila mimo telo a pak vsude to same drzela Jsem se mimo telo ve Vedomi Bozim i pri chuzi, mluve, pohybech. Bylo to skvele, skoro zadnou namahu mi to nepusobilo a nic mne nemohlo z toho vyhodit do tela. Dekuji Bohu za to.

    OdpovědětVymazat
  27. Ludia, prosim Vas prestante s tymi sprostostami. Nechcem byt vulgarny takze len tak jemne.
    Orgonet sledujem uz niekolko rokov, ale zda sa mi ze zacina upadat, nakolko moje kriticke poznamky na niektore spravy(napr. o dvojitom slnku a dalsie) su cenzurovane , ale taketo blbosti tu kvitnu jedna radost. A je to velka skoda, lebo stranka, ktora sa zaobera niecim inym ako mainstreamove prudy sa sama zosmiesnuje a to je velmi smutne, zvlast v dobe, kedy mocenske zlozky spojenych statov zacinaju ludi viac a viac desit o UFO aby mohli coraz vacsie vydaje nekrytych papierikov davat na zbrojenie. Uz byvaly vojnovy zajatec , ktory dostal ameriku do vesmiru varoval na smrtelnej posteli ze teraz pridu na radu mimozemstania, aby tak ospravedlnili vydaje na zbrojenie.
    A ta smiesna poznamka : dokazte ze nejste robot ma totalne fascinuje. Robot skutocne nie som

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Len klud. O par mesiacov budete mat iny nazor. Verte mi :).

      Vymazat
    2. Nic není nemožné ! A jak bylo řečeno na konci seriálu Akta X "pravda je tam venku (ve vesmíru)" !

      Vymazat
    3. A to se tu máme chovat podle vás ryze darwinovsky, technicistně, vědecky a já nevím jak tendenčně jenom proto, že někomu mozek nebere víc jak buřty s pivem v Lidlu ?! Pláčete možná dobře, ale nad jiným hrobem !

      Vymazat
    4. Anonymnímu Apr 19, 2012 01:54 PM.Milý příteli,bez "vědy" bys ještě pořád seděl na stromě a asi bys neznal ani oheň,natož abys mohl psát na internet ptákoviny.Ovšem,jestli to chceš brát jako "víru",tak jakýkoliv "boj" s "vírou" plodí jen mučedníky.P.S. Ani buřty,ani pivo,ani hokej a jiné davové činnosti nejsou moje parketa.

      Vymazat
  28. Môžem potvrdiť rovnako, že slnko zapadá dalej na západe ako štandardne. Na letný slnovrat zapadalo pár centimetrov pred rohom domu, pár rokov nazad ho už pri zapade nevidím, tieni mi dom. Mám prácu, že chodím medzi ľudmi a zisťujem ako im slnko svieti na dom. Sem tam sa opýtam, keď stojí reč. Dá sa to zistiť aj z dokladov. Asi pred 7-8 rokmi mi jeden gazda povedal, celý život robím mna družste, keď som ráno vstával kŕmiť, mi slnko svietilo v lete rovno do pitvora, teraz odrazu je tam, ukázal asi 20°doľava, mám pravdu? opýtal sa manželky. Máš, a daj s tým už pokoj, povedala. Vravel, povedal som to učiteľovi, šak najmúdrejší v dedine, vysmial ho. Povedal to farárovi, šak druhý najmúdrejší v dedine, ten mu po žene odkázal, nech nešíri bludy po dedine, lebo ho dá vyobcovať z cirkvi. Tak sa gazda stiahol. Na moju priamu otázku : ako tu máte slnko, dal priamu odpoveď. Ten človek nikdy nevidel internet, WM, zeta, Melchizedek sú neznáme pojmy, a predsa na to prišiel. Dostal moju súkromnú Nobelovú cenu.

    U nás sa to prvykrát vypozorovane "hnulo" asi v roku 2003.Odvtedy mám tiež kompas na stole, ale taký výrazný posun ako vtedy som nezistil. Od vety už nikdy slnko na letný slnovrat nezapadlo pred stenou.

    OdpovědětVymazat
  29. Dobrý den.
    Na škole jsme se kdysi učíli, že magnetické pole země vzniká tak, že jádro roduje rychleji než plášť země. Ze směru rotace dle pravidla pravé ruky víme, kde bude severní pól a kde jižní.

    Takže, jednoduchá logika říká, že k přepólování může dojít JEDINĚ tehdy, kdy se změní směr rotace.

    Dále víme, že slunce také vytváří elektromagnetické pole. Toto pole koliduje s tím naším polem. Pokud by se tedy elektromagneticky přepólovalo slunce, působilo by proti elmag polím ostatních planet. Jejich rotace by pak byla bržděna az zastavena, a roztočena opačným směrem.

    Z toho tedy plyne, že elMag přepólování (o kterém víme že k němu na zemi cyklicky dochází) by byl důsledek změny rotace slunce a následně i všech planet.

    Toto by vysvětlilo dve výce věcí z historie:
    1. Celosvětové záplavy v náboženských textech, které by trvali jen několík dnů - měsíců po celé planetě. Jak by se začala planeta spomalovat, setrvačnost vody by donutila oceánskou vodu se přelévat přes kontinenty, nejdřív jedním směrem, a pak opačným, až se bude rozbíhat (NOE a Archa?).
    2. Masívní úhyn dinosaurů, a jejich rychlé naplavení na úbočí hor a okamžitým nánosem bahna, což umožnilo zakonzervování a zkamenení.
    3. Příběh v Biblii (a jiných náboženských textech), kdy se slunce na 3 dni zastavilo na neby, a pak zapadlo tam, odkud vyšlo (na východě).
    4. Okamžitý rychlý vznik strmých pobřeží a kaňonů (Grand Canyon a jiné), které nemohli vzniknout za tisíce let zvětrávaním. Jednak by vybuchlo spousty sopek, vznikly celé pohoří, zánik -sesun celých kontinentálnich desek pod jiné (Atlantida?) , vznik celých pohoří a podobně.

    Ovšem, to vše jen za předpokladu, že elektromagnetické pole země vzniká z většiny z její rotace. Pokud ANO, vše výše uvedené je pak fyzikální nepopíratelný fakt!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milý příteli,trochu jsi to pomotal.Magnetické pole Slunce se mění v těch "jedenáctietých" cyklech,takže by se (podle Tebe) muselo měnit i magnetické pole Země.Tak "mír v duši" a studuj a pozoruj.Máš na to stejné prostředky,jako většina ostatních.

      Vymazat
  30. Milí Přátelé,
    mám takové své soukromé posouzení situace.
    1.Všimla jsem si , že už od minulého roku se střídá jeden měsíc teplý a jeden studený. Teda loni to byl asi měsíc, teď už jsou to spíš 3 týdny. Prostě se to zrychluje. Ty teplejší období to u nás vypadá jako v Chorvatsku a ty studenější jako v Norsku.
    2.Taky měsíc se tak podivně naklání. Když vypadá jako gondola je tu teplo, když se překlopí a má tvar čepice je zima. Je to humorné, ale ne moc....
    3.Planety Sluneční soustavy se mění.Třeba ten Saturnův šestiúhelník nebo změny pásů na Jupiteru. Je toho víc.Všechny jakoby někdo ovlivnil, myslím, že jsou pozorovatelné i nějaké odchylky od stabilní dráhy planet.
    4.Přes léto jsem většinou na samotě u lesa. Vždycky tam bylo v noci tma jak v ranci. Nebylo vidět vůbec nic, je to zvláštní pocit. Vloni takové noci nebyly. Nebe mělo takovou šedostříbrnou barvu, asi od toho hliníku, ale stejně tam muselo být i nějaké záření.
    5.Na webových kamerách ČHMÚ jsou podivné západy a východy Slunce. Někdo tu říkal, že se jenom přepíná noční a denní režim. Ale poslední dobou je to ozáření před východem Slunce silnější. Někdy vůbec není vidět krajina, jen ta záře, to před rokem nebylo.
    6.Na letišti v Tampa Bay už loni o těch 10stupňů přelinkovávali přistávací dráhy.

    Myslím,že se k nám skutečně přibližuje velké těleso. Vědci zatím zkoumají, jestli je to planeta nebo hnědý trpaslík. V každém případě není vidět, alespoŇ ne očima. Spíš je pozorovatelný v nějakém jiném spektru. ASi je dost silný, protože mám pocit, že jeho elektromagnetická síla houpá Zemí sem a tam.
    Také se už stalo 13.března, že elektomagnetický vítr nešel od Slunce, ale z druhé strany. Trvalo to 30 hodin.
    Možná proto se nám teď tak lehce chodí, něco nás táhne nahoru.
    Přeju všem slunce v duši a veselou mysl.
    Z

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím,že to spíš bude trpaslík červený,než hnědý.

      Vymazat
  31. Vcelku by mě zajímalo, jak si můžete pamatovat, pod jakým úhlem a odkud který den svítí Slunce (navíc nezáleží jen na datumu, ale na čase). Další věc je, že 10 - 15° úhlových stupňů v horizontálním směru je dost málo na to, aby je člověk přesně postřehnul.

    Jinak na ověření si toho, že se Zemí a Sluncem je všechno v pořádku stačí tyč, metr a hodinky. Na rovné ploše zatlučete kolmo do země tyč, ideálně tak, aby jí čouhal třeba přesně metr. Zjistíte si přesně zeměpisnou polohu místa, kde jste klacek zarazili. Dále si zjistíte, v kolik ten den nastává pravé poledne (pozor na místní čas a časovou rovnici) a z astronomické ročenky deklinaci Slunce pro daný den (případně tohle zvládají různé astronomické programy). Z toho všeho si spočítáte, jak vysoko ten den má být Slunce nad obzorem v poledne. Nato v poledne změříte délku stínu klacku a s použitím pár vzorečků vypočítáte výšku Slunce. Pokud se nebude shodovat, pak máte pravdu vy.

    Další a jednodušší metoda je vzít si buzolu, jít na nějaké kovuprosté místo, zarazit do země opět kolmo klacek a v pravé poledne (opět musíte přesně znát svou zeměpisnou délku a hodnotu časové rovnice) změřit orientaci stínu vůči severu. Nezapomeňte ovšem na magnetickou deklinaci - skutečný sever je v našich podmínkách o cca 3° k východu. Pokud nebude stín mířit přímo k severu, máte pravdu vy.

    Tak kdo se dobrovolně hlásí? Pravé poledne nastává zítra na 15° v.d. ve 12:59 SELČ (každý stupeň na západ o 4 minuty později, na východ o 4 minuty dříve). Pokud bude jasno, tak si udělám pokus taky...

    P.S. Samozřejmě nemá smysl tento pokus provádět v případě, že jste přesvědčeni o tom, že metr neměří metr, čas je manipulován tak, že v poledne není poledne a tak dále a tak dále...

    OdpovědětVymazat
  32. Dobrý den,
    to utajované video z Curichu již není dostupné !!! Zkuste jej prosím někde dohledat .
    Určitě by zajímalo více lidí .

    OdpovědětVymazat
  33. Zadne dualni slunce nebude a byt nemuze, je to velmi nerealne v moznostech lidstva. UFO ano existuje, ale vsichni lide uveri, az se skutecne objevi po celem svete a navazou primy kontakt s normalnimi lidmi a ne jen s vyvolenymi (zlyma nebo s lidmi svetla).

    Slunce zapada tak jak ma, urcite odchylky skutecne ma, protoze prochazi 11 tisicilety cyklus.

    Zbytecne panikarite a placate obcas nesmysly. Clovek je individualni bytost, proste kazdy z nas vse citi uplne jinak a pak je tu davovy syndrom a davova psychoza. Proste pokud vam presvedcive napisu, ze mate nejakou nemoc a naraz vam to placne napotkani dalsich 200 lidi, skutecne ji budete mit (symptomy, priznaky, prubeh).

    Budte racionalni, uvazujte s rozumem a mejte sve vlastni mysleni a svuj vlastni nazor - neprebirejte od cizich, vam neznamych lidi jejich nazory a postoje, protoze nekterym zachvili hrabne! A to chodim sem uz nejaky ten patek!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nehnevaj sa ale si strasne Big Mudrc ,chces naznacit ze je niekto cholerik a blazon ked ma v tejto dobe nejake zdravotne tazkosti???sa zamysli co pises,ja nepatrim medzi ovecky ktore vsetko zozeru ale ked ti je raz blbo a vysetrenia su ok /aj ked lekarom neverim/ tak nieco na tom bude,tlakova niz ,mesiac,slnko ma na ludi dopad .ja uvazujem a hlavne hned nesudim .

      Vymazat
    2. No jasne, je to vas problem, ja nerikam, ze slunce, nebo mezsi na to vliv nema, ale kdyz si budete kazdy den namlouvat, ze se s vami neco deje, tak urcite dit bude.

      proste to co ctu i dole podemnou - to je tolatni paranoidni stav s fantas-magorii. normalne to neni urcite.

      Vymazat
  34. uvědoměme si, že ta změna se týká nás samotných, že my se musíme změnit a změníme, to že tu značnou svítit 2 slunce, nebo že se země bude pohybovat v jiném v úhlu, budou určitě velké změny, ale ta změna, nad kterou se tu neustále dumá, se týká nás samotných, toho kdo jsme, kým jsme, co tu vlastně děláme... to je podle mě pravá podstata procesu změny

    OdpovědětVymazat
  35. už sa to začalo, chaos pre plebs... treba serióznu polemiku a nie sprostosti
    blíži sa doba premeny

    OdpovědětVymazat
  36. Zajímavé poznatky a Vaše pozornosti. Zrovna před třema dnama jsem měl sen, nevím co přesně to znamenalo. Na obloze jsem viděl velkou planetu, zhruba velikosti jako měsíc (byl den) a najednou se vedle ní objevila planeta další (trošku zářila) a začala ji překrývat...Nával adrenalinu a myšlenky jako tohle je konec. Jen jsem to sledoval a žasnul. Druhá planeta poslala na naši zemi obrovskou žhavou kouli. Najednou pocit jo tohle už je konec. Čekla jsem až objekt projde atmosférou, po průchodu silná záře že jsem hned oči zavřel. Ještě jsem je chtěl otevřít co uvidím ale hned sen skončil. Hodně se zaměřuju na sny, převážně LD (sny jsou pro mě tajnou laboratoří). Ještě poslední LD: byl strašně dlouhej, ale nesnažil jsme se nic koumat či zkoušet nějaký masakry. Byl jsme v něm a tuto stranu jsem nevnímal, jako by nebyla. Jako bych se tam cítil doma a nic jinýho nebylo...(možná je to zapříčiněno tím, že si podsouvám myšlenky ať tam zůstanu co nejdýl a nejsem tady v této realitě).

    OdpovědětVymazat
  37. Dneska jsem udělal takový pokus a úspěšně jsem prošel do Duté Země. Z pochopitelných důvodů, vám nemohu říci jak se tam dostanete, dokud vaše myšlení nebude na úrovni 5D. Jen chci říci, že abyste se tam dostali potřebujete toto vybavení.

    a) naučit se levitace
    b) naučit se teleportace
    b) naučit se telekinezi
    c) zvýšit své energetické frekvence zhruba na 6150 Hz, člověk, který se narodí má běžně 5000 Hz.
    d) umět astrálně cestovat

    Dneska jsem navštivil Dutou Zemi úplně poprvé v životě a jsem nesmírně překvapený z toho jak funguje život. Škoda,že jsem si sebou nemohl vzít fotoaparát ani videokameru. V Duté Zemi už dávno provedli upgrade ve všech částech planety na 5D. Člověk, který má energii a frekvenci 3D by v této Duté Zemi zemřel protože tak silné energie by ho spálili na uhel. Proto je nutné řídit se pěti body a) až d)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednotka Hertz(Hz)vyjadřuje, kolik pravidelných dějů se opakuje za 1 sec.
      Např. vysavač o příkonu 1200W má jen 50 Hz. Pokud by člověk měl mít cyklus 5,6 tisíc Hz, musel by svítit pomalu jak Slunce ! Jak jste kdo přišel na tu absurdní hodnotu ?!

      Vymazat
    2. Pro lidi jsou nebezpečné frekvence od Gigahertzů (10 na devátou Hz - GHz), Terahertzů (10 na dvanáctou Hz - THz) a Exahertzů (10 na osmnáctou Hz - EHz). Patří sem např. i počítače s výkonnými procesory, mobilní telefony, sítě mobilních operátorů, zařízení pracující s rádiovými vlnami ad.

      Vymazat
  38. 5 rokov mi svietilo slnko do kancelarie max. do 10,30 a to cez prazdniny . Tento rok svieti este veselo o 11,30 a prazniny su daleko.

    OdpovědětVymazat
  39. Ve vesmíru fungují jiné zákonitosti a určitě i nějaký řád podle kterého se všechno odvíjí a to nás nemusí vůbec zajímat,protože z fyzického pohledu na to nikdo nedojde je to jen na energetické úrovni.
    Lidé nerozumí sami sobě natož vesmíru -nekonečnu.
    Můj poznatek je takový i když to může být ještě jinak že jsme si my sami jako energetické bytosti vytvořili zemi se vším všudy a potom jsme se rozhodli vtělit a že si vyzkoušíme na vlastní fyzické kůži pozemský život.
    A co to znamená ? že jsme mnohem energetičtěji vyvinutější než fyzicky,sami jsme se rozhodli že bude zapomnění a jako oddělení se od zdroje.
    No a co tady všichni řeší taky už to víme,chceme pohnout zemí magnetizmem potom že jsou také už 2 slunce,že se chtějí s námi spojit UFO,takže každý řeší všechno okolo jen ne sám sebe.
    A my jsme tady jen kvůli tomu toto všechno pochopit a projít životem ve zdraví,pohodě a spokojenosti a neubližovat si jen se podporovat.

    OdpovědětVymazat
  40. Mám orientovaný byt na jih přes 25 let,celý den mi svítilo slunce od východu do západu do oken.Dnes jsem pozoroval západ slunce až někde za naším domem někde na severozápadě.Podobně jsem si toho všiml v práci.kde stíny budov dopadají pod jinými úhly,než celá léta.
    Sleduji rovněž oblohu a mraky tvoří úplně jiná seskupení,než tvary,které jsem vídal od dětsví,včetně nemizejících kondenzačních stop po letadlech ve zvýšené míře,jež by se měly po určité době vypařit a ne zůstavat většinu dne na obloze.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.