11. dubna 2012

US Army se oficiálně chystá na (falešný) útok mimozemšťanů

Díky za odkaz, Kamalo! 
V Austrálii byla zahájena propaganda ohledně možného útoku nepřátelských mimozemšťanů. Tento předpokládaný útok by byl samozřejmě falešný, organizovaný elitou, která stále doufá, že se jí podaří udržet se u moci. 


Zdroj: http://www.federaljack.com/?p=174297

"Je to oficiální: Jeden z členů amerického velení vzdušných sil se speciálním pověřením Bílého domu hovořil v neděli (8. 4. 2012) v interview (vysílaném zřejmě pouze australskou MSM) o oficiálních plánech americké armády na boj proti nepřátelské invazi mimozemšťanů. Připomínáme, že TPTD staví radiový megateleskop v Austrálii a na Novém Zélandě, kvůli odhalení mimozemské invaze, a americká armáda umisťuje v Austrálii tisíce mariňáků, což silně naznačuje, že v zemi protinožců se odehraje významný útok pod falešnou vlajkou."

Video anglicky:
http://www.youtube.com/watch?v=yldyOOJOABg&feature=player_embedded




Obsah videa:
Hlasatelka:
K invazi mimozemšťanů by mohlo skutečně dojít. Armáda pro všechny případy plánuje, co dělat.

Komentář: 
Toto video, které bylo zřejmě vysíláno jen v Austrálii, ukazuje rozhovor s americkým důstojníkem o plánech americké vlády v případě invaze nepřátelských mimozemš´tanů. Přátelé, opět se připravuje útok pod falešnou vlajkou.

Televizní rozhovor:
- Nejlepší je být připraven na všechno. S námi hovořil americký důstojník se speciálním povolením americké vlády.
- Musí to být těžké, bojovat proti nepříteli, o kterém absolutně nic nevíme.
- To je absolutní pravda. Na druhou stranu v přípravách na válku vždycky děláme plány, co dělat v neočekávaných situacích. Takže myšlenka, že nepřítel bude mít něco technologického, co jsme nikdy neviděli, je i v našich plánech.
- Pokud budeme napadeni, ti mimozemšťané budou samozřejmě technologicky mnohem vyspělejší než my. Jak byste si poradili s takovou nadřazenou technologií?
- Nejdůležitější je co nejlépe si zachovat své vlastní síly, dozvědět se co nejvíce o nepříteli, snažit se zajmout technologii.  Je to priorita pro přežití, protože když vyšlete vlastní síly do boje a ty budou zničeny, pak už nebudete mít možnost prozkoumat jejich slabiny.
- Jaké plány by podle vás měli? Co by udělali nejdříve?
- Záleží na tom, proč by sem přišli. Kdyby to bylo kvůli získání přírodních zdrojů, možná by nejprve zničili veškerý odpor, který by bránil jejich cílům. Pokud přijdou nás okupovat a dobýt, pak by zničili pravděpodobně vše, co by ohrožovalo jejich nadvládu. Asi by zničili systém komunikací, zničili zbraně představující hrozbu, nebo bránící přístupu ke zdrojům. Asi by zničili nukleární zbraně, ne proto, že by pro ně byly hrozbou, ale mohly by zničit něco, o co mají zájem.
- Plánují něco vlády po celém světě?
- Ano. Podobně jako mají plány pro možné kalamity, pak mají plány i pro boj se zeměmi, s nimiž nemohou udržovat dobré diplomatické vztahy, a když si na jejich místo dosadí konflikt s mimozemšťany, je to řešení, které mají připraveno.
- Mohlo by se stát, že by pozemšťané museli bojovat společně, třeba i Rusko a Taliban?
- Ano. Většina velkých civilizací v historii vznikla proto, aby bojovali proti společnému nepříteli. I dnes vznikají spolky kvůli společnému nepříteli. Například v USA, jejich 13 kolonií nejprve bojovalo samostatně za svoje přežití, do doby, než se spojily, aby si vybojovaly nezávislost na Británii.
- Velice vám děkuji za rozhovor.

Komentář:
Na jednu stranu vláda popírá přítomnost mimozemšťanů na Zemi. Na druhou stranu americká vláda pilně pracuje na propagandě útoku pod falešnou vlajkou. To, že zmíněný rozhovor přinesla australská televize, může být spojeno s faktem, že v Austrálii probíhá rozsáhlý projekt teleskopu, vedený USA.
A nezapomeňte, že podle FOX News řekla odbornice na obranu amerického ministerstva, že cílem megateleskopu je odhalit invazi mimozemšťanů.
To naznačuje, že v blízké době se chystá útok pod falešnou vlajkou.

Odbornice na obranu: 
Jedná se o největší a nejcitlivější teleskop známý lidstvu. Takže má úplně nové možnosti, zjistit, co se děje ve vesmíru, zda je invaze mimozemšťanů, kteří nás přicházejí navštívit s nepřátelskými úmysly. To je obranná perspektiva.

Komentář: 
Do Austrálie také přijelo mnoho amerických vojáků mariňáků, údajně na 6 měsíců. To by mohlo znamenat, že se u protinožců chystá falešný útok mimozemšťanů.
Podle mého názoru jde Illuminátům vyvolat strach lidí s mimozemskou civilizací, která by zajisté ohrozila agendu NWO.

31 komentářů:

  1. Toto je čirá propaganda, resp propagace na nový film od Spilberga. Má se jmenovat Space invasion, bude to sci-fi. Koncem roku.

    OdpovědětVymazat
  2. No dyť říkám, že je to propaganda.

    OdpovědětVymazat
  3. Tomu se říká virální reklama. Lidi už si to rozšíří sami.

    OdpovědětVymazat
  4. Před několika lety jsem viděl dokument(myslím na spektru) o možné invazi mimozemšťanů, a tam doslova řekly že by se o odpor ani nesnažily, protože by byl zcela marný,a v žádném případě by to neřekli veřejnosti,kvůli panice...takže těžko vědět co tím chtěl básník propagandovat,dost to smrdí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aj par mesiacov pred 9/11 bol vysielany film s nazvom Lone Gunman v ktorom sa stalo takmer to iste ako dotycneho dna...a to uz nehovorim o mnozstve filmov v ktorych bolo unesene lietadlo...ide im o psycho programovanie aby im to potom lahsie preslo...povedzme si pravdu..kto z nas si pri prvom videni filmu Den nezavislosti nepolozil otazku: hm...co keby k tomu niekedy naozaj doslo? :-)

      Vymazat
  5. Nezlobte se, ale já už jsem přesvědčen, že americká "elita" a její pomahači jsou slabomyslní nebo psychopaté, tak, jak už je jednou někdo označil. Bezva příspěvek, ale po přečtení je zcela jasné, že nic takového se nestane a pokud ano, bude vše manipulativně zinscenované pro snížení vědomí lidí, kteří se ještě nestačili "probudit", aby alespoň částečně pochopili, co se to vlastně ve světě děje. Buďme v klidu a pracujme hlavně na sobě. Stránky jsou OrgoNete vynikající a šířím je dále. Zvyšují vědomí a pozitivní energii. Jen tak dál.

    OdpovědětVymazat
  6. již se leccos dělo,např.21.1.1980 byl zmařen americký nukleární utok na tehdejší Sovětský svaz,kdy americké Subcraft,pilotované izraelskými piloty dostaly na prdel od ruských Kosmosfér a Perechvatčiku/Cosmos interceptor 929/...TAKŽE si nemyslím,žeby současní rusové panáčkovali dle NWO a dopustili by to divadýlko na nebi...Citováno z knihy Gambit mahátmu....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. daj sem link o tom útoku, docela rád by som si to prečítal ale neviem to nájsť

      Vymazat
    2. Kto čítal protokoly sionistických mudrcov, tak sa tam píše, že oblbnú ľudí s mimozemšťanmi.

      Vymazat
  7. Takže něco na způsob filmu sci-fi "Battle Los Angeles" ?
    Tam na lidi útočily roboty a bezpilotní útočné létající stroje. Jen aby to nebyl sice falešný útok, ale se skutečným střílením a skutečnými oběťmi a skutečným ničením !

    OdpovědětVymazat
  8. Prosím, buďme v klidu a naslouchejme svému JÁ. "Oni" nic nedokáží, je to manipulace s lidským vědomím. V podstatě si "Oni" už vykopali svůj hrob. Já je lituji, ale to je jejich / a každého rozhodnutí/ rozhodnutí.Nikdy nic netrvá věčně. Jsem přesvědčen, že lidstvo kráčí k jiným a hlavně pozitivním zítřkům. Jen vydržet. Trpělivost je jeden z největších pokladů na světě. Všechny moc zdravím a přeji krásný pocit na SRDCI.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vďaka. Po prečítaní tohto komentára ho mám. :-)

      Vymazat
  9. Je to jasné přeci, všichni víme, že bytosti z jiných planet nás již odpradávna naší civilizace navštěvují. Stejně jako mince má dvě strany, tak jsou i dobré bytosti, ale i zlé. Žel v současném 20. století, tajná elita iluminátů, začla spoluprácí s těmi zlými, aniž by o tom věděl svět a vlády. 21. století, je stoletím prolomení těchto utajených informací, tak že to došlo i vládám. Tudíš se zašlapalo do ticha, že proběhla invaze mimozemštanů trvající desetiletí. Ale vlády se už poučili, nevěřit nikomu hlavně lidem z naší planety. A chtějí se pojistit aby byli po celém světě monitorovací zařízení. Aby se nestalo opět to, že si tu na Zemi vklidu obchoduje s vetřelci z jiných planet , naúkor celé civilizace.

    OdpovědětVymazat
  10. Zdravim Orgo
    Mrzi me ze jsem na tve stranky narazila az dnes. Ke "konkurencnim" koukam casto. Takze jdu te rozsirovat :-) a jinak ti reknu ze jsem vdecna za to ze jsem zenska bez ambici byt v armade USA :-) a taky ze prece "zbran" na zle mimozemstany je znama uz tisice let. Je to trojplamen v nasem srdci a pri predstave americke armady s otevrenym vrelym a laskyplnym srdcem uplne vidim ten super scenar ........ jestli tam nacvicujou tohle tak velka gratulace pro lidstvo :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Nepotřebujeme monitoring ani družice plne plutonia na mimozemšťany,dobře o nich konečně vime a 85 % lidstva nema strach.Lide maji obavy z pozemskych hrozeb !

    OdpovědětVymazat
  12. My sme deti tejto ZEME a ziadne UFO nema na nu narok.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Problém je v tom, že lidé dostali na neurčitý čas Zemi za svůj úděl, a současně nad ní získal vládu Satan se svými entitami. Proto existuje na Zemi tzv.dualismus (dobro x zlo, nahoře x dole, tma x světlo atd.), jehož dva protiklady vedou mezi sebou věčný boj o nadvládu nad tím druhým. Lidé, jakožto Boží děti, stojí na straně Světla proti temným satanským silám jako Božím odpůrcům. A protože síly Světla předčí síly Temnoty,Kabbaly apod., nemohou být nikdy temnou stranou poraženy ! A to se ukazuje právě v současném světovém i vesmírném dění ! :)

      Vymazat
  13. Zdravím,

    tak mě tak napadá, že jestli o tom budou plodit stále vícero informací....
    Nedělají se náhodou takovéto věci právě proto, aby odpoutali pozornost od něčeho jiného?

    Myslím, že bychom tyto zprávy měli absolutně přehlížet a soustředit se úplně jinam...
    kam, to už musím nechat na Vás

    OdpovědětVymazat
  14. Zařadit takové či podobné informace do svého inforozhledu není nic proti ničemu, avšak dělat z toho "perpeetuum mobile" bych rozhodně nedoporučoval.

    OdpovědětVymazat
  15. Odpútať pozornosť?

    Medzi 14.-16. aprílom Čína chystá odpálenie rakety na česť nedožitých 100 rokov ich vládcu ( 15.apríla)... Na vedecké účely, pre pozorovanie rastu pšenice a bla bla bla.. :D :D Aby im verili, tak pozvali 50 novinárov aby boli pri tom... :D :D
    Mnoho krajín s tým nesúhlasí, niektorí vyhlásili , že ak bude nad ich územím tak ju zostrelia...
    Možno sa boja o svoj teleskop...
    A ako ráno poznamenali v rádiu, ak vám niečo šuchne na záhradké, nebojte sa, ide o pšenicu.. :D

    OdpovědětVymazat
  16. Přichází doba vyšších transformací, než byli doposud možné - lidem se otevírají oči a mysl a vidí co se děje. Stejně tak vlády a povrchní ego žrouti v nich, jsou najednou postaveny před otázku mimozemštanů. Dochází jim, že byli naivní a odsuzovali tuhle představu mimozemštanů.
    Ale transformace se týká i vlád Země a tímto přijali jasný fakt, že čelýme nejen dobrým vesmírným návštěvníkům ale i zlým. Problém je v tom, že před světem nikdy nepřiznají, že o tom netušili - že jejich tajné organizace a temní ilumináti, již dávno s takovými vetřelci z vesmíru spolupracovali nad plány vytvoření chaosu a zkázy na planetě Zemi.
    Můj názor, že Satan takový jaký byl v bybli, už dávno přešel na vyšší transformaci, vemte si kolik tisíce let jsou staré historky o něm a kde je teď?
    Takže jediný Satan na naší Zemi zůstal vytvořený přímo lidmi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je to trochu jinak. Satan je tu na Zemi od počátku existence člověka s námi ! A i on jako inteligentní bytost měl a ještě nějaký čas bude mít možnost se vyvíjet do "vyššího levelu". On jen prostě využívá, zneužívá božských darů, kterými bylo a je lidstvo od Boha nadáno. Až "to" tady na Zemi skončí, skončí i jeho možnost se dál vyvíjet. Bude totiž "odříznut" od nebeské=transformační sféry a izolován v jistém sektoru vesmíru i se svými podřízenými "satanáši" jak se ve starých textech píše "na věky věků". A to je naše jistota, že Zlo na Zemi jednou pro vždy skončí ! Místo a moc knížete Temnot satana zastoupí skutečný a pravý vesmírný Král a Vládce, jehož Slovo,Pravda a Láska nikoho nenechá ani na vteřinu na pochybách, že je naším pravým světelným Božím Synem, jehož nám Bůh daroval, obětoval, abychom pro svůj odboj,neposlušnost,reptání a zlou vůli proti Bohu a Jeho Stvoření nezahynuli, ale měli život věčný ! Takto Bůh ustanovil vykoupení lidí z hříchů vč.toho Prvotního, a tak se to i stane, ať se to komu líbí nebo ne. To totiž není problém Boha, ale nás lidí, se k Němu obrátit, prosit Jej za odpuštění, projevit upřímnou snahu o svou vnitřní i vnější nápravu své osobnosti, a vrátit se k Němu, kam skutečně prvopočátečně náležíme, patříme !!! Uvědomte si, že vše, co je stvořeno na Zemi i mimo ni, má jediného univerzálního vlastníka - tvořivého Boha. Není žádný jiný stejný nebo vyšší vlastník všech existujících vesmírů !!! A jako dobrý Hospodář,Hospodin se také o vše s náležitou péčí stará, aby vše fungovalo, jak má, a vzkvétalo pro Jeho potěšení a sdílení s Jeho Stvořením a Jeho svatou podstatou - Láskou !!!

      P.S. : Přirovnání ke zdravému vztahu otce k dítěti, a dítěte k otci je více než výmluvný v intencích vztahu Boha - Otce k lidem,lidstvu. A mělo by tomu být i naopak - zdravý vztah lidí k Bohu. Toť vše, více říci netřeba.

      Vymazat
    2. S tím souhlasím i já a věřím v druhý příchod Krista a jeho poslední soud.Ve svém životě jsem neinklinovala k žádné víře,nejblíže mi byl Buddhismus,který mi nechával svobodnou vůli a nemanipuloval.Je to návrat k duchovním principům,který máme každý uvnitř.Církev oddělovala Boha od lidí,nebo strašila.Hodně mi otevřela oči knížka "Hovory s Bohem" od N. D. Walschem (měl přednášky i v Praze).My všichni jsme součástí Boha v nás,hledejme ho v sobě.Je to neskutečná láska a s tímto poznáním jsme silní a nemusíme se ničeho bát.Je to návrat domů.Myslím si,že zde vygraduje negace do takové míry,že se nám bude zdát,že už zlo vyhrálo...ale jen na kratičký moment!!
      S láskou Jarmila

      Vymazat
    3. Je to tak, jak píše Jarmila. Zlo vygraduje do nepeředstavitelných forem a výši, že budou lidé v pocitu bezmoci ohromeni, ochromeni, odevzdáni na pospas jevícímu se osudu totálního otroctví. Ale lidé se musí vzchopit, stát rovně v tomto "satanském posledním hurikánu zla" na Zemi a upínat svou mysl na Boží Vůli, která nenechá satanovo Zlo zvítězit. Držme se pravého Světla a jeho Lásky, a odmítejmě "líbivá barevná divoce rotující světla satanského lunaparku" který se nás v posledním čase snaží stále častěji a stále intenzivněji přitáhnout k sobě abychom v důvěře nasedli na satannovu poslední jízdu na tobogánu do věčného zatracení. Sami to vidíte kolem sebe, jak kdekdo hrabe pod sebe jak o život. Mají to marné ! Čím víc nahrabou, tím méně jim bude dáno až odtud budou muset odejít. A ti, co většinou díky takovým ,nic nemají, dostanou pod svém odchodu z pozemského života vše, co potřebují, a jak praví bibické texty ...a Bůh jim setře každou slzu s očí...
      Proto je lépe rozedranému žebráku ve slumu, než bezcharakternímu politickému mafiánovi ve zlatých palácích. Ten první bude z prachu země Bohem zdvižen a tišen v Jeho náručí. Tomu druhému bude stroze řečeno, že spíš projde velbloud uchem jehly, než by vstoupil na nebesa do Světla kdejaký mamonář a harpagon. Nic si s sebou nikdo na "Onen svět" nevezme !!! S holým zadkem na Zem vstoupil, a s holým zadkem zase z něho odejde ! Tak proč vlastně mezi sebou živíme tolik špíny,zloby chtivosti a nenávisti ?! Nemá to logiku ani jakoukoli legitimnost !!!

      Vymazat
  17. Myslím,že tímto počinem zakrývají svoje zvěrstva, páchané na naší překrásné planetě a lidech.Chtějí odpoutat pozornost.Avšak sami si podřezávají pod sebou větev.

    OdpovědětVymazat
  18. http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/212524-osn-jmenuje-zastupce-lidstva-pro-komunikaci-s-mimozemstany.html

    OdpovědětVymazat
  19. Toto video jsem dnes našel hned potom co jsem si přečetl tento článek, náhoda, chci se na něj už dlouho podívat a zrovna dnes i s touto poměrně čerstvou informaci dává větší smysl.
    http://www.youtube.com/watch?v=L-0BUGdH-nY&list=WL3FF00F20BDA06CA7&index=10&feature=plpp_video 2:44
    "Je tu plán udělat falešnou mimozemskou invazi"

    OdpovědětVymazat
  20. Blue Beam Project ... hladajte v googli a na youtube, priprava na falosnu invaziiu mimozemstanov sa uz roky pripravuje..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No dobře.Ale když bude invaze falešná, bude to bez skutečného střílení, zabíjení a ničení?! Nebo bude falešná ve významu skrytá, nečekaná, překvapivá, a vlastní útoky budou mít vyhlazovací charakter ?! Nebo nás budou krást rovnou po milionech rovnou z ulic,domů apod.pomocí transportních vortexů do jejich lodí na obloze ?! Opravdu by mě zajímalo, zda zůstane "jen u obrázků", nebo do toho vstoupí i "jiná realita" !!!

      Vymazat
  21. http://www.youtube.com/watch?v=-gutOtG0LYQ&feature=related

    OdpovědětVymazat
  22. Na takový útok je třeba se řádně vyzbrojit a řádně zabezpečit dům, protože ostraha majetku je důležitá. Chce to vybavení z http://www.paralyzery-vychytavky.cz/paralyzer/eshop/13-1-OSTRAHA-MAJETKU a pak už se není čeho bát

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.