16. dubna 2012

Už aby je někdo zastavil!

Ahoj,
pokoušel jsem se nějak přihlásit a napsat příspěvek, ale nepodařilo se mi to.

Proto využívám této příležitosti k otázce. Jsem zemědělec a otázka počasí mne zajímá jako dnes málo koho. Už můj děda měl zažité události, podle kterých se dalo předpovídat počasí, a tak i já postupně pozoroval přírodu a počasí a co se posledních tak třech letech děje, to nejde popsat a najít v tom zákonitosti a pranostiky. Dal by se tom napsat dlouhý článek, ale to není záměrem. Jsem zmatený a mnoho toho, co ukazuješ ať už na mapách nebo radarech i na nebi, je vidět těm kdo vidí a potřebují. 

V naší oblasti Holešovska nebyly pořádné srážky od srpna 2011 až do sněhové nadílky, před ní i po ní přišly holomrazy a od té doby nepršelo a půdu vysušuje vítr a od jihu teplý od severu studený až mrazivý a to i dnes. A to, co je vidět na mapách radarů, jen potvrzuje, že to někdo dělá. 

Většina lidí o tom nechce ani slyšet a ani jiní zemědělci v tom všem nevidí nic divného, takže si dělají s počasím co chtějí, aniž by to lidi zaznamenali. To namluvím ani o lidech ve městech a dnes už i na vesnicích - nic nevidí - jen to, že děti když mají prázdniny, tak jim prší.

Neumím se v tom počasí vyznat a je mi dost smutno, když vidím, že rostlinkám chybí voda, a i když je oblačnost, tak spadne velmi málo kapek a vítr hned v zápětí vysuší vše, co spadlo a nejen to, on také vysušuje ještě hlouběji do půdy a to bere životodárnou vodu a je to u nás čím dál horší.

Jo a ocet, ten jsme loni se ženou vyzkoušeli, když jsme měli lisovat seno a moc nám pomohl, díky za radu, ale poraď teď, jak dostat vodu.

Dnešní radar oblačnosti je taky hustý, co s tou oblohou dělají! Ten vír teď nad Maďarskem sunoucí se na Slovensko a k tomu severní proudění, no nevím co to víc přinese. Věděl by jsi, jak se v tom více vyznat?

Děkuji Ti za odpověď i krátkou. Ahoj a zdar tomu, aby už je někdo zastavil! Ale kdo?
L. D.


Orgonet: 
Děkuji za milý a výstižný dopis. 
Moje odpověď Tě asi neuspokojí - co vím, to píšu tady na ten blog, a ponejvíce se jenom dohaduju. Pouhým okem a selským rozumem vyspělé utajené technologie klimateroristů asi neprokouknu ...
Takže budu s Tebou doufat, že je někdo/něco brzo zastaví. 
Zatím jedou naplno - dnešní počasí nad Evropou vypadá jako boj několika manšaftů ...
Aspoň že nám napršelo!
Zdraví Orgonet



30 komentářů:

  1. Presne toto je to čo si všímam už dlhšiu dobu. Počasie sa správa čudne a nikto z normálnych ľudí sa tomu vôbec nečuduje. Zblbli nás. Zlé je dobré dobré je zlé - paradigma NWO.

    OdpovědětVymazat
  2. Prosím o zveřejnění důležitých informací. Děkuji.

    http://petr-chobot.eu/cs/odvraceni-globalniho-valecneho-stretu

    http://petr-chobot.eu/cs/o-aktualnosti-znepokojivych-proroctvi

    OdpovědětVymazat
  3. Brdská Vlčice16. dubna 2012 v 14:54

    Ovlivňování počasí má pro někoho nejspíš obrovský význam, když do tvorby chemtrails tak vydatně a dlouhodobě investuje. Běžným obyvatelům to zatím peněženky neluxuje a místo na nebe čučí na televizi. Pomocí chemtrails a GMO pravděpodobně realizují elity snižování lidské populace na planetě. Narozdíl od ostatních máme tu výhodu, že o jejich zhoubných aktivitách víme. Nejsme sami. Ve všech zemích jsou statisíce lidí kterým umělé ovlivňování počasí a potažmo ignorace kompetentních úřadů zodpovědných za stav životního a přírodního prostředí vadí. Naším úkolem je spojit se, dokud internet existuje.

    OdpovědětVymazat
  4. asi Vás počasí zas až tak nezajímá, když nepoznáte tlakovou níži ;-)
    určitě si vzpomenete na povodně 1997, kdy taky přišla tlaková níže z jihu(jihovýchodu), usadila se ve střední Evropě a chrstala na nás všechnu vodu, co nabrala ve Středozemí.. teď je to velmi podobné, akorát se ta níže naštěstí pohybuje pryč

    OdpovědětVymazat
  5. Cloudbuster - W. Reich , http://www.youtube.com/watch?v=k6vY_vVt4sM

    OdpovědětVymazat
  6. http://www.youtube.com/watch?v=8dEkqHDYnvE&feature=uploademail

    OdpovědětVymazat
  7. Ano, to je přesné: smutek, že příroda nemůže fungovat tak , jak potřebuje. Došlo mě to v roce 2008. Okna mého bytu vedou na východ, takže jsem hned ráno věděla, že na obloze je "nečistota". Domnívám se, že i věřící těžko mohou věřit na Otčenáš , jenž jsi na nebesích...

    OdpovědětVymazat
  8. rozhodně a na sto procent věřím, že s počasím se manipuluje. nejsem sama, kdo si všiml, že, jakmile se nahlásí nějaké protivládní demonstrace, tak je hnusně a prší, mrzne, nebo sněží. Jsem zvědavá na 21.4. Nebojte, lidi už toho mají dost a nepodcenujte je, včera byli ještě hluší, ale dnes už prokoukávají. Jako ty naše kotata, co mám tady pod stolem. Před hodinou jel můj muž na pumpu natankovat a byli tam tři chlapi, jeden také zemědělec a na toto téma se tam bavili a ještě o demonstracích a zatýkání v USA. hEZKÝ DEN PŘEJE IVA

    OdpovědětVymazat
  9. jo výstižné, pamatuje jak ještě před pár lety býval na podzim vždy hrozné bouřky, v zimě dost sněhu a na jaro svítilo, ale ted je to počasí celé pomotané, jak kdyby se posunovali nebo rušili roční období, vůbec se mi to nelíbí ...
    Haban

    OdpovědětVymazat
  10. Asi to bude chtít změnit technologii,přizpůsobit se přírodě a ty škůdci sice něco sežerou ale stejně nakonec pojdou :o
    http://www.youtube.com/watch?v=15ts-KJKxRc

    asi jsem robot :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, tak já k tomu zkusím říci svůj postřeh a pocit co z toho mám, třeba to někomu pomůže.
    Tohle co se děje je dokola se opakující vzorec, který jsem vyčetl už tak rok na zpět. Tehdy se po více jak deseti letech změnila slunná jižní Francie na deštivou a studenou. (vlastní zkušenost) Toto bylo zapříčiněno stále dokola vznikající studenou frontou, která se utváří od Anglie až skoro ke kanárským ostrovům.
    Klasická studená fronta a rozložení tlaku z USAF map:
    http://ows.public.sembach.af.mil/gifImages/21OWS_EUROPE_FITL_PROG-BRIEFING_72.gif?foo=191048
    Fronta vzniká tím jak jsou níže odkloněny podél Amerických břehů z jihu na sever a narazí na rozhraní studeného vzduchu na severní částí naší polokoule, kde se do něho zakousne a rozvlní ho a tak se část tohoto studeného vzduchu nasune směrem dolu před Evropu. Takto bylo v Posledním roce odkloněno několik velkých přívalových hurikánů sunoucích se nad rovníkem od Kanárských ostrovů směrem na jižní USA.
    Tato fronta pak přejde pře Evropu s tím, že sebou nese velké a pravidelné množství přívalových dešťů na různých místech. Podle potřeby jsou takto decimována různá území. Její jižní okraj je nad Pireneema hnán velkým rychlím větrem právě přes Pirenejský poloostrov a jižní "slunou" Franci do oblastí středozemního moře. Zde se utváří přívalové srážky, které se v průběhu času přesouvali od jižní Francie přes Korsiku a Itálii až do Řecka a oblasti bývalé Jugoslávie. Poslední dobou, nebo řekněme přesněji od těch velkých holomrazů se díky vznikajícím tlakovým nížím tato vlhkost kumuluje západně od Černého moře v oblasti Rumunska, Bulharska. Občas se tyto kumulace níží posunou směrem k východnímu okraji Středozemního moře a nad Turecko až dokonce i vyplavili Izraelskéh premíéra z domu. Kombinaci politických událostí a různých lokálních přívalových dešťů se dá dohledat.
    Střední část fronty přechází pře severní Francii a Německo a někde nad naším území se rozpadá. Někdy tato část fronty se rozpadne ještě nad Německem, někdy přejde naše hranice a rozpadne se nad námi a někdy dokonce dorazí až na Slovensko. Většinou tato fronta je u nás zaznamenávána jako ty velké větry (orkán na horách), které se podle mě tak jednou za týden až tři týdny opakují a způsobují vývraty už tak zdecimovaných lesů těžbou. Z toho vzniká rychlejší odtok vody z našeho území. Lesy umí zadržet až 80% spadlých srážek. Méně stromů = rychlejší odtok.
    Severní část Fronty se vyprší většinou nad Anglií a nebo decimuje Skandinávské země, hlavně Norsko. Zkuste se zeptat rybářů, kteří jezdí do Norska co Vám řeknou. Je tam velice se rychle měnící počasí, které ostřílení dlouholetí vášnivý rybáři nepamatují. Chvíli tak chvíli tak.
    Co se týče východního vlivu tak ten je permanentně udržován tlakovou výší na Ruskem. Před touto výší se se na střídačku sune teplo z Afriky směrem z jihu na sever a zima ze severu na jih. Tato spojnice je někde mezi Pobaltskými státy a zmiňovanými nížemi nad koncem Středozemního moře. Takto byli v zimě nataženy na naše území přes Ukrajinu a Polsko ty -40°C.
    Uf to jsme se rozepsal. :) Zemědělce zdravím a přeji hodně zdaru v tomhle opravdu proměnlivém počasí.

    OdpovědětVymazat
  12. tohle se chystalo leta a leta,my ovecky jsme dobri nato jen platit dan a drzet hubu.Ted kdyz se to uz rozjelo v plnem proudu,nikdo z nas ani netusi jak proti tomu ucinne bojovat,myslim ze bychom meli opravdu uz neco udelat proti tyranum,moc bych si pral aby konecne prisly nejaci ufouni a zarazili tohle vysusovani lidi,moc si preju aby se tady uz konecne nekdo objevil,jen doufejme ze budou na nasi strane-LUDVA

    OdpovědětVymazat
  13. I přes tu děsotu mám radost...že si více a více lidí dovolí přiznat, že je to tak..pravda... Počasí manipulují lidé. Postřehy zde můžeme vidět všichni, jen né všichni se dívají kolem sebe a sledují. Zoufalé je, že mladí narození v 90. letech nemají již s čím srovnávat, považují tu šedou oblohu za normální, beránky neznají....děsivá vyhlídka budoucnosti....Berou to jako fakt..a je to logické. Připomenul bych ještě plán amícké armády- oficiální plán . do roku 2020 plně kontrolovat počasí! Jako jediné východisko vidím..odstřihnout jim dráty k vysílačúm, jestli tedy už nepoužívají k vedení ele. energie jiné vodiče......viz Tesla.
    Přesto hlavu vzhůru !
    Namur

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to je právě otázka : KDO vlastně manipuluje s počasím ? Jsou to skutečně lidé ? Skutečně světu vládne tajná oligarchie lidí ? Není tomu náhodou jinak ? Můžeme vůbec připustit myšlenku, že by svět ovládala cizí entita, která si Zemi všemi těmito činnostmi jako je chemtrails, GMO apod. připravuje planetu pro sebe prostřednictvím terraformingu (upravování,přizpůsobování planet k životu konkrétní entity)?

      Vymazat
    2. Zajímavá myšlenka.Pak ale mocní tohoto světa musí být s touto entitou spojeni a nebo vydíráni a jen poslouchají.Ta letadla musí od někud startovat, někde se plnit,někdo to svinstvo musí vyrábět a někdo s tím musí létat, pokud to nejsou bezpilotní automaty.Kdyby by to nebylo posvěceno z nejvyšších míst jednotlivých zemí včetně té naší, nebyl by problém je sestřelit a chránit před nimi náš vzdušný prostor.Alespoň by ty Gripeny byly k čemu.

      Vymazat
    3. Kromě té zamrzlé vody byla i masivně zamrzlá zem kolem domu a přitom příkrov asi 10cm byl mokrý.Pokud umí tohle, tak můžem dopadnout jak v Ledové královně.Po přečtení vašich komentářů mi to připadá jako umělý proces, ale nevím čím jsem se zasloužil.Náhoda nebo cílený útok? Možná trávím na tomto webu příliš mnoho času a informace si nenechávám pro sebe...

      Vymazat
    4. Pro Anonymní 03:05

      Je to ještě horší, než si vůbec dovedeme připustit. Elita světa nás lidi mimozemské entitě PRODALA !!! Smlouva byla na 8.000.000 lidí. ET´s elitářům za to slíbila podíl na moci, tělesnou nesmrtelnost a využívání mimozemských technologií jen pro ně. Tito Temní mimozemšťané potřebovali "prolomit" vstup na Zemi. A jak víme, samozvaně by to nemohli provést, protože ve Sluneční soustavě již delší dobu patrolují flotily Strážců GFS, a taková provokace by vedla ke konfliktu Temných se Světelnými.Proto Temní ET´s hledali cestu, jak se na Zemi dostat skrze vůli,přání lidí. Tímto způsobem by totiž jejich přítomnost na Zemi byla legitimní, a Strážci by rozhodnutí lidí museli respektovat. Proto začali Temní ET´s oblétávat vlády světových mocností,a činit jim nabídky, dohody. U kolika uspěly, není nic bližšího známo. Ví se jen o americké a mlhavě o ruské. Americká vláda tedy prodala 8.000.000 svých obyvatel včetně obavatel spřátelených zemí v NATO. Odsud mohli ET´s lidi unášet, aniž by se vyšetřil jediný případ !!! Jenže se to poněkud zvrhlo, poněvadž se zjistilo, že tito ET´s nejsou nad sebou svrchovanými pány, ale že jsou pod kuratelou dalších entit Reptiliánů (Reptilim) a Drakoniánů(Draco), kteří mají v podzemí a v podmoří Země tajné základny. Tak se přišo na to, že ta mimozemská entita jsou Šediváci(Greys), kteří měli pro Reptilim a Draco zajistit legitimitu své působnosti na Zemi. A pokud by to nevyšlo, měli být obětování ve válce se Strážci ! Když reptodrakoši zjistili, že mají "otěže událostí ne Zemi již pevně ve svých rukou", svévolně začali přestupovat dohody uzavřené s lidskými elitami, a tyto elity uvrhli do služebného podřízeného postavení.Od té doby musí lidské elity "poslouchat mimozemské panstvo", pokud si chtějí zachovat své posty, majetky a moc. Vznikla řada tajných spolků a organizací, které jsou výkonným nástrojem řízené globální moci reptodrakoniánů na Zemi. Uvidíme, až přiletí Planeta X(Nibiru), zda příchozí návštěvníci patří k jejich druhu, nebo zda povedou mezi sebou o Zemi válku. Podobné to bude i s biorobotickou entitou Animus, která pátrá po původu temponautů(cestovateů v čase a prostoru - dimenzích ?), kteří před lety při experimentech z nedbalosti narušili jejich sektor vesmíru. Už se je údajně podařilo podruhé navést na falešnou stopu. Ale donekonečna se to asi dařit nebude !
      Prostě a jednoduše nám naši elitáři budoucnost v rámci Universa pěkně po.r.li, a kdoví jak se to nakonec vyvine. Ti, co 21.12.12 postoupí do vyšší dimenze zemského bytí, budou "za vodou". Ale ti, co tu zbydou, poznají peklo, jaké člověk za celou svou historii nepoznal !!!

      Vymazat
    5. Pro Anonym 03:05

      Vsadím boty, že minimálně část těch chemoplánů jsou bezpilotní stroje. Velká část dalších jsou jen hologramy pozemských lidmi vyrobených letadel,v nichž se ukrývají bezkřídlé lodě ve tvaru koulí, různých šišoidů, doutníků, válců, pecek,pyramid nebo "fazetovaných"(broušené plochy mnohostěnů při zpracovávání drahokamů) krystalů. Některé bíle až jiskřivě svítí, jiné jsou kovově lesklé nebo naopak matně černé.Zvláště ty svítivé "koule" se v hologramech okřídlených letadel "staví" na pozice trupu, ocasní části a na křídlech, kde bývají obvykle umístěny motory. Na některých videích je patrné, jak ty koule vyletují ze špice trupu (zřejmě vyprázdněné), a jiné ve vzduchu přilétají odkudsi a zalétají do ocasní části "letadla", aby se zapojily do řady stejných svítících "koulí" v trupu, odkud vyprazdňují svůj obsah ve formě chemostop. Jiné "koule" se střídají na křídlech na místě "motorů". Kde to svinstvo ale ty koule a další bezkřídlé obekty tankují, je mi záhadou. Možná, že existují nějaké rafinerie,transportní a skladové doky na orbitě Země, a možná, že to svinstvo ani nepochází ze Země !!! Nebo z velké části !!!
      Dávám si to do souvislosti s mohutnou mimozemskou důlní činností na měsících a planetách (kde je možný pevný start i přistání)ve Sluneční soustavě, kterou zachytily mnohé vyslané lidské sondy, včetně lunárních i marsovských robotických vozítek.

      Existuje již poměrně dost svědectví, kdy byly pozorovány poruchy této projekce, a tím byly odhaleny tzv."fake" chemoplány, kdy takovému letadlu chyběly části stroje, křídel apod., a byly viditelné skutečné objekty, které prováděly chemosprejování oblohy. S letadly pozemského typu však neměly NIC společného !!! Důvodně se proto domnívám, že je nad Zemí prováděn jistý druh geo či klimainženýringu na způsob terraformingu, sloužící jako úpravy planety na nové podmínky existence příchozího mimozemského života(entity či entit).Současně tyto úpravy pravděpodobně povedou k vymírání druhů včetně člověka. Naživu tak zřejmě zůstaně jen kritické množství jedinců ( u lidí se pžedpokládá jen 500 milionů ! Viz Georgia Guidestones (Georgijské směrné či směrnicové kameny v Elbert County, Georgia, USA ! http://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones )!!! A možná, že eugenika a klonování bude (již veřejně známou)hlavní biogenetickou činností nových mimozemských pánů Země !!!

      Vymazat
  14. Letos v zimě mi zamrzla voda vstupující do domu z jímky před domem při asi -15 stupních a voda ve vnitřní zdi a podlaze koupelny a v temperovaném sklepě.Vše vedené plastovou hadicí.Vůbec to nechápu protože při mnohem větších holomrazech se to za posledních 30 let nestalo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdá se, že se s transformací mění i zákony fyziky, statiky a mechaniky. Opravdu se starý svět rozpadá, a to doslova a do písmene !!!

      Vymazat
    2. Ahoj ja mam novy rozvody taky v plastu, a pri minus 20 stupnich v nizine nic nezmrzlo.

      Vymazat
    3. Pokud chcete bojovat proti svinstvu, kterých se světové elity na obyvatelích Země dopouštějí, musíte počítat s tím, že budete také z druhé strany napadán. Každá akce vyvolá reakci. A každá obrana či útok přináší své oběti !!! Pokud se ze strachu distancujete od čehokoli, pak vítejte s radostí nový totalitní otrocký řád (NWO). ONI už vám ohnou hřbet...až k zemi !

      Vymazat
  15. no spousta zdroju mluvi o zmene klimatu prirozenym zpusobem, zkratka a proste tohle vsechno ke zmenam na zemi patri at to ted chapeme nebo ne.tim nerikam ze pocasi neni umele manipulovano..ale na druhou stranu kdyby tohle manipulovani zasahovalo do planovaneho vyvoje planety a rusilo ho, tak to nebude shora dovoleno.vseho do casu.. jirik

    OdpovědětVymazat
  16. Brno je plné chemtrails tak 3 až 4x týdně! A to ne jen pár čar, ale skrznaskrz celá obloha. Někdy začnou už brzo ráno, o víkendu většinou nic, až v neděli odpoledne začnou. Oproti dřívějšku přitvrdili o 100%.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na východ od Brna to tedy jede i o víkendech, zkuste se někdy kouknout!

      Vymazat
    2. Jako včera a dnes nad Č.krumlovem. Pavouci by mohli takové pavučině závidět !

      Vymazat
    3. pro Anonyma 11:34

      Bodejť by ne, když máte na východ od Brna v Sokolnici radar NATO jako "brno" !!!

      Vymazat
  17. Hlásím z Hradce Král., sperujou jak hovada, skoro každý den, já nevím, ale tento duben mi připadá strašně studený, co Vám???
    Je už to rok, co si píšu ChemDeníček a vážně kroutím hlavou....ty fotky už snad ani nikoho nezajímají, komu je chci ukázat, nemá čas, protože MUSÍ tamto či ono...........:) nikdo nemá čas se ani podívat na oblohu....

    Coccinelle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to také připadá, jakoby byli lidé nějak "programováni" tyto informace odmítat, popírat, bagatelizovat nebo rovnou ignorovat. Připadají mi stále více "zombičtější"(více čímsi, kýmsi, odkudsi ovládaní), a koukají na mě jako na blázna, když zavedu řeč na "tyto věci"...

      Vymazat
    2. je to tak,moji milí pražané jsou CHODÍCÍ,SPÍCÍ.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.