30. dubna 2012

Václav Havel: Pravda, o které se nemluví

Čtenář mi poslal už dříve článek, který si rozposílají lidé mailem, moc se mi nechtělo ho zveřejnit - ale ono to tolik souhlasí se vším, co pozorujeme ... (Najdete ho i na různých blozích, důvěryhodnost nemohu zaručit, ale zajímavé to je.)

Vzpomínka na PRAVDU o které se nepíše a nemluví


V roce 2005 přišel do mé kanceláře muž, který mi otevíral oči jaký byl podvod naše "SAMETOVÁ REVOLUCE". Vyprávěl, jak se dostal přes Rakousko do Itálie a Francie. Pak mi řekl, že tu byl začátkem března roku 1989. S Mitterandem. Byli za Havlem v base a dělal mu překladatele. Vzpomněla jsem si na zprávu, která mne zaujala v poledních zprávách v rozhlase:

„FRANCOUZSKÝ PREZIDENT FRANCIOS MITTERAND DNES PŘICESTOVAL NA NEOFICIÁLNÍ NÁVŠTĚVU DO ČESKOSLOVENSKÉ REPUBLIKY. NEJPRVE SE ZASTAVIL VE VĚZENÍ ZA VÁCLAVEM HAVLEM, KDE SPOLU POSNÍDALI A PAK ODJEL NA HRAD ZA GUSTAVEM HUSÁKEM. PO OBĚDĚ ODJEL.

Večer jsem marně čekala na podrobnou zprávu, protože mi nešlo do hlavy, proč by prezident cizího státu jednal ve vězení s nějakým Václavem Havlem. Mluvili o plánu „sametové revoluce“. Václav Havel prý dostal instrukce jak má napsat scénář k provedení převratu a pokud se vše dobře provede, bude prezidentem. Měl napsat scénář „Sametové revoluce.

Stále jsem nechtěla věřit vlastním uším. Dodala jsem: Ale že jsme tu revoluci hezky zvládli že? V Jugoslávii vraždil soused souseda a u nás to proběhlo bez zbytečného zabíjení. Na to mi odpověděl, že se musí smát, když slyší jak jsme to hezky nazvali "Sametovou revolucí". Že to byla dohoda Gorbačeva se západem. Gorbačev za to, že východní Evropu pustí západu, dostal spoustu milionů dolarů. Zeptal se: Vy jste si nevšimla, že od jisté doby mohou v Rusku platit rublem i dolarem?

Jugoslávie už tenkrát byla odběratelem západního zboží. O tu západ nestál. Proto si museli svobodu vybojovat. Ale my jsme měli například zemědělství na takové úrovni, že nám ho záviděl celý svět. Vyráběli jsme spoustu zboží a byli jsme velkou konkurencí západního trhu. Naši výrobu jsme vyváželi téměř do celého světa. Měli jsme se stát odběrateli jejich zboží. Zrušit naši výrobu a podnikat jen ve službách a zprostředkovatelské činnosti.

Řekl mi: dnes si paní myslíte, že ta revoluce proběhla dobře, ale brzy přijdete na to, že vlastně tento stát dopadne z celé Evropy nejhůř. Proč myslíte, že Klaus váhal s tou privatizací? Proč myslíte, že ji provedl tak, jak ji provedl? On přece není tak hloupý, aby nechal rozdat celé hospodářství za hubičku. To byl plán
té vaší „Sametové revoluce“. Tady se mělo zrušit funkční zemědělství, ocelárny, doly, automobilový a zbrojní průmysl a všechny podniky, které něco vyvážely. To vše musel jako ministr financí udělat Klaus aby to bylo na koho svést. Byl to Havel, kdo podepsal dohodu a věděl, že pokud vše půjde podle jeho scénáře, bude prezidentem. Podle jeho scénáře se založilo Občanské fórům a počítalo se s tím, že to všechno odnese OF,
které se pak rozpadne. Jenže Klaus nespěchal s tím rozdáváním našich podniků.

Mnoho osobností z politiky s tím také nesouhlasilo. OF se rozpadlo dříve, než privatizace začala. Mezi Klausem a Havlem docházelo často k vyměně názorů. Klaus založil ODS a myslel si, že to uhlídá. Mohl si tenkrát vybrat, dělat za 40 000,- a bát se že skončí v některém sudu v Orlické Přehradě jak skončilo mnoho nepohodlných lidí, nebo pracovat podle plánu a brát 140 000,-Kč. Zeptal se mne co bych si vybrala já.

Uvědomila jsem si, jak jsem Klausovi neprávem dávala za vinu tu špatně provedenou privatizaci. Žádné dějiny se nepsaly podle pravdy. Kvůli Havlovi se vracel lidem majetek. Nevrátil se všem. Restituce byla omezená jen do té doby, než se vrátí majetek Havlovi a jeho kamarádům. Kdo ji nestihl, měl smůlu.

Příliš jsem věřila, že "PRAVDA A LÁSKA ZVÍTĚZÍ" O to větší je pro mne zklamání, když vidím kolem sebe tolik lží, podvodů a nenávisti. Nezačala ta lež náhodou už 17. listopadu 1989? Ze západu nakupujeme mnoho zboží, ale také vysokou kriminalitu. ŽEBRÁKY A BEZDOMOVCE. NESPRAVEDLNOST A LEŽ JE V TOMTO STÁTĚ BĚŽNÝ JEV, NA KTERÝ SI STÁLE NEMOHU ZVYKNOUT.

Proč tolik lží a přetvářek? Smrt k životu patří a důležité je jak budeme na zemřelého člověka vzpomínat.
Myslíte si, že se naše vnoučata dozvědí SKUTEČNOU PRAVDU? Věřme, že ano, a že na tom dnešní média nic nezmění.

Alena F. Alma

45 komentářů:

  1. Zajímavý text. O Havlovi netřeba mluvit, každému neovčanovi je tato skutečnost známá. Ale tvrdit, že chudáček Klaus v tom byl vlastně nevinně je zavádějící. Skoro bych řekl, že text byl zadán naším současným drahým panem prezidentem. ;-)
    Zdá se, že paní zapomněla na všechny ty úniky a kšefty, které má na svědomí Klausovic rodina. A nejsou to jen "lehké topné oleje", za které byli odsouzeni nevinní řidiči, kteří ani netušili, co převážejí. Musí dodnes splácet milióny a někteří si odseděli trest za podnikání paní Livie. Kolik v tom měl podíl Vašek je jedno, věděl o tom, nic neudělal a stejně tak i ignoruje vše, co se kolem děje. Aby ne, když on už je dávno ta "elita". Teď jen vypustit příběh o své nevině, vždyť on je ten, který nás brání před EU a dělal vše z donucení. Náš novodobý zachránce moc dobře ví, že mu hoří paluba pod nohama. Lidé, nenechte se prosím zblbnout- takových a podobných článků bude víc. A jen trouba uvěří, že nikdo z těch politiků nemohl nic dělat- že měli svázané ruce. Jak se zdá morálka, čestnost a láska k vlasti a jejím lidem těmto géniům tunelování dávno nic neříká!!! A občané i nadále trpí krátkou pamětí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si nemyslím,že to byla "sametová revoluce",ale estébácká revoluce,všude byli a všude jsou oni,jejich rodiny a kamarádi,ještě přibrali ty z druhé strany,kteří se jim hodili do krámu. Skutečně čestní lidé ostrouhali. Havel byl dosazen místo Dubčeka,protože ten jim nezobal z ruky a myslel to s lidmi dobře.

      Vymazat
    2. Až na toho Dubčeka (také toliko,s prominutím ,,loutka",poplatná ,,jeho"době, s tím ostatním souhlas, taková je skutečnost. Windffouss :)

      Vymazat
    3. až na to, že sa ho zbavili

      Vymazat
  2. Dnes to vypadá na lokální bouřky.. A zrovna tam, kde máte nejvíce orgonitů.. Divné ne? http://imgup.cz/?v=e/vstiekzyz.png

    OdpovědětVymazat
  3. Pekna analyza, jak to bylo doopravdy, od Miroslava Dolejsiho:
    http://www.analyza.wz.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano,to je celkwem solidní práce,podložená fakty

      Vymazat
    2. Když vemu v úvahu, že tato analýza byla vypracována před víe než 10 lety, pak klobouk dolů před panem Dolejším.

      Vymazat
    3. doopravdy ?? jen dohady

      Vymazat
  4. Pochybuji, že by Mitterand s Havlem probírali něco tajného ve věznici. Štěnice je prevít. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. To již přeci víme, že Havel a "sametová revoluce" byly vytvořeny jako vyvolencova krycí legeneda sionistického spiknutí proti české státnosti, kultuře, jazyku a svébytnosti !!! Jedním slovem, v ČR se až doposud uskutečňuje ohavná genocida na bezbranném obyvatelstvu !!! Oni na nás kulkou, když se vzpouzíme převzít následky jejich politické nezodpovědnosti !!! Jasně vám věhlasné romány říkají, že tyran musí zemřít. A tudíž smrt na tyranu není zločinem. Proto musí zemřít i vláda stávajících politických loutek !!!

    OdpovědětVymazat
  6. Máte to dost popletené, jednak v ČSSR byl Miterrand byl na návštěvě v prosinci 1988, nikoliv v březnu 1989, a jednak Václav Havel tou dobou (v prosinci 88) ve vězení nebyl, zavřeli ho až po "Palachově týdnu" v lednu 1989. S Václavem Havlem (a nejen s ním, i s jinými opozičními představiteli) se prezident Miterrand skutečně sešel, ale na snídani na francouzském velvyslanectví. Ten pán co to vykládal buď lže nebo si houby pamatuje.
    Karel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s Karlem.
      Ota

      Vymazat
    2. V prosinci 1988 to byla návštěva oficiální.S několika disidenty. Začátkem března 1989 to však byla neoficiální návštěva. Jen dostal Havel instrukce jak má napsat scénář k té frašce, kde byli lidé biti jen aby se neřeklo, že to komunisté jen tak vzdali. Gorbačev dostal tolik milionů dolarů, že v Rusku už tenkrát začali bohatí lidé platit dolarama.

      Vymazat
  7. Jasně napsáno, ale obhajovat Klause???

    OdpovědětVymazat
  8. Pro Karel- jojo, máš pravdu. Mě to taky přijde jako obhajoba kohosi jiného na úkor pomluv jen jednoho z mnoha "viníků".
    Díky za historické upřesnění.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V prosinci 88 tu byl Mitterand na oficiální návštěvě, to se všude psalo, ale v březnu 1989 to byla neoficiální návštěva, jen na skok.
      Já si to tak nějak i pamatuju, jak to hlásili v rozhlale, protože Francie je můj obor, tak mě to tenkrát zaujalo, a zarazilo, proč šel zrovna za Havlem ...

      Vymazat
  9. Pro mě přestal být Havel morální autoritou tehdy, kdy nový sňatek s Dagmar Veškrnovou obhajoval tím, že s ní má velmi úzký vztah (rozuměj poměr) už šest let, takže to vlastně jen legalizovali. Tedy po celou dobu, kdy jeho první žena Olga umírala na rakovinu. Podvádět na smrt nemocnou manželku a u toho kázat druhým o morálce? No to sorry tedy! A to i kdyby se nestalo to, že restitucí Lucerny šel proti Benešovým dekretům, a i kdyby se nestalo spousta jiných věcí.

    OdpovědětVymazat
  10. vy mladí,přemluvte dědky a babky,aby za kus buřta NEŠLI K VOLBÁM....BOJKOT..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nejít k volbám nic neřeší, hodit tam ale prázdnou obálku, to je jiná,....

      Vymazat
  11. „ODCHOD“ EXPREZIDENTA ČESKÉ REPUBLIKY VÁCLAVA HAVLA

    Země je kronika dějů, kniha dění, z níž čtou vesmíry. Shakespeare měl pravdu, když řekl, že svět je jedno velké jeviště.

    Stará etapa lidstva dramatického navíjení scénářů osudových linií partnerských, či jakýchkoliv vztahových, spřádání vazeb životních příběhů až do daleké budoucnosti byla před očima celého vesmíru ukončena významným duchovním děním - odchodem exprezidenta a dramatika Václava Havla, jehož osobní, ale i nadosobní, ve vyšším duchovním plánu uskutečňované životní „dramatické spřádání vazebních nitek“ ho přivedlo dvakrát do vůdčí role Českého národa: poprvé jako „otce vlasti“, českého krále a římského císaře Karla IV. (potvrzeno Boženou Cibulkovou i mým duchovním zrakem), a podruhé jako vůdce sametové revoluce a prezidenta České republiky.

    Pohřební průvod za rakví s ostatky Václava Havla přes Karlův most (který již Božena Cibulková viděla jako velevýznamný vstupní prostor pro výstup lidstva do vyšších dimenzí) se odehrál až v neuvěřitelné symbolice souvislostí: vždyť tatáž inkarnovaná vysoce vyspělá duchovní bytost tentýž most nechala postavit.

    Další podivuhodná symbolika: epochu dramatických scénářů „jáství lidstva“ ukončil svým odchodem dramatik. Rituály na Karlově mostě symbolicky ukazovaly, že skončila stará doba dramat dialogu vyššího a nižšího já a že vyšší já se vrací, vystupuje domů. Zároveň také ukazovaly, že začínají aktuální přípravy na přesun lidstva do vyšších dimenzí, ale také skutečnost, že bytost, kterou jsme vnímali na lidské úrovni v poslední době jako pana exprezidenta České republiky Václava Havla, sestoupila do hrubohmotného pozemského života z vyšších dimenzí, aby splnila svoji úlohu vůdce a reprezentanta Českého národa.

    Čest jeho památce.
    P.S.I to je názor.Káždý zde máme své role.S láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a ten kostel (kde byl obřad) byl odsvěcen a taky nepřítomnost křížů v kostele....proč???

      Vymazat
    2. To už se zeptejte paní Mgr.L.Kozáčkové ze stránek Amezdas.Dle mého jedna z nejlepších duchovních učitelek současné doby.Navíc Havel spíše inklinoval k buddhismu a jeho symbolem bylo hlavně "srdce".A už jen moto:(Země je kronika dějů, kniha dění, z níž čtou vesmíry. Shakespeare měl pravdu, když řekl, že svět je jedno velké jeviště)nám všem má něco napovědět.Jsme zde ve škole z mnoha scénáři a bez protikladů by jsme se nemohli nikam posunout.Já to vnímám hlavně z toho duchovního hlediska,smrt je jen iluze a odkaz Havla mám v srdci a né v kostele s nepřítomností křížů.
      S láskou Jarmila

      Vymazat
    3. Podle jednoho esoterika,který se zabývá dějinami Čech, Karel IV měl dohodu s černým bratrstvem,to Havel tedy také a to jsme zažili všichni. Možná proto se také bál kříže a kostel nebyl raději vysvěcený. To jeho srdce na Hradě působilo pouťově.

      Vymazat
    4. Žeby V.Havel byl spojený s iluminanti :) ? Proto vysvěcený kostel a bez křížů.

      Vymazat
    5. Podle mě Havel byl další propadlík iluminantům. Proto nevysvěcený kostel a bez křížů

      Vymazat
  12. Vždy to tak bylo a je,že po smrti se všechny nedostatky navrší na neboštíka,jsou to většinou výplody mozků lidí,kteří chtějí ovlivňovat,
    nebo směrovat myšlení ostatních.To chce klid a zhluboka dýchat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou mezi námi i lidé ( a není jich málo !), kteří se nakazí gloriolou slávy mimikrylumpů, a jsou odhodláni tuto zátěž nést dál i po smrti jejich idolu až do roztrhání těla. Pracně budovaný idol jedněch tak neumírá s modlou, ale je naopak mytizován a zbožšťován obskurními metodami a ještě odpornějšími pohnutkami loutkovodičů všech idolů !

      Vymazat
  13. Havel byl organizovaný zločinec a Klaus je možná ještě větší gauner než byl Havel- protože má vyšší IQ a umí to na lidi hrát.
    Jinak již v roce l988 zasvěcení komunisti věděli, že bude převrat. Národní majetek přejmenovali na státní majetek a místo správa majetku dali do ústavy termín hospodaření s majetkem- aby se vše mohlo po pseudorevoluci pohodlně rozkrást.
    Je možné, že Mitterand byl za Havlem ve vězení, Mitterand byl totiž ten samý zavěcený elitář jako Havel. Veřejně se prý chlubil, že mu stačí rozmístit 50 svých lidí na nejklíčovější pozice Francie a celá Francie je jeho. Pokud by se tohle aplikovalo na všechny státy světa, kterých je asi 200, tak by stačilo k ovládnutí planety pouhých 10 000 lidí rozmístěných na nejklíčovějších pozicích.
    Jarmila K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ?:-))))))))))))))))))))))

      ty oe ty si ale ůl :-)))

      Vymazat
    2. Pak by to přesně souhlasilo s kartou "Agent in place"(agent na místě)z velmi výstřední karetní hry Ilumináti. Ostatně ONI to už delší dobu tak dělají, že zájmové státy likvidují infiltrací rozvracečů nebo falešnými krvavými gerilami bojující za falešnou demokracii (viz např. Lybie, Sýrie a.d.). A Havel jako vysoce postavený zionista si mohl dovolovat říkat cokoli se mu zachtělo. NIKOMU by se nepodařilo jej dostat k soudu jako viníka ! Propaganda pečlivě uhlazovala jeho gloriolu slávy a věhlasu tak, že mnozí dodnes věří, že odešel velmi dobrý a pro svět nepostradatelný člověk. Pro jiné to byl zas jen obskurní ješitný narcista, který často nevěděl, jak má používat a zacházet z náhle nabytou moci ! Hnal před sebou stále jen své JÁ. A toto jeho jáství stálo tuto zemi již přespříliš obětí, které si svým jednáním, myšlením a vystupováním rozhodně nezaslouží !

      Vymazat
  14. málokdo z vás má pravdu..nebo spíše nemá , všechno je to jedna paní povídala , a ta paní povídá hodně ..

    OdpovědětVymazat
  15. stačilo by k ovládnutí planety pouhých 10 000 lidí rozmístěných na nejklíčovějších pozicích


    však takhle nějak to paní asi dneska skutečně funguje, 10.000 parazitů ovládá 7.000.000.000 otroků

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, já vím, že tak nějak to dnes na planetě funguje- ale těch 10 000 parazitů by nemělo žádnou moc,kdyby neměli k ruce své oddané výkonné lokaje typu Havla či Klause. Zbývá již velmi málo zemí, kde se jim ještě nepodařilo dosadit do vlád své poslušné loutky. Jednou z těch zemí je Sýrie, na kterou si zrovna brousí NATO zuby.
      Jarmila K.

      Vymazat
    2. Proč tam má rusko základnu ?? už X let ?? v Sýrii..nebrousí si někdo jinej ty zuby na tu oblast ??

      Vymazat
  16. Jsou to země, kde se vlády pokusily vyhlásit monetární nezávislost na virtuálním dolaru ! A to byla právě Lybie a Sýrie. Na řadě jsou další směrem na východ a severovýchod od Suezu !

    OdpovědětVymazat
  17. Prečo tam nie je spomenutý Schwanzerberg (Šlafenberger)on je vyššie medzi iluminatmi a v Beldenberg grup.

    OdpovědětVymazat
  18. Jestli jsou všichni Ilumináti taky takoví chrapouni, pak se nedivím jejich zvrhlé deviaci !

    OdpovědětVymazat
  19. Abychom se nakonec nedozvěděli, že Matka Tereza byla vlastně sedmihlavý drak, kterým se otočením prstenu přemění zase zpátky na pomáhající stařenku.

    Rozhodně není pravda, vše co víme, ale proboha lidi, nepřehánějte to!

    OdpovědětVymazat
  20. Jasně a Matka Tereza byla vlastně sedmihlavý drak, že?

    OdpovědětVymazat
  21. To je skvělý článek a nakonec i celý web. Už dlouho mě nic tak nepobavilo.

    OdpovědětVymazat
  22. Ty jo...Lidi...DOST...Asi takhle...Planeta Země tak nějak drží v prostoru vesmíru v oblasti mléčné dráhy ;)...vypadá to, že "lidská dna" byla záměrně vytvořena spojením dalších mimozemských dna...a projekt ZEMĚ je v podsatatě "duchovní školou" různých duší a entit etc etc... Vše má svůj "rub i líc" a MOZKEM rozkryjete jen a pouze 3D hmotu kterou si lze ohmatat... Naučte se nejdříve "rozlišovat"... Kdo je z "lidského masa" a kdo je jen za "člověka" převlečen ;)... A co se týče těch "kostlivců ve skříních"... tak ty se najdou na všechno...KDO CHCE PSA BÍT, HŮL SI NAJDE !!! PS. Ta matka Tereza mě pobavila. V podstatě je to ale strašně smutné...Nakonec z toho nejlépe vyleze pan součastný Zeman-Prezident, který o fousek nepo-blinkal korunovační klenoty Zemičky Maličké České, jak by řekl pan bývalý Pero-Krad, zahradník a obdivovaltel narcisek Klaus. No ale, je mi jasné, že určitě ani Ježíš nebyl žádný svatoušek a 7nebe je jen výplod našich chorých myslí :)))... To je binec...co binec...Blá Blá Blá-zinec :)))

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.