18. dubna 2012

Vladimír Putin odhaluje NWO

Díky čtenáři za odkaz na významný Putinův projev. (Rusky, anglické titulky.) Mnohé státy ho nezveřejnily, u nás nevím, asi těžko ... 
Vynikající projev opravdového státníka (starší rozumějí rusky, mladší si to přečtou anglicky (:-)))
Převzato z: http://www.ac24.cz/blogy/39-vladimir-putin-odhaluje-nwo


Vladimír Putin na mnichovské konferenci o bezpečnosti (v únoru 2007, pozn. Orgonet) ve svém projevu oznámil, že Spojené státy americké usilují o monopolární světovládu, která se vyznačuje tím, že existuje podle jejich přání jen jediné centrum síly, moci a rozhodování. Poukázal také na to, že takový svět s jedním vládcem a s jedním systémem nic nemá společného s demokracií. Podle něho patří k demokracii nejen moc většiny, ale také respektování menšin.

Vladimír Putin odhaluje NWO část 1.

Vladimír Putin odhaluje NWO část 2.

Vladimír Putin odhaluje NWO část 3.

Vladimír Putin odhaluje NWO část 4.

9 komentářů:

  1. Tohle vím i bez Putina, kdo bude chtít vypadnout z tohoto svinstva s batohem někam na východ, dejte vědět na icq 1 1 7 4 1 0 8 7 5 nebo mob. 6 0 2 2 0 7 8 0 3. Třeba i parta.

    OdpovědětVymazat
  2. NÁDHERA, OZAJ ROZUMNÉ

    OdpovědětVymazat
  3. prosim,nema nekdo nutkani to prelozit?sice jsem se jeste 3 roky ucil na zakladce rustinu,ale to uz jsem zapomnel a anglictinu jsem se neucil vubec.dekuji ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Krucinál, to je slovo do pranice. Asi tak před třema rokama jsem měl docela živý sen o tom, jak s několika kamarády zevlujeme na konečné autobusu a chystáme se na cestu do Ruska na Sibiř. Ale napořád. Sice je to na stará kolena docela bláznivý nápad, ale kdo ví…

    OdpovědětVymazat
  5. Není to bláznivej nápad! Pokud někdo nechce být totálně zotročen Novým Světovým Řádem, tak je to jedno z míst, kde se to další dva tři roky určitě nestane. Rád bych Vás poznal. Měli bychom dát dohromady partu lidí s podobným myšlením a prozatím spolu třeba jen komunikovat. Stará kolena nehrají roli, ani já nemám mladá. Pokud sledujete jak vrcholí nacistická demokracie v čechách, musí Vám být jasné, že už nebude moc času na rozhodování. Rád Vás poznám na profilu teeepack lide.cz.

    OdpovědětVymazat
  6. Nepohodlné události jsou před veřejností zamlčovány,nebo upraveny pomocí dezinformačních technik,jako například ovládnutí kosmického prostoru kolem Země a Měsíce Rusy,kteří svými Kosmosféry a Perechvatčiky 929 předstihují o desítky let...Gambit mahátmu str.311

    OdpovědětVymazat
  7. No, bylo vidět, že spoustě posluchačů Putinova slova moc pod nos nešla - Merkelová koukala taky jak sůva. Konečně to někdo řekl nahlas na mezinárodním fóru, takže si už ta skupina kolem NWO nemůže být tak jistá, že to mají tak skvěle ošéfované. Putinovi tleskám.

    OdpovědětVymazat
  8. Neviem ako vy, ja som si len teraz po pár dňoch všimol, že dátum nahrávky je spred 5 rokov. A čo sa teda od vtedy zmenilo? Absolútne nič! Psi brešú a karavána ide ďalej.

    (Včera som tiež našiel starý článok z októbra 2011 kde nemeckí meteorológovia varujú pred nadchádzajúcou horrorovou zimou 2011/2012. Bol to fakt horror kua. A najzarážajúcejší je fakt, že tieto super pravdivé články sú aj na týchto vraj od mainstreamu nezávislých médií. Pýtam sa, v čom je toto prostredie (a my sami) inkašie ako to bežné, tzv. oviec? V ničom, možno akurát v tom, že "nezávislé" ovce nosia v mozgu klamlivú predstavu o svojej odlišnosti a nezávislosti od prorežimných matrix médií.)

    Každý od boha deň si robíme nádeje, že niečo sa stane, že politici alebo boh(ovia) urobia podstatný krok vedúci ku zmene. Figu borovú, oni nám nedajú vôbec nič a ak to nebudeme my sami, kto spraví prvý krok, tak tu o pár rokov budeme stále sedieť za svojimi PC a sťažovať si a robiť si márne nádeje...

    pilgrimdou

    OdpovědětVymazat
  9. Proc vsichni jsou sticha a jediny V. Putin dokaze o takove veci promluvit pri konferenci .. protoze on neni proto aby to tak bylo ..i on si preje lepsi svet jenze i kdyz je tak vysoce postaveny on s tim nic nemuze udelat ale musel mit mnoho odvahy aby to sdelil.. (jelikoz nemam s prekladem ruskeho jazyka zadny problem pochopila jsem ho velice dobre )

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.