1. dubna 2012

Volné komentáře - jak se osvědčují?

Před současnou blogovací pauzou (náhlé pracovní zatížení, dosud trvající - na blog teď radši nechodím, protože by mi to nedalo - holt jsem už nejspíš blogoholik, který nemůže vidět blog, aniž by ho to nepohltilo (:-)))  ) byly zde nastaveny volné komentáře, jako pokus, zda na tomto blogu v diskusi vykvete vědomost, či se ji nevědomost bude snažit zastínit ...

Zatím nemám přečteno, co tu vzešlo, ale doufám v to nejlepší. Že jste si plodně vyměnili názory bez mého mentorování, a že se to obešlo bez hádek (:-)))

Večer se kouknu, jak to prosperuje (:-)))

11 komentářů:

  1. Myslím, že to byl výborný nápad Orgonete. Děkujeme ti za to.. =)

    OdpovědětVymazat
  2. Ráno nádherně a teď v 11:30 do toho brutálně třískli z moravského radaru a náhle sněží i u nás na Příbramsku, kde bylo do 11:00 azúro! Si z nás dělají slušný Apríl! http://imgup.cz/?v=e/poas.png

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ide to od madarska na sat24 je vidno impulz kruhoveho priemeru

      Vymazat
  3. V Brně taky chvilkama sněží, občas svítí sluníčko. Klimateroristický apríl jak má být!

    OdpovědětVymazat
  4. jsem potěšen,že TADY v komentářích ZATÍM není nalezlá VEŠ,co je výborně placená za to,aby zešměšnovala,diskreditovala a rozhádala PŘEDEVŠÍM diskutující mezi sebou....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jedna tu už byla (Verthandi), ale byla odsud rychle vypakována.Slíbila však,že se opět vrátí (až stráví ten vyhazov). Proto buďme připraveni na další útoky.

      Vymazat
    2. Kdybychom ho všichni ignorovali, může si povídat leda sám se sebou.

      Vymazat
  5. Bylo by dobré, kdyby se tady náhodou objevil nějaký placený troll alá Malwerick z osudu.biz a pokoušel se rozmělňovat diskuzi, aby si jej nikdo nevšímal a na jeho komenty prostě nereagoval, jinak budeme jeho negativní úsilí jen živit.

    Guess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výživný je také Nenikola Antibardin alias Karban alias HE-HE.Zničil již několik fór o Volné Energii,rád poučuje a uráží ale nejraději se hrabe v cizích počítačích!!!!!
      V.

      Vymazat
    2. Chtělo by to na OrgoNetu vyvěsit tabuli hanby, kde by byli zvěřejňováni všichni provokatéři, a případně jejich pravá identita a bydliště. To by mělo stěmi trolly alespoň trochu zacloumat, aby se stáhli. Pokud budou vědět, že o nich někdo ví, co jsou zač a kde bydlí,tak si tolik dovolovat nebudou, poněvadž riziko, že si je pak někdo chytí a dá jim přes držku, se zvýší.

      Vymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.