21. května 2012

Dlouhé pásy umělé oblačnosti blokují proudění

Ahoj Orgonete,

ptáte se často proč jsou tak chladná rána ? Proč ještě 17.5. zasněžilo a 18.5. noční teploty klesly na nulu ?
Stačí si zapnout Google Earth a zapnout si v něm aktuální oblačnost.

Když stejný pás přetrvává dny, natož týdny, začne si člověk sečtělý klást otázsky, je možné aby mraky setrvávaly stále na jednom místě celé týdny a ve stejném směru proudící ze středu Jižní Ameriky (Guayana, Georgetown, Paramiribo), táhnoucí se přes celý Atlantický oceán, až nad Maroko? Z detailního pohledu je jasné, že se nejedná o přirozenou oblačnost a pás CHM. A závěr - jasná blokace rovníkových teplých proudů k Evropě. Paradoxně jsou staženy k Jižnímu polu. Vyšly v tisku zprávy o počasí v Austrálii, že zažívají v okolních přilehlých oblastech nejteplejší léta za poslední stovky let.

Proto prosím o spolupráci k dohledání faktů, proč se investuje takové obrovské snažení k tomu, abychom tyto jevy museli zažívat. Je v tom zdravý důvod k těmto činům ? Nebo je to opravdu hra temných iluminátů? A pokud to tak dělají, jaký skutečný důvod mají aby tvořili takové masivní ochlazování severní polokoule ?
Z fotek jasně poznáte, že je vytvořeno několik takových blokád.

S přátelským pozdravem,

Zorgan





P. S. Orgonet:
Velký dík za pozorování, to má velkou cenu. 
Žádný dobrý ani rozumný důvod pro tyto manipulace samozřejmě neexistuje, za vším stojí snaha o ovládnutí moci na planetě prostřednictvím klimatu (nejúčinnější způsob!), ega šílených vědců, tajné toky peněz Illuminátů a zkorumpovaných vlád atd.
Snad už světlo brzy vyžene tuhle temnotu ...




9 komentářů:

  1. jj,u nás ještě ZATÍM POHODA DOMOVA..http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Q6JCR1HZpeE#!

    OdpovědětVymazat
  2. http://jakubsobek.blog.idnes.cz/clanok.asp?cl=258729&bk=58749 Illuminátská magie 2 - MAGICKÁ ARCHITEKTURA
    Český blog o illuminátech.. Důkazné materiály + Londýn 2012

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díks za link, velice stručné a výstižné ... stáhl jsem si tento film, stojí za to si přečíst i další díly tohoto článku .... best ... http://www.ulozto.cz/xjyYX3h/imaginarium-dr-parnasse-2009-brrip-xvid-cz-mx-xvid-xvid-avi ... Zorgan

      Vymazat
  3. Také to svinstvo, co se tu děje, sleduji. Vyrábím různé bustry, párkrát jsem jim s tím zatočil a byli tu. Gogle Earth však oblačnost retušuje. Jen zřídka jim uteče aktuální necenzurovaný obraz, hlavně v noci. Já sleduji oblačnost na adrese: http://www.yr.no/satellitt/europa_animasjon.html , tam je to názornější.
    Petr.

    OdpovědětVymazat
  4. Včera i dneska je docela velký vítr, podívám se na oblohu a mraky se moc nepohybují, na to jak je velký fujavec.
    - vítr by to měl přeci když né tozehnet, tak alespoň rozpohybovat

    OdpovědětVymazat
  5. 2 litry octa už je na silnici :) přidejte se (:-)))

    OdpovědětVymazat
  6. Cílem je zničit úrodu a vyvolat hladomor spojený s předražováním potravin !!!

    OdpovědětVymazat
  7. Pokud je pravda, že problémy s Japonskými jadernými elektrárnami se stupňují (předpokládaná evakuace 40 mil. lidí) je možné, že se tímto způsobem snaží přemístnit nějaký radioaktivní spad do určené destinace?

    OdpovědětVymazat
  8. Nicméně na tom nemění ten fakt, že informace o chamtrailsování v tak masovém měřítku nejsou uveřejňovány, natož přiznány. A používání HAARP technologíí , které jsou cenzurovnány i spolu se satelitními záběry země.
    Takové akce, které vyvolají mrazi a poničí tím úrodu, lze jen vždy svést na šílené blázny, kteří nic netušícím lidem berou to poslední. Ale přiznejme si to už konečně, jak jsme ovládány a ničeni, jen proto abychom nedospěli vyššímu vědomí a neprokoukli vládce. Jenž se snaží nás držet v nevědomosti, lži a brzdí rozvoj celé společnosti.
    Protože nejtěžší je uvěřit tomu, že ti jenž jsou nejmocnější, jsou i nejtemnější.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.