8. května 2012

Druhé slunce, dvojí svítání ...

Díky za odkaz! Následující zní velmi rozumně, souhlasím, že by to mohlo vysvětlovat dvě slunce i dvojí svítání, co jsme tu několikrát řešili ...



Ahoj Orgonetku,
posílám odkaz na článek J. Duška, zajímavá je tahle pasáž, co jsem ti vytáhla. Možná to trochu vysvětluje to druhé slunce :) Měj se moc hezky a ať se ti daří :) 

Gabča
Jak byste vysvětlil čtenáři, který nezná mayské počítání času, co nás čeká 21. prosince tohoto roku?

J. Dušek:
Já bych mu to vůbec nevysvětloval, mě to upřímně řečeno ani tolik nezajímá. Jenom jsem postřehl, že indiáni toto datum hodně opakují, a když jsem byl před dvěma lety v Mexiku, pořád nám zdůrazňovali, ať jsme na „twenty twelve“ připravení. Ptali jsme se jich, co to znamená, a oni říkali, že vyjde páté nebo šesté slunce — někteří mluví o tom, že se teď uzavírají čtyři světy, jiní hovoří o pěti světech. Nicméně se shodují, že o zimním slunovratu vyjde nové slunce.

Co si pod tím máme představit?

Když jsme se jich ptali, říkali: představte si fázi svítání, když Slunce ještě není na obloze, ale vy už vidíte úsvit. A v této fázi se podle nich teď nacházíme. Už vidíme nové, odlišné světlo, ale ono nové slunce vyjde až o zimním slunovratu. Také říkali, že nebude žádné „bum bum bum“, že jde o změnu kvality světla, na jejímž základě se pak promění lidská bytost. Slunce totiž přes epifýzu ovlivňuje hormonální pochody v těle. Jeho světlo nás vlastně vytváří, staví; což si běžně neuvědomujeme. Když ale mluvíte s vědci, kteří se zabývají vnitřními hodinami orgánů, tím, jak se orgány „startují“, tak oni zjišťují, že někdo tento proces musí ještě korigovat, řídit.

A jedna z největších záhad genetiky spočívá právě v nalezení těch vnitřních hodin, toho spínače — jak tělo například pozná, že má vytvořit druhé zuby, spustit růst ňader a podobně. Tělo musí mít nějaký důvod, proč to či ono právě teď a jistým způsobem udělat. Ale ten časový spínač se — aspoň pokud jako laik vím — ještě nikde v genetickém kódu nenašel, jde o jeho největší tajemství. Zdá se, že tím spínačem je zvnějšku právě Slunce. A mění-li se jeho kvalita, pak se samozřejmě proměňuje i lidská bytost.

Takže laikovi bych řekl, že lidi se budou měnit. Někteří budou zmatení, protože nebudou chápat, co se děje. Proto je také lepší trochu tušit, co se děje. Spousta lidí je dnes totiž na hranici jakéhosi pocitu zcvokatění.

Celý článek tady : http://probuzeni.blogspot.com/2012/04/2012-bude-je-rokem-zazraku.html?spref=fb

28 komentářů:

  1. proto zřejmě hnojaři uporně zasírají trajektorii SLUNCE...Bozi jsou je VYVOLENÍ a ne nějaký osvícený metař,,,,,

    OdpovědětVymazat
  2. chybka je vloudila,jinak dobrý http://www.youtube.com/watch?v=Szq8o0tP2ms

    OdpovědětVymazat
  3. Zvykajte si ľudia, bude viac svetla, tak pozerajte viac do slnka nech vás potom neoslepí a nech sa šišinka pripraví. - Prehlasujem , že nemám pocit zcvokatenia :-) , všetko je ako má byť. Indiáni to vedia.
    Hi

    OdpovědětVymazat
  4. Jednou sem se zavrel na 24 hodin do sklepeni kde je takova tma ze sem nevidel ani svou ruku,zkousel sem probudit nejake ty smysly jako maj zvirata ze vydi ve tme,bylo to neco strasneho,kdyz sem pak vylezl ven na svetlo jako bych ozil i cely muj organismus okamzite sem mel hlad na vse mozne co roste na teto nasi krasne planete,my jsme deti svetla ne tmy,proto si myslim ze dalsi slunce jen prospeje nasi DNA.LUDVA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ako dieťa som bola chudokrvná, bledá a nemala som rada Slnko. Vyhrotilo sa to záťažou "dospeláckych povinností. Strach z budúcnosti, ako vyjsť z výplaty, deti, práca, škola, banky. Začala som si myslieť, že som z vnútra Zeme, Agharty, neviem tu na povrchu žiť. A potom, práve v Čechách v jeden preslunený deň, bolo horúco, a ja som sa tým naplnila.
      Preplo ma - a tak si myslím, že to druhé Slnko potrebujeme, aby v nás zažnulo naše vlastné SLNKO.

      Vymazat
  5. TROCHU historie nikoho nezabije,aneb,kdo neví,ČUMÍ...http://www.outsidermedia.cz/Osvobozeni-Plzne-1.aspx

    OdpovědětVymazat
  6. ....a není to "náhodou" ten nejdůležitější důvod, proč nás chemtrails práškují jak mandelinky ???????

    OdpovědětVymazat
  7. Hej, hej...Konecne sa dostavame pomalicky a sprostredkovane ku Carlosovi Castanedovi a jeho Toltekom a Nuovo videntes...Ma to daleko vacsiu hodnotu, ako nejake "americke channelling" o ktorych sa radsej ani nebudem vyjadrovat, aby som niekomu nebral jeho jedinu zivotnu istotu.:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Jak už sem psal... chemtrails je k izolaci lidí od slunce. Zoufalá snaha odstínit ho.

    OdpovědětVymazat
  9. v tomhle pripade odpovedi indianu je to mysleno obrazne, jak jinak.dvoji svitani na kamerach je prepinani nocniho rezimu na denni,je to doufam dost logicke pochopit aby se to tu neresilo za nejakou dobu zase:)

    OdpovědětVymazat
  10. Je možné použít orgonity místo menhirů ke stejnému účelu?

    Více zde: http://www.novaduchovnicesta.cz/odpovedi-na-reakce-ctenaru/je-mozne-pouzit-orgonity-misto-menhiru-ke-stejnemu-ucelu-/

    Názor Planety a Přírody na orgonity
    Ještě se zeptám přímo na názor Planety a Přírody, pokud jde o používání orgonitů:

    Planeta Země:

    „Jde o další výmysl člověka, který nemá s přirozenými pochody v Přírodě nic společného. Jde o umělé a do jisté míry násilné ovlivňování přirozeně se vyskytujících bioenergií. Autoři a propagátoři tohoto prostředku však nemají dostatečně vysoký duchovní nadhled k tomu, aby vnímali, co se děje v pozadí za slibovaným zvyšováním čistoty okolního prostředí. Jistě – orgonity dokáží eliminovat, vyloučit z prosředí temné levotočivé bioenergie nízké frekvence. Zároveň však silně, razantně posílí temné levotočivé bioenergie vysokých frekvencí. A to jsou právě ty bioenergie, které jsou v pozadí za pokračujícím téměř kompletním ovládnutím lidského rodu temnými systémy.

    Orgonit takto ve skutečnosti dělá dvojí práci. Pro stranu Světla zvyšuje čistotu prostředí na nízkých frekvencích běžných pro duchovně neprobuzeného i probuzeného člověka. Ale zároveň pracuje pro temno – podobně jako každá další umělá pomůcka, nahrazující přirozené duchovní postupy. A to tím, že zvyšuje sílu temných ovládacích energií vysoké frekvence na úrovni Věčného Já i výše nad 12. tělem na úrovni Nové duchovní cesty.

    Člověk jdoucí po Nové duchovní cestě svým vnitřním citem pozná, že tyto umělé prostředky mu především škodí. Protože on už dokázal temné energie nízkých frekvencí ze svého okolí dostat jiným způsobem. Naopak člověk na úrovni Nižšího Já nebo Vyššího Já vnímá především pozitivní účinek orgonitů, protože vyšší temné působení je mimo frekvenční rozsah jeho receptorů. Mé doporučení je - jsou přece jiné přirozené způsoby, jak čistit sám sebe i prostředí okolo a ve svém bytě, aniž bych zvyšoval stupeň svého ovládnutí temnem.“

    Příroda:

    „Prosím a žádám vás, lidstvo, abyste zastavili používání těchto umělých výrobků. Bráníte tím vyšší transformaci svých bytostí, vašeho okolí i celé Přírody. Těmito postupy se nestáváte součástí Přírody. Ale naopak se stáváte těmi, kdo přirozené pochody v Přírodě narušují. Příroda pak nemá na výběr, pokud jí podobné aktivity začnou příliš zatěžovat. Je nucena začít hledat cesty, jak se těchto lidských aktivit sama zbavit, aby vůbec přežila.“



    Více zde: http://www.novaduchovnicesta.cz/odpovedi-na-reakce-ctenaru/je-mozne-pouzit-orgonity-misto-menhiru-ke-stejnemu-ucelu-/

    OdpovědětVymazat
  11. Dušku Dušku,bohužel patříš do té spousty.Už se těším na 22. prosince,co si Ty a Tobě podobní ,vymyslí za výmluvy.

    OdpovědětVymazat
  12. Spousta lidí je dnes totiž na hranici jakéhosi pocitu zcvokatění.
    mohu jen potvrdit :-)

    OdpovědětVymazat
  13. ahoj tak to je neuvěřitelné podívejte se jak to vnímají malé děti, jedna malá holčička to aniž by tušila a byla něčím ovlivněná nakreslila s komentářem:
    "To jedno sluníčko je naše a to druhé přijelo na návštěvu. Bylo pozváno naším sluníčkem, aby se prý podívalo na tu nádheru na poli plném koukolů! Tam u druhého sluníčka prý nějaké divné bytosti všechny plevely už dávno vyhubily, je to tam na polích teď moc smutné. A tak se teď jezdí cizí sluníčko dívat aspoň k nám, jak to kdysi vypadalo i u nich. A jestli tomu nevěříte, tak vám to Eliška určitě vysvětlí."
    http://botany.cz/cs/eliska-pukova/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. PO přečtení příspěvku a naásledného linku co jste sdílel mam takovou husí kůži, kterou jsem snad nikdy v živiotě nemel!!!!!!!!!!!!!uffff

      Vymazat
    2. Moje, tehdy pětiletá dcera, vloni taky nakreslila zcela samozřejmě obrázek se dvěma sluníčky...
      Iva

      Vymazat
  14. tak to je zajímavé podívejte se jak to vnímají malé děti:
    "To jedno sluníčko je naše a to druhé přijelo na návštěvu. Bylo pozváno naším sluníčkem, aby se prý podívalo na tu nádheru na poli plném koukolů! Tam u druhého sluníčka prý nějaké divné bytosti všechny plevely už dávno vyhubily, je to tam na polích teď moc smutné. A tak se teď jezdí cizí sluníčko dívat aspoň k nám, jak to kdysi vypadalo i u nich. A jestli tomu nevěříte, tak vám to Eliška určitě vysvětlí."
    obrázek co nakreslila: http://botany.cz/cs/eliska-pukova/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezký :) děti toho přeci jenom vědí více než my. My, kteří jsme už dále od našeho astrálního domova a zkažené touto dobou. Ale ne všechny děti toto umí...spíše ty vyspělejší. Nechápu, jak může někdo tvrdit, že tato doba přinesla na Zemi vyspělé duše, když sám vidim jak to tu jde do s**ček. Holky se chovají hůř jak kluci a kluci se chovají jak holky. 95% mládeže kouří i chlastá a k duchovnímu vývoji mají mílovými hony daleko. Dneska je to jenom samý Facebook a když jim člověk dá radu, jenom se vysmějí a nic si z toho nedělají. Jediná zábava je sex, drogy a chlast. Místo toho, aby si užívali krásy přírody a vážili si toho, že jsou zde na Zemi. To si pak kolikrát člověk řekne, ať sem raději něco spadne, dokud je příroda krásná a člověka, ať to raději zahubý.

      Vymazat
  15. http://www.sdilej.eu/pics/31fb7a46b0cfdde328de87bb991e8fa5.jpg O co jde???

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ide si nabrať pohon, zo slniečka Máma/Táta, do slnka nového.

      Vymazat
  16. To by pak vysvětlovalo to co mayové mají napsáno , nevím teda přesně kde? tuším asi na nějaké z piramid? Něco ve smyslu "Na konci věků budete jiní" už jsem to zaznamenal ve více dokumentech. No uvidíme že?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak můžete chtít,aby Vás bral někdo vážně,když napíšete pyramida s i !

      Vymazat
    2. informace je duležitá, pravopis jde stranou :D ikdyž je to smutné :D))
      ja to četl tak to, smějte se do roku 2012, pak budete jiní .
      A také, že až uvidíme na obloze 2 slunce a jedno z nich bude "okřídlené" ( Nibiru) . ...tak neco, ale nevim co :D ...nevzpomenu si, jdu si to hned osvěžit. Ale něco se nejspíš má stát.

      Jde o tom, že pravda se začíná odkrývat, či se pletu? :)))
      Mějte se hezky, mějste s erádi a užívejte slunka :)
      Viťa

      Vymazat
    3. A jak Vy můžete chtít aby vás bral někdo vážně, když nezačínáte větu velkým písmenem? ! :D

      Vymazat
  17. Misto toho aby lide mysleli pozitivne, tak tady vymysleji takove veci jako dvoji slunce. Tvurce nas, dej lidem konecne rozum neljepe toho 21.12.2012 aby uz konecne prestali mystifikovat, utvaret konspirace a lhat lidem, namlouvam jim nesmysly, presvedcovat je o necem nadprirozenym nebo rikat o sobe "kontakter"! Prosim!

    OdpovědětVymazat
  18. Viem ze sa nieco deje...nadobudol som vedomie, ktore tazko opisat slovami...stoji za zmienku fakt,ze vedecky zdokumentovana cast ludskeho mozgu je iba 10%!!!...premena osobnosti a vedomia u mna samotneho je neporovnatelna s mojim okolim a ludmi ,ktorych poznam...a predsa nikomu jeho pohlad na veci a nazory neberiem...z minulosti a nasich davnych predkov sa mozeme iba ucit...poznavat "zabudnute" nazory a reality...takze pekny dnik a dakujem,ze ste si moj komentar precitali :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Chemtrail evidentne blokuje energiu prichadzajucu z kozmu. Jedna sa teda asi len o prostriedok zabranujuci vzostupu planety a jej obyvatelov. To by vysvetlovalo, preco im na tom tak velmi zalezi. Ale k vzostupu uz dojde tak ci tak :).

    OdpovědětVymazat
  20. Slunce své funkce již před týdnem přesunulo výrazně do svého jemnohmotného systémového duplikátu, aby vůbec mohlo na pozitivní platformě dodržet svoji základní energetickou blahodárnou funkci pro Zemi a pro planety Slunečního Kosmu. Země se již připravuje na přijetí vysoké duchovní radiace, skrze kterou se má stát centrem Sluneční soustavy a celého Slunečního kosmu, podle stáčení a přeskupování zahájeném v červnu 2011. Již dva týdny vidím dvě slunce: staré, ze kterého přichází nebezpečí, a nové jemnohmotné, které pomáhá. (Převzato z Amezdas)
    S láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.