24. května 2012

Dvě slunce v Číně - viděno přes kotouček diskety

Názorné video údajně z Číny (ale mluví tam někdo rusky :-), dle mě dobře podporující názor, že vedle Slunce opravdu je nějaký obří objekt.
(I když se pořád nemůžeme dohodnout, co to je, viz diskuse pod článkem http://orgo-net.blogspot.com/2012/05/dve-slunce-12-5-2012.html )

http://youtu.be/cHhsQkwpYFc

29 komentářů:

  1. já vám nevím lidičky, sleduji každý den slunce a i jeho okolí, a asi se nekoukám dobře, či co, ať se snažím jak se snažím, vidím jen jedno. Mám různé filtry tak se koukám přímo, dvě sluníčka vidím přes vaukuované plastikové okno, prostě když ho mám zavřené, ale přímo nevidím nic krom JEDNOHO sluníčka.Jsem pošahanej dost a dost, paranoia je moje kamarádka, ale bohužel stále jen ten jeden kotouč

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, vidíme pouze jedno Slunce. Pro jistotu jsem se předchvílí koukl skrz můj filtr a Slunce je chudák samo. Opět odlesk v optice.

      Vymazat
    2. Nic si z toho nedelejte, jedna se jen o opticky klam. Sleduji slunce take kazdy den a nic takoveho tam neni. V predchozim prispevku "mamo, je tam dve slence" - jsem fotil take pres disketu a uz jsem si koupil i svarecske sklo - je to jeste lepsi a zadne objekty kolem slunce nejsou

      Vymazat
    3. souhlas,také se snažím slyšet i trávu růst,ale two suns prostě nevidím ani přes svářečské brýle.... :o(

      Vymazat
    4. Ano, máte pravdu : obvykle u slunce není žádný objekt o velikosti planet nebo malých sluncí. Jsou však případy, kdy tam ten objekt na krátkou chvíli přeci jenom je. Tzn.že se volně pohybuje, přemisťuje v naší Sluneční soustavě zřejmě jako umělý objekt mimozemského původu.

      Vymazat
  2. Probůh Orgonete! Vždyť právě na tomto videu je jasně vidět, jak se druhé Slunce objeví při překrytí objektivu disketou!

    BTW web Beforeitsnews.com mi silně připomíná Blesk nebo TV Novu, odtud bych informace rozhodně nečerpal.

    Guess

    OdpovědětVymazat
  3. Čtyři Slunce z jiných dimenzí, viděno přes CD!! http://www.sdilej.eu/pics/9170ed569400846775ff936f29d2e258.png

    OdpovědětVymazat
  4. Pozoruju brněnskou webkameru a nestačím se divit, odpoledne, teda na západ se nad obzorem rozplývá bílá záře. Nic neobvyklého, ale ona je najednou široká, přes celý záběr a vzápětí se zúží, jakoby fakt to druhé slunce, nebo co to je, vyskočilo. Dávám sem odkaz, koho to zajímá, může taky pozorovat. A ještě něco, mezi 21-22 hodinou je vidět nějaká velká hvězda, mnohem větší než běžné hvězdy, měsíc to není.
    http://web.brno.cz/kamera/hugeimage.php?n=On-line%20camera

    OdpovědětVymazat
  5. jakmile vyrazím za slunného dne ven,tak vytáhnu sklo ke svařování elektrikou...viz obchod s pracovními potřebami...a Slunce ZATÍM solo.ALE,co je vidět v Anglii,nebo v Číně,nemusí být vidět v českém kráteru...A tudíž to nemusím GRYGAROVSKY zatracovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady se člověk aspoň zasměje :)) ;)

      Vymazat
    2. Pokud to nekdo vidi v Anglii, je logicke to videt i v nasem krateru, protoze i mesic je videt stejne. Cina je neco jineho, kdyz tam je den, u nas zacina rano... nebo tak nejak... a teoreticky bysme meli videt skoro stejne slunce... maji posun +8 hodin

      Vymazat
  6. http://www.youtube.com/watch?v=V2XAkNUrVzM

    OdpovědětVymazat
  7. O tom druhen slunci nic nevim,ale jedno vim jiste to nase slunce nejak moc hreje.
    Sem zednik jiz 20-let a sem zvyklej pracovat na slunci,ale tenhle tyden sem pracoval v tilku na stavbe a za jediny den sem se spalil jako skvarek,mel sem zimnici skoro upal,podotykam ze bydlim v Britanii a uz treti den tu neni ani mracek(ani v noci),NEJSEM ZADNEJ VEDEC ale tohle neni normalni aby ultrafialove paprsky spalili cloveka za pouhe 4 hodiny,bylo i teplejs a makal sem venku ale nic se my nestalo,tohle teplo je uplne neco jineho,davejte si pozor opravdu se prilis nevystavujte slunci pokud nemusite,z naseho slunicka se nam pomalu stava nas nepritel-brr bojim

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A taky je slunce, nebo my v jiném postavení, ráno mi svítí slunko do postele, ale tak nízko bývalo jen v zimě.

      Vymazat
    2. Tak za 20 let se nezmenil jen svet a vesmir kolem Vas, ale i Vy sam jak zevnitr tak z venci... To ze je Vam horko je Vas vnitrni problem, zpusoben drinou, spatnou stravou a Vasim vekem. Pokud nejste kurak, kupte si provitamin A (Beta-karoten), ale jezte ho podle predpisu. Nebo si delejte mrkvovou stavu, ale poroz at se neotravite vitaminem A - musite si o tom neco nastudovat. Potom se nebudete moc palit na slunci a budete i zdravejsi.

      Vymazat
    3. Diky za radu,nejsem kurak,ale to stim vitaminem A zkusim.

      Vymazat
    4. k té chytrosti chci jen říci, že vitamínem A se přiotrávit takřka nedá pokud je v přírodní formě a to jako výlisek z mrkví. Denně klidně 2kg takto zpracovaných mrkví a dokonce se dá i více, dle Normena Walkera a osobně mám mrkvové šťávy taky mooc popito jako živý důkaz :)

      L.

      Vymazat
    5. Někdem jsem zahlédl asi 3 nebo 4 roky staré video, kde bylo na mapě světa ukázáno, jak bude postupovat enormní zvýšení slunečního záření na povrchu Země. Zóny byly červeně vyplňovány, až se koncem roku 2011 červeně zbarvil celý svět. Takže to nebezpečí od slunce, o tom se už vědělo před těmi lety. Jem si toho asi moc nikdo nevšímal ! Pokud i HAARP a CERN mají na tom nějaký podíl, je zatím záhadou.

      Vymazat
  8. moh to být odraz od mraků,
    při fatamorganě se dokonale odráží kus země, a je to nejspíš odraz od různých vrstev vzduchu
    tady to mohlo byt neco podobného, akorát odraz od vodní mlhy v mracích

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám slabost pro Amezdas a tak jedno aktuální!
    Vzhledem k pokračujícím útokům ze Sluneční astrální říše a nebezpečné sluneční a měsíční radiaci a vibracím:
    Nevystavujte se Slunci !!! Nenapojujte se na Měsíc.
    Upozornění na pokračující útoky psychotronickými zbraněmi
    Příznaky nevolnosti, které se objevují již asi deset dní (bolest kloubu, cév, křeče v nohou, nevolnosti od žaludku, zvýšená citlivost ekzémů, citová otupělost a ztráta vůle pro aktivní duchovní bdělost,..) nesouvisejí ani tak s transformací, jako s útoky.
    S láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Velmi se nam to dari pomoci slunce a mesice na zemi utocit. Nicmene jsou tu stale nejaci bojovnici ze slunecni astralni rise, kteri se schovavaji. Kdyby jste odlozili na par dni orgonity a prestali octovat - mozna je konecne najdeme a nastolime svoji vladu nad zemi a podridime si tim 7 217 058 122 lidi aby nam slouzili.

      Iquos Hanoon

      Vymazat
    2. Kdo je pročištěný a prosvětlený, tomu žádné útoky jakékoliv povahy nevadí. Pracujme na sobě! ,-)

      Vymazat
  10. Jedno je zajímavé, dříve lidé optikou slunce sledovali také a žádný druhý objekt tam nikdy nebyl, pokud je to tedy podle některých způsobeno optikou proč se tak děje až nyní?

    OdpovědětVymazat
  11. A když dá disketu pryč a obraz získá modravý nádech je tam druhý objekt pořád, jak to vysvětlíte?

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj přátelé orgonetu!
    Efekt dvou sluncí je dobře patrný i přes dvojité plastové okna aj. dvojité skla :-)
    PS: Z fyzikálního hle!iska by opravdové 2 slunce způsobily velmi podivné počasí jak na Zemi tak ve vesmíru, tak že tuto záhadu můžeme přesunout do říše pohádek, ale zasloužených :-)
    S pozdravem
    Ska-Fin

    OdpovědětVymazat
  13. Lidi proboha neblbněte, kdyby tam byly slunka 2, bylo by to vidět bez jakýchkoliv fotoaparátů, filtrů z disket a podobně. Nebo snad vidíte i to naše Slunce jen při použití těchto věcí? A že by tam někdy bylo a jindy ne? Vždyť je to do nebe volající blbost, aby se to tak náhle ztratilo a nebo to nebylo vidět o pár (set) kilometrů dál... To je jako byste řekli, že zatímco v Anglii v poledne za jasného dne vidí Slunce tak z ČR za stejného počasí ve stejnou dobu není vidět... Jsou to jen reflexy na čočkách fotoaparátu. Když použijete filtr a přesto druhé slunce vidíte, neznamená to snad, že musí hodně zářit? Tudíž být viditelné i bez filtru? Vím, že řeknete, že je to mimozemská technologie (i když nechápu důvod toho, proč by nějaká technologie maskovala hvězdu), která zaručí, že to není vidět, ale věřte tomu nebo ne, každá hmota odráží světlo. I kdyby to bylo nevím co, odráželo by to sluneční světlo a bylo by to vidět vždy a všude!!!

    OdpovědětVymazat
  14. No-:-) ; když je j někde zatmění Slunce, tak si představte(ti co to tak vehementně popírají), že o pár set kilometrů dál vidět není....Čím to asi bude.... Ono se lehce řekne, že je něco do nebe volající blbost a přesto někteří neodvolají. Nebo odvolají(pod nátlakem), aby se později, třeba i za 100 let ukázalo, že ti pomatenci měli pravdu. Viď Galileo...(.-))A tečky(reflexy) na čočkách bych i bral, kdyby se nepohybovali jinak a jinou rychlostí než sledovaný objekt. A chcete-li na Slunci vidět "Sluneční skvrny" - které tam jsou, tak žel musíte použít sluneční filtr..jinak by jste je neviděli..A menší objekt větší nepřesvítí.... :-) Hezké dny všem!

    OdpovědětVymazat
  15. A proč není vidět to zatmění? Protože je Měsíc tak blízko, že změna polohy pozorovatele o pár kilometrů stačí na to, aby se na obloze promítal jinam. Pokud vím, tamto je považováno za "druhé" Slunce, předpoklad tedy je, že to těleso je podstatně dál od Země než Měsíc. Menší objekt? Jsou stejně velcí... Zajímavé je, že s použitím slunečního filtru (tomu "na skvrny") nikdy žádné druhé Slunce není vidět ani na fotkách...

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.