24. května 2012

Fyzik říká, že HAARP manipuluje čas

Děkuji velice Kamale za tip na čerstvý článek, ihned se pouštím do překladu (:-))) Takže zase nové střípky poznání (:-))) Celý ten web je vůbec pozoruhodný, dobře že nám ho Kamala objevila (:-)))


(Jinak článků o HAARPu tu máme už přes 60, viz štítek HAARP.)


Fyzik říká, že HAARP manipuluje čas
22. 5. 2012
Překlad: OrgoNet
Fotka: HAARP v Gakoně na Aljašce

Jeden výborný fyzik publikoval revoluční přednášku s citáty ze 30 vědeckých přednášek, kde je odhaleno, že HAARP má neuvěřitelné schopnosti daleko překračující vše, co jen tuší většina badatelů této vysokofrekvenční technologie. Dr. Fran de Aquino tvrdí, že plně funkční síť HAARPu, globálně aktivovaná, nejen může ovlivnit počasí a geofyzikální události, ale i vesmír a tíži ... a dokonce i čas! Nyní, po aktivaci nejnovějších HAARPových zařízení na konci světa, v pusté a odlehlé Antarktidě, je síť téměř kompletní. Stanou se vládci HAARPu také vládci času?

 Fotka: HAARP může vytvořit neuvěřitelné božské schopnosti

Nejnebezpečnější žijící muž?

Frakce tří největších vlád na světě – USA, Ruska a Číny – možná vydávají rozkazy k likvidaci muže, kterého vidí jako nejnebezpečnějšího na světě. Ne, není to mezinárodně nejpronásledovanější terorista, ani šílený vědec vyrábějící virus, který dokáže vyhladit lidstvo. Tímto nejnebezpečnějším mužem je zřejmě brazilský fyzik dr. Fran de Aquino. http://maurin2012.blogspot.com/2011_05_01_archive.html
Fotka: Nebezpečný muž: brazilský fyzik De Aquino

De Aquino nevynalezl smrtící paprsky ani se nezmocnil tajných vypouštěcích kódů světových jaderných zbraní. Dělá cosi mnohem horšího: rozšiřuje vědecké a technické poznatky o největším světovém tajemství, o skutečném účelu HAARPu.
Fotka: Síť světového HAARPu je téměř kompletní.

HAARP (High Frekvency Active Auroral Research) má nyní zařízení křížem krážem po celém světa a šíří se od pólu k pólu. http://beforeitsnews.com/story/2128/255/Death_Chain:_Antarctic_HAARP_Activation.html Nejnovější jsou zařízení v Antarktidě.
Fotka: Podivné vesmírné gravitační vlny

De Aquino, jehož přednáška Vysokovýkonná ELF radiace vytvářená modulovaným HF ohříváním ionosféry může způsobit zemětřesení, cyklóny a lokalizované ohřívání http://vixra.org/pdf/1202.0044v1.pdf  zvedá roušku zahalující dosud haarpové čarování – a na rozdíl od Čaroděje ze země Oz, haarpoví čarodějové mají k dispozici skutečnou moc.

Vědecká práce De Aquina, citující 30 dalších vědeckých prací, z nichž mnohé jsou recenzovány, odhaluje mnohem více než slibuje její neuvěřitelný titulek.
Fotka: Interference HAARPu a gravitace nad Pacifikem

HAARP může manipulovat gravitaci

Většina badatelů o HAARPu se domnívá, že tato technologie může vyvolávat zemětřesení a hurikány. http://beforeitsnews.com/story/2098/680/Masters_Of_The_World:_HAARP_Wars.html Přednáška De Aquina tato podezření spíše podporuje, ale dochází dále.

Říká, že HAARP může s použitím vysokých frekvencí modifikovat a dokonce ovládat zemskou tíži tím, že lokálně blokuje gravitační vlny.

De Aquino praví, že lze hýbat těžkými objekty, a dokonce je i transportovat, vytvořením „gravitačního odstínění“. Ale  zdůrazňuje, že HAARP toho dokáže daleko více.

Technologie ELF může vytvořit „příkrovy gravitačního odstínění vytvořením vrstev mocného vysoce dielektrického polovodiče proloženého metalickými listy a izolačními vrstvami. Příkrov gravitačního odstínění může být vytvořen o síle pouhého jednoho milimetru.“
Fotka: Stavrosův pokus s kyvadlem dokazuje vlastnosti HAARPu

De Aquinův názor je nyní podpořen pokusy dalšího fyzika, Dimitru Stavrose z TEI v Aténách, Katedra elektrického inženýrství v Řecku. Stavros úspěšně demonstroval elektromagnetickou interakci s gravitačním polem. http://jnaudin.free.fr/html/stvrfpend.htm

Fotka: Neuvěřitelný vortex HAARPové energie deformuje mrak

Avšak co je nejneuvěřitelnější, De Aquino tvrdí, že nejvyšší silou HAARPu je schopnost deformovat čas. 


Dilatace času, relativistický efekt popsaný v Einsteinově speciální teorii relativity, je vytvářen přiblížením hmoty k rychlosti světla a ovlivněním gravitace deformací časoprostoru.

Fotka: Je HAARP používán k vytvoření časoprostorového cestování?

HAARP může ovládat prostor a čas

De Aquinova přednáška ukazuje, že hmota, která je vystavena jednotnému ELF elektromagnetickému poli, může být přenesena do rozdílného času vzhledem k vnějším pozorovatelům. Dělá se to uměle a dle libosti.

Fotka: Pokročilá teleportační technologie HAARPu

De Aquino nám předkládá analogii lodě plující po oceánu. Vysvětluje, že loď „... je vyrobena z oceli. Je-li vystavena uniformnímu extranízkofrekvenčnímu (ELF) elektromagnetickému poli s jistou intenzitou a frekvencí, loď provede přesun z času do jiného času. Je důležité poznamenat, že elektromagnetické pole, kromě toho že je uniformní, musí zůstat s lodí během přechodu do nového času. Pokud není uniformní, každá část lodi provede přechod do jiného času v budoucnosti. Aby energetické pole zůstalo s lodí, je nezbytné, aby všechny části, které jsou zahrnuty do vytváření pole, zůstaly uvnitř lodi. Pokud jsou uvnitř osoby, provedou přechody do různých časů, protože jejich konduktivity a hustoty jsou odlišné.“

Fotka: Americká loď Eldridge na moři

Je pozoruhodné, že je to téměř přesný scénář Filadelfského experimentu, jak ho popisuje svědek Carl Allende. Nyní je všeobecně pokládán za vymyšlený příběh, údajně se experiment amerického námořnictva z r. 1940 pod krycím jménem Projekt Duha ve skutečnosti nikdy nekonal.

Fotka: HAARP čerpá ze sto let starých prací Nikoly Tesly

Avšak ti, kteří tomu příběhu věří, prohlašují, že při tomto experimentu byl přítomen slavný vynálezce a elektrický génius Nikola Tesla. Šlo o přenos námořní eskortní lodi jménem USDS Eldridge. Cílem bylo vytvořit neviditelnost, ale skončilo to tragicky, když loď byla prostorově přenesena a její části zůstaly zachyceny v časových anomáliích.

Existuje silné podezření, že většina z HAARPové technologie je Teslovou prací – modernizovanou a vylepšenou – a staví na nejnovějším vědeckém poznání 21. století.

Takže, k čemu bude tedy používán HAARP? Ke klimatickým válkám? K vyvolávání geofyzikálních událostí? K manipulaci gravitace? K deformování časoprostoru? Někteří se domnívají, že tato technologie také přivádí lidi k šílenství. http://beforeitsnews.com/story/1766/530/Are_HAARP_Frequency_Pulse-Waves_Driving_People_Mad.html

Nejnebezpečnější žijící muž, dr. Fran De Aquino, prohlašuje, že HAARP bude používán ke všemu výše uvedenému.

(Více informací viz moje nová kniha „Tajemství multivesmíru“ http://mysteriesofthemultiverse.beforeitsnews.com/ )

Související články na stejném webu:
Death Chain: Antarctic HAARP Activation (Aktivace HAARPu v Antarktidě)
Masters Of The World: HAARP Wars  (Páni světa: HAARPové války)
Are HAARP Frequency Pulse-Waves Driving People Mad? (Způsobují haarpové frekvence lidem šílenství?)

49 komentářů:

  1. Bože, co je tohle za čertovinu. K čemu to všechno vlastně?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vymazat tvoje příští otázky a eventuální údiv.

      Vymazat
  2. Jestli má schopnost manipulovat čas, tak mne napadá jedině využít to k zastavení transformace. Aby 21.12. nikdy nenastal.

    OdpovědětVymazat
  3. Fotka: Neuvěřitelný vortex HAARPové energie deformuje mrak - to si děláte legraci né? :))) Snímek je fotomontáž ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. směšná fotka, ano. mně připomělo dobu kdy jsem v 6ti letech objevil photoshop 3.0

      Vymazat
  4. Ten neuveritelny vortex je z google, zda se jedna o fotomontaz nebo je trosku sporne, muze jit o nejakou chybu pri foceni atd ...

    http://capricorndil.blogspot.com/2011/01/capricorn-google-earth-street-view.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravděpodobně došlo k nějakému špatnému spojení snímků, když se skládaly dohromady. Už 2 roky se tomu diví tady http://www.youtube.com/watch?v=cezCJtgq-3c

      Vymazat
  5. Ano typická česká reakce, vše zpochybnit, kdy konečně lidi uvěří? Asi až nebude čemu věřit, páč se rozplynou jako pára nad hrncem.
    Není tu na planetě úniku...leda využít strun, ale to zase budou moc jen ti prachatí

    OdpovědětVymazat
  6. Hmm, ale to celkem přesně zapadá do skládačky kterou tu nedávno někdo otevřel příběhem Dr. Nerudy o Tvůrcích křídel. A podle něj jde skutečně o sestrojení stroje času za účelem přesunu operátorů do minulosti a ovlivnění událostí tak, aby civilizaci cyber-organických bytostí ani nenapadlo prozkoumávat naši oblast vesmíru. Protože sem prý zrovna mají namířeno a dárečky nám zrovna nevezou. Reportáž o Tvůrcích křídel lze brát jako dobrou sci-fi povídku a nebo také jako fakt. Ztěží uvěřitelný, ale skutečný fakt. A já osobně jsem nakloněn tomu faktu. Už jsem potkal příliš mnoho indícií, které do sebe zapadají, než abych to bral jako sci-fi.

    OdpovědětVymazat
  7. Mimochodom celé údajné pravdy o chemtrails môžu mať ešte ďaľšie krytie a tým je vytvorenie potrebnej vrstvy "niečoho" v atmosfére pre lepšie fungovanie HAARPu.

    Mám za to, že Tesla bol génius a takisto nepochybujem o tom experimente s loďou, takže sa máme na čo tešiť kua!

    Ak by chceli aby 21.12. nenastal, to by sme sa akože ocitli napr. v roku 1534 s celým tým svinstvom na zemeguli, čo tu máme dnes a mysleli by sme, že je to ok?
    Tvrdá sci fi bisťu bohu:-)

    SomTenKtorySom

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ani ne, spíš ten čas nekonečně zpomalit. A tvrdá scifi? Většina z nás tady je asi ochotna připustit, že realita bude asi o dost pestřejší, než se obecně hlásá.

      Vymazat
  8. Vubec bych se nedivil, je znamo ze armadni veda je cca o 25let napred, teste se na false flag invazi reptilianu neverici, ja za tyden skacu do 5. dimenze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 25? někde jsem četl, že je výzkum díky spojení mocností s mimozemšťany o 250let před námi. Kde je pravda netuším, ale s jistotou vím, že jsme jako lidé zde na Zemi klamání ve velkém.

      L.

      Vymazat
  9. pokud by bylo měněno a manipulováno s časem, nikdo z nás, krom těch, co by se do toho angažovali by se do nedozvěděl. Je možné že už něco proběhlo a my to nevíme, jen máme v podvědomí že je něco jinak, ale hážeme to za hlavu, koukáme v před, nezkoumáme co anebo kde je ta maličkost, která nám utkvěla v paměti a zapomínáme na ní.
    Takže napřiklad, dnes mohl být pozměněný osud světa...nikdo to nezaregistruje, takže vlastně se budeme topit jen v hádánkách jestli proběhla někde ve vesmíru bitva o osud naší planety či nikoliv.
    Pár tisíc lidí se nahlas ozve a tak se pro jistotu udělá o tom sci-fi film, aby se zavřela pusa těmto řváčům a jiným aby měli argument že tito řváči jsou na hlavu

    OdpovědětVymazat
  10. Pridaj v jednom dokumente vraveli ze za 2 roky sa posunu vo vyskume ako za 50 rokov takze podla mna tam musia mat uzastne technologie.

    OdpovědětVymazat
  11. jesli verit tomuto blabolu a umi nebo budou umet manipulovat s casem je vam uplne jedno jestli skocite do 5. dimenze enbo budete octova, lepit orgonit, pit MMS apod. vse se da vratit a znicit vas :D

    Boze budte vklidu, jsou to sci-fi

    OdpovědětVymazat
  12. netreba si myseľ zamestnávať vecami ohľadom 21.12.
    Tie reči ohľadom roku 2012 práve vypustili na verejnosť zámerne..
    Bohužiaľ , ale málo toho čo koluje po internete je skutočná pravda..Nehovorím tým že všetko sú hlúposti..Ale myslím to tak , že mnoho vecí je skutočne inak než si my myslíme.
    A je tiež hlúposť , že strácajú silu..
    Však predstavte si , že by ste zvádzali tvrdý a dlhý súboj so svojím nepriateľom.
    Čo by ste urobili aby ste vyhrali ?? Podľa mňa upútali pozornosť úplne inou vecou a dali jasne najavo , že už v podstate vyhral a vy ste skončili..Ale pritom sa chystá na ten najväčší útok a dokonanie svojich plánov.


    Možno sa to číta zle , ale je to tak...Jediné čo hrá v náš prospech je to , že sa viacej ľudí prebúdza a snaží sa dať najavo , že nie je ovca..Žiadnu výraznú zmenu a prehu illuminátov na konci roka alebo v najbližších rokoch nečakajte..Tá príde o mnoho neskôr..

    OdpovědětVymazat
  13. Transformace je jediná věc, která mě udržuje v klidu...

    OdpovědětVymazat
  14. No vidíte, že jde úplně všechno jen kdyby ty technologie nebyli tak tajné:-))

    OdpovědětVymazat
  15. Nejsem fyzik a ani nemám šajn, co to čas vlastně je, ale nevěřím tomu, že by někdo chtěl měnit čas z důvodu "aby nás někdo nenašel". Pokud dojde ke změne času, tak jen lokálně kolem naší planety. Ono čas totiž není nikde stejný. Každá planeta, dokonce každý objekt deformuje čas kolem sebe. Dále bude záležet na umístění pozorovatele času.
    Otázkou ovšem je, co se může dít na hranici dvou odlišných "časů"(časoprostorů), kdy jeden z nich náhle změní svojí povahu. Určitě je mezi nimi nějaká přechodová hranice, kde dochází k vyrovnávání nesrovnalostí v čase, ale když dojde ke skokové změně?
    Dále mi vychází, že když gravitace ovlivňuje čas, pak musí platit i opak - čas ovlivní gravitaci. Co se asi stane? Vše živé je přizpůsobeno na současnou gravitaci. Mohlo by pak docházet k nekontrolovatelným mutacím v DNA. O paměti člověka, jež je přímo závislá na magnetismu planety (elektromagn. pole) si netroufám ani odhadovat, co by to mělo za následky. Zkrátka BORDEL, jež universum nebude tolerovat!

    OdpovědětVymazat
  16. :D
    takže
    BST (viz tvůrci křídel) bylo už použito ;)
    bohužel dokázat se to nedá... ale když se podíváte na tenhle hezký animovaný film z japonska:
    http://www.csfd.cz/film/230842-o-divce-ktera-proskocila-casem/
    TAK POCHOPÍTE JAK TO VLASTNĚ FUNGUJE :)

    tady navržená idea o tom že se třeba přesuneme do roku 1534... :) hmmm to by šlo když kolem země bude dostatečná vrstva hliníku tak přesuneme v čase celou zemi ne a každý se přesuneme někam jinam hmmm :)

    Pro Anonymní 24. května 2012 14:07
    "já za týden skáču do páte dimenze"???
    zdokumentuješ nám to prosím třeba to udělej v přímém přenosu ( třeba http://www.ustream.tv/ )

    OdpovědětVymazat
  17. HMMMM peknej clanecek,zacina to konecne zapadat dosebe,my tu resime pocasi a klimateror,zatimco oni chystaj neco o cem se nam ani nezdalo,jinak dnes poprve v zivote sem videl asi UFO,jinak to nazvat nevim ta vec letela nad udolim asi ve vysce 400 metru(odhad podle kopce)velikost zhruba 50 metru,velmi pomala stribrna az bielava roura,neco jako doutnik,moc me stve ze nez sem stihnul zapnout svuj hloupy dotykovy mobil a nasel sem v nem kameru,tak ta vec zmizela z dohledu,nemohl sem ji nikde najit na nebi,kazdopadne nejsem blazen ani zadnej fanda UFO,bylo to v severo zapadni casti okresu Manchester konkretne Ramsbottom rano asi 9.30 den-23.05.2012,priste si uz vezmu normalni kameru do prace.

    OdpovědětVymazat
  18. žádné jiné dimenze zde nejsou celé 5D je podfuk. Spíš se chystá třesk HAARPu do časové smyčky zpátky. Existence lidstva je totiž u konce, tak to časové smyčce opět vrátí na začátek. A všichni ti grázlové budou řádit dál. To je to odpuštění hříchů. A co v prosinci? Asi se rozdělíme na ty, co o tom ví, ti pudou vývojem dál, a ty, kteří neví, nebo nechtějí vědět, a ti si dají další kolečko. Ať si tomu říkají třeba 100 D. :)
    Petr.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A odkud víš že 5D jepodfuk a "třesk harpu", to máš zase odkud a konec lidstva???
      Blábol na blábol. Měl by sis kolečka srovnat v hlavě sám ...

      Vymazat
    2. Tak na tuhle čecháčkovskou odpověď jsem přesně čekal. No cement.

      Vymazat
  19. Naši přátelé Plejáďané o nás mají starost a do nekonečna mentorují že je vše v pořádku a na dobré cestě. Dokonce nám poslali seznam několika set papalášů kteří opustili vrcholná místa v řízení světového peněžnictví.Určitě je nenapadlo si všimnout, že za každého je možno jmenovat nástupce a nic se nestane.Takové prkotiny jako je HAARP a chemtrails je nezajímají. Jejich starost o Zemi asi není v této dimenzi, v které zde nyní žijeme. Nebo jsou jejich zprávy jen výmysl?

    OdpovědětVymazat
  20. Už nějakou dobu se ztrácejí lidé beze stopy.V naší obci se to také stalo a do dnešního dne se člověk nenašel.Tyto věci sleduje,regietruje a píše o nich gnostik,léčitel a spisovatel Jan Spěváček.Lidé se ztrácejí po celém světě.Ne vždycky to jsou únosy atd.Co když i tyto případy má na starosti HAARP!

    OdpovědětVymazat
  21. Plejadane uz nemaji sily, konecne je muzeme odsunout mimo nasi galaxii a vladnou Zemi.

    OdpovědětVymazat
  22. Podívejte se, kdyby HAARP uměl všechno co se píše v tomto článku, tak je to opravdu lež. Veškerá technologie, která byla na této zemi vynalezena a utajovaná byla vymyslela a vynalezena nejen lidmi ale zejména negativními mimozemšťany, tito negativní mimozemšťané Reptiliáni, Šediváci zas nedisponují takovou technologií jako bytosti světla Plejáďané, Andromeďané a kdyby skutečně Haarp byl hrozbou pro tuto planetu, okamžitě by bytosti světla tyto zbraně deaktivovali či zničili.

    A z duchovního hlediska čas neexistuje. Čas si lidé vymysleli aby rozlišili přítomnost, budoucnost a minulost. Pokud se člověk ukotví do přítomného okamžiku, zjistí, že budoucnost a minulost je iluze. Navíc každý člověk si sám vytváří svou vlastní realitu. Pokud budete věnovat energii ZLU jako je Haarp, budete si i ZLO přitahovat. Energie plyne, kam ji zájem kyne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. plejadane tu uz nejsou zadne az na par vyjimek a ty vam nejsou nic platne. Grey a Reptil - to je nase budoucnost. Protoze logicky, kdyby plejadani a andromedane byly realne tak se ukazi vsem verejne a ne jen nejakym pomatencum co maji halicinace. Sedivaci jsou realne a reptiliani ano - doufam ze budou mit vse pod svym kridlem !

      Vymazat
  23. Argumenty z nevedomosti. Je to nereálne a vedou nepotvrdené.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kdo je ta věda, která to má potvrdit?

      Vymazat
    2. Nejspíš neosvícený anonym z 25.5.2012 ;o)

      Vymazat
  24. Zdravim,napadla me jedna vec o ktery jsem nevedel,co s ni.Na strane illuminatu se odpocitaval cas,pak skoncil a.................nic,nic pozorovatelnyho se nestalo.Nemuze to reda souviset prave s tim co udajne umi HAARP? Tim by se leccos dalo vysvetlit,takze zrejme neco uz probehlo.Nechci nic sugerovat,nevim ani jestli haarp umi co se tvrdi ze umi,jen me napadlo,ze by tu mohla bejt souvislost.Takze jestli se konkretne haarpem nekdo zabejva,mozna jsem mu trosku pomohl,nevim,za pokus to stalo.............proud

    OdpovědětVymazat
  25. Článek jsem nedočetl, protože ho považuji za naprostý blábol a ztrátu času. Stačilo mi přečíst si, že HAARP umí manipulovat s časem. Položil si autor blogu a čtenáři vůbec otázku, co je to čas? Čas si vymysleli lidé, aby mohli sledovat různé děje v přírodě atd. Takže je nesmysl manipulovat s časem, cestovat do minulosti, budoucnosti a podobné fantazie. Pěkně to vysvětlil profesor Kanarev ve své teorii o jednotě hmoty, času a prostoru. Tím elegantně zpochybnil Einstešinovu teorii relativity, která mj. cestování časem předjímá a hraje si s pojmy dilatace času a podobnými nesmysly. Více na http://free-energy.xf.cz v rubrice Osobnosti.
    Orgonetovi bych doporučil, aby trochu víc přemýšlel a bezmyšlenkovitě nepřejímal kdejaký blábol. Tohle je jenom voda na mlýn různým Sisyfům, KPUFO, Šafaříkům, Malverickům a dalším individuím.

    Hezký den!

    Ladislav Kopecký

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pane Kopečný, co se realizovat tam, kde o to stojí. Všichni tady máme svůj rozum a umíme přemýšlet. Bez urážky, soustřeďte se na vlastní život. E.

      Vymazat
    2. 99,9 procent čtenářů těchto a podobných stránek zcela jistě nepřemýšlí.
      Vyznačujete se jednoduchostí a absolutně nemáte kontakt s realitou.

      Vymazat
  26. Znas ten pocit, kdyz si myslis, ze uz se to nekdy stalo,DEJA VU ;)
    Mozna, ze vsechny ty vesmirny cykly jsou jenom restartem,diky tresku HAARPU, husty... s pozdravem R.

    OdpovědětVymazat
  27. Anonymní 24. května 2012 21:14

    Viděl jsem něco podobného v sobotu 26.5. v Čr, taky jsem nikdy nic takového neviděl, ale přesně to odpovídá tvému popisu. Jakoby letadlo, ale bez kridel, stribrna barva, nic nebylo slyšet a než jsem vyndal mobil, nikde nic. A to jsem pak koukal asi 5 minut do okolí toho místa, ale nic.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to viděl vloni. Nejvíc mi to připomínalo kovově stříbrnou vzducholoď. Velikost odhaduji kolem 50 - 100 m. Obrovský doutníkovitý tvar. Letělo to tak 500 m nad zemí a hodně pomalu. Za mnou jela nějaká auta a než jsem našel místo k zaparkování, bylo to fuč.

      Vymazat
    2. Něco jako tohle : http://nawewtech.angelfire.com/cigar.html

      Vymazat
  28. Nas,STRHUJICI VCEREJSI NOCNI ZAZITEK S DILATACI CASU···
    http://www.avatarkrshna.blogspot.com
    TRILION ZLATYCH SLUNICEK ;-)

    OdpovědětVymazat
  29. HAARP má svůj počátek v pokusech a v objevech N. Tesly. Může být využit a samožřejmě také zneužit k objevování ložisek surovin, ke sledování ponorek, k usmažení řídících systémů balistických raket protivníka, k ovlivňování atmosféry a tím i ke vzniku lokálních klimatických bouří a teplotních extrémů. Vzhledem k obrovskému celkovému výkonu 180 vysílačů (3,6 milionů Wattů, který je možné mnohonásobně zesílit) a k možnosti zaměřit vysílače na jediný bod ionosféry se dá předpokádat, že obrovská energie odražená zpět k zemi může vyvolat i další přírodní katastrofy lokálního charakteru (zemětřesení, tsunami, magnetické a větrné bouře). Ovlivnění nervové činnosti lidí(jejím základem je vznik potenciálů způsobený průchodem iontů pory v membránách neuronů)je velice pravděpodobné. Až se obsluha HAARPu naučí výše uvedené cíleně řídit a korigovat,budou mít vládci HAARPu v rukách neuvěřitelně účinnou a nebezpečnou zbraň.Proto taky zařízení pro údajný civilní výzkum vysokofrekvenčního záření na ionoféru patří americké armádě (letectvu a námořnictvu).

    OdpovědětVymazat
  30. Dejte si chleba se sádlem a bude vám hej, kašlete na řeči o něčem takovém...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A nakrájejte si na to cibuli, to zabítá určitě ! A hlavně - HAARP už je demontován, výzkum na tomto poli zkončil, tak neblbněte lidi.

      Vymazat
  31. Anonymni ----------------- jak to vite ze HAARP je demontovan ??? Mate dukazy ? Videl jste ze je to demontovano ? NIC NEMATE !!!! opet jste naletel lharum a podvodnikum, protoze jste naivni ovce .........................................

    OdpovědětVymazat
  32. Kdo ví něco dalšího o případu tzv. Archy Gabrielovy?

    OdpovědětVymazat
  33. Po pročítání některých příspěvků jsem nabyl dojmu,že dost lidí postrádá zákl.elektrotechnické znalosti
    a pokud se týče p. Kopeckého domnívám se,že ví o čem hovoří.Podívejte se zpětně kam jsme se v elektrotechnice dostali a to především díky Teslovi a Einsteinovi a jiných.Takové zařízení nelze na Zemi prostě sestrojit ty výkony prostě nemáme a to včetně dodnes nepochopených Teslových výzkumech.
    Jednalo by se o extra nízké frekvence to by byly zemětřesné vlny na hranici Alfa tj.8až 12Hz dokážeme je vygenerovat myslím,že nikoli.P.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.