30. května 2012

HAARP - zařízení na výrobu katastrof a kontrolu mysli

Děkujeme Zbyňkovi za další videoinformace!
http://www.youtube.com/watch?v=o43kQI8EoEA
Nikola Tesla byl genius, který vytvořil 20 století. Měl napojení na kosmické vědomí a díky tomu dokázal z vesmíru přijímat informace, které jsou běžnému člověku zapovězené. Po jeho smrti v lednu 1943, padla veškerá jeho dokumentace do špatných rukou. Zařízení HAARP, je založeno na principu který objevil. Toto zařízení bylo zdokonaleno a je už nyní používáno jako velice nebezpečná klimaticko-tektonická zbraň. Japonsko, Čína, Haiti a další místa, byla už tímto zařízením zasažena a přinesli nepředstavitelné ztráty na životech a majetku. Povodně u nás v ČR, také nejsou dílem náhody. Viníci těchto zvěrstev jsou stále na svobodě. Použití tohoto zařízení sleduje politické a vojenské cíle a podle toho je také nasazováno. Chemtrails, které vidíme na obloze skoro každý den, je z velké části děláno právě proto, aby se zvýšila účinnost tohoto zařízení, zvýšením vodivosti ionosféry. Asi není těžké uhodnout, kde se bude toto zařízení v budoucnu používat. Lidé, probuďte se ze svého snu!! Stojíme na pokraji zničení celé civilizace. Šílenci mají už dávno technické možnosti na zničení celé planety. Jen spolupráce všech lidí může toto zastavit a je v tom třeba skutečně začít společně něco dělat, protože času je málo. Tuto planetu je třeba naplnit láskou a ne válkou a násilím. Je třeba se poučit z minulosti. Osobně věřím, že to společně zvládneme. Pošlete tyto informace dál, ať to každý ví.
(Vyrobila Slovenská televízia 2006)

8 komentářů:

  1. Jsem již probuzený a poslední dobou mi přijde, že okolní svět vnímám odjinud, že už tu jen "dožívám" a čekám na události, které přijdou. Příští týden přejde Venuše přes Slunce, což by mělo zároveň označovat vstup do "finální rovinky" naší Sluneční sostavy, plující k onomu bodu.

    Každopádně hodně štěstí všem ;-) Mějte se a smějte se.. ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Na tuto stránku chodí spousta lidí a v současné době je zapotřebí pracovat hlavně na sobě.Myslím si ale,že už je zde tolik lidí se srdcem ryzím a touhou už to vše změnit,že by nebylo vůbec marné v určitou hodinu se napojit pro nějakou konstruktivní meditaci,spojenou s vizualizací určitého záměru.Duchovní lidé mi dají zapravdu,že je to hodně důležité a jak je známo,tak v jednotě je síla.
    S láskou Jarmila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážená Jarmilo,tyto meditace jsou již uskutečňovány.Pokud se jich chcete s upřímným srdcem účasnit,ozvěte se mi na FB Ma.Pilíková.Budu se těšit.

      Vymazat
  3. Toto video je staré niekolko rokov. Z YouTube bolo odstránené za porušenie autorských práv.
    A vidím,že tu je znova dané a skrátenej verzii.
    Pôvodný dokument má 30 minút.
    Slovenská televízia ho odvysielala niekedy v roku 2007.Len ma prekvapuje,že si to niekto všimol až teraz.

    A mám ešte jednu otázku:
    Kam sa stratili odkazy na web stránky?
    Web kamery ČHMU
    Interaktívne radari... atď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odkazy na radary a satelity atd. byly pro přehlednost přesunuty na samostatnou stránku, hledejte hned pod názvem blogu: Odkazy na satelity a radary. Pokud tam něco nenajdete nebo znáte nějaké dobré stránky, napište.

      Vymazat
    2. Aj jaj. To som si nevšimol.Ďakujem za odpoveď. A niečo sa vždy najde.

      Vymazat
  4. kdyby haarp byl na kontrolu mysli tak máme všichni bez rozdílu vymytý hlavy a to se neděje...

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj. V poslednich par dnech se probiram vsemoznymi souvislostmi okolo "fenomenu" roku 2012 a tedy i predpovedmi z dob davno minulych, ktere jsou spojeny s ocekavanymi zmenami, ktere se jak jiz vidno projevuji materialisticky, tak snad i "nehmotne". Viditelnych zmen jsem si vedom, na "nehmotnych" bych nejak rad zapracoval :o)

    Ale k tomuto tematu, prikladam dokument, na ktery jsme narazil ciste nahodou a to v uplne jine souvisloti... a napovi dal so je HAARP zac.
    1) verim a doufam, ze ten kdo ovlada zarizeni HAARP si je vedom jeho sily a sam nestoji o to, aby si pod nohama spalil pudu a musel "jit" zit nekam jinam. Snad se nejdna o "Ocelove mesto".
    2) kontrolu bude mit nejspis vlada USA, protoze udajne i sam Tesla spolu vlade USA predstavil moznosti, ktere jeho zarizeni nabizelo... ...dobre i "ochranne" ... snad to bylo predevsim kvuli nutnemu zajisteni financi na jeho dokonceni (tezko soudit...)
    3) domnivam se, ze zarizeni HAARP na Aljasce je tedy "novodobe" dokonceni zarizeni pana Tesly, ktere stalo na Long Islandu. Zarizeni, ktere umelo diky rezonanci vytvorit a sirit energii jak pod zemi, tak postrednictvim ionosfery.
    4) dale se na zaklade hypotezy v prilozenem dokumentu domnivam, ze pan Tesla stavel zarizeni v dobre vire a ze v te dobe mozna jeho jedinym cilem bylo pouze jedine vyuziti, a to zachrana Zeme, nikoli jeji zniceni! V tom pripade bych i veril, ze byl jednim z "citlivych" jedincu, kteri vedi a slysi "vice".

    http://www.youtube.com/watch?v=Wjzqxvn6bT0&feature=endscreen&NR=1

    DJ

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.