30. května 2012

I na Euro se bude oficiálně manipulovat počasí


Díky Snowmanovi za příspěvek!

Zdravím,

1) podívejte se na tento článek:

http://www.sport.cz/fotbal/me-2012/clanek/427334-ukrajinci-chystaji-pri-euru-na-destove-mraky-rakety.html#section-artcl 

Pěkně pomalu s tím oficiálně začínají, aby si lidé zvykali.

A zvláště mě zaujalo toto: "Ukrajina si "vylepšila" počasí už při oslavách výročích konce druhé světové války. Devátého května vzlétl obří dopravní letoun Antonov-30, který postříkal chemikáliemi mrak a zabránil dešti."

 Takže nezapomněli zmínit ani zapojení dopravního typu letadla a sprejování mraků.

 Sice to není nějak převratné, co se týče oficiálních tezí o klimaterorismu, ale stejně myslím hodné pozornosti.


---------


2) V minulém článku jsem psal, že vedra na přelomu dubna a května způsobí velké sucho, které už v menší míře bylo od března.
Bohužel celý květen pokračovalo suché teplejší počasí a tak se situace od veder nejen že nezlepšila, ale ještě se zhoršila, aktuálně je již jedno z největších such za poslední desítky let, škody budou obrovské:


Porovnejte to se stejným obrázkem v předchozím článku...


Když se v půli měsíce alespoň výrazně ochladilo, tak stejně za dané, normálně dost vlhké situace, nespadly téměř žádné srážky, a naopak se vyskytl jeden z nejpozdějších mrazů v nížinách za mnoho let 18.5.; a poškodil velké množství rostlin.... 


Jaký podíl má na těchto nebezpečných extrémech klimateroristická aktivita je otázkou.....sprejování bylo celkem časté; ale každopádně mnohé další projevy nejsou jednoduše rozpoznatelné.


 ---------


3) Objevil jsem hodně podivnou fotku oblačnosti na ČR focenou z letadla...běžná kupovitá oblačnost je na  přerušena podivně přesnou půlkruhovou rýhou kolem které které je stratoformnější oblačnost podivně uspořádaná do obdélníčků...tohle opravdu není nic přirozeného, nejspíš to způsobilo nějaké zařízení vydávající el-mag pulsy:




8 komentářů:

  1. No napokon som sa dopátral k 6 firmám na Slovensku, ktoré robia manipulácie s počasím. Naposledy pred dvoma týždňami zvyšovali teplotu v nadzemných vrstvách v sade ovocných stromov. Predvčerom iná spoločnosť acetylénovým delom rozháňala búrkové mraky.
    Ak chcete bližšie info: rajnic.tomas@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, na posledním obrázku je neobvyklá čára, zdá se, že mrakem proletělo letadlo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leda tak na špagátě jako na pouti :D

      Vymazat
    2. Asi další pilot, co se vracel zpátky domů, protože si zapomněl svačinu... :D

      Vymazat
  3. každý z vás (nás) bude zažívat přesně a jen to, co očekává... :-)

    ...píšu znovu a doufám, že admin můj příspěvek nesmaže.
    a pokud ano, jen potvrdí, co tu píšu. protože individuální realitu si tvoříme každý jeden z nás - kolektivní realita je pak prostým součtem realit indiviuálních.
    čili jestli jakýsi "snowman" napíše, že bude sucho jaké nebylo poslední desítky let, dělá to samé, co přispívají jiní zde na blogu - tvoří realitu: tím, že vyřkne něco, k čemu se jiní mohou přidat svým souhlasem.
    kam se pak hrabe nějaký bájně zpropadený pekelný haarp...

    vy sami si vytvoříte realitu, proti které nakonec budete bojovat; nevědouc, že ne haarp, ale vy sami jste tvůrci této své reality...



    jediné, čeho bychom se měli doopravdy bát, je jen a doopravdy to, co nám druzí předkládají za realitu, před níž podle nich nemáme úniku a které nemůžeme vzdorovat, leda se jí (s reptáním či v horším případě s rezignací) poddat...
    jenže právě to je ta největší lež na celém širém světě, ba v celém vesmíru: je to lež o tom, že jsme pouhými loutkami nutně snášejícími rozmary kohosi nad námi (a je fuk, jestli se své moci božího dítěte vzdáme ve prospěch autorit imaginárních a vynucených: ilumináti, haarp, bytosti ze siria či z orionu apod. anebo autorit vyšších - anděli počínaje a bohem konče)

    protože je-li skutečně Bůh - Stvořitel a my, Jeho děti, pak to, čemu skutečně věřím, je to, že nám dal svrchovanou, svobodnou vůli ve volbě toho, kde a jak chceme žít. a je-li tomu tak, pak kde na nás může nějaký posraný iluminát i se stovkou haarpů, když právo volby vpustit jej do své reality máme jen my sami?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máte sice pravdu, ale jen částečnou...

      Vymazat
  4. pro Anonym 23:14 - to vysvětli malým dětem co je pálí očka, svědí kůže a mají jiné neduhy spojené se znečištěním....., že to je jen jejich vytvořená realita.... A až i tobě bude zle(což ti nepřeju) ze znečištěného životního prostředí, tak si připomeň co jsi napsal. A neber to ode mne jako útok - pouze jako příspěvek k přemýšlení.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.