4. května 2012

Jak léčit morgellonovou vyrážku

Ahoj Orgonete,

před pár dny jsem ti nechávala komentář pod článkem o Morgellonech. Nejdříve jsem měla jeden na zádech. Ten zmizel. Pak nahoře jak začíná ušní lalůček. Tam mi to trvalo dost dlouho a dosud tam cítím hrbolek. Další na straně prsu. Pak na břichu. To všechno šlo po jednom. Pak najednou 5 najednou na druhé straně břicha.
Začíná to strašným svěděním, malým pupínkem, který je hodně červený, má malou bílou tečku. Pak nabírá na velikosti, začíná bolet, bolí sviňsky. Točí se mi pořád hlava, hučí mi v uších atd...
Celou dobu jsem si to natírala vodou, ve které byla kapka tea tree a rescue krémem z Bachových esencí. Pak mi došla trpělivost. Viděla jsem, že na to bude třeba něco víc. Pak jsem jednou před usnutím cítila nutkavou myšlenku, která mi říkala, abych zkusila dvě věci:
- horké obklady 
- MMS
Obojí jsem začla dělat, taky jsem vypustila veškeré maso.  Po 3 dnech jsou skoro suché, bolestivost už jen tak 20 %, monžá i míň. Z posledních 5 jsou jen 3 aktivní, ale už taky na ústupu. Začly vylučovat hnus. Samy. Únava je pryč, točení hlavy taky. MMS beru jen 3 kapky chloritanu + 15 kyseliny citronové dle receptu, víc jak 4x za den to nestíhám. Ale má to svůj efekt. První den, kdy jsem s léčbou začala, se udělal další malý na břichu vedle těch 5ti, ale hned udělal bílou hlavičku a vytekl hnus, na zádech je o něco větší, ale taky plive.

MMS budu brát ještě dál a dnes si udělám i koupel  - více o tom na www.emms.cz. Maso nebudu jíst minimálně 1 měsíc ( a to čistě z detoxikačních důvodů, "něco" mi řeklo, že bych ho měla vynechat)

Klidně to zveřejni, snad ten nápad pomůže i někomu jinému, kdo si s tím neví rady.


Pokračování léčby zde: http://orgo-net.blogspot.com/2012/05/jak-lecit-morgellonovou-vyrazku_07.html

32 komentářů:

  1. Zni to jako reklamni clanek na MMS... dobry no... vzdy se najde nekdo kdo se snazi prodat vsechno a vsem za cenu vlastnich zisku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. MMS lze poměrně levně a snadno připravit doma. Nemusíte podporovat něčí zisky. Zatím je chloritan sodný dostupný, pokud budete pátrat na internetu.
      Prodej MMS byl zakázán u nás SUKLem koncem léta 2011 a oficiálně MMS již neseženete jako sadu.
      Lze koupit samostatně pouze NaClO2 a na jiném místě kyselinu citronovou. MMS vám už nikdo jako sadu neprodá. Hrozí miliónové pokuty!
      Informace o MMS jsou však zatím dostupné. O zisk jde farmaceutickým firmám, tento prostředek pořídíte za velice přijetelnou cenu a můžete za 2 tisíce korun namíchat a naplnit MMS do lahviček s kapátky pro celou vesnici, či široké příbuzenstvo na několik let. V kapalné formě vydrží v chladu a tremnu 5-10 let a v práškové formě celý lidský život.
      V diskusích o MMS jsou tisíce příspěvků. Taky jsem tomu zpočátku nemohl uvěřit, ale nacházím kolem sebe stále víc lidí, kterým to pomohlo i z nevýléčitelných nemocí.
      Je lépe si o tom něco nastudovat, než se rozhodnu to odsoudit s motivací na zisk.

      Vymazat
    2. Nevis o cem mluvis. Mms je z pohledu cloveka, ktery o tom neslysel doslova a do pismene zazracny prostredek k ziskani zdravi. Nikdo se na tom nenabali, je to bezna chemikalie na dezinfekci vody, ne prilis draha... Kazdemu radim, informujte se o mms.

      Vymazat
    3. Právě naopak.MMS si každý může sehnat sám za pár kaček ,kdo je líný,tak si ho samozřejmě může koupit(komerce pronikne všude),každý má na výběr.Dle mého by si tento přípravek zrovna reklamu zasloužil,ale komu se to nehodí,tak to už každý ví.Taky doporučuji!!
      S láskou Jarmila

      Vymazat
  2. Mohu potvrdit, že MMS na odstraňování těžkých kovů z těla funguje!

    Horké obklady lze dělat rovnou z MMS ( 15-20 kapek do hrníčku ) .
    Koupele ve vaně jsou také velmi dobré a nejsou s tím problémy.
    1:5 se neutralizuje pokud je kys.citron. 10%, ale praktičtější je 50% kys.citrónová a tam je to 1:1 počet kapek. Doporučuji i postřiky kůže sprejem.

    U pití začínejte raději s jednou kapkou a opatrně, pomalu, každý den navyšujte, pokud je nevolnost či silný průjem, počet kapek snižte!
    Lze na míchat do PET lahve na 1-3 dny dopředu a pak jen odlívat každou hodinu dávku k pití.

    Zajímejte se o novou metodu míchání MMS - CDS, která se vyrábí sycením oxidu chloričitého ve vodě a je účinnější a vlídnější na užívání.

    Ota

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cau Oto, už dlouho se chci zeptat, jak presně mícháš to MMS do Pet láhve?Tento zpusob se mi zdá nejlepší, mohl bys mi to napsat prosím?Jen doufaám, že si obcas projíždíš starší příspěvky :)))
      Láska, světlo
      Viťa

      Vymazat
  3. Ještě by se to dalo vyléčit půstem, kterej vyléčí i rakovinu, na kterou lékaři nemají lék... stačily by 1-2 týdny bohatě

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, půst a přechod na výživu z prány je samozřejmě nejlepší metoda, ale ne každý to zvládne.
      Jak konkrétně se vypořádá tato metoda léčení s morgellony, nemám ověřeno. Vím jen, že člověk, který je vyživován z prány je imunní i proti znečištěnému a otrávenému prostředí.
      Ota

      Vymazat
  4. Dobrý den, děkuji za radu, jen co je to MMS? možná že mě to někde uteklo...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. MMS je prostředek, který objevil Jim Humble asi před 15-ti lety k léčbě malárie, při pobytu ve střední Africe. Postupně to začal zkoušet při léčbě dalších nemocí a zjistil, že to funguje až na 90% nemocí. U nakažených HIV - AIDS vyléčil Humble z 800 lidí pomocí MMS 98% lidí a to zcela, bez toho, že by se nemoc vracela. U malárie měl 100% účinnost - zachránil každého a v jakékoliv fázi malárie, kdo k němu s nemocí přišel. Funguje to i na rakoviny, ale i na běžné nemoci. MMS nemá nevratné vedlejší účinky.

      MMS se skládá ze dvou složek 1/ z chloritanu sodného NaClO2 v koncentraci 24-28% a 2/ z kyseliny citrónové ( v poslední době se používá 50% - ředění 1:1, v minulosti se používala 10% kys.citrón a tam bylo míchání 1:5 ), někteří používají místo kys.citrónové kyselinu chlorovodíkovou HCl. Obě složky se před použitím smíchají a neutralizací vznikne oxid chloričitý ClO2, který v těle zabíjí patogeny a aktivuje imunitní systém. Během hodiny až hodiny a půl se ClO2 rozloží na špetku soli NaCl a čistý kyslík O2. Nic škodlivého v těle z přípravku nezůstává, jen mrtvé patogeny, které se vylučují stolicí, což často způsobuje průjmy, ale člověk se uzdraví. Nová metoda míchání MMS, nazvaná CDS i průvodní průjmy odstraňuje, ale nemusí je mít každý a vždycky. Dávkování se upravuje individuálně a běžné je u vnitřního použití od 1-3 kapek za hodinu po dobu 8 hodin denně. Při problémech se dávkování snižuje na snesitelnou hladinu.

      Kromě pití jsou i další aplikace, jako koupele, obklady a postřiky sprejem. Koupele jsou zcela bezproblémové, jen někdy je po nich lehčí, ale příjemná únava, takže nejlepší je dělat je před spaním.

      V češtině byly vydány minimálně 3 knihy na téma MMS a poslední se zabývá i CDS. Lze najít řadu videí na internetu a článků. Je český web a diskusní fórum uživatelů s několika tisící příspěvky.

      odkazy :
      http://www.czmms.net/

      www.czmms.com

      www.emms.cz

      diskusní fórum :
      http://www.upramene.cz/forum/viewforum.php?f=36

      Vymazat
    2. V současnosti se aplikuje MMS 1 ( chloritan sodný - NaClO2 + kys.citrón.) a MMS 2 granule, prášek ( chlornan vápenatý ). Používají se malé "homeopatické" dávky. Jen po kapkách a dávkování se nejlépe řeší individuálně. Začíná se s minimálním množstvím a postupně a pomalu se navyšuje počet kapiček až k míře, která je pro organismus snesitelná. Při nevolnosti, či silném průjmu se udělá pauza a dávkování se sníží. Organismius to nepoškozuje a nemá to nevratné vedlejší účinky.

      Nová metoda je CDS, kde se roztok připravuje z koncentrátu klasické MMS 1 - kapek, sycením vzniklého plynu probubláváním skrze vodu. CDS je účinnější a vlídnější k organismu, ale vyžaduje náročnější přípravu a malou výbavičku. Vyrobené CDS vydrží až měsíc, ale je nutné ho skladovat ver skleněných lahvích a v chladu a temnu. Na světle se rychle rozkládá.

      Oxid chloričitý, vzniklý smícháním NaClO2 a kys.citrón. je nestabilní a proto se musí míchat před použitím. Po zalití koncentrátu vodou a uzavřením do lahve se však roztok stabilizuje na 1-3 dny,
      takže lze namíchat dopředu a upíjet pak hodinovou dávku v průběhu dne. Aplikuje se pitím, koupelemi, obkaldy i postřiky.

      Vymazat
    3. MMS je přírodní minerál Chloritan sodný. Vyrábí se synteticky, protože je to levnější, než těžba.
      Pro léčení těla se používá roztok 24-25% koncentrace. Je silně zásaditý a při sloučení s kyselinou dojde k reakci, při níž vzniká kysličník chlořičitý NAClO2. To je ta léčivá látka, která si poradí v organisnu s nežádoucími bakteriemi a viry. Nežádoucnost rozezná díky el. náboji, ty jsou vždy mínusové (kyselé). Prospěšné bakterie mají náboj plus, proto je MMS neničí, například střevní bakterie.
      MMS léčí velmi účinně rakoviny, jsou to moje tříleté osobní zkušenosti....
      Asi tak v krátkosti.
      Alfa

      Vymazat
    4. POZOR ! Zde je v komentáři chyba v chemickém pojmenování !

      NaClO2 je chloritan sodný! Oxid (kyslíčník) chloričitý je ClO2.

      Sloučením chloritanu sodného a kyseliny citrónové dochází k neutralizaci chloritanu sodného a teprve potom lze látku aplikovat v doporučených malých dávkách k pití a vnějšímu použití po zalití vodou.

      Vymazat
  5. To co popisujete není morgellonová vyrážka, ale detox jater a ledvin. Objevuje se v hojné míře u narkomanů, méně u běžné a tedy běžně intoxikované populace. Její projevy odezní během pár dní i samy, bez léčby.

    OdpovědětVymazat
  6. pani, co byla nekolikrat popotahovana kvuli sebelecbe konopím, se obesila
    http://m.denik.cz/nymbursky_denik/c/rozdalovice_brodska.html

    OdpovědětVymazat
  7. Zdravím MMS je skvelý liek, momentálne užívam 3 kvapky hodinu čo hodinu 8-krát po sebe (aj ked sa to vždy nedá) a pociťujem zlepšujúcu sa psychiku. Proste cítim sa lepšie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odkaz na zajímavou TV reportážž ze Slovenska o MMS :

      http://www.youtube.com/watch?v=bRYxfNemhbw&feature=related

      Ta kritika je vpořádku, jedná se o neschválené léčivo a asi to jen tak
      nikdo neschválí, protožže to ohrožžuje farmaceutický byznys. Vpodstatě
      reportážž považžuji za vyvážženou z hlediska pro i proti, i kdyžž s kritickými
      názory by se dalo polemizovat a vyvrátit je. Škodlivé vedlejší účinky se
      neprokázaly teoreticky ani prakticky za 15 let zkušeností.

      Vymazat
  8. Zkuste koloidní stříbro.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koloidní stříbro také funguje, ale vyžaduje kvalitu a čistotu. Nekvalitní koloidní stříbro může být problematické. Koloidní stříbro je poněkud dražší. MMS mi připadá univerzálnější, účinnější a levnější i dostupnější. Míchám si MMS sám a je to opravdu levné.
      V těle se MMS po hodině rozloží na obyčejnou kuchyňskou sůl, které je velmi málo a na čistý kyslík a nic škodlivého z MMS v těle nezůstává, přitom během té hodiny zabije spousty patogenů v těle a aktivuje imunitní systém. Mám různé způsoby aplikací - vnější i vnitřní a dávkování se upravuje individuálně.

      Vymazat
  9. Moc a moc děkuji za rozsáhlé vysvětlení co je to MMS :-D
    přeji krásné sobotní odpoledne bez chemické oblohy

    OdpovědětVymazat
  10. Mms môžem aj ja vrele odporučiť, som rád, že som na niečo také narazil. Teraz sú mi smiešne nejaké vitamíny a veci na zvyšovanie imunity, čo všade reklamujú, to len ťahajú peniaze z ľudí. Mms odstráni príčinu problémov, nie ako lieky, ktoré potláčajú príznaky. Veľa ľudí, ktorým som o mms povedal, tomu neverí, lebo to nie je v reklame ani doktor im to neodporučí, takže radšej budú do seba pchať lieky a podobne. yoshi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou i doktoři, kteří vědí o pozitivních účincích MMS. Od známých vím už o několika doktorech, kteří o MMS vědí a občas to lidem i neoficiálně doporučí, pokud to jsou jejich blízcí přátelé, či někdo z rodiny, a nebo, pokud je to doktor, který už přesluhuje v důchodu a nemá příliš co ztratit. I s Jimem Humblem řada lékařů a chemiků spolupracovala, aby mu pomohli s ověřením účinků a vlastností MMS, ale především, aby zachránili své tehdy nevyléčitelné pacienty. Dělo se to však hlavně v chudších zemích ve střední Africe a Jižní Americe, kde moc farmaceutických koncernů nebyla tak velká.
      Ota

      Vymazat
  11. Herpes zoster. Mal som ho a reagoval takisto podobne na zmenu stravy. Nieje to "morgellon"

    OdpovědětVymazat
  12. proc rovnou nechlastate savo:-DDDD je to to samy proboha lidi uvedomte si uz konecne co je to za chemickej hnus co pijete....lidi nadavaj na ovoce a zeleninu nadopovanou chemii chdej na farmarsky trhy a pak doma chlastaj MMS.... bodejd by to ty bakterie a viry nezabijelo kdyz to dezinfikuje vodni trubky, jenomze ono to s tema virama vezme i pratelsky bakterie... jsem zvedava co budou rikat lidi za 10-15 let po uzivani MMS....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážená paní - pokud Vám za tyhle řádky někdo předem pořádně nezaplatil, zbývá ta druhá možnost - že jste chodila s kamarádkami ve škole v hodinách chemie kouřit na záchodky. Máte totiž citelné mezery ve znalostech chemických vzorců...

      Prosím, nezaměňujte MMS se Savem, či "Krtkem" na čištění vodovodních trubek a odpadů - tyto dva preparáty na rozdíl od MMS opravdu doporučit nelze ani v těch nejmenších koncentracích...

      Pokud budete takhle zatvrzelá ve svých názorech - je docela možné,že mnohem dřív jak za 10-15 let vyzkoušíte tolik "osvědčenou" a tolik do nebe vychvalovanou chemoterapii a odpovědi na své otázky se už nikdy nedočkáte...Protože zatímco Vy už tady dávno nebudete - ti, co zvolili MMS se budou stále těšit radosti ze života...

      Pokud se opravdu chcete zamýšlet nad "chemickými hnusy" - pak by neškodilo navštívit někoho, kdo zrovna chemoterapii bere - myslím, že už jen pouhý pohled na takového člověka Vám odpoví na vše a to i v případě - pokud jste neviděla nikdy před tím, jak vypadal, dokud si k chemo ani "nečichl"...

      Předpokládám, že Vy sama jste již jistě očkována proti rakovině děložního čípku - je totiž "prokazatelně účinná" na celých 93% (říkali to v televizi) a je dokonce zdarma...
      ...přeji hezký den Boban...

      Vymazat
  13. Odpověď na stále častý dotaz zda nemůže MMS likvidovat i prospěšné bakterie ve střevech :

    "Zde máte vysvětlení: Oxidace je elektrochemický proces, při němž jsou látkám odebírány elektrony. Chlordioxid je slabý oxidant, ale protože dokáže z „protivníka“ vytrhnout pět elektronů, je jiným oxidantům nadřazený. Zda je oxidant silný nebo slabý závisí na jeho oxidačním potenciálu. (Oxidační potenciál je měřitelná elektrická hodnota látky.) Oxidační potenciál chlordioxidu je +95mV. To znamená, že chlordioxid může reagovat pouze s látkami, jejichž oxidační potenciál je slabší, než sám má. Všechny patogenní mikroorganismy, ale i nemocné buňky a těžké kovy, jsou „kyselé“ a mají oxidační potenciál pod +95mV, a proto s nimi chlordioxid může oxidovat. Zdravé buňky a mikroorganismy jsou „zásadité“ a mají oxidační potenciál +95mV; chlordioxid je příliš slabý na to, aby s nimi oxidoval. Odpověď na otázku, zda MMS škodí prospěšné střevní mikroflóře, tedy zní: NE. Chlordioxid je pro oxidaci s bakteriemi, s nimiž žijeme v symbióze, příliš slabý."
    J.W. - spolupracovník Jima Humbla

    OdpovědětVymazat
  14. fuh, ale sa Vas tu obchodnikov nanominovalo. bezte s tym do riti. Manzelka to pouzivala, bez efektu - pripadne minimalny efekt. ja som to skusil raz a viac nechcem. celkom mi postacuje vitamin C a megaaskorbicka liecba. A MMS je strasny oxidant. Ked uz sa niekto rozhodne to brat, je nevyhnutne to doprevadzat vysokymi davkami ucinneho antioxidantu - a to uz potom to uzivanie MMS take lacne nie je. A co som zachytil, po dlhsom pouzivani sa uz MMS stava neoddelitelnou sucastou Vasho zivota. Zite zdravo, jedzte co najzdravsie, doplnajte vitaminy a mineraly, co Vas aj v pripade kvality vyjde na nejakych 10 EUR mesacne. A hybte tymi lenivymi ritami miesto sedenia na nete:) Smoker.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážený Smoker,
      už jen v zájmu "demo-demokracie" nelze posílat do riti někoho jenom proto, že se mi něco nelíbí, skusil som to raz a viac nechcem...

      Svého času jsem měl velký a dlouhodobý problém s loktem - skoro jsem již neudržel sklenici s vodou...Tolik "vychvalovaný" Brufen jsem nezkoušel a ani bych to v životě neudělal, ale zkoušel jsem rovněž vychvalované a zaručeně účinné masti - kterými se to jen hemží v televizních reklamách - a naprosto bez efektu...

      Pak jsem zkusil vypít odvar z bobkových listů - Vy byste to asi nepil - ale mně to pomohlo okamžitě...

      ...to je, čo...?

      P.s. ale ináč mátě s tými lenivými riťami právdu... Boban

      Vymazat
    2. neviem sice co si mi tym chcel povedat, okrem tych uvodnych mentorskych blbin, ale ok. Ja pijem barsco. Bobkovy list mam napriklad skoro v kazdej polievke, zo 3 kusy. Smoker

      Vymazat
  15. MMS, doposud nebyl čas ho aplikovat na sobe ://// jsem z toho vela zklamaný, že nedokážu udelat neco pro své zdraví.Již 14dní doma po doručení.MMS naprosto veřím a chci jej aplikovat už jen kvuli těm kovům v těle..aj na zuby
    Viťaz

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.