18. května 2012

Mizící, znovuseobjevující a fialovějící Měsíc

Díky čtenáři za odkaz na zajímavé video s velmi zvláštním chováním Měsíce, jehož srpek se různě ztrácí a objevuje, a ta divná barva! Pokud je to vůbec Měsíc. Má někdo tušení, o co by mohlo jít? Já ne.



Autorka videa píše:
17. 5. 2012: Dnes ráno jsme se probudili brzy. Manžel seděl venku a kouřil, a všiml si, že měsíc vypadá velmi divně. Nejprve si nebyl jist, jestli je to vůbec měsíc, protože byl vidět jen malý kousek. Když mi řekl, abych se šla podívat, popadla jsem kameru a začala točit, hned jak jsem to uviděla. Žasli jsme (nejvíc já) nad tím, co jsme viděli. Pokud to způsobily mraky, pak to byly ty nejčernější mraky, které jsem kdy viděla, protože skrz ně nebylo vidět vůbec žádné světlo. A mohly by mraky způsobit, že měsíc vypadá purpurový?
Pokud někdo ví, čím je to způsobeno, prosím napište. Já jsem nikdy nic takového neviděla.


http://youtu.be/8jHvLgZ99Lk


P. S. Orgonet: Právě teď tu nade mnou byl úplně žhavý sundog všech barev a kolo kolem Slunce, bohužel foťák zůstal zapomenutý na Moravě. Možná jste to někdo vyfotil. Sundogy vídám dost často, ale tak silný a jasný nepamatuju.

Počasí silně technické, při zemi silný ledový vítr ohýbá stromy, nahoře oblačnost stojí. Tu haarpové beránky, tu rozplizlé chemtrails, tu harpově zvarhánkovatělé rozplizlé chemtrails. Letadla štráfujou .... Normálka.

10 komentářů:

  1. Že by pokus o hologram?

    OdpovědětVymazat
  2. Mohu poskytnout stejné fotografie.Co to je netuším.Vycházi a zapadá to na západním obzoru.Děje se to vždy okolo 23. každý kalendářní měsíc v poslední době.V této podobě je to možno pozorovat asi 3 dny okolo toho 23..

    OdpovědětVymazat
  3. Ze by podvod? Mesic na nebi je a byl - neni to zadn yhologram proboha... Koukam se na nej pokazde pres teleskop, ktery mam doma. A zrovna vcera jsem nic podobneho nevidel, mesic jako vzdy normalni a to jsem byl venku od 02:00 do 06:00.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Woow a nebyla Ti zima chlape? Vždyť byla venku pěkná kosa :-)

      Vymazat
  4. PORAD HLADATE NEJAKY SENZACE JA SE VAM DIVIM

    OdpovědětVymazat
  5. Jo taky mám takovéhle fotografie z doby pár let na spátek :)
    Prostě měsíc a mraky...

    Jinak dnes je to opravdu vydařenej chemickej koktejl nad Prahou a lajnujou stále...
    vhkost Praha 41%

    OdpovědětVymazat
  6. dnes jsem v centru Prahy vystrčíl nos na nutný nákup,posléze mi NEOMYLNÝ intuitivní čuch ZAKÁZAL se promenádovat nadále venku ve Hvězde....Cosi ve vzduchu bylo....díky ŠEFE....děkuji svému Atmanovi...spolehlivý barometr..

    OdpovědětVymazat
  7. zajímal by mě názor Davida Icke na tento úkaz. Ono tu vážně něco smrdí a smrdí to více a více asi tak moc, jako přismradlo k našemu slunci cosi kulovitého.

    L.

    OdpovědětVymazat
  8. To není Měsíc, ale obrovské černé kovově matně lesklé kulovité objekty vesmírných (zřejmě mezigalaktických mateřských) lodí, které se z nám dosud neznámých příčin občas halí do bělavé záře (plasmy?), čímž vzbuzují v pozorujících pozemšťanech dojem existence dalšího slunce nebo cizí planety !!!
    Na snímku je to dobře patrné, že se jedná o černý kulovitý objekt, spoře osvětlený ze strany od slunce !!!

    OdpovědětVymazat
  9. Whoa! This is my video. Glad too see it is being viewed worldwide. Crazy stuff, any explanation?

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.