10. května 2012

Na OH v Londýně je plánován falešný útok


Děkujeme Zbyňkovi za nové video!

Tento scénář proběhl v historii už mnohokrát a pořád jsme stejní oslové a nic nechápeme. V pozadí celého světa je pár zločinců, kteří vedou svět do válek a chudoby a bohatnou na tom a nám ostatním to přináší pouze smrt a zkázu. Ale také cenné zkušenosti. Potopení parníku Lusitanie, který byl úmyslně poslán do zóny, kde operovaly německé ponorky, vstoupilo USA do 1. světové války. O útoku na Pearl Harbor se také vědělo dopředu a bylo obětováno téměř 2500 lidí, aby USA opět mohlo vstoupit do II. světové války. Stejně tak to bylo i s válkou ve Vietnamu. Incident v Tonkinském zálivu byl vymyšlen a USA vstoupilo do Vietnamské války, která trvala od roku 1964 do roku 1975 a setkala se už s velkým odporem veřejnosti. Stejný scénář se stal 11. září 2011, kdy byly úmyslně odstřeleny dvě budovy světového obchodního centra a zahynulo při tom téměř 3000 lidí. Toto se stalo nikoliv pod záminkou boje proti terorismu, ale boje proti lidstvu a jeho svobodě. Žádná Al Kajda neexistuje a je to jen výmysl tajných služeb a propagandy v cenzurovaných mediích. Černobylská jaderná katastrofa nám dala jasnou představu o tom, co se stane, když se jaderný materiál dostane do obydlených oblastí. Pokud bude použita jaderná nebo bakteriologická zbraň v Londýně, není těžké si domyslet, jaké následky to bude mít a kolik lidí zahyne. Běžte vy zločinci už do prdele, se svými falešnými útoky, se svým zničujícím bankovním systémem, který přináší celému lidstvu jen chudobu a utrpení. Nechceme už žádnou válku a násilí! Chceme mír a lásku. Nechceme vyrábět žádné zbraně. Chceme jen stavět vše potřebné pro blaho lidstva. Chceme, aby naše děti žily v míru. Chceme, aby na této planetě zavládl mír a prosperita a každý člověk měl spokojené stáří a nežil v chudobě.  Lidé!!! Pojďme se všichni spojit a uděláme nový svět. Bez těch pár zločinců, co za tím vším stojí, se určitě obejdeme. Protože pokud to neuděláme, čeká nás velice smutná budoucnost, pokud ještě vůbec nějaká bude. Situace je skutečně velice vážná.
                                                                                                             Hezký den přeje: Zbyněk

10 komentářů:

  1. ovšem,pokud se o falešném utoku píše....tak nebude....nebot ČIN bez velkých řeči je ČIN,nikoliv teoretizování.

    OdpovědětVymazat
  2. Verím, že dianie sledujú aj sily čo nám chcú pomôcť a v správnu chvíľu zasiahnu. Predsa sa musí vyvažovať zlo.
    My za PC vyvážme srandičky, a pošlime toto video ďalej, s kľudom please.
    Ďakujem, s láskou Hi

    OdpovědětVymazat
  3. Původní zdroj:

    http://www.youtube.com/watch?v=ApQjz2NRRqc

    OdpovědětVymazat
  4. Ano,ať už táhnou k čertu ty zrůdy.Jen tu překáží ti psychopati.

    OdpovědětVymazat
  5. Zajimave je, ze autor ve videu si nechava zadni vratka: "Sdilejte toto video aby se lidi o tomto dozvedeli a illuminati takto nemohli nic podobneho provest."

    Je jasne s 99% pravdepodobnosti, ze nic takoveho s nestane. TV doma nesledujete, ale takovato videa si prohlednete. Je to s Vami hrozne, jste nepoucitelni lide.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nápodobně :-)
      Doufám, že při shlédnutí videa jsi si ještě něčeho všiml. :)

      Vymazat
    2. Tak si dál vymývejte mozek televizí ;-).

      Vymazat
  6. Kdo umí energeticky čistit, ať zavírá válečné časoprostory. Je třeba neutralizovat napolarizované energie a prostory. Pak ti politici padaj jak mouchy. Vše toto zlo je funkční a živeno z napolarizovaných energií. Takže - žádné dobro - zlo, válka - mír, ani boj láskou. To polarizuje nenávist. Lásku si schovejte pro své blízké. Navenek nic nepolarizujte. Ani ta černobílá mandala není správně.Pomáhejte prací, učením se faktů, zájmem o prostředí ve svém okolí. Ilumináti jsou blbost. Iluminát je každý, kdo šlape po životě a schvaluje tento likvidační způsob života člověka na této zemi.
    Petr.

    OdpovědětVymazat
  7. Nainstalujte si doplněk Ghostery a uvidíte, co serverů o vás sbírá informace. Hlavně Google.

    OdpovědětVymazat
  8. Top víme, že nás fízlujou ! Tzv.západní demokracie je stejná jako bývalý socialismus s bolševiky. Stejná špína dvou stran jedné mince ! Nakonec, těla nám můžou vzít i násilím. Ale duši, pokud ji nevydám dobrovolně, tak tu nikdy nedostanou ! A o dušičky se nyní hraje po celém světě, jestli vám to někomu uniklo !

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.