11. května 2012

Noční šichta chemoplánů

Na dnešní den mají klimateroristé naplánovány pro ČR tropické teploty přes 30°C. A jistě mají další důležité plány v celoevropském měřítku.
Aby to splnili, museli si dát noční šichtu a posprejovat pořádný kus Evropy.
Myslím, že tím udržují rozhraní mezi studeným a teplým vzduchem, aby se jim nerozjíždělo mimo plánované oblasti, tak, aby mohli následně vytvořit extrémní teplotní skok dolů - na zítřek je plánován mráz ...
Takže nás asi dnes čeká i vydatné denní sprejování, aby udrželi situaci dle svých představ. Zde v ČB už toho mám nad hlavou až hrůza.

P. S. Před zveřejněním tohoto příspěvku (je 9.00) si chci zajít na NOAA pro ještě jeden snímek, a hle, počmárané snímky z 5:09 jsou pryč!!! Asi ČHMÚ právě dostal vylágoš za jejich zveřejnění a teď musí retušovat (:-))). Až se tam nějaké snímky zase objeví, můžete porovnat s těmito, staženými před půl hodinou.

Počmárané Česko:


 Ve vzdálenějším měřítku:

 V ještě vzdálenějším měřítku - čáranice nad Polskem:

V reálném pohledu jsou rovněž dobře vidět chemočáry:


17 komentářů:

  1. Nevím - v 9:23 tam tytéž jsou...
    Vlabi

    OdpovědětVymazat
  2. Je mi z toho smutno..

    OdpovědětVymazat
  3. Praha dnes totálka.Musela to být dřina takhle zasrat oblohu.A nikdo opět nic nevidí,možná kdyby se na obloze objevil nápis "akce" nebo "sleva"...možná.

    OdpovědětVymazat
  4. Při poslechu zpráv o počasí včera jsem měla zato, že večer mají příjít bouřky a "plavajzy" a také v noci. Nic se však nedělo. Octuju, a dnes je "zprávami o počasí" avizováno ochlazení tak v 18.hod. a zase ty klimapotíže.. Zdá se mi, že se zde kdosi snaží jaksi zregulovat počasí podle sebe, ale nějak mu to nejde nebo to jde pomalu. Jak to asi bude vypadat dnes? Včera mě to horko dost zmohlo a nějaký ten slušný déšť by se hodil. Jen ne proboha něco bleskového s detonacemi jak jsme to již zažili v minulých letech.. Je půl druhé odpoledne a chemtrailsová deka je zde....je dosti nepříjemno

    OdpovědětVymazat
  5. Můj kámoš mi jednou řekl, že Bilderberg podporuje Chemtrails a nedávno se dohodli, že od května do července chtějí Evropu sužovat extremními výkyvy teplot. Na červen dokonce plánují pomocí Haarpu až nevídané mrazy, to znamená, že v noci mají být teploty kolem mínus 10 stupňů Celsia a přes den kolem 5 stupňů Celsia. Bilderberg se netají s fašistickým kabalistickým plánem zničit Evropu zejména v oblasti zemědělství.
    Takže neočekávejte letos žádné léto, bude zima. V květnu se rozlučte s posledními příjemnými teplotami, až do července nás bude trápit spíše listopadové počasí. Pak se uvidí, v Červnu plánuje Bilderberg své setkání a tam se bude probírat co dál.

    OdpovědětVymazat
  6. No parada, SZ nap Prahou, mam svoji diru(druhy obrazek od spodu). Jsem rad,ze to kazi plany. Proste ocet,WCB,TW a spoustu orgonitu po okoli i do runiku. Musime dnes zaoctovat naplno, tento teplotni sok znamena i pekne bourky a kroupy s vetrem. Jiz jsem nedavno rozebral kus borky, tak snad nas bude vice.
    Sysel

    OdpovědětVymazat
  7. Áno, aj v Bratislave sme ich večer videli. Ešte nebola celkom tma, keď vyštartovali. Vaše mapy ČHMÚ ukazujú čiastočne aj Bratislavu, na SHMÚ nájdem akurát tak veľké nič...
    A dnes celý deň hnusia na nebo, už je celé mliečne. Veru, je z toho smutno.
    Skúsim dnes octovať, aj zajtra - možno sa podarí trochu zmierniť ten nečas, čo má zajtra dôjsť.

    Tak príjemný víkend, Orgoneti!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Musíš zadat CZ b3-jsou tam.

    OdpovědětVymazat
  9. je to strašný, smutný je hlavně to, že to 90% lidí uplně jedno.

    OdpovědětVymazat
  10. Je to zvláštní, že jak začnou tak mnoho sprejovat, já se začínám dusit, kašlu a slzím.Už to mám vypozorované. Máte s tím také někdo zkušenost?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se v tu dobu spouští krev z nosu, i několikrát za den :(

      Vymazat
  11. na detekce blesků Meteox je krasne videt vytvareni bourek
    pomoci nejakych impulsu ktere sou jako podle pravitka(to asi nebude prirodni zablesky ze _:D) na leve strane je studena fronta a v pravo
    tepla a vse je to smnerovano proti sobe nad CR se to setka a bude rachot.

    http://www.stream.cz/video/682500-blesky

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj,včera jsem celý den octovala a pomohlo,odpoledne se hnusná deka protrhala a byla vidět" krásná modrá"ovšem okamžitě zase vylítli sprejeři....večer byli vidět i černé čáry,zajímalo by mě,co to na nás pouštějí...ještě jsem přidala do octu orgonitky a byla poměrně čistá obloha s hvězdami,ve 3hod ráno(dnes) moje probuzení....svítil krásně měsíc...sem tam obláček...no a teď ráno....zataženo a drobně prší....takže žádné bouřky a lájavec....mějte pěkný den Marta Pardubice

    OdpovědětVymazat
  13. neveim ale mám pár orgonitov a dosť to pomáha tej oblohe.

    OdpovědětVymazat
  14. Vždy, když se blíží jedenáctka v datu, najedou na plno... Den až 2 před, leckdy i během... Před to bývá silnější... Tentokrát si to nemohli nechat ujít...2 jedenáctky za sebou... Copak nás asi čeká před 29?

    OdpovědětVymazat
  15. 11 . 5. 2012 obrovské sprejování nad Prahou!!!!!!!!! videa najdete na facebooku chemtrails czech republic!!!!!!!!!!!! sdílete posílejte dál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!probudte se a všechny ostatní!!!!!!!!!!!připojte se na fcb k https://www.facebook.com/update_security_info.php#!/groups/85061066668/

    OdpovědětVymazat
  16. http://hairanalysistesting.com/

    otestujte se)

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.