18. května 2012

Occupy Bilderberg 2012

Alex Jones z Prison Planet a další aktivisté výzývají k účasti na hnutí Occupy Bilderberg 2012, které spojuje aktivisty k pokojnému a organizovanému protestu a k rozsáhlému informování v médiích. Vyzývají zejména alternativní zpravodaje a novináře, aby pomohli informovat veřejnosti o této přísně tajné události.

Text plakátu: Praví teroristé našeho světa se nescházejí o půlnoci v docích ani nevolají před svými násilnými činy "Alahu Akbar". Praví teroristé našeho světa nosí obleky za 5000 dolarů a pracují v nejvyšších pozicích financí, vlád a obchodu. (Zdroj tohoto a dalších plakátů: http://occupybilderberg.org/poster-contest-entries/)
Tajná konference Bilderbergu se letos bude konat 31. května - 3. června 2012 v blízkosti hlavního města USA, v malém městě Chantilly, Virginia. Vypadá to, že se koná v USA vždy v roce boje o prezidentský úřad.

Prison Planet uvedlo již mnoho konkrétních příkladů, kdy na schůzích Bilderbergu došlo k dohodám globálního významu, jako je tvorba měn, načasování válek, výběr viceprezidentů, atd. Všechny tyto plány byly učiněny za zavřenými dveřmi, s výsměchem a arogancí veškerému demokratickému procesu, za minimální pozornosti médií.

Již více než 50 let drží média tuto každoroční akci pod závojem, ale tentokrát zpravodajství bude, jak slibují aktivisté z Occupy Bilderberg! V příštích dvou týdnech hodlají pracovat na tom, aby tuto informaci protlačili do hlavních médií.

Jste zváni, a pokud nemůžete přijet, i tak můžete pomoci porazit globalisty šířením zpráv o skupině Bilderberg a jejich činnosti skrze své sociální sítě, na svých stránkách, blozích a pouličním aktivismem. 


Web: http://occupybilderberg.org/

Zdroje článku: 


5 komentářů:

  1. Tak je to správné! Jen po nich, jen do nich. Nic nezůstane skryto.
    Je úžasné, jaké objevy a pravdy v posledním čase lezou ven! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Alex Jones se bude muset obejít bez nás, většina lidí nemá ani na cestu do Prahy...

    Čím dál více lidí tady rozjíždí akci "Occupy popelnice".

    Guess

    OdpovědětVymazat
  3. vzpomínám na minulé setkání,kam přijel švýcarský poslanec,oni ho vyrazili,takže se dožral a zavolal policii a TA KONALA.Takže letos v zemi neomezených možností,bez OBAV z tohoto lonského trapasu...

    OdpovědětVymazat
  4. historie...http://www.casdn.neu.edu/~history/PRO2/

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.