24. května 2012

Odhalení lží NASA o misích Apollo na Měsíc

Díky čtenáři za tip na zajímavý článek, který nejspíš potěší technicky zaměřené čtenáře. Odhaluje se v něm, že NASA použila vysoce vyspělý systém televizního přenosu, který umožnil sofistikovaně editovat čili zfalšovat videa z misí Apollo na Měsíc, abychom neviděli, co jsme neměli vidět - zřejmě důkazy mimozemských objektů, možná i postav ...




Pravý důvod Quindar tónů na videích NASA
Překlad: OrgoNet

Quindar tóny jsou pípnutí, která slyšíte při pozorování a poslouchání mnoha video a audio nahrávek NASA z misí Apollo. (Název Quindar je podle výrobce technologie – Quindar Electrics, pozn. Orgonet).
Wikipedie o Quindar tónech: http://en.wikipedia.org/wiki/Quindar_tones :
Quindar tóny, nejčastěji nazývané „pípnutí“, slyšitelné při misích Apollo na Měsíci, byly signálem, jímž se zapínaly a vypínaly dálkové vysílače na Zemi tak, aby komunikátor Capsule (CapCom) mohl komunikovat s posádkami vesmírného plavidla. Byl to prostředek signalizace, jehož funkce je podobná tlačítku PTT (Push To Talk, Stiskni a mluv), které se běžně nachází na vysílačkách walkie-talkie.

Jak uvidíte na našich videích, zřejmě to není pravda. Tyto tóny jsou pravděpodobně spojeny se sofistikovaným přísně tajným systémem na editaci videa, který vyeditoval z videí pryč věci, které NASA nechtěla, abyste viděli ...

Technologie spojená s tímto systémem editace se nazývá „sekvenční filtrování rámců“ – počítač analyzuje nahrávání videa a porovnává každý rámec s předchozím, což umožňuje rychlou detekci objektů, které vcházejí do zorného pole nebo z něj vycházejí. (Viz http://portal.acm.org/citation.cfm?id=140062 )

Audiodialog na pásce byl později přidán tak, aby zakryl pravý smysl těchto quindar tónů. Detekce objektů a vyhledávací systém umožnily to, čemu se říká „diskrétní přijetí či odmítnutí“ jakýchkoli objektů nafilmovaných v zorném poli kamer. Známé objekty v rámci byly přijaty a umožněno jejich vidění, a neznámé „mimozemské“ objekty, které jste neměli vidět, byly diskrétně odstraněny, což znamená, že tyto oblasti scény byly digitálně vyretušovány s použitím technik „chromatického klíče“. (Viz http://en.wikipedia.org/wiki/Chroma_key )

Tato schopnost diskrétně přijímat či odmítat se stala součástí televizního systému Apolla již v roce 1962.

Prohlédněte si video (anglicky, srozumitelné i bez překladu), v jehož úvodu se píše to, co jste si právě přečetli, a které ukazuje příklady pípnutí vždy, když do rámce vstoupí nebo z něj vystoupí astronaut či nějaký objekt. Vstup astronauta či objektu do rámce či výstup z něj jsou označeny červeně ...



P. S. Orgonet: Pokud vás to bavilo jako mě, podívejte se i na druhý a třetí díl videa, najdete na youtube.



35 komentářů:

  1. Otázka není, zda jsou videa upravená ale zda jsou vůbec z Měsíce. Vzhledem ke stavu tehdejší techniky si myslím že amíci mohli být tak akorát na měsíc ve studiu.
    jm

    OdpovědětVymazat
  2. 2 video 4.25 to nepíptne přestože je vidět kus astronauta za vozítkem a pak zmizí s pohybem kamery ze záběru, pípne to jen jednou a ne dvakrát jak by mělo

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky,
    proč něco hledáme tak daleko..proč nehledáme tu příčinu v nás... je to tak těžké pochopit že jsme jedno a nic jiného.
    Všímejte si vašich čtyřnohých miláčků, oni se snaží, pouze lidé se chovají hůř než zvíata... pa

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je ukrutnej mazec! :-))

    OdpovědětVymazat
  5. tak teda boli ci neboli na to Mesiaci ???

    OdpovědětVymazat
  6. nie mimozemské ale normálne ktoré by tam byť nemali :P ak viete co myslim, kedže reálne na mesiaci neboli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni tam byli :-)
      Ale představ si to asi tak, jako by na tvojí zahrádku u tvého domu přivandrovali méně přizpůsobiví cizáci a začali tam krom bordelu i plánovat, jak s tím objeveným pozemkem naložit.
      Vzal by jsi něco hodně těžkého, nebo něco co má vysokou kadenci nebo aspoň velký zuby a hlad a vysvětlil bys jim, že tam nemají co dělat a ať táhnou odkud přišli.
      Ale jelikož to byli vysocí hodnostáři jejich komunity, nemohli před svými říci, jak dostali na prdel, tak si to upravili tak, aby u svých byli za Velká King.
      Asi tak nějak zjednodušeně.

      Vymazat
  7. http://sk.wikipedia.org/wiki/Spochybnenie_prist%C3%A1tia_na_Mesiaci

    Hlavné protiargumenty
    Sovieti boli ticho - Druhá veľmoc, s porovnateľne rozvinutým kozmickým programom a viac než dostatočným technickým vybavením, Sovietsky Zväz, nikdy nevzniesol žiadne námietky, ani nevyslovila pochybnosti o tomto úspechu. Pritom prípadný odhalený podvod by určite dokázala náležite propagandisticky využiť. V spomienkovej literatúre sovietskych a ruských astrofyzikov sa k obdobiu 1968-1973 celkom pravidelne viažu zmienky o sledovaní amerických mesačných výprav a ich rádiových, televíznych a telemetrických vysielaní - žiadny z nich zrejme nevyslovil ani náznak pochybnosti o reálnosti amerického pristátia na Mesiaci. Dodnes je v Rusku len minimum "pochybovačov", pokiaľ sa vyskytujú pochybnosti, tak sa skôr týkajú príčin rýchleho, v podstate nečakaného, ukončenia mesačného programu - a to sa stalo takmer súčasne v USA i v Sovietskom zväze.
    Lunar Reconnaissance Orbiter - americká sonda LRO snímkovala v roku 2009 miesta pristátí všetkých misií Appollo. Na snímkach je možné rozoznať opustené pristávacie stupne lunárnych modulov, niektoré vedecké zariadenia rozmiestnené v okolí miest pristátia i stopy po pohybe astronautov a ich lunárnych vozítok.

    skus si pohladat infromacie aj z druhej strany

    OdpovědětVymazat
  8. Copak se dá jen tak přistát na měsíci bez znalosti terénu, podmínek které tam jsou určitě jiné než na zemi,bez přistávací ranveje-dráhy a potom zase jen tak beze všeho si odstartovat jako nic.Vždyť i ten modul -raketa by nebyla možná přistát když tam podle snímků není přitažlivost,vždyť by plavala nebo ji něčím hned hodně zatěžkaly???? si myslím že těch otazníků je mnohem víc,stačí jen logicky uvažovat a ne skočit na to co se lidem předkládá.Tady je další důkaz jak mohou v tak velkém měřítku obelhat lidi pod vědeckou hlavičkou NASA. To co vyprodukuje vědecky NASA tak je zaručeně ????pravda?????
    A tak vypouští do světa mnohem víc nesmyslů než by kdokoliv očekával.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na co ranvej? Na Měsíci je vakuum. Bez vzduchu přece nemá cenu se nějak rozjíždět nebo zpomalovat. To se dělá jen na Zemi, kde letadlu začnou křídla dostatečně fungovat až od určité rychlosti.

      Na Měsíci je přitažlivost. Sice 6x menší než na Zemi, ale je.

      Zkuste jen logicky uvažovat, jak si sám doporučujete. Nebo budete do světa vypouštět mnohem víc nesmyslů, než byste očekával.

      Vymazat
  9. Samozřejmě že Amíci na Měsíci byli. Dejte mi pár desítek tisíc na výkonný laser plus fotonásobič a vyvedu vás z vašeho omylu například u vás doma :)

    OdpovědětVymazat
  10. http://www.youtube.com/watch?v=O7e4tI9i408
    Otázka zní, proč nebyli na měsíci, jestli nebyli.Buď na to neměli techniku, a nebo si myslím já, že měli na práci něco důležitějšího, než létat na nějaký měsíc.Hm?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měli na práci válčení ve Vietnamu. Proto také ukončili měsíční program předčasně (kongers skrouhl rozpočet NASA na čtvrtinu). Ze zbylé, už nakoupené, ale nevyužité techniky, pak splácali program Skylab.

      Vymazat
  11. Ano, přesně tak, byli tak akorát na měsíc ve studiu.:)Tu měsíční frašku s nimi prý natočil režisér Stanley Kubrick. Samotní astronauti se prozradili především tím, že se výhýbali veřejným besedám jak čert kříži.

    Poté, co provedli spiklenci v čele s Bushem dne 11/9, tak už dneska věřím i tomu, že i katastrofa Titanicu byl ve skutečnosti pojišťovací podvod. Také se bankéř J.P.Morgan potřeboval zbavit 600 evropských vlivných průmyslníků, kteří nesouhlasili se založením zločineckého kartelu FEDu. Nalákal je na Titanic a pak byl explozemi Titanic zlikvidován.
    Jarmila K.

    OdpovědětVymazat
  12. Problém je v tom, že na měsíci vůbec nebyli...všimli jste si, že od těch dob se technika vyepšila o 1000% a na měsíc neuskutečnili další výpravu ? Víte, že tenkrát byl výkon PC ovládající zařízení vesmírné lodě stejný jako výkon kalkulačky? Je tam víc než dost záhad. Je to také jedna z konspiračních teorií..jako vše, co se snaží odhalit pravdu. Proč se pořád zabýváte mimozemšťany, to by mě zajímalo. Nevíte např. o tom, že Hitler vyvinul UFO už za války a operací paperclip byli vědci a lidé kolem vývoje přemístěni do USA - do tajných oblastí, kde se dva roky po válce objevilo UFO... Jasně, že oni mají dnes nejmodernější techniku na světě, ale je přísně utajovaná. Na měsíc ale ještě létat neumějí. To patřilo tehdy k politice studené války, kdy se předháněla USA s SSSR, kdo má co lepší a kdo ovládá moderní techniku..Je pravda, že největší objevy byly od N.Tesly a lidí za II.sv. války. A víte proč? Je to taková paralela jak ve filmu fantomas....Pod nátlakem si koupíte lidi a pak se začne vyvíjet. Bohužel stroje a techniku, kterou ve výsledku obrací proti lidstvu samotnému...a pravděpodobně ještě obrátí...Moje prognoza : Ještě v tomto roce se stane změna...a to taková, že se znovu moci uchopí ŘK církev v čele s papežem...bude chaos, pád dolaru,eura...všechny burzy padnou...a oni se budou snažit ovládat svět...bude Armagedon a 2.příchod Ježíše Krista... krásný den přátelé...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výkon počítače, ovládajícího kosmickou loď, byl stejný, jako výkon počítače kolmo startujících a přistávajících stíhaček. Ty v 60. letech už létaly. Počítač byl prakticky tentýž (koneckonců jej vyráběla tatáž firma) - jednalo se o stejnou úlohu, tak bohatě stačil i pro přistávání a vzlet.

      Výkon raket se od té doby prakticky nezměnil. Protože nikdo nezměnil ani fyzikální zákony. A proto také stojí let k Měsíci astronomické sumy - víc než 10x tolik, co let k ISS.

      Vymazat
  13. lidi nikdy nebyli na mnesici a v dokumentu to vysvetluji velice presvedcive a ukazuji jak se to vse upravovalo a natacelo doporucuji shlednout.

    Funny thing happened on the way to the Moon - Czech subtitles / České titulky
    http://video.google.com/videoplay?docid=-8455110982587487066

    Falešné přistání na Měsíci natáčel režisér Kubrick
    http://www.osud.cz/falesne-pristani-na-mesici-natacel-reziser-kubrick-12

    http://www.bomba.cz/video/jak-se-tocilo-falesne-pristani-na-mesici/

    OdpovědětVymazat
  14. Hoši hoši,moc prožíváte "Kozoroh 1".A večer budou "Muži v černém".

    OdpovědětVymazat
  15. Můj názor je, že na Měsíci byli...ale ne v tu dobu co se říkalo :) Nevidim důvod, proč by neměli když mají letající talíře. Myslíte si, že je "vyvinuli" jen aby si mohli rychle zaletět domů na kafe? Ti už možná dávno byli i na Marsu. Když stroj létá několik tisíc km/hod, tak kde je problém?

    OdpovědětVymazat
  16. http://video.google.com/videoplay?docid=-8455110982587487066
    Tohle mi jako důkazy o nepřistání naprosto stačí.....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevěřte všem blábolům, které vypustí duševně nemocní lidé...

      Vymazat
    2. Naopak, bláboly se ukázaly a ukazují jako pravdivé. Toho sis ještě nevšiml, viď?

      Vymazat
  17. Kde je problém. Ve fyzice Tauri. 11,2 km/s je rychlost nutná k opuštění zemské orbity a vydání se do vesmíru. Takže těch tisícovek km za hodinu bys potřeboval rovných 40. A na to je potřeba hodně moc, zatraceně hodně moc energie. A když sedíš v hliníkové plechovce a prolétáš Van Allenovými pásy, tak pri této rychlosti pobudeš cca 6 minut v oblasti kde převládají energetické protony s velkou energií tzv beta záření. Pokud bys přežil, pak zcela jistě by ti nemoc z ozáření nedovolila pokračovat v misi. A obložit kabinu několika mm olověného plechu by asi nebylo to pravé ořechové.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak vysoko musí raketa vyletět aby se dostala na hranici vesmíru? Jak se mění gravitace v průběhu letu rakety do vesmíru? Jaký výkon mají raketové motory? Jak se mění hmotnost rakety v průběhu letu? Víte že Van Allenovy pásy nemají ve všech místech stejnou sílu? Další konspirátor něco mele o erupcích na Slunci. Takže mi odpovězte jak dloho trvá nabitým částicím cesta od Slunce k Zemi?

      Vymazat
    2. A kdo tu mluvil o klasické raketě? Já tu mluvím o antigravitačním poly, kde energie je brána z "vesmíru" a odstíněna od čehokoliv. Tudíž je možno létat obrovskou rychlostí z místa na místo bez toho, aby posádka uvnitř ucítila sebemenší tlak. Myslíš, že NASA má jedině jen raketoplány? Je to jen šálení pro lidi, jelikož nemůžou přijít s tím, že mají létající talíře, tak létají v raketách. A proč je tu teda kolem tolik mimozemských plavidel? Myslíš, že je zajímá nějaký pás radiace? Dneska nemusí být štít z olova, ale stačí ochranné pole kolem lodi. A v tom taky nevidím problém.

      Vymazat
    3. Hele, Anonymní, gravitační sílu si vypočteš podle vztahu kappa*hmotnost tělesa, které zkoumáš*hmotnost planety, kterou zkoumáš/(poloměr planety, kterou zkoumáš+výška nad povrchem té planety). Benny

      Vymazat
  18. Vždy se pobavím před nesmyslnými konspiračními teoriemi, proč nemohli amíci na Měsíci přstát. Jednou je to žvanění o jakýchsi studiích, tricích, pak zase další nesmysly o fotografiích, průzkumu povrchu před přistáním, Allenovými pásy atd. Tyto teorie naleznou zastání jen u nevzdělaných lidí, kteří si sami neumí ověřit fakta.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Van Allenovy radiační pásy jsou autoritami uznávaná realita, tak se vzdělávej ! I na Wikipedii najdeš dostatek informací !

      Vymazat
    2. van Allenovy pásy mají maximum hustoty nad rovníkem. k Měsíci se ale letí prakticky v rovině ekliptiky, takže se dají snadno obletět. Radiace na kraji je malá, takže na několikahodinový průlet stačí skutečně jen kus hliníkového stínění. Dávka, kterou dostane je podobná, jako ta, kterou by u nás dostal za rok. Nebo v Japonsku za dva roky.

      Údaje o hustotě těch pásů máte právě na Wikipedii, kterou doporučujete.

      Vymazat
  19. Milý Anonymní-27. května 2012 14:21, a chceš k tomu hranolky a nebo krokety?
    Mám ti to všechno já vygooglit a číst už budeš sám, nebo to potřebuješ i předžvejkat?

    OdpovědětVymazat
  20. No ano. Možná tam nebyli. Prý jim to natočil Stanley Kubrick. Více třeba http://www.exopolitika.cz/news/jak-stanley-kubrick-zfalsoval-pristani-apolla-na-mesici/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Autor toho článku ani neví, jak se počítá hloubka ostrosti, nebo co je to hyperfokální vzdálenost. A přitom to vydává za důkaz. Ten článek kecá.

      Vymazat
  21. uz 40 let co pry nasa pristala na mesici dotovana poplatnikama a oni vymejslej furt jen spionazni mobili na lidi ?
    zadny osobni letajici prostredek zadny telepaticky myslenky jen mobili, banky, valky my jako lidi jsme ale hodne nenarocny
    ineligentni civilizace prece takovyhle kraviny vubec nepotrebuje

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.