25. května 2012

Šest základních principů světové manipulace


Zbyněk poslal nové video, velký dík!





O prvních válečných Vánocích první světové války, v roce 1914, uzavřeli vojáci bez vědomí vyšších důstojníků, na téměř celé západní frontě spontánní vánoční příměří. Proti německé císařské armádě zde bojovali Britové, Francouzi a Belgičané. Až na výjimky to byli Němci, kdo v noci z 24. na 25. prosince vyzvali vojáky z protějších zákopů k přestávce ve střílení a k uzavření klidu zbraní a setkání v zemi nikoho. Někteří rovnou vycházejí ze zákopů a beze zbraní směřují k protějším postavením. Volají We not shoot, you not shoot; a nikdo na ně nestřílí. Poté země nikoho začala žít. Lámanou angličtinou, němčinou či francouzštinou si povídají. Ukazují si fotografie svých žen, dětí a rodičů. Kolem rozsvíceného vánočního stromku zpívají společně vánoční koledy v němčině i v angličtině i národní písně obou zemí. Tento mír, který zavládl v zákopech první světové války, musí nyní zavládnout po celé planetě. Když nikdo z nás nebude bojovat, tak nebude žádná válka a zůstane jen pár oslů, co lidi ženou do těchto zvěrstev proti rozumu a vydělávají na tom peníze. Bože jak jsme hloupí, když jim na to pořád skáčeme. Nenechme už se ovládat! Nenechme se už zastrašovat. Přestaňme dělat věci, které nechcete. Nenechme už se do nekonečna okrádat, od pár zločineckých bankéřů a prolhaných politiků. V našich myšlenkách a v lásce člověka k člověku je obrovská síla, která všechno změní a která tyto zločince brzy sesadí s trůnu. Jejich čas se chýlí ke konci. Pouštějte si tento film stále dokola, ať pochopíte, jak je svět manipulován a kde je naše síla. Pošlete ho co nejvíce dalším lidem!!! Vojáci v roce 1914 dokázali zastavit válku a osobně si myslím, že i my jsme lehce schopni zastavit násilí, války a okrádání. Možná budete překvapeni, jak je to vše jednoduché. Pojďme všichni společně změnit svět ve jménu lásky!!!

5 komentářů:

  1. Velmi srozumitelné. Díky. JaJi

    OdpovědětVymazat
  2. pan Tolle to tady říká polopatě,škoda jen,že někdo zahodil z toho české titulky...to se vleče staletími...ted ignoranti chystají IRÁN...ale prý PSST,je tam hvězdná brána...jako hlavní duvod utoku....http://www.youtube.com/watch?v=1DgPaoObetE

    OdpovědětVymazat
  3. něco z jaré české historie...http://www.zvedavec.org/komentare/2012/05/4984-kalouskuv-zavod-ke-dnu.htm

    OdpovědětVymazat
  4. No, nechci vám brát iluze, ale potíž je v tom, že „elity“ mají tu pyramidu moci tak dokonale vymakanou, že proti tomu není úniku. Bohužel i když je většina lidstva skutečně od přírody láskyplná a mírumilovná, tak ale statisticky jeden člověk ze sta se přírodě nepovedl, je to všehoschopný psychopat. A tyhle psychopaty si oni pečlivě vyhledávají, vyzobávají je z populace jako rozinky z vánočky a dávají jim velkou moc, aby za ně odváděli velmi špinavou práci a vraždili ve válkách lidi. Když uvážíme, že je nás 7 miliard, tak psychopatů je z toho 70 milionů. Dost na to, aby měli kdykoliv na výběr si vybrat nějakého Hitlera, Stalina, Mao ce Tunga a jejich další všehoschopné psychopatické poskoky. Ostatním obyčejným lidem dají pak nůž na krk- buď půjdeš do války a budeš povinně zabíjet, nebo budeš sám zastřelen, pokud neposlechneš své nadřízené.
    Jak z toho ven? Poraďte.
    Jarmila K.

    OdpovědětVymazat
  5. Jarmila K. obrátiť zbraň na veliteľa zažil som to v 1980 vo VÚ 1034 v Terezine pri pokuse obsadiť Poľsko .Rozdali ostrú muničku a začali šikanovať z nástupmi a poplachmi po xtom nástupe sa ozvalo viac buchnutí uzáveru samopalu nikto ho ale nenatiahol lampasáci ľahli k zemi a bolo po nástupoch a odobrali ostrú muničku a par dní boli krotký báli sa to vyšetrovať a zahlasiť mimoriadku.
    Tibor

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.