28. května 2012

Steven Greer: Projekt Sirius

Opět od Zorgana - díky!

Zdravím Orgonet,
zajímavý projekt Dr. Stevena Greera, který již na orgonetu byl zmiňován (Pozn. Orgonet: Najdete pod štítkem Steven Greer, nebo zdejším vyhledávačem .. ). Rozjíždí nový projekt SIRIUS.
Zde upoutávka na tento projekt :
http://www.youtube.com/watch?v=4n0FO_HtF5s

S přátelským pozdravem,
Zorgan

15 komentářů:

  1. Je to super chlap, doufám že to vyjde. Víc takových lidí jako je on.

    OdpovědětVymazat
  2. Celé mi to připadá jako tahání peněz z kapes důvěřivých lidí... Zatím nic nepředvedl, neukázal... Na natočení filmu dnes stačí lepší digitální zrcadlovka, stativ a mikrofon. Investice pár tisíc korun, tak kde to vázne???!!! Pochybuju, že dotyčný pán trpí chudobou ...:/

    OdpovědětVymazat
  3. On chce aby se zapojily další lidé z celého světa, peníze půjdou na distribuci. Předvedl toho dost, ale je potřeba aby se lidé začali zajímat, jen tak se něco pohne kupředu.

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem z toho měla jediný pocit: "Hlavě ty prachy!!!" :-)))

    OdpovědětVymazat
  5. přesně tak zase jen blabla, ale nic hmotného, nic funkčního, další že stáda vymývaču mozků v jiném pěknějším kabátku hajc

    OdpovědětVymazat
  6. Zatím nic nepředvedl, neukázal... přesně tak, vzpomínám si na nějaký jeho dokument z roku cca 2006, již nevim přesně. Tam se dušoval jak je blízko odhalení volné energie. Všechno, že již mají zdokumentované a do roka a do dne to prý předloží světu. Máme 2012 a předložil kulový. Jen další a další "slibovací" videa. Samé kecy a skutek utek.

    OdpovědětVymazat
  7. Jasna ... tenhle člověk rozhodně netahá z lidí peníze, ale snaží se o to aby stiné vlády otevřeně přiznali technologie, které používají a dopouští se tím zločinu na společnostech i celé přírodě. A hlavně se snaží o prosazení nových možností alternativních zdrojů energie. Tento člověk odmítl, již velkou sumu peněz několikrát a to vše kvůli svému poslání. Přinést mezi lidi pravdu a pomoci tomuto světu.

    OdpovědětVymazat
  8. Už několik let pouze jenom kecá a zaměstnává všechny ty, kteří by se chtěli osamostatnit. Naprosté osamostatnění a nezávislost každého z nás, je jediným řešením toho, co se na Zemi děje. Tzn. žádní lékaři, žádné pojištění, žádné důchody, žádné sociální ... prostě žít tak, jako žijí lidé v pralese. Bez ničeho a přitom se vším a naproso šťastní. Kdo má zájem ten sen uskutečnit, pište mi na lide.cz profil teeepack.

    OdpovědětVymazat
  9. jelikoz jsou lide ovlivnitelni,tak vas musim zase trochu posadit na zem http://www.youtube.com/watch?v=GQXRw7_3RkA&feature=related

    OdpovědětVymazat
  10. No, koukl jsem na kousek výše ucvedeného odkazu. Může to být stejná konspirace jako údajná konspirace Dr. Greera.. Nicméně můj názor se přiklání k Dr. Greerovi. Protože mnoho už tenhle "člověk" odhalil. Musíme počkat až vypustí do oběhu projekt Sirius a uvidíme co dál.
    Nicméně vím a jsem hluboce přesvědčen že nejsme sami. S pozdravem Vaci

    OdpovědětVymazat
  11. Aj ja mu držím palce nech mu to vyjde a nech sa mu nič nestane lebo veľa ľudí sa naserie, keď zverejní pravdu prečítajte si od neho knihu Steven-Greer_Utajovaná-pravda_zapovezene-poznaní odporúčam je fakt dobra a písaná takým nenúteným spôsobom jednoduchým

    OdpovědětVymazat
  12. tak a uz je to tu cenzura skryvana pod porusenim autorskych prav je to akcia iluminatov riadenych reptilianmi

    OdpovědětVymazat
  13. Nevím,jestli kecá , nebo ne.Ale aspoň něco dělá.Chtěl bych se zeptat těch lidí,co ho kritizují,co dělají oni.Soudit a odsoudit je taj jednoduché.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určite nekecá. Citaj knihu UTajovana pravda zapovezene poznani a pochopis o co ide

      Vymazat
  14. :o) Ahoj
    Něco na tom je to že neustále slibuje a je taky pravda že toho hodně dělá.
    Já sem to vyřešil cestou vlastní zkušenosti protože jinak se nikdy nedozvíte a neověříte nic.
    A je pravda že kritika je snadná :o)
    Taky je snadné kouknout se na sebe :o) a tam najdete odpovědi na to jestli pan Dr. Steven Greer je podvodník nebo neni.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.