25. května 2012

Uvolněte se...

Po těch několika technických článcích by to zase chtělo trochu zklidnit ... protože ať jsou světské informace jaké jsou, pro nás všechny je teď nejdůležitější umět se usebrat dovnitř a zabývat se tím, co je teď pro nás významné - osobním vzestupem.

Takže, mám doma jednu nádhernou knihu, kterou denně používám k meditaci, a moc mi pomáhá. Myslím, že by se líbila i mnohým z vás. Možná ji znáte, vyšla už v r. 2009.

Jsou to Rady andělů na každý den: 365 andělských poselství, která uklidní, uzdraví a otevřou vaše srdce, od známé autorky Doreen Virtue.

Opisuji z obálky knihy: 

"Začněte každé ráno tím, že se spojíte s láskyplnou energií vašich andělů strážných pomocí jedné z meditací, které mi pro tuto knihu nadiktovali. Každá stránka této knihy vám přináší vzkaz, který vám bude útěchou i povzbuzením, a pomůže vám den začít s pozitivní energií. Tuto jedinečnou knihu můžete používat také jako věštecký nástroj. Položte jednoduše svou otázku a knihu namátkou otevřete. Strana, na které jste knihu otevřeli, vám dá odpověď.

Tato kniha vznikla proto, aby vám pomohla zůstat během dne ve stavu vnitřního klidu a míru. A také proto, abyste nezapomínali, že vaší andělé jsou vám neustále po boku, kdykoli ochotni vám pomoci, s čímkoli bude třeba."



A jako příklad opisuji radu, kterou mi kniha dává pro dnešní den:

Uvolněte se


Vaše krása, moc a světlo jsou nejsilnější, když se smějete a naplňuje vás radost. Optimismus je pozemským stavem nejbližším Nebi. Když říkáte, že byste si chtěli  užít více veselosti, znamená to, že toužíte po Božském pocitu radosti.


Vaše srdce je touto emocí naplněno přirozeně, neboť je to stav bytí, kterým vás obdařil Bůh. Pouze když jste přespříliš vážní, štěstí a radost jsou zastřeny. My andělé pozorujeme, jak začínáte být upjatí, když zjistíte, že vaše velké úsilí bude odměněno. Avšak skutečný prospěch, který hledáte, přichází mnohem jednodušeji, když jste bezstarostní.


Dnes s vám budeme pracovat na tom, abychom odlehčili vaše cítění, myšlenky i pohled na svět. Odebereme z vašich beder břemena starostí a místo nich vám dáme radost. V takto zvýšené energii se zintenzívní vaše schopnost uskutečňovat svá přání.


Myšlenka pro tento den:
Drazí andělé, děkuji vám, že jste mi pomohli se uvolnit a vidět všechny dary, které přede mnou leží. Pomozte mi prosím zbavit se všech obav, tak aby se mé srdce mohlo naplnit vírou, že všechno se odehrává přesně podle Božského plánu. Nepotřebuji znát všechny podrobnosti tohoto procesu. Potřebuji pouze, aby mé srdce zůstávalo otevřené a plné radosti, a potřebuji též ochotu přijímat všechno to dobré, které mi každý den přnášíte. 

(Ta kniha vždycky vystihne, co potřebuju ...

6 komentářů:

  1. Výborné, přečetla jsem od Doreen Virtue téměř všechny knihy. je to úžasná metafyzička a jasnovidná doktorka.
    Také doporučuji její knihu ANDĚLSKÁ ČÍSLA, jestliže máte pocit, že poslední dobu vidíte všude kolem sebe (hodiny, SPZ, ..)stejná čísla, berte to jako vzkaz, kterým vám andělé chtějí něco sdělit. Odpověďi najdete v této knize o číslech.

    OdpovědětVymazat
  2. Technická poznámka: V Bloggeru jde (najednou) zapnout staré rozhraní. Když to překopali na nové tak to určitě nešlo a v tom novém je docela chaos, nejde tam nastavit úplně vše. Například gmail už na starý vzhled přepnout nejde.
    Jak blogujete vy ostatní?
    jm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se už ukazuje to nové jako lepší, dali tam více možností, co tam dříve nebyly, jen je to jinak uspořádané, jde o zvyk ...

      Vymazat
  3. Kdysi jsem v bazaru koupil knihu Spiritwalker-Hank Wesselman..pak mě pohltil druhý díl MEDICINMAN...nemá to chybu..

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som kedysi kúpil 365 buddhistických rád na každý deň.

    Inak čo sa týka seriózneho, až vedeckého výskumu témy anjelov a ich hierarchií, odporúčam Emil Páleš: "Angelológia dejín". Autor popisuje celú ríšu anjelských bytostí od spodu navrch a na príklade dejinných udalostí, ktoré sa stali ich priraďuje k jednotlivým Archanjelom a to podľa typu "funkcie", ktorú každý z nich zastáva na vopred určenú dobu. A že to sedelo! Kniha len pre náročných čitateľov.

    SomTenKtorySom

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.