4. května 2012

Vybuchující oblačnost

Díky čtenáři za upozornění na "vybuchující" bouřkovou oblačnost 3. 5. 2012, která exploduje současně na rozsáhlém území seřazena do čtverce. Na většině bouřkových koláčů jsou patrné dvojice šlehacích komínů.
Je to obvyklá letní klimateroristická aktivita - výroba ničivých bouří. Samozřejmě, čím je bouřkový koláč hustší a vyšší, tím větší bouřka. Rozoctované bouře nevytvoří celistvý koláč (:-))), to bylo třeba 2. 5. nad JČ, přiznejte se, že jste octovali (:-))), já ne (:-)))
Výsledek této klimateroristicé akce: http://zpravy.idnes.cz/nocni-bourky-napachaly-skody-na-zeleznici-i-dalnici-fx8-/domaci.aspx?c=A120504_064638_domaci_skr
(Všimněte si mého nového softwaru na snímání videa z obrazovky (:-))), zatím nic moc - toto jsou první pokusy, ještě to neumím, jde to dvakrát totéž za sebou, mezitím dlouhá zbytečná pauza ...)

Z MSG:



Totéž z Eumetsatu:

  

A tady se můžete podívat na jeden z největších "výbuchů" nad Českem, jak ho natočil loni (13. 7. 2011) pan Setvák: Umělá megabouře Zdroj: http://oiswww.eumetsat.org/WEBOPS/iotm/iotm/20110713_convection/20110713_convection.html

Animace zde:
http://oiswww.eumetsat.org/WEBOPS/iotm/iotm/20110713_convection/2011_07_13_1400-1900_m8_sandwich_ch12_ch09_loop.mpg

Totéž černobíle - všimněte si bodů, jimiž je do oblačnosti pumpována radiace - "šlehací" komíny
http://oiswww.eumetsat.org/WEBOPS/iotm/iotm/20110713_convection/2011_07_13_1400-1900_m8_ch12_loop.mpg


13 komentářů:

  1. Nad Jindřichovým Hradcem bylo nebe dost potrhané. 10 minut pršelo, 10 minut vypadalo že bude pršet, 15 minut prosvítalo slunce, dalších 10 minut zase pršelo, a tohle se opakovalo několikrát. Pomyslel jsem si že to asi není na 100% podle plánu geoinženýru, či klimateroristů.. Mezi mraky jsem samozřejmně viděl chemtrails, dost intenzivní a tlusté čáry táhnoucí se přez celou oblohu.

    OdpovědětVymazat
  2. Tak jsem spokojen, pekna dira i v tomto nečasu :-), je to kousek SZ nad Prahou. Toto zvladlo 6l octa, 2x WCB,5x triniti wand,1xHHG a dobrá vule.
    venku byla již tma, ale bylo videt, tak jsou rozehnany naprosto spodní masy oblačnosi, takové té tahle skoro po zemi. Lidičky ani kapka, jeste, že bylo zalito od rána.
    pekny den
    Sysel

    OdpovědětVymazat
  3. Včera asi v 21:10 jsem seděl na zadradě a koukal na nebe. Všude samé bouřkové mraky a tak jsem čekal kdy začne pršet.Najednou se mezi mraky zablesklo.Žlutě??? A pak nic.Žádný hrom,jen ticho...a tak si říkám, zas něco zkoušejí.A pak se to objevilo znovu a znovu.Přívalavý déšť se spustil o 100km dál a u nás spadlo asi 10mm.

    OdpovědětVymazat
  4. Octuji stále a denně takovým způsobem že mám nalitého půl litru octa v misce a umístěnou venku,co to tak jednoduše používám tak zde prší jen zahradnický deštík, od loňského roku co jsem se to dověděla a používají to i lidé v okolí co to znají ode mne.

    OdpovědětVymazat
  5. Mám také na každém okně sklenice s octem a občas doleju,když je potřeba.Srážky jsou mírnější.Rodina se ptala na co to je,tak jsem odvětila repelent na komáry.Obloha je asi tak v okruhu 2km častěji protrhana a čistší.

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem viděl cosi podobného,v pátek 4.5,ráno kolem 6:15,dvakrát záblesky žlutého světla na obloze-kruhového tvaru. Zda to souviselo s "vybuchujícími bouřkami"nemám tušení.

    OdpovědětVymazat
  7. http://www.youtube.com/user/BethanyHome7/videos?sort=dd&view=0&page=1

    Zdravím.
    N.B.

    OdpovědětVymazat
  8. co sa tyka chemtrails - videl som par starych filmov s velmi cudnou oblohou, tu je jeden odkaz na slovensky film z roku 1960 "Prerusena piesen" - http://www.youtube.com/watch?v=Z2OWfogd6rw&feature=related

    Nastav na 32 minut 50 sekund.

    Ajhla! Chemtrails v roku 1960 kua! Sa pytam, v com je problem? A podobne zabery som videl aj v starych westernoch, farebnych filmoch. Takze?

    SomTenKtorySom.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vypadá to divně, ale současné chemy přeci jenom vypadají poněkud jinak.

      Vymazat
  9. Unikli dokumenty o prevychove v americkych taboroch....

    Uz nemozu nic popierat....

    http://counterpsyops.com/2012/05/04/leaked-u-s-army-document-outlines-plan-for-re-education-camps-in-america/

    a http://counterpsyops.com/2012/05/04/yes-the-re-education-camp-manual-does-apply-domestically-to-u-s-citizens/
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    OTRASNE:

    Americké zločiny proti irackej populácii. Zločin proti ľudskosti, zámerný útok na DNA národa .... to je oveľa viac než to, čo nacisti niekedy skúšali. Používanie ochudobneného uránu na nevinných civilistoch...

    http://counterpsyops.com/2012/05/04/us-crimes-against-iraqi-population-very-graphic/

    OdpovědětVymazat
  10. Vraví sa, že chemtrails sú tu niečo malo viac ako desatrocie.
    Už v minulosti som si ale všimol v starých farebných westernoch zo 60tych rokov, že na oblohe sú pásiky. Faktom je, že ako dieťa si ich nepamatam, a narodil som sa v časoch ako hore spomenuté westerny.
    Včera som zase našiel "chemtrails" v starom slovenskom filme z roku 1960 "Prerusena pieseň". Prehrajte si úsek okolo 32. minúty a 50 sekundy, odkaz na jutjub tu:
    http://www.youtube.com/watch?v=pHY-9rxfZxY

    Čo si o tom myslieť?

    SomTenKtorySom.

    OdpovědětVymazat
  11. Orgonete díval jsi se na detekce blesků jak se to červená nad celou Evropou i Anglií,je to už minimálně týden co takhle fungují.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.