5. června 2012

Materiály Světové meteorologické organizace o modifikacích počasí

Vše o civilních programech, experimentech a laboratorním i polním testování modifikací počasí si můžete přečíst na stránkách WMO - Světové meteorologické organizace http://www.wmo.int/pages/prog/arep/wmp/weathermod.html.



Údaje jsou staré 5 let - poslední (zveřejněná?) konference o modifikacích byla v r. 2007 v Turecku, předtím byly každý 4. rok. Od té doby se jistě pokrok nezastavil.

Z programu konference vyplývá, že velmocemi v modifikacích jsou Rusko, Čína a USA, zdatně se do výzkumu a testování zapojuje Uzbekistán, Bulharsko, Srbsko, Japonsko, atd.

Česko o modifikacích dosud neví, aspoň jeho hlavní meteorologové tvrdí, že neexistují, kromě Moskvy o přehlídkách (:-)))

Příspěvky z konference poskytují odkazy na další a další dokumenty ...
Jaké další důkazy o úpravách počasí bychom si ještě mohli přát?

Odkazy - vše anglicky:




Z těchto údajů plyne, že nejen v USA, ale v celém světě může počasí modifikovat kdokoli, kdo na to má ...


(A kdo jiný byl sponzorem konference než výrobce radarů a bezpečnostních systémů Germatronik http://www.gematronik.com/)

6 komentářů:

  1. No ono je to jedno kolik materiálů se zveření, někteří lidé zkrátka mají chemtrail v kolonce konspirace a všechny konspirace jsou blbost a budou to hájit do aleluja, jako tady v téhle diskusi :)
    http://kojot.name/929785-alternativni-bulvar-aneb-sok-fukusima-zpusobi-nuklearni-holokaust.php

    OdpovědětVymazat
  2. Chtěl jsem se podívat na prezentaci z konference z téhle stránky
    http://www.wmo.int/pages/prog/arep/wmp/9th_wea_mod.html
    a ejhle ona tam nebyla...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je to už jenom v Proceedings (Program konference)

      Vymazat
  3. Ahoj Orgonete, chtělo by to ukázat dnešní teplotní mapu - ČR zase nejchladnější v naší zeměpis. šířce.

    http://www.wunderground.com/global/EU_ST_Index.html

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Orgonete,tak nevím,jestli nám klimoušové překazili pozorování toho Venušina tranzitu,ale každopádně bylo "hmlisto".Cituji"
    Z těchto údajů plyne, že nejen v USA, ale v celém světě může počasí modifikovat kdokoli, kdo na to má ..."-naše štěstí je,že na to ještě(v globálním měřítku)nikdo nemá a asi nikdy mít nebude.Jestli jsem se nespletl,tak na Zemi(příčnou plochu) ze Slunce dopadá energetický tok 150 tisíc gigawattů a nějaký ten radar-to je míň než plivnutí do moře.Stejně tak i HAARP-to záření by musela ionosféra pohlcovat,zatím je jen (na štěstí)rozptyluje a stejně je to jen to "plivnutí do moře".Ale "zasírání oblohy"z cizích letadel(jakož i jiná zvěrstva,páchaná na životním prostředí) mne míchne,stejně jako Tebe.
    Přeji mír v Tvojí duši a klídek-maléry chodí samy,někdy i bez vnějších příčin.

    OdpovědětVymazat
  5. Oni českí aj slovenskí meteorológovia o tom samozrejme vedia. Nemôžu nevedieť, a ktovie, možno sa na tom aj podieľajú, žeáno, alebo musia podieľať. V každom prípade ale buď majú príkaz to tajiť a nejakú tú šablónku, ako sa k tomu vyjadrovať do médií, alebo im to jednoducho káže ich autocenzúra. Skôr ale predpokladám to prvé. Osobne si myslím, že ten meteorológ, ktorému počasie najlepšie vychádza, ten má o tom najlepšie vedomosti, inak by mu predsa pri manipulácii počasím nikdy nič nemohlo vyjsť... Nemajte ich za hlúpych alebo konzervatívnych - oni v tom predsa trčia presne tak ako my všetci akurát že sú bezmocní. Isteže, majú voľbu: 1. byť konformní alebo 2. nebyť meteorológ... Jasné že potom v maistreame vidíme iba tých, ktorí volili 1.

    OdpovědětVymazat

Komentáře prosím pouze věcné, k tématu, informačně přínosné, nikoliv pouze urážky autorů článků.
Komentáře moderuji podle svých časových možností.